eliasj Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 να ρωτησω κατι ρε παιδια μιας και σημερα πηρα ενα λαπτοπ με vista αλλα δεν ξανα ειχα εμπειρια σε βιστα,μεχρις στιγμης εχω μια απορια γινεται να κανω τα προγραμματα στην εναρξη να ανοιγουν σε καινουριο Pop-up menu (δηκαδη σαν τα xp) αντι το μενου που εχουν τα βιστα που ανοιγουν μεσα στο παραθυρο της εναρξης. και αλλη μια απορια,πως καταργω ολες αυτες τις προειδοποιησεις οταν παω να κανω εγκατασταση κατι? Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να πας στα user accounts και να κανεις disable to UAC:!: Υπαρχουν και αλλοι τροποι μεσα απο το administation tools or the registry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 θετικο αυτο!! ~~ μια απορια που εχω κι εγω. για να βαλεις vista, (οποιαδηποτε..κι απο τα κατωτερα να ειναι) χρειαζεται να εχεις οπωσδηποτε 2,00 gb ram...? ή καποιες αλλες εκδοσεις ζητανε πολυ λιγοτερα...? π.χ. τα ultimate θελουν 2.00gb...(παει και μετα kps?) καποια αλλα...? δεν υπάρχει πρέπει. η msft δίνει 512MB ελάχιστο που απλά ΔΕΝ υπάρχουν (ακόμα και για τα xp είναι πολύ λίγα). για το αέρο 1Gb ελάχιστο. για να δουλεύει ορθά το superfetch 2GB. Υ.Γ. υπάρχουν πισί το 2008 με λιγότερα από 2GB ram? :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δεν υπάρχει πρέπει. η msft δίνει 512MB ελάχιστο που απλά ΔΕΝ υπάρχουν (ακόμα και για τα xp είναι πολύ λίγα). για το αέρο 1Gb ελάχιστο. για να δουλεύει ορθά το superfetch 2GB. Υ.Γ. υπάρχουν πισί το 2008 με λιγότερα από 2GB ram? :) αα, οποτε για την καλυτερη λειτουργια ολων των εκδοσεων, θα χρειαζεται πανω απο 2 gb...(?) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ε ναι. Οι τιμες στις μνημες εχουν πεσει παρα πολυ, στα λεφτα που εχει τωρα ενα dual kit 2gb 800mhz αγορασα καποτε 1 dimm 64Mb sdram... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 2GB για το 80% των χρηστών είναι μια χαρά για όλες τις εκδόσεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Ε ναι. Οι τιμες στις μνημες εχουν πεσει παρα πολυ, στα λεφτα που εχει τωρα ενα dual kit 2gb 800mhz αγορασα καποτε 1 dimm 64Mb sdram... δεν θα το λεγα... στο e-shop, νρηκα ακριβουτσικες...:confused: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δεν θα το λεγα... στο e-shop, νρηκα ακριβουτσικες...:confused: πόση μνήμη έχεις? 1GB? πάρε άλλο ένα GB. ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 πόση μνήμη έχεις? 1GB? πάρε άλλο ένα GB. ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ! 512 εχω!! αλλα ο υπολογιστης μ ειναι σκυλος ρε συ!! πες τιμες περιπου... και δωσε μ κανα site!!... ευχαριστω!! :happy: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 με 512 μάλλον κόπρος είναι :p http://www.eshop.gr http://www.plaisio.gr http://www.hardshop.gr δες να αγοράσεις συμβατές κάρτες. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Βοήθεια... Ρε παιδιά μου έδωσε κάποιος φίλος τα Prison Break (season 2+3) αλλά έχω πρόβλημα με τα vista και ο player δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους!!! Τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Παιδια,εχω τα Win vista home prenium στον c(τον οποιο τον εχω χωρισμενο σε 2 partition c-d)και θελω να βαλω τα Xp στον d.Τι να κανω για να μπορω να μπαινω σε οποιο λειτουργικο θελω?Θυμαμε παλαιοτερα που ειχα τα Xp στον c και εβαλα τα vista στον d,οταν ανοιγα τον υπολογ.εβγαζε boot manager των vista μαλλον και ρωτουσε σε πιο απο τα 2 λειτουργ.ηθελα να μπω!Τωρα που δοκιμασα το αντιθετο,δηλ.τα vista στον c που εχω ηδη και τα Χρ στον d,δεν μου βγαζει το boot manager και με βαζει μονο στα Χρ:mad: Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Βοήθεια... Ρε παιδιά μου έδωσε κάποιος φίλος τα Prison Break (season 2+3) αλλά έχω πρόβλημα με τα vista και ο player δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς υπότιτλους!!! Τι να κάνω; τι εννοεις?...για να ενσωματωσεις υποτιτλους, χρειαζεται να εχεις καποιο προγραμμα.... οπως: VLC media player , gom κ.π.α. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 τι εννοεις?...για να ενσωματωσεις υποτιτλους, χρειαζεται να εχεις καποιο προγραμμα.... οπως: VLC media player , gom κ.π.α. ΟΧΙ ΔΕΝ θέλω να τους ενσωματώσω. Απλά σε υπολογιστή με ΧΡ εμφανίζει κανονικά στα Ελληνικά τους υπότιτλους ενώ στα VISTA εμφανίζονται ακαταλαβίστικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 ΟΧΙ ΔΕΝ θέλω να τους ενσωματώσω. Απλά σε υπολογιστή με ΧΡ εμφανίζει κανονικά στα Ελληνικά τους υπότιτλους ενώ στα VISTA εμφανίζονται ακαταλαβίστικα!!! απο που τους κατεβαζεις? απο to http://www.greeksubs.com? ή gr.. δεν θυμαμαι.... εκει, ο καθενας βαζεις οτι να ναι!! γιαυτο, κατεβασε αλλους υποτιτλους... ψαξε για την ιδια ταινια τους ιδιοιυς... ~~~ τωρα, αν μ λες οτι δεν εμφαβιζει καν ελληνικα, ολα τα παραπανω απορριπτονται!! στην αρχη, μολις περνας τα windows, σ λεει κι ολας για κλωσσες κλπ... μηπως εκει εχεις κανει λαθος? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 στα regional settings να βάλεις σε όλα Greek/Greece κάνε restart και θα παίξει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 καλησπερα σε ολους,αν θυμαμαι καλα καπου ειχα σει πως μπορουμε να ρυθμισουμε το μετρητη μπαταριας στο laptop αταν αποσυντονιζεται,γιατι εχω προβλημα..απο ποιο μενου γινεται αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Παιδια,εχω τα Win vista home prenium στον c(τον οποιο τον εχω χωρισμενο σε 2 partition c-d)και θελω να βαλω τα Xp στον d.Τι να κανω για να μπορω να μπαινω σε οποιο λειτουργικο θελω?Θυμαμε παλαιοτερα που ειχα τα Xp στον c και εβαλα τα vista στον d,οταν ανοιγα τον υπολογ.εβγαζε boot manager των vista μαλλον και ρωτουσε σε πιο απο τα 2 λειτουργ.ηθελα να μπω!Τωρα που δοκιμασα το αντιθετο,δηλ.τα vista στον c που εχω ηδη και τα Χρ στον d,δεν μου βγαζει το boot manager και με βαζει μονο στα Χρ και οταν βαζω το cd με τα vista και παταω επιδιορθωση για να μπορω να μπω στα vista,τοτε με βαζει(απο κει και μετα)ΜΟΝΟ στα vista:!:Καμια βοηθεια κανεις:worry: Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 καλησπερα σε ολους,αν θυμαμαι καλα καπου ειχα σει πως μπορουμε να ρυθμισουμε το μετρητη μπαταριας στο laptop αταν αποσυντονιζεται,γιατι εχω προβλημα..απο ποιο μενου γινεται αυτο? τι εννοείς αποσυντονίζεται? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Παιδια,εχω τα Win vista home prenium στον c(τον οποιο τον εχω χωρισμενο σε 2 partition c-d)και θελω να βαλω τα Xp στον d.Τι να κανω για να μπορω να μπαινω σε οποιο λειτουργικο θελω?Θυμαμε παλαιοτερα που ειχα τα Xp στον c και εβαλα τα vista στον d,οταν ανοιγα τον υπολογ.εβγαζε boot manager των vista μαλλον και ρωτουσε σε πιο απο τα 2 λειτουργ.ηθελα να μπω!Τωρα που δοκιμασα το αντιθετο,δηλ.τα vista στον c που εχω ηδη και τα Χρ στον d,δεν μου βγαζει το boot manager και με βαζει μονο στα Χρ και οταν βαζω το cd με τα vista και παταω επιδιορθωση για να μπορω να μπω στα vista,τοτε με βαζει(απο κει και μετα)ΜΟΝΟ στα vista:!:Καμια βοηθεια κανεις:worry: Δοκιμασε να πας System Properties--->Startup and Recovery--->Time to display default operating system. Συνηθως βαζουμε πρωτα τα xp και μετα τα vista To αναποδο δε το εχω κανει ωστε να σου πω ως ακριβως λειτουργει. Διαβασε αυτο Εχει οδηγιες πως να βαλεις τα xp meta ta vista Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 τι εννοείς αποσυντονίζεται? μπορει να δουλευω κανενα μισαωρο και να δειχνει 50-60%μπαταρια και να κλεινει ξαφνικα απο μπαταρια..δεν ειναι παλιος 7-8μηνες τον εχω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 έχεις κάνει clean installation ή upgrade? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Δοκιμασε να πας System Properties--->Startup and Recovery--->Time to display default operating system. Συνηθως βαζουμε πρωτα τα xp και μετα τα vista To αναποδο δε το εχω κανει ωστε να σου πω ως ακριβως λειτουργει. Διαβασε αυτο Εχει οδηγιες πως να βαλεις τα xp meta ta vista Φιλε μου,σ'ευχαριστω!Πολυ χρησιμες οι οδηγιες που ειχε...!! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 @ cmd : DEFRAG C: -A επιτέλους Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 @ cmd : DEFRAG C: -A επιτέλους Δηλ.τι ακριβως εννοεις φιλε Alexkass?Απο την εκτελεση πληκτρολογουμε αυτα?Γινε λιγο πιο σαφης! Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Δηλ.τι ακριβως εννοεις φιλε Alexkass?Απο την εκτελεση πληκτρολογουμε αυτα?Γινε λιγο πιο σαφης! Απο εκτελεση γραψε cmd και μετα στο παραθυρο dos που θα ανοιξει γραψε αυτο που σου ειπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts