Enema Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Oχι ...ακομα :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Oχι ...ακομα :shifty: μμμ οκ...:shifty: Απίστευτο που το n86 βγάζει καλύτερα από galaxy s3... Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Θεμα1: Πιστευω ο συνδετικος κρινος αναμεσα στα παλια κινητα της nokia και τα καινουρια ειναι τα παρακάτω: http://static.ibnlive.in.com/pix/slideshow/09-2010/nokia-phones-then/15_nokia_n70_100910.jpg Το nokia n70 για παραδειγμα ειναι το καλυτερο και τελευταιο απο τα παλια τηλεφωνα που εχουν κυκλοφορησει (καθως σε σχεση με το 6680 ενσωματωνε και ραδιοφωνο), και το πρωτο απο τα καλυτερα νεα μεταγενεστερα μοντελα, που ειχαν πανω κατω τις ιδιες δυνατοτητες(προ αφης). Οπως επισης το n91 απο τα πρωτα συμβατικα μοντελα που ενσωματωνουν wifi και θυρα μουσικης 3.5mm. Το καταλαβαινουμε και απο το ονομα τους επισης... ειναι τα πρωτα μοντελα της nokia με γραμματα και αριθμους μαζι στις ονομασιες τους. Βασικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι τα τελευταια μοντελα που βγηκαν απο την Nokia που ακομα και σημερα να τα εχεις ως δυτερα, δεν νιωθεις οτι υστερεις σε σχεχη με αλλα φτηνιαρικα κινητα που κυκλοφορουν, και επισης εχεις πανω σου και κατι απο την παλια εποχη.. Το N91 μου θυμιζει την ταινια "Αlien".. Αν ο εξωγηινος ειχε κινητο, αυτο θα ειχε! Το N70 ειναι ενα κλασσικο κινητο που ολοι μπορουσαμε να εχουμε καθως ηταν φτηνο, και το N90 απλως ενας ακριβος ανταγωνιστης του sony ericsson k750i που ηταν πιο βαρυς και ογκωδης, δεν ειχε ραδιοφωνο και ειχε μικρο χρονο ομιλιας. Κανεις δεν θα το χρησιμοποιουσε σαν κυριο στην καθημερινοτητα του, αλλα ολοι θα το θελαμε επειδη ηταν ακρως διαφορετικο και Must have, τουλαχιστον στο σπιτι. Θεμα2: Αν τα παλια nokia δεν ειχαν θεμα με την μπαταρια (καθως ακομα και οι καινουριες συμφωνα με το gsmarena προσεφεραν 3-4 ωρες μονο χρονο ομιλιας/σε σχεση με τις 9 των s.e.) δεν θα ειχα προβλημα να τα χρησιμοποιω σαν κυρια. Αλλα ακομα και καινουριες μπαταριες πλεον δεν υπαρχουν ουτε σαν στοκ, ολες ειναι κινεζικες ή μεταχειρισμενες. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι στο ebay πουλανε μπαταριες 7-10 ετιας καινουριες.. (ημερομηνια ληξης τουλαχιστον, δεν εχουν;..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 To N91 είναι απο τα πιο cool και "ανδρικά" κινητά τηλέφωνα που έχουν φτιαχτεί ποτέ. Ακόμα και σήμερα το πιάνω και το θαυμάζω. Φυσικά δεν θα δωθεί μιας και ακόμα εκτελεί χρέη Mp3 player όταν νιώθω πως θέλω να ακούσω μουσική πολύ δυνατά. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Ποσο το πουλας ειπες; :p Καλα αμα θες να ακουσεις δυνατα μουσικη απλως μετατρεπεις ενα mp3 σε 128bs και πανω και βαζεις ακουστικα ωτοασπιδες που βουλωνουν καθε εξωτερικο θορυβο. Σε οποιοδηποτε κινητο. Στο n91 παντα φοβομουν οτι ο σκληρος δισκος που εχει καταναλωνει και περισσοτερη μπαταρια, γενικα δηλαδη σου βγαζει μερα αν ακουσεις 5 ωρες συνεχομενα μουσικη; Το εχεις παντως,, εισαι αρχοντας!! Ειναι το μοναδικο κινητο "καλο", που συγκρινεται ανετα με ολη την σειρα 88xx!! :cool: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2493&idPhone2=1154 Edited December 4, 2013 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 (edited) Μερα αν ακους 5 ωρες μουσικη σου βγαζει, το θεμα ειναι τι αλλο κανεις. Εγω το ειχα μεχρι αυτο το καλοκαιρι για 2-3 χρονια, και ακουγα καθημερινα περιπου 3ς ωρες μουσικη. Εβγαζε πανω-κατω 2 μερες, αλλα δεν εκανα και τιποτα αλλο. Ουτε browsing (lol), ουτε τιποτα. Αντε και κανα μισαωρο ομιλια. Nα και πως ειναι σημερα. Πλεον ξεκουραζεται στο συρταρι μαζι με τα υπολοιπα, αφου εχει αντικατασταθει απο ενα Ν86. http://i.imgur.com/aEXcDSfl.jpg Edited December 5, 2013 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Ένα N91 πρέπει να αποκτήσω... ;) N70-N90 έχω... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 http://http://www.xda-developers.com/android/has-technology-become-a-disposable-commodity/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Διαφωνω σε καποια σημεια με το αρθρο. Πχ The next thing that happened (and still does to this day), new models are released every 6-9 months, each one promising to be “better” than their predecessor(s). This last statement is the cornerstone of this entire article. So what? Αυτο το εκανε καθε μεγαλος κατασκευαστης που μπορουσε. Να παρουμε την νοκια πχ που την γνωριζουμε καλα? Nokia 7650 - Q1 2002 -> Ενα χρονο μετα 3650 (Q1 2003) -> Λιγους μηνες μετα 3660 + ngage (Q4 2003) -> Σχεδον 6 μηνες μετα 6600 (2003 Q2) -> Σχεδον ενα χρονο μετα 7610 (Ανοιξη 2004) -> Eλαχιστους μηνες μετα 6670 (Οκτωβριος 2004) -> Στα καπακια 6630 (november 2004) -> Oυτε μισο χρονο μετα 6680/6681 (ανοιξη 2005) -> 3-4ς μηνες μετα Ν70/N90 (2005 Q3) -> και τα λοιπα, και τα λοιπα. Τα ιδια εκανε και η HTC (τοτε, qtek εδω) με τα windows mobile. Product design basics dictate that any engineered product is designed to have a certain life expectancy under normal conditions, tear, and wear, and even leave some leeway for accidents. E ok, απο ποτε ξεκινησαν να χαλανε μαζικα χωρις λογο συσκευες? Εγω βλεπω ακομα ατομα με iphone 3g/s πχ, galaxy S1/S2, διαφορα touch εποχες android 2.2 κτλ. Δεν φταινε τα κινητα αν οι ανθρωποι ειναι κανιβαλοι και τους συμπεριφερονται σαν τουβλα. - Η συγκριση που κανει με το 5110 ειναι αδικη, γιατι το 5110 δεν ειχε τιποτα παραπανω απο μια οθονη, ενα ηχειο και 10 κουμπια. Και ειχε και 2 φορες το παχος μιας συχρονης συσκευης. Σημερα οι συσκευες εχουν τεραστιες οθονες, ενα καρο αισθητηρες, 2 καμερες, 1 τουλαχιστον ηχειο κτλ κτλ, και ολα αυτα σε ενα πακετο που εχει ελαχιστο παχος. Και μετα εμεις παραπονιομαστε επειδη καθησαμε πανω του και εσπασε η οθονη (λες και τα τζαμακια απο τις προσοψεις στα 3310 δεν εσπαγαν), επειδη επεσε κατω απο 1,5 μετρο υψος και θρυμματιστικε το γυαλι (surprise, surprise!), ή επειδη το παιρουμε μαζι μας οταν κανουμε μπανιο και μετα απο λιγο καιρο τα κακαρωνει λογω υγρασιας (ενω εμεις ας πουμε με τις παλιες συσκευες δεν προσπαθουμε να τις καθαρισουμε απο αλατα μπας και παρουν μπρος). Τελοσπαντων, ο συντακτης του αρθρου δεν κανει δικαιη συγκριση. Και η μπιχτη στην apple don’t give two flying feathers about engineering, progress, and making the world a better place ολα τα λεφτα :lol: Προφανως τα πενακια, οι resistive οθονες, και τα tablet pc των 2 κιλων ειναι αυτα που πηγαν την τεχνολογια μπροστα. :) Αχ, αχ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 http://http://www.xda-developers.com/android/has-technology-become-a-disposable-commodity/ Κλασσικα.. επαινει την δικη του(δικες του) αγαπημενη συσκευη. Θα μπορουσε να γραψει οποιοσδηποτε το αρθρο απλα αντι να γραψει για το 5110, να υψωσει στην "κορυφη" την δικη του αγαπημενη νοσταλγικη συσκευη.(Λεει καλα λογια και για μια συσκευη htc). Επισης τα χωνει στην apple κυριως που βγαζει μια συσκευη τον χρονο, και οχι στην αγαπημενη του εταιρεια που βγαζει 15 το χρονο. Ο τυπος δεν εχει καταλαβει οτι το 5110 ειναι το 106 της εποχης μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Το Nokia N95 ηταν το iphone της εποχης του. Για αυτο και εκανε παταγο στα ψευτικα τηλεφωνα. Ποσοι απο εμας δεν ειχαν καποιον γνωστο τους που αγορασε ψευτικο n95;.. Το ιδιο γινεται σημερα στα 5αρια.. σε πλησιαζει ο αλλος, φιλε, εχω το 5,, σε τιμη ευκαιριας....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Nαι, το Ν95 ηταν τρελο χιτ. Θυμαται κανεις τι τιμη ειχε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 749 ευρώ νομιζω Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Κάπου εκεί είχε. Το είχα πάρει από Θεσσαλονίκη από ένα Γερμανό στα 780. Και κάποιους μήνες πριν είχα αγοράσει το Ν80. Είχα πάθει πλάκα τότε με αυτές τις δύο συσκευές. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Το Ν80 ήταν το πρώτο με wifi? Το αγαπημένο χοντρούλι μου ήταν!:lol: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 το ν91 ειναι προγενεστερο του ν80, το οποιο ειχε wifi. τωρα αν ηταν το πρωτο δε ξερω (αν κανω λαθος διορθωστε με) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Νομιζω το Ν91 ηταν το πρωτο με wifi. Ανακοινώθηκε το 2005 και βγήκε ενα χρονο μετα όμως... Άργησε παρα πολύ. Δεν ξέρω αν το πρόλαβε το Ν80. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 749 ευρώ νομιζω Κάπου εκεί είχε. Το είχα πάρει από Θεσσαλονίκη από ένα Γερμανό στα 780. Πω ελεος. Ουτε το iphone εχει τοσο. Οσο για Ν91/Ν80 Το review του N91 ανεβηκε 20 μερες πριν το review του Ν80, οποτε ας πουμε οτι κυκλοφορησαν μαζι. Θεωρητικα ομως το Ν91 ειναι πιο πριν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ναι , οπως ειπα, σαν συσκευη ειχε πρωτοαποκαλυφθει και ανακοινωθει το 2005. Ειναι προγενέστερο του Ν80. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Έχω και εγώ ενα Ν70 και κάμποσα ακόμα νοκια πιο πριν αλλά και μετα απο επιδοτησεις. Το n70 είναι το backup phone Μοναδικό πρόβλημα έχει χαλάσει το χρωμα του. Επίσης ένα ακόμα νοκια που χρησιμοποιώ ως 2ο με symbian είναι το 6220. Είχε και καλό GPS που καποτε χρησιμοποιουσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Nαι, το Ν95 ηταν τρελο χιτ. Θυμαται κανεις τι τιμη ειχε? Δεν θυμαμαι τιμη οταν πρωτοκυκλοφορησε, αλλα εχω την τιμη απο ενα χριστουγενιατικο φυλλαδιο του γερμανου (Δεκεμβρης 08)!! :) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38519&stc=1&d=1387016143 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=38520&stc=1&d=1387016152 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δεκέμβρη του 08 ηδη κυκλοφορούσε στην αγορά 18 μήνες το Ν95. Λίγο μετά σταμάτησε. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Εγώ τοτε περνούσα windows mobile περίοδο της ζωής μου :-p Βασικά μόλις είχα πάρει στα χέρια μου το 3g Edited December 14, 2013 by megawatt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ωραιες τιμες :p Πως αλλαζουν οι καιροι. Με τα λεφτα που ειχαν τα περισσοτερα s60 σημερα αγοραζεις htc one. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Δεκέμβρη του 08 ηδη κυκλοφορούσε στην αγορά 18 μήνες το Ν95. Λίγο μετά σταμάτησε. Υπήρχε και το Ν95 8g που επισκίασε το απλό..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts