savasgr Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 θα το δοκιμασω το μεσημερι που θα εχω τον αλλο δισκο, thanx! Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 αυτά γίνονται σε vista bus, ult. επίσης νομίζω ότι αν αλλάξεις δίσκο (άλλο μέγεθος) δε σου κάνει restore. αλλά πιστεύω έχουν άρει αυτόν τον περιορισμό. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Εγώ είχα κάνει backup στα Vista και όταν έβαλα τα 7 και πήγα να πατήσω Restore και δεν το αναγνώριζε.:(Το backup είναι μόνο για Vista; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Είναι λογικό αυτό ;) Σωστα; Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Είναι λογικό αυτό ;) Σωστα; Eίναι λογικό που κάνει μόνο για (s)Vista;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Θα πας στο "Control Panel",θα πας στο "System and Maintenance" και εκεί θα επιλέξεις το "Backup and Restore Center". Φίλε πολύ καλός :dance: Κρατάω την διαδικασία μήπως κάποτε χρειαστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας...Χθες το βράδυ διέγραψα κάτι αρχεία κατά λάθος γύρω στα 22GB και φυσικά θέλω να τα επαναφέρω γίνεται?Προσπάθησα με το Tune Up Undelete να το κάνω, αλλά δεν τα βρήκε όλα..Επίσης βρήκα στα Vista επαναφορά συστήματος αλλά δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί..Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας...Χθες το βράδυ διέγραψα κάτι αρχεία κατά λάθος γύρω στα 22GB και φυσικά θέλω να τα επαναφέρω γίνεται?Προσπάθησα με το Tune Up Undelete να το κάνω, αλλά δεν τα βρήκε όλα..Επίσης βρήκα στα Vista επαναφορά συστήματος αλλά δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί..Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει! Θυμάμαι απο παλιά υπήρχαν κάποια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ undelete δεν ξέρω αν "παίζουν" ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Η επαναφορα δεν θα σε βοηθησει, γιατι δεν αλληλεπιδρα με τα αρχεια του χρηστη!! δοκιμασε το undelete plus και το getdataback. Για το τελευταιο δν θυμαμαι αν κανει για διαγραφη, για μετα απο φορματ το ειχα χρειαστει ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 φυσικά. τι να το κάνεις το restore? στα αρχεία σου? απλά είναι στο windows.old στις ρυθμίσεις? δεν γίνεται. (upgrade είπαμε δεν κάνουμε ποτέ) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Θέλω κι εγώ τη βοήθειά σας...Χθες το βράδυ διέγραψα κάτι αρχεία κατά λάθος γύρω στα 22GB και φυσικά θέλω να τα επαναφέρω γίνεται?Προσπάθησα με το Tune Up Undelete να το κάνω, αλλά δεν τα βρήκε όλα..Επίσης βρήκα στα Vista επαναφορά συστήματος αλλά δεν κατάλαβα πώς λειτουργεί..Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει! λογικά θα τα έχεις χάσει αφού δούλεψες το δίσκο μετά. κλείσε αμέσως το πισί. βάλε το δίσκο (ως δεύτερο) σε άλλο πισί. με κάποιο πρόγραμμα (υπάρχει αντίστοιχο θέμα) δοκίμασε το restore. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Η επαναφορα δεν θα σε βοηθησει, γιατι δεν αλληλεπιδρα με τα αρχεια του χρηστη!! δοκιμασε το undelete plus και το getdataback. Για το τελευταιο δν θυμαμαι αν κανει για διαγραφη, για μετα απο φορματ το ειχα χρειαστει ;) Δοκίμασα με το undelete plus και πάλι δεν βρήκε κάποια αρχεία...το πιο πιθανό ειναι να έχουν χαθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. August 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2009 Οπως εγραψε κ ο Αλεξ, αν εχει δουλευτει ο δισκος, δηλαδη εχουν γραφτει αλλα δεδομενα πανω σ'αυτον, εχει φαει χρηση τελοσπαντων τοτε τα προγραμματα επαναφορας δν θα τα βρουν το πιο πιθανο, γιατι εκει που ψαχνουν τωρα βρισκονται αλλες πληροφοριες απο αυτες που θες! Σε περιπτωσεις απωλειας δεδομενων, μολις το αντιληφθουμε το καλυτερο ειναι αμεσως να χρησιμοποιησουμε προγραμμα επαναφορας!! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. August 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2009 Eυχαριστώ πολύ για τα μηνυματά σας αλλά λογικά τα έχω χάσει τα αρχεία!Δεν πειράζει θα προσπαθήσω να τα ξαναβρώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 αυτό πρέπει να βάλει σε σκέψεις όλους. χρειάζεται εβδομαδιαίο backup αν δεν έχει κάποιος sugarsync ή κάτι αντίστοιχο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 εχει παρατηρησει κανεις διαφορα με το service pack 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 εχει παρατηρησει κανεις διαφορα με το service pack 2? Mερικοί λένε πως τους "ελευθερώθηκε μνήμη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 εχει παρατηρησει κανεις διαφορα με το service pack 2? μεγάλες αλλαγές στην ταχύτητα. καλύτερη λειτουργία του wifi. καλύτερη αυτονομία (σε αρκετούς) και πολλά άλλα. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Mερικοί λένε πως τους "ελευθερώθηκε μνήμη". το αντιθετο συμβαινει σε μενα.... μεγάλες αλλαγές στην ταχύτητα. καλύτερη λειτουργία του wifi. καλύτερη αυτονομία (σε αρκετούς) και πολλά άλλα. για καλυτερη λειτουργια του wifi Μπορω να πω οτι ειδα καποια ελαχιστη διαφορα!!! στην αυτονομια καθολου ομως... τα πολλα αλλα, ποια μπορει να ειναι? καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 υπάρχει αναλυτική λίστα με τα hotfixes. επίσης η αναβάθμιση του search 4.0 έχει σημαντική διαφορά. όλα αυτά αλλάζουν από μηχάνιμα σε μηχάνιμα και για καλύτερη χρήση κάνεις πρώτα clean install. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Εχω ενα φορητό dell που παίρνει 2 δίσκους,. Εβαλα λοιπόν και τον δεύτερο (καινούργιο απο το κουτί ) τον βλέπει το bios αλλα τα windows δεν τον βλέπουν, ξέρει κάποιος κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 μια αναζήτηση δε βλάπτει. πήγαινε στο computer management και εκεί που λέει storage φόρμαρε σε ntfs to δίσκο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 μια αναζήτηση δε βλάπτει. πήγαινε στο computer management και εκεί που λέει storage φόρμαρε σε ntfs to δίσκο. Σε ευχαριστώ μόλις τελείωσα το format, sorry για την αναζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Καλημέρα παιδιά,λοιπόν πριν 3 μήνες πήρα έναν υπολογιστή και εδώ και κάμποσες μέρες σέρνεται και θέλω να του κάνω format.Το πρόβλημα είναι ότι στο μαγαζί που πήρα τον υπολογιστή δεν μου έδωσαν το cd των vista προκειμένου να κάνω format.Πήγα και τους το είπα και μου είπαν ότι δεν δίνουν cd των vista αλλά ότι πρέπει να κάνω backup τα αρχεία μου και με τα 2 αυτά τα cd μπορώ να κάνω format.Γνωρίζετε ποια είναι η διαδικασία του format σε αυτή την περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Θα βάλεις το cd των Windows Vista,θα πατήσεις το "Install Now" http://windowshelp.microsoft.com/QueryWS/GetOpenContent.aspx?assetID=036e45d3-6bc8-4105-93a9-e1a98220bb8b&DocumentSet=en-US&RenderKey=XML,θα περιμένεις λίγα λεπτά,θα πατήσεις το "Custom (Advanced)" http://windowshelp.microsoft.com/QueryWS/GetOpenContent.aspx?assetID=4a600c0d-e4e4-4bad-aed8-d3e0721a993e&DocumentSet=en-US&RenderKey=XMLκαι θα περιμένεις μέχρι να εγκατασταθούν τα Windows Vista (έτσι γίνεται στα Windows 7).Αν έχεις "Recovery Cd" θα πρέπει, μάλλον, να βάλεις το Cd,να κάνεις restart,να περιμένεις την ένδειξη "Press any key to continue..." και μετά να ακολουθήσεις αυτά που σου λέει για να εγκαταστήσεις ξανά τα Vista (έτσι γίνεται στα Windows XP). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts