Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αλλά με μπέρδεψε και ο Νίκος από πάνω που το έδωσε για να πάρει Ν72 με την προφαση ότι ήθελε symbian. κάτι το οποιο διαθέτει ΚΑΙ το 5630

ναι αλλά με μπέρδεψε και ο Νίκος από πάνω που το έδωσε για να πάρει Ν72 με την προφαση ότι ήθελε symbian. κάτι το οποιο διαθέτει ΚΑΙ το 5630

μπερδεύτηκα και έγραψα 5630..! 5610 ήθελα να πω :lol:! Τέλει 2007 το είχα πάρει.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ε πες έτσι ντε! μου προκάλεσες σύγχυση! σε μπλε ΔΕ το χω δει ΠΟΤΕ

βρήκα μια συσκευή στο τει πριν το καλοκαίρι! φυσικά την έδωσα πίσω :) αφού κίνησα γη και ουρανό! είχα ανοιχτή συνομιλία με Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Βέροια και μια άλλη πόλη :lol: τελικά βρέθηκε η κάτοχος :)

Ωραίος Δημήτρη!:D

Το Ν72 αν είχε μεγαλύτερη οθόνη (σε ανάλυση) θα πετούσε...:D

να σαι καλά Ζήση :D

βασικά το ν72 το φαγε το ν73 που είχε μεγαλύτερη αναλυση (και οθονη νομιζω). ζήτημα να χω δει 3-4 συσκευές ν72. από την άλλη, το ν73/ν73me είχα βαρεθεί να τα βλέπω! ακόμη και τώρα! άν είχε wifi θα ήταν σούπερ και θα το κυκλοφορούσα ακόμη και τώρα :D

Το Ν73 ήταν και πανέμορφο! :) Προς το τέλος του καλοκαιριού ένας γνωστός μου το χρησιμοποιούσε για 1ο κινητό... Επίσης έπρεπε να είχε και ένα βύσμα 3.5mm και όχι αυτή την αηδία με τα δοντάκια...:wacko:

Το Ν73 ήταν και πανέμορφο! :) Προς το τέλος του καλοκαιριού ένας γνωστός μου το χρησιμοποιούσε για 1ο κινητό... Επίσης έπρεπε να είχε και ένα βύσμα 3.5mm και όχι αυτή την αηδία με τα δοντάκια...:wacko:

Το ν72 δεν είχε σίγουρα 3,5 jack πάντως..! πραγματικά θάφτηκε το ν72 απο το ν73 (κι εγώ μόνο 73 έβλεπα να κυκλοφορούν).

Δεν είχε καλό και δυνατό ήχο με τα ακουστικά γι'αυτό είχα ξενερώσει γρήγορα με το 72..

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Απ' όσο θυμάμαι δυνατό ηχείο είχε, αλλά ΤΕΛΕΙΩΣ μάπα:lol:

Ασχετο αλλά μιας και μιλάτε για Ν72, παίζει να έχει την πιο καλή κεραία σε συσκευή κινητής που έχω δει ποτέ.

Μου το είχε δώσει μία γνωστή να μιλήσω μες στο ηλεκτρικό και νόμιζα ότι μίλαγα από σταθερό. 5 λεπτά κλήσης και ο ήχος δεν έσπασε ούτε για μισό δευτερόλεπτο και είμαστε και εν κινήσει. Ακόμη το θυμάμαι

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προντιτζο-αφιέρωση !

http://img855.imageshack.us/img855/3334/63092702703501530d63b.th.jpg http://img855.imageshack.us/img855/3206/630925431462751ff100b.th.jpg

Edited by impreza_sti
Μεγάλο μέγεθος εικόνων

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωχχ Θεε μου δεν το πιστευω!!! :X:D:!:

απο καποια εκθεση με κλασσικα μοντελα πρεπει να ειναι αυτο ε?

Παναγια μου... τελειο...

ποσο το λατρευω αυτο το τηλεφωνο.:happy:

οπως τα λεει στην περιγραφη ειναι "ισως το πιο cool τηλεφωνο που φτιαχτηκε ποτε"

-------------

zerow... ισως το πιο μαματο ποστ που εχω δει ποτε στο Myphone

εισαι Θεος!!

(εχεις και το 7650 πιο πανω!! ενταξει...το δευτερο πιο cool τηλεφωνο ever!!!)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ωι, ωι, παναϊαμ:drool:

Τι ειναι αυτα που ποσταρεις ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :D:D

ban στον κυριο παρακαλω

Το 7650...

και το δικο μου ετσι ειναι απο μπροστα! Δηλαδη δεν ειναι ακομα... εχω τα ανταλλακτικα στις ζελατινες... :D

edit

Ξεκινησε να φερνει το play247 ανταλλακτικα νοκια???

ΚΑΤΟΧΟΙ 6510 ΟΡΜΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

http://www.play247.gr/index.php?referrer=skroutz&main_page=product_info&products_id=34793

http://www.play247.gr/index.php?referrer=skroutz&main_page=product_info&products_id=34186

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Άντε μωρέ από κεί, με τις παλιατζούρες.....:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Eγώ κάθε φορά που ποστάρω στα νοσταλγικά Nokia, θέλω να κάνω αφιέρωμα και στα siemens αλλά δεν έχω thread :lol:.

Τώρα που περνούν τα χρόνια και κατασταλάζω καταλαβαίνω κάποιες ποιότητες της Νόκια και την παραδέχομαι αν και δε στρουθοκαμηλίζω σχετικά με κάποιες εκπτώσεις επιλογών της.

Πάντως για μένα κινητά όπως 7650, 8310, 7210, 7610, 7600, 8800 (gun/black arte), 8850, 6310, communicators δύσκολα θα έχουν αντικαταστάτη κυρίως στο πνεύμα της συσκευής. Κρίμα που περάσαν οι στιγμές που τα κινητά ήταν κοσμήματα και κινητά πάνω απο όλα και ευτυχώς που τις ζήσαμε. Στην ασπρόμαυρη και στην ελαφρώς έγχρωμη εποχή μόνο τα SL45i, SX1 είχαν θέσει πιο πάνω απο αυτά (προσωπικά).

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωπω S55. Τι κουκλι και αυτό. Πες μου οτι το μαυρο 8850 ειναι αυθεντικο. Που μένεις είπαμε :p

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω και άλλα, απλά αυτά είναι τα πιο αγαπημένα.

SL45 δυστυχώς δεν...

Το 8850 το έχω αγοράσει μεταχειρισμένο από συμφορουμίτη πριν χρόνια.

Δεν ξέρω αν είναι αυθεντικά τα καπάκια, θεωρώ πως όχι όμως.

Το s55 το έχω αγοράσει καινούριο. Έχω και το κουτί και την κάμερα. Και στα s45, me45 έχω τα κουτιά τους.

Είχα και εγώ μανία με τα siemens. Μέχρι και το s55. Μετά άλλαξα στρατόπεδο (σε SE Κ700> Ζ800 και τελικά w900) βλέποντας την παρακμή να έρχεται και δεν είχα άδικο τελικά....

Καλά ρε, το s25 δεν σας έκανε εντύπωση???

Ούτε το S10 active??? μοντέλο 1998??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Κολλημένος Siemensάκιας αλλά μόνο με κάποια μοντέλα. Ας πούμε το s25 δε μου κάνει εντύπωση γιατί είχα το παρόμοιο σε εμφάνιση C25 8 χρόνια στην οικογένεια και δε μου άρεσε κιόλας. Respect στο Σ10 αλλά πάλι δε μου αρέσει.

Απο Siemens αγαπάμε SL45i( και τα αδερφά SL42/45), S55, SL55, SL75, SL91, SK65( ειδικα η Burlwood εκδοση :O), SX1, SF65, ST65, ME45 και πραγματικά άπειρο σεβασμό σε όλη τη σειρά των Xelibri.

Ασχετο γνώριζα μαγαζάτορα (τώρα έδωσε το μαγαζί σε άλλους) ο οποίος είχε κουτάτο Siemens U15 αχρησιμοποίητο και μου το πούλαγε. Απλά απίστευτο το μεγεθός του. Αν ήταν αυθεντικό Siemens και όχι Motorola θα το χα τσιμπήσει αυτοστιγμή.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά ρε, το s25 δεν σας έκανε εντύπωση???

Ούτε το S10 active??? μοντέλο 1998??

Τι περιμενες σε θρεντ νοκια :p Respect στα εγχρωμα!

Ασχετο γνώριζα μαγαζάτορα (τώρα έδωσε το μαγαζί σε άλλους) ο οποίος είχε κουτάτο Siemens U15 αχρησιμοποίητο και μου το πούλαγε. Απλά απίστευτο το μεγεθός του. Αν ήταν αυθεντικό Siemens και όχι Motorola θα το χα τσιμπήσει αυτοστιγμή.

Πωωωω, τρομερα ομορφο κινητο το U15. Σε τι τιμη? Νομιζω ειναι καρα-σπανιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τιμή δεν είχαμε πει. Είχα μαζέψει και παραγγελιές τότε απο τα παιδιά εδώ καθώς μου είχε πει ότι είχε διάφορα τουβλάκια και ότι τον ενδιέφερε να τα πουλήσει αλλά τελικά δε μας έκατσε και γιατί δεν προλάβαινε και γιατί όπως φάνηκε ετοίμαζε τη διάδοχη κατάσταση. Πάντως μπορώ να κάνω μια προσπάθεια να τον βρω αλλά δεν ξέρω αν θα καρποφορήσει. Είναι απλά Τ Ε Ρ Α Σ Τ Ι Ο όμως. Δηλαδή ουάου τι κουβαλούσαμε τότε.

Πάντως για μένα το πιο όμορφο τηλέφωνο πιστεύω πως είανι το 7210. Πραγματικό ποίημα οι γραμμές του.

http://img573.imageshack.us/img573/3834/n7210full.th.jpg

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

...και η οθονη του σκετος θανατος. Ελπιζω τα ματια μου να μην εχουν ποτε ξανα την ατυχια να κοιταξουν παλια οθονη απο series 40 nokia.

Σχετικα με το μεγεθος, οχι οτι τα 4ιντσα σημερινα ειναι μικροτερα παντως, ε? :p

[sIGPIC][/sIGPIC]