Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μερακληδες νοσταλγους!

http://img560.imageshack.us/img560/9453/12080059.th.jpg

και ναι ειναι μωρουδιακο παιχνιδι,πατας τα κουμπια και ακους τραγουδακια! :lol: (η εικονα ειναι 666kb,τυχαιο?:worry:)

xaxaxa :lol: παντως το χρωματακι αθλιο :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Το 7110 ειναι απιστευτα δυσκολο στην "συναρμολογηση" του. Θυμαμαι οτι ειχα χαλασει 2 προσοψεις γιατι αν εσφυγκες τις βιδες παραπανω δεν κλωτσαγαν απλα, ραγιζε εκει που εμπαινε η βιδα και μετα καληνυχτα! Απο τοτε μου αρεσε να τα κατσαβιδιαζω αλλα θυμαμαι οτι το 7110 ηταν δραμα, κατα τα αλλα ηταν πολυ προχωρημενο τηλεφωνακι για την εποχη του.

Το 7110 ειναι απιστευτα δυσκολο στην "συναρμολογηση" του. Θυμαμαι οτι ειχα χαλασει 2 προσοψεις γιατι αν εσφυγκες τις βιδες παραπανω δεν κλωτσαγαν απλα, ραγιζε εκει που εμπαινε η βιδα και μετα καληνυχτα! Απο τοτε μου αρεσε να τα κατσαβιδιαζω αλλα θυμαμαι οτι το 7110 ηταν δραμα, κατα τα αλλα ηταν πολυ προχωρημενο τηλεφωνακι για την εποχη του.

Για την εποχη του ηταν διαστημοπλοιο!

Αλλα και φουλ στα bugs

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Αλλα και φουλ στα bugs

Όπως; Δεν το είχα ποτέ στην εποχή του αν και το θελα (γι αυτό το πήρα τώρα:p) και δεν το χω σκαλίσει ποτέ σοβαρά...

Ο μηχανισμός για ο πορτάκι πάντως παραμένει cool:cool:

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Για την εποχη του ηταν διαστημοπλοιο!

Αλλα και φουλ στα bugs

το πρωτο S40.. λογικο να χει bugs ως προτυπο!

Μια οικογενειακή φίλη μου είπε πρόσφατα πως έχει ένα 8850 σαν το δικό μου και τις είπα να το φέρει να το δω. Το έφερε λοιπόν, αλλά προς έκπληξη μου, δεν ήταν 8850, αλλά κάτι άλλο ομορφότερο!

Ακολουθεί «καταιγισμός» εικόνων! (Γιώργο είναι σε 640 x 480)

http://img204.imageshack.us/img204/1605/dsc00161tt.jpg

http://img835.imageshack.us/img835/8705/dsc00163kw.jpg

http://img811.imageshack.us/img811/8731/dsc00164pu.jpg

http://img715.imageshack.us/img715/5489/dsc00162pb.jpg

Δεν ξέρω αν θα μου το δώσει για τη συλλογή, πάντως το έχω δίπλα μου και το χαζεύω! Απίθανο κινητό το άτιμο! :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

εισαι αρχοντας!!!! welcome to the 8910 fan club ;) οπως ξερεις, οτι και να γινει, ειναι η αγαπημενη μου συσκευη! δουλευουν ολα ρολοι??

ξεκολα please τα στικερς! ειναι ιεροσυλια!!

εισαι αρχοντας!!!! welcome to the 8910 fan club ;) οπως ξερεις, οτι και να γινει, ειναι η αγαπημενη μου συσκευη! δουλευουν ολα ρολοι??

Welcome χωρίς να το έχω δεν παίζει...:p Κανονικά όλα! Η μπαταρία είχε θέμα, αλλά την άλλαξα για την κοπέλα. Δώρο του άντρα της είναι, οπότε υπάρχει μεγάλο δέσιμο. Σαν το 8850 και μένα!

plankton69 - Χρήστος 

χλωμο να στο δωσει ε?

ρε αυτο το κινητο διαθετει το δευτερο καλυτερο υλικο που εχει χρησιμοποιειθει!! μετα τον κρυσταλλο σαπφηρου, το τιτανιο!! ..ο χρυσος ειναι τριτος σε αυτη τη λιστα μονο κ μονο επειδη μπαινει για ποζερια! ενω τα αλλα 2 για να αυξηθει η αντοχη της συσκευης!

χλωμο να στο δωσει ε?

ρε αυτο το κινητο διαθετει το δευτερο καλυτερο υλικο που εχει χρησιμοποιειθει!! μετα τον κρυσταλλο σαπφηρου, το τιτανιο!! ..ο χρυσος ειναι τριτος σε αυτη τη λιστα μονο κ μονο επειδη μπαινει για ποζερια! ενω τα αλλα 2 για να αυξηθει η αντοχη της συσκευης!

Άγνωστο, δεν θα το πιέσω κιόλας... ;)

Άλλη αίσθηση στο χέρι, από το πρώτο άγγιγμα το καταλαβαίνεις. Κατηγορίες πάνω, δεν το συζητώ! Αρκετά το συζήτησα, πάω να παίξω μαζί του όσο το έχω στα χέρια μου!

plankton69 - Χρήστος 

Και με το αυτοκόλλητο καρδιά, το χρησιμοποιούσα καθημερινά σαν πρώτο άααανετα! :P

Να γράψω κι εγώ την απορία μου... Με τι καθαρίζετε τις παλιές συσκευές που αγοράζετε, ώστε να μπορείτε μετά να πείτε ότι είναι καθαρές; :worry:

Huawei Nova 5T

Και με το αυτοκόλλητο καρδιά, το χρησιμοποιούσα καθημερινά σαν πρώτο άααανετα! :P

Να γράψω κι εγώ την απορία μου... Με τι καθαρίζετε τις παλιές συσκευές που αγοράζετε, ώστε να μπορείτε μετά να πείτε ότι είναι καθαρές; :worry:

εε στην καθημερινοτητα δεν ειναι τοσο βολικο... τα πληκτρα ειναι απιστευτα μικρα με αποτελεσμα τα sms να σου βγαζουν την ψυχη!

επισης δεν τον βαζεις στην τσεπη! στα πρωτα 5 βηματα εχει σηκωθει το κινητο!

εγω με οινοπνευμα τις καθαριζω, μετα τις περναω με μια οδοντροβρουτσα στις γωνιες, και αν επιμενη η βρωμα, μπαινει ξυλινη οδογλυφιδα! ειναι μαλακη και δεν τραυματιζει το κινητο, αλλα παραλληλα ξεκολαει την μπιχλα απο οποιοδηποτε κρυφο σημειο...

Δεν παίζεται, μόνο αυτό θα πω...

I fall in love...! :love::love::love:

plankton69 - Χρήστος 

Δεν παίζεται, μόνο αυτό θα πω...

I fall in love...! :love::love::love:

οταν στα λεγα γω... το ιδιο σνομπαρεις και το 8800 το απλο :p

μπορει το 8910 να χει καλυτερη αρχικη υλη, αλλα το τελικο αποτελεσμα του 8800 ειναι καλυτερο απο τον προγονο του...

Θοδωρή αν δεν μου κάτσει αυτό θα αρχίσω να κάνω οικονομία μπας και μου κάτσει κανένα καλό. Δεν με συγκίνησε τόσο λειτουργικά, όσο κατασκευαστικά.

Και φαντάσου πως πρέπει να έχει θέμα στον μηχανισμό αυτό. Aν ήταν καινούριο ακόμα θα έπαιζα! Κορυφαίο, δεν έχω λόγια!

plankton69 - Χρήστος 

γενικα για εναν νοσταλγο, και δε, φαν της Νοκια, το 8910 ειναι must! ...αλλα σε αυτο, το original χρωμα τιτανιου! το ασχημο.. να σου θυμιζει το υλικο κατασκευης..

Νέα προσθήκη στη συλλογή μου!

Το αγαπημένο μου 3510i :D

Άριστο λειτουργικά, αλλά χρειάζεται πρόσοψη μιας και αυτή έχει τα χάλια της. ;)

Νέα προσθήκη στη συλλογή μου!

Το αγαπημένο μου 3510i :D

Άριστο λειτουργικά, αλλά χρειάζεται πρόσοψη μιας και αυτή έχει τα χάλια της. ;)

Έχω μια, άμα ψήνεσαι PM-Facebook me... ;)

RH-18, Made in Germany! Με γειες μου!

http://img823.imageshack.us/img823/3848/dsc00168gs.jpg

plankton69 - Χρήστος 

http://www.aggeliopolis.gr/ellada/Nokia_1100_Rh_18_10261819.htm?ca=9_s&w=3

ακριβοτερα απο το αυρα...

ετοιμασου για αλλα χακαρισματα :p :p

γιατι ειναι τοσο ακριβο βρε παιδια αυτο? τι ακριβως κανει?

Yποκλοπή τραπεζικών κωδικών λένε πως κάνει...

plankton69 - Χρήστος 

Yποκλοπή τραπεζικών κωδικών λένε πως κάνει...

και αν το κανει γιατι δεν το κρατανε να βγαζουν λεφτα? παραξενα πραγματα!

απο οτι εχω διαβασει παλαιοτερα το χρησιμοποιουσαν κλεφτες στην γερμανια για υποκλοπη κωδικων pin απο τραπεζικους λογαριασμους(στην γερμανια εστελναν το pin με sms στον κατοχο του λογαριασμου)

και αν το κανει γιατι δεν το κρατανε να βγαζουν λεφτα? παραξενα πραγματα!

Θέλει χακάρισμα και άλλα firmware...;)

plankton69 - Χρήστος