mol Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 για το 6260 μιλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 και ειναι ολα κομπλε μετα; τεσπα, θα το χω στα υποψιν :) θενξ Aν το προβλημα σου ειναι στα πληκτρα τοτε ναι. Δεν ειναι τιποτα, ξεβιδωνεις το παλιο, βιδωνεις το καινουριο, τελος. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Aν το προβλημα σου ειναι στα πληκτρα τοτε ναι. Δεν ειναι τιποτα, ξεβιδωνεις το παλιο, βιδωνεις το καινουριο, τελος. ;) Nομιζω πως φτιαχνει και το power button,που ελεγε οτι εχει θεμα...Aν δεν κανω λαθος,ειναι πανω σ'αυτο.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 (edited) Δυστηχως οχι, το power button ειναι πανω στην πλακετα http://img404.imageshack.us/img404/1302/dsc05518tx.th.jpg για το 6260 μιλας; Αν οντως μιλαει γι'αυτο, οντως το κινητο ηταν μαπα εντελως. Edited December 16, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxygen11 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Εγω πριν εναμιση μηνα το ειχα παρει απο ενα μαγαζι στο θησειο. Με 5 ευρω. Βεβαια ειχε ξεβαμενα απο την χρηση πληκτρα, αλλα το ολο λειτουργικο του ειναι αψογο! Μου αρεσε καιρο αυτο το κινητο και εν ετη δυο εντεκα το απέκτησα! Για αυτο και πριν λιγες μερες ειχα συνεχως αυτο για avatar! Τωρα θελω να αποκτησω και το νοκια 7210! Θελω να τα εχω ολααααα.... ΝΟΚΙΑ 34-35-65 10... http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=22979&stc=1&d=1323392465 καλησπερα μηπως μπορει καποιος να μου στειλει διευθυνση καποιου μαγαζιου στην αθηνα που να πουλαει αυτα τα παλια καλα νοκια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Σήμερα πήρε το μάτι μου 6600!!!! Πόσο μπορεί να το δίνει άραγε ο "τύπος"? :cool: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Σήμερα πήρε το μάτι μου 6600!!!! Πόσο μπορεί να το δίνει άραγε ο "τύπος"? :cool: Bαρια βαρια κανα 40αρι... Tο 6600 πλεον βρισκεται πολυ φτηνο...Καποτε πχ τα μαγαζια εδω στην Θεσσαλονικη μου το διναν 60,και πριν λιγο καιρο,το πηρα 25,με καρτα μνημης και φορτηστη οριτζιναλ... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Bαρια βαρια κανα 40αρι... Tο 6600 πλεον βρισκεται πολυ φτηνο...Καποτε πχ τα μαγαζια εδω στην Θεσσαλονικη μου το διναν 60,και πριν λιγο καιρο,το πηρα 25,με καρτα μνημης και φορτηστη οριτζιναλ... φιλε μου απο που αγοραζεις μεταχειρισμενα κινητα? εχουν καλες τιμες? παιζει να βρω κανα νοκια της σειρας 8χχχ η κανα 7110 που λιγουρευομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Bαρια βαρια κανα 40αρι... Tο 6600 πλεον βρισκεται πολυ φτηνο...Καποτε πχ τα μαγαζια εδω στην Θεσσαλονικη μου το διναν 60,και πριν λιγο καιρο,το πηρα 25,με καρτα μνημης και φορτηστη οριτζιναλ... Λέγε μου τέτοια, λέγε μου τετοια!! Θα περάσω αύριο και θα ενημερωσω.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 φιλε μου απο που αγοραζεις μεταχειρισμενα κινητα? εχουν καλες τιμες? παιζει να βρω κανα νοκια της σειρας 8χχχ η κανα 7110 που λιγουρευομαι? Aπο μαγαζια στην Θεσσαλονικη...Oι τιμες πανε αναλογα το κινητο,αλλα και το μαγαζι...(ναι,εχει ακομα παλαβους που βαρανε κεφαλια...) Eιχα βρει σε ενα μαγαζι πριν κανα μηνα 7110,σε καλη κατασταση,με 25 ευρω,αλλα δεν το προλαβα...:( Σειρας 8χχχ,να πω την αληθεια δεν θυμαμαι να πετυχα,αλλα αυτα θα πηγαινουν στο 100ρικο,λογω κατηγοριας... Λέγε μου τέτοια, λέγε μου τετοια!! Θα περάσω αύριο και θα ενημερωσω.... Aφου μενεις Aθηνα,ολο και πολυ χαμηλοτερες τιμες θα βρεις...Aπ'οτι βλεπω εδω απο τα αλλα παιδια,η Aθηνα εχει πολυ καλυτερες τιμες... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 mol Ναί για αυτό λέω Μετά από εκείνο άλλαξα εταιρία και πήγα στο w810i το οποίο και ήταν φοβερό τηλέφωνο μετά το k800i το οποίο το δουλεύω ακόμα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Aφου μενεις Aθηνα,ολο και πολυ χαμηλοτερες τιμες θα βρεις...Aπ'οτι βλεπω εδω απο τα αλλα παιδια,η Aθηνα εχει πολυ καλυτερες τιμες... ...και πολυ περισσοτερο πραμα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Λοιπόν, είχα σταμπάρει 2, 6600. Το ένα φαινόταν σε αριστη κατάσταση,τουλάχιστον εξωτερικά, "έφυγε"! Το 2ο δυστυχώς ήταν σε άθλια κατάσταση (το είχα δει από το λεωφορείο), και ανοιγμένο γύρω-γύρω με σουγία, φαίνονταν οι "εγκοπές" και είχε ξεβάψει το άσπρο χρώμα του και η μπαταρία του ήταν "μαϊμού"! Κρίμα. . . :( Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις για το 6600. Το συγκεκριμενο μοντελο κυκλοφορησε παρα πολυ, οποτε με λιγο ψαξιμο και υπομονη θα βρεις ενα καλο, ειτε σε καταστημα ειτε σε αγγελια, την οποια btw εχεις σκεφτει να βαλεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχεις για το 6600. Το συγκεκριμενο μοντελο κυκλοφορησε παρα πολυ, οποτε με λιγο ψαξιμο και υπομονη θα βρεις ενα καλο, ειτε σε καταστημα ειτε σε αγγελια, την οποια btw εχεις σκεφτει να βαλεις? Ξέρεις τί γίνεται? Εδώ είναι λίγο μπέρδεμα. . . Μπορεί και να το χρυσοπληρώσεις. . . Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Αν το βρω πάντως αυτό καθώς και 6110, 8210 και ERICSSON K810 θα τα πάρω για ενθύμιο! :o Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Και εγώ παιδιά ψάχνω για ένα 6310i.Ξέρει κανείς τίποτα?Στο internet το βρίσκω στο 100άρικο.Γιατί τόσο ακριβό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Λοιπόν, είχα σταμπάρει 2, 6600. Το ένα φαινόταν σε αριστη κατάσταση,τουλάχιστον εξωτερικά, "έφυγε"! Το 2ο δυστυχώς ήταν σε άθλια κατάσταση (το είχα δει από το λεωφορείο), και ανοιγμένο γύρω-γύρω με σουγία, φαίνονταν οι "εγκοπές" και είχε ξεβάψει το άσπρο χρώμα του και η μπαταρία του ήταν "μαϊμού"! Κρίμα. . . :( Απίστευτη όραση !!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol: Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Ξέρεις τί γίνεται? Εδώ είναι λίγο μπέρδεμα. . . Μπορεί και να το χρυσοπληρώσεις. . . Καταλαβαίνεις τι εννοώ? Αν το βρω πάντως αυτό καθώς και 6110, 8210 και ERICSSON K810 θα τα πάρω για ενθύμιο! :o Nαι, και γι'αυτο τον λογο κοιτας παντου ;) Το 6600 θα το βρεις, τωρα τα αλλα 2 λιγο ζορικα, για το se δεν ξερω :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Όταν ψάχνεσαι πρέπει να έχεις μάτια ανοιχτα! :eek: ΥΓ. Δε θυμάμαι που είχε πάρει (πάλι) το μάτι μου καινούργιο, κούτα, Κ800! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Nαι, και γι'αυτο τον λογο κοιτας παντου ;) Το 6600 θα το βρεις, τωρα τα αλλα 2 λιγο ζορικα, για το se δεν ξερω :p 8210 μπορει να βρει και ευκολα...Ειχε πουλησει αρκετα,και τελευταια ειχα βρει ενα,απο εναν περιεργο...(Enema νομιζω σου ειχα πει πιο πισω...).Κ810ι παλι καπως ευκολα θα βρει,αλλα οχι οπως το Κ800ι.... ΥΓ. Δε θυμάμαι που είχε πάρει (πάλι) το μάτι μου καινούργιο, κούτα, Κ800! Παιζει να το ξαναπαιρνα...!!! Ηταν το τελευταιο SE που αγαπησα οσο κανενα...Και τι δεν εχω να θυμαμαι μαζι του...Πολλα απ'οσα εχουν αναφερθει στα nostalgia θεματα,τα εζησα μ'αυτο...Πλεον,υπαρχει ακομα,σε κακη κατασταση,αλλα λειτουργικο,και περιμενει το rebuilt του...Αν το φτιαξω καποια στιγμη,σιγουρα θα το ξαναχρησημοποιησω... (Οφ τοπικ εντελως,αλλα οι αναμνησεις δεν εχουν συγκεκριμενο θεμα....) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εγω θελω να παραγγειλω και την προσοψη για το 6510 απο το play247, την επομενη εβδομαδα τα μαγαζια θα ειναι ανοιχτα? Ή να ριξω την παραγγελια απο τωρα?:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εγω θελω να παραγγειλω και την προσοψη για το 6510 απο το play247, την επομενη εβδομαδα τα μαγαζια θα ειναι ανοιχτα? Ή να ριξω την παραγγελια απο τωρα?:worry: Από όσο γνωρίζω ακόμα και ανήμερα ανοιχτά θα είναι. Σε τί χρώμα; Γνήσια; Κόστος; :) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 original πρόσοψη για 6510: μπρος, πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) Από όσο γνωρίζω ακόμα και ανήμερα ανοιχτά θα είναι. Σε τί χρώμα; Γνήσια; Κόστος; :) http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=34793 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=34186 Τωρα για το γνησια εχω αμφιβολιες, ΕΙΔΙΚΑ για το πλαισιο στο οποιο παιζει να μην ειναι χτυπημενο το NOKIA απο πισω και να ειναι κενο, σαν το 8310 δηλαδη (ειναι συμβατα). εδιτ Βασικα τωρα που το σκεφτομαι στο site της norton line λεει μαυρο, ελπιζω να μην την παρω για nokia branded μωβ και να μου ερθει καμια μαυρη της λαϊκης (κλασσικη περιπτωση παραπληροφορησης απο φωτογραφια δηλαδη) original πρόσοψη για 6510: μπρος, πίσω Νice :happy: Διαθεσιμότητα ομως? Edited December 19, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 μμμ, δε γνωρίζω. επικοινώνησες μαζί τους και δεν υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts