Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Smartphone? 7710 ηταν το μοναδικο παραγωγης με Series 90 αλλα φανταζομαι πιανεις και το 7700 οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο....

Διαφορετικα θα πονταρα σε Nokia 9000. Ωραιος ο γριφος σου.

Series 90 = Nokia 7700, 7710.

Εμπροσθια το πρωτο s60 τουλαχιστον ηταν το 6680. Δεν σκαμπαζω απο S40 αλλα μαλλον δεν θα εβαζαν καμερα στην μικρη κατηγορια πριν βαλουν στην flagship πλατφορμα τους, οποτε λεω αυτο.:p

Ωωωωω ναι, εννοώ το Nokia 9000. GEOS 3.0!

Σε άλλη συσκευή γενικότερα μπήκε ποτέ;

Το πρώτο ΝΟΚΙΑ Nseries/Xseries/Cseries/2000/3000/4000/5000/6000/7000/8000 series?

Edited by Alex_tz

Smartphone? 7710 ηταν το μοναδικο παραγωγης με Series 90 αλλα φανταζομαι πιανεις και το 7700 οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο...

Είχε βγει ακόμα ενα series 90 σε παραγωγη ;)

Μα το 7700 δεν βγήκε στην αγορά ποτέ.

Δεν βγηκε, αλλα ειχαν κυκλοφορησει τα πρωτοτυπα. Μαλιστα προσφατα γνωστο online καταστημα με refurbs ειχε 3-4 προς πωληση σε "λογικες" τιμες.

Είχε βγει ακόμα ενα series 90 σε παραγωγη ;)

Νοκια? Ποιο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το σημαντικοτερο ξεχασες παναθεμα σε...

41mp- Nokia 808!.... :alien:

Δεν το ξέχασα... Καινά ήθελα δηλαδή δεν γινόταν, απλά το ποστ μου ήταν απντηση στο quiz του προηγούμενου ποστ που δεν ρώτησε για 41mp...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ποιό;

10 χαρακτήρες

Νοκια? Ποιο?

Το 9500 Communicator.

Είχε "skin" series 80 αλλά under the hood ήταν series 90 (Hildon). Βασικά ψάχνωντας που το είχα διαβάσει, βρήκα ότι και το 9300 ήταν ουσιαστικά series 90.

Πηγή

Edited by lordelesar

Εχετε ανακαλυψει κανα site το οποιο να ειναι αξιοπιστο και να πουλαει εντελως καινουργιες συσκευες οπως 6310i-8910i ακομα και αν ηταν δυνατο το 8810;

Επειδη τα πουλουσα πλεον εχω ενα 7610 ενα e52 και δυο 8850.

Το 8810 το πουλησα καπου το 2000 αφου πρωτα ειχα αλλαξει 2 φορες μητρικη πλακετα και το carbon arte το πουλησα επισης.

Εκτος Nokia εχω κρατησει ericsson t28s οπως και το φοβερο κατα την αποψη μου για την εποχη του ισως το μονο με μπαταρια λιθιου τοτε sony cmd-z1.

Tετοιες συσκευες μονο απο ιδιωτη.

Καινουριο φυσικα δεν υπαρχει και αν υπαρχει καποια ξεχασμενη ετοιμασου να την πληρωσεις χρυση.

Διαφορετικα refurb. Για το 8810 δεν ειναι ασχημη λυση. Ουτε και για το 6310.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρώτο ΝΟΚΙΑ που έμπαινε στο ίντερνετ;

Δεν το ξέχασα... Καινά ήθελα δηλαδή δεν γινόταν, απλά το ποστ μου ήταν απντηση στο quiz του προηγούμενου ποστ που δεν ρώτησε για 41mp...

Το πρώτο ΝΟΚΙΑ με 41 ήταν το 808 του 2012, το ήξερα αυτό και γιαυτό δε ρώτησα, συγγνώμη :O

Edited by Alex_tz

Πρωτο νοκια με ιντερνετ ηταν το 7110 με wap browser 1.1

Πρωτο κινητο γενικως ηταν το siemens s35 με wap browser 1.0 που δεν αναβαθμιστηκε ποτε σε 1.1

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Πρωτο νοκια με ιντερνετ ηταν το 7110 με wap browser 1.1

Πρωτο κινητο γενικως ηταν το siemens s35 με wap browser 1.0 που δεν αναβαθμιστηκε ποτε σε 1.1

Διάβασα ότι έτρεχε S40, είχε καμιά σχέση με το S40 του Nokia 515 πχ;

To πρωτο.. πιο αποτυχημενο μοντελο της Nokia ποιο να ηταν αραγε;;

Ξερουμε χρονια ποια νοκια ηταν πρωτα σε πωλησεις... αλλα ποια ηταν τελευταια.. δεν ξερουμε. Εσεις ποια λετε να ταν;..

(Πειτε ενα μοντελο πριν το 2007 και ενα μοντελο πριν το 2013, ή δυο μοντελα πριν το 2007, η οσα πιστευετε αξιζουν να ειναι στη λιστα)

Ξερουμε χρονια ποια νοκια ηταν πρωτα σε πωλησεις... αλλα ποια ηταν τελευταια.. δεν ξερουμε. Εσεις ποια λετε να ταν;..

(Πειτε ενα μοντελο πριν το 2007 και ενα μοντελο πριν το 2013, ή δυο μοντελα πριν το 2007, η οσα πιστευετε αξιζουν να ειναι στη λιστα)

Χμ, σίγουρα στην αρχή συνάντησε δυσκολίες αλλά νομίζω με τα Lumia έπιασε πάτο. Όχι επειδή είναι κακές συσκευές, αλλά επειδή είναι WP. Δεν νομίζω να είχε πιο πριν τόσες αποτυχίες όσες τα τελευταία δύο χρόνια.

Το μονο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το 7710.

Φανταζομαι θα υπηρχαν και 40αρακια που δεν πουλησαν αλλα δεν ασχολουμαι με οτιδηποτε κατω απο series 60 :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διάβασα ότι έτρεχε S40, είχε καμιά σχέση με το S40 του Nokia 515 πχ;

Το 1998 οταν βγηκε το 7110 δεν υπηρχε ουτε s40 ουτε s60.

Αυτα βγηκαν λιγα χρονια μετα.

3mp - Nokia N78 (3.2 για την ακρίβεια)

Η κινητάρα μου το Ν78 δεν ήταν πρώτο :) Το προηγούμενο μου, το Ν73 είχε 3.15 :p Που ούτε αυτό ήταν πρώτο, υπήρχε τουλάχιστον το Ν80 πιο πριν με ίδια κάμερα

Το Ν78 πάντως πρέπει να ήταν το πρώτο με την υπέρτατη λειτουργία "FM Transmitter" που ένας άλλος δε λέει να βάλει :(

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Να σου πω την αλήθεια δεν έψαξα κ πολύ... Αυτά που θυμόμουν έβαλα....

Το FM transmitter είχε λύσει τα χέρια τότε με τη Μουσική στα παλιά αυτοκίνητα.... Φοβερό....

Powerd by OnePlus 7 Pro

Στα παράθυρα το έχει αφαιρέσει;

Δεν το είχα κοιτάξει καθώς πλέον δεν μου χρειάζεται αλλά τώρα που κοίταξα δεν βρήκα κάτι δυστυχώς.... Οπότε υποθέτω πως δεν υπάρχει (εκτός αν δεν το είδα εγώ :p ).... Κρίμα γιατί βόλευε πολύ κόσμο....
Powerd by OnePlus 7 Pro

Εχει κανεις ιδεα πως βγαζω κολλα logo απο πλαστικο; Μου χυθηκε λιγο παραπανω και εμεινε πανω στο πλαστικο. Δοκιμασα ασετον, αλλα δεν ειδα αποτελεσμα (δεν ξερω μηπως να επομεινω περισσοτερο).

Εχει κανεις ιδεα πως βγαζω κολλα logo απο πλαστικο; Μου χυθηκε λιγο παραπανω και εμεινε πανω στο πλαστικο. Δοκιμασα ασετον, αλλα δεν ειδα αποτελεσμα (δεν ξερω μηπως να επομεινω περισσοτερο).

Αν το ξύσεις;

Απο την οθονη του Ν78 με τον καιρο σιγα σιγα εφυγαν 1-2 μικροσταγονιτσες... Απο το πληκτρολογιο μου δεν εφυγε ποτε οτι και να δοκιμασα απο καθαριστικα, υγρα κτλ... Μονο με ξυσιμο με κατσαβιδακι αλλα στο κινητο θα το φοβομουν

Απο την οθονη του Ν78 με τον καιρο σιγα σιγα εφυγαν 1-2 μικροσταγονιτσες... Απο το πληκτρολογιο μου δεν εφυγε ποτε οτι και να δοκιμασα απο καθαριστικα, υγρα κτλ... Μονο με ξυσιμο με κατσαβιδακι αλλα στο κινητο θα το φοβομουν

Ε, ναι αμα ειναι να το ξυσω, το αφηνω οπως ειναι καλυτερα...

Οινοπνευμα? Με προσοχη μην ακουμπησεις κανενα πλαστικο και ξεβαψει πανω σε καμμια οθονη.

Τις κολλες απο τα δαχτυλα μου ετσι τις βγαζω, κανει θαυματα λεμε :p

[sIGPIC][/sIGPIC]