Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To menu που ανοίγει όταν κάνω δεξί κλίκ σε κάποιο αρχείο στον explorer έχει κάποιες άχρηστες επιλογές από διάφορα προγράμματα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω όσα δε θέλω;

:edit Βρήκα για τα περισσότερα λύση, τώρα μου εμφανίζει ένα Add to new encrypted Archive και Add to existing encrypted Archive τα οποία μάλλον είναι των vista γιατί δε βρίσκω κάποιο πρόγραμμα γιαυτά... Πως θα τα αφαιρέσω αυτά;

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια χαρα κι απο μενα.χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες περιπου κι εγω τα vista. εχω το εξης προβλημα που ομολογω οτι δεν το αντεχω αλλο.δε μου εμφανιζει screensaver ρε παιδια.τι γινεται?? θελει ιδιατερη ρυθμιση??? δεν ειμαι και κανενανς ασχετος αλλα κοντευω να τρελαθω.ποτε δε μου εμφανισε screensaver.το εμφανιζει μονο κατα το ανοιγαμ του υπολογιστη και οταν φτανει στην οθονη που ειναι για εισαγωγη κωδικου χρηστη.αν το αφησω σ αυτη την οθονη βγαζει screen saver.οταν ειμαι μεσα στα windows τιποτα.βοηθηστε μεεεεε θα το σπασω..

τα vista μου ειναι γνησια τα ειχε το pc πανω κατα την αγορα με χαρτακι κτλ

Γεια χαρα κι απο μενα.χρησιμοποιω εδω και 2 μηνες περιπου κι εγω τα vista. εχω το εξης προβλημα που ομολογω οτι δεν το αντεχω αλλο.δε μου εμφανιζει screensaver ρε παιδια.τι γινεται?? θελει ιδιατερη ρυθμιση??? δεν ειμαι και κανενανς ασχετος αλλα κοντευω να τρελαθω.ποτε δε μου εμφανισε screensaver.το εμφανιζει μονο κατα το ανοιγαμ του υπολογιστη και οταν φτανει στην οθονη που ειναι για εισαγωγη κωδικου χρηστη.αν το αφησω σ αυτη την οθονη βγαζει screen saver.οταν ειμαι μεσα στα windows τιποτα.βοηθηστε μεεεεε θα το σπασω..

τα vista μου ειναι γνησια τα ειχε το pc πανω κατα την αγορα με χαρτακι κτλ

Εάν έχεις το NERO, βγάλτο και ξαναπροσπάθησε! :)

Πάντως σίγουρα κάποιο πρόγραμμα που φορτώνει στην εκκίνηση σου απενεργοποιεί το screensaver...

Linux myphone υπογραφή.jpeg

δεν εxω το nero.πως λοιπον θα βρω ποιο προγραμμα μου απενεργοποιει το screensaver?

clean installation και βάλε ένα ένα και testing ;)

To menu που ανοίγει όταν κάνω δεξί κλίκ σε κάποιο αρχείο στον explorer έχει κάποιες άχρηστες επιλογές από διάφορα προγράμματα... Υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω όσα δε θέλω;

:edit Βρήκα για τα περισσότερα λύση, τώρα μου εμφανίζει ένα Add to new encrypted Archive και Add to existing encrypted Archive τα οποία μάλλον είναι των vista γιατί δε βρίσκω κάποιο πρόγραμμα γιαυτά... Πως θα τα αφαιρέσω αυτά;

shexview ;)

πρόσεχε τι βγάζεις

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

δεν εxω το nero.πως λοιπον θα βρω ποιο προγραμμα μου απενεργοποιει το screensaver?

Το παρακάτω πρόγραμμα (AutoRuns) δείχνει ποιες εφαρμογές φορτώνουν κατά την εκκίνηση του υπολογιστή:

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx

Για ρίξε μια ματιά....:)

αυτο το προγραμμα μου δειχνει οπως λες το ποια προγραμματα τρεχουν κατα την εκκινηση.εγω θελω να δω με ποιο προγραμμα εχω προβλημα στη φορτωση του screensaver

αυτο το προγραμμα μου δειχνει οπως λες το ποια προγραμματα τρεχουν κατα την εκκινηση.εγω θελω να δω με ποιο προγραμμα εχω προβλημα στη φορτωση του screensaver

clean installation και βάλε ένα ένα και testing

Alex = the best!

Μήπως χρησιμοποιείς ασύρματο ποντίκι ή/και πληκτρολόγιο της Microsoft; Αν το αποσυνδέσεις λειτουργεί το screensaver; Αν ναι, πρόκειται για το γνωστό από πέρσι πρόβλημα - ρίξε μια ματιά εδώ:

http://support.microsoft.com/kb/911895

Θα ξετσεκάρεις κάθε φορά από ένα πρόγραμμα που φορτώνεται μέχρι να βρείς ποιό φταίει...;)

θα μπερδευτεί από έκει.

ας το κάνει από το msconfig που έχει λιγότερα πράγματα.

μπορεί να κάμει τπτ κακό.

Alex = the best!

το εκανα απο msconfig.απενεργοποιησα ολα τα προγραμματα που τρεχουνε κατα την εκκινηση αλλα φως δεν ειδα.τιο συμβαινει ρε ****το??

ίσως φταίει κάποιος οδηγός.

επειδή αγνοείς αυτό που γράφω: κάμε full backup. μετά clean installation και δες αν στο κάνει κάθε φορά που περνάς ένα πρόγραμμα ή οδηγό

Alex = the best!

θα προσπαθησω να σας εξηγησω το προβλημα οσο πιο απλα μπορω..ελπιζω να ειμαι κατανοητος και να μπορεσει να με βοηθησει καποιος..απο χθες το βραδυ μου συμβαινει το εξης περιεργο..σε ασχετες στιγμες μου εξαφανιζονται ολα τα εικονιδια απο την επιφανεια εργασιας και μενει μονο η ταπετσαρια..το προβλημα το ελυνα για λιγο αφου εκανα επανεκινηση αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια..ειπα λοιπον, ιος ειναι την πατησαμε..εκανα scan με δυο τρεις διαφορετικους τροπους αλλα δεν βρισκει τιποτα γμτ..θελω να αποφυγω το format..ψαχνω στο google μηπως βρω παρομοιο προβλημα και βλεπω οτι αν ανοιξω το task manager και εκει που λεει νεα διεργασια το προβλημα λυνεται αν πληκτολογησω explorer..το κανω και πραγματι τα εικονιδια επανερχονται...μολις ομως παω να αν ανοιξω οποιονδηποτε φακελο τα εικονιδια φευγουν παλι..το λειτουργικο ειναι vista 32bit...δεν λεει καθε τρεις και λιγο να ανοιγω το task manager γμτ..δεν μου το κανει μονο οταν κανω surf στο νετ..καμια βοηθεια ρε παιδια παει πουθενα το μυαλο σας?

Δοκίμασε μια αρχική σχετικά απλή λύση.Τοποθέτησε το dvd των Vista στο drive και κάνε restart.Μην τρέξεις τον installer των Vista απλά άστο να φορτώσει κανονικά το λειτουργικό.Όπως θα κάνει start-up άνοιξε command prompt και τρέξε των εντολή sfc /scannow.Θα τρέξει αυτ'οματα ένα utility το οποίο θα επαναφέρει όλα τα κρίσιμα στοιχεία των Vista στην αρχική τους έκδοση και κατάσταση.

Το πρόβλημα που έχεις είναι ότι έχει σκάσει το service από τον explorer των windows.

Όταν τελειώσει κάνε restart και λογικά θα είσαι μια χαρά.

Δεν θα χαθεί τίποτα από τον υπολογιστή ούτε αρχείο ούτε εφαρμογή οπότε μην ανησυχείς.

Αν όχι εδώ είμαστε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε ευχαριστω πολυ φιλε αλλα δυστυχως δεν εχω το dvd των vista...οταν πηρα το laptop απο το πλαισιο δεν μου εδωσαν κατι...υπαρχει αλλος τροπος?? και παλι ευχαριστω..

Ελπίζω να έχεις δημιουργήσει το recovery cd.

Γιατί μπορείς να κάνεις ένα recovery.Τώρα ανάλογα με την εταιρία που έχεις άλλαζει και το utility άρα και οι δυνατότητες που σου δίνει.Στο δικό μου που είναι Vaio μπορώ να κάνω recovery μόνο στο C.Οπότε κοίτα αν έχεις αυτή τη δυνατότητα και μετέφερε ότι αρχεία έχεις στο D.(Λογικά έχεις δυο partition).

Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αλλά με ένα μεγάλο μειωνέκτημα.Θα πρέπει να περάσεις πάλι ότι εξτρά εφαρμογές έχεις.

Αν δεν είσαι σύγουρος για την παραπάνω διαδικασία του recovery κάνε ένα back-up των αρχείων σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατά 99% έβαλες μη συμβατή εφαρμογή και μάμησες τον explorer ;)

Alex = the best!

Pathos αφού ο έλεγχος για ιούς δεν έδειξε κάτι δοκίμασε το εξής:

α) Σιγουρέψου ότι είναι ενεργοποιημένη η εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλλων από τις Επιλογές Φακέλλων.

β) Βρες το κρυφό αρχείο IconCache.db που βρίσκεται στο

C:\Users\Όνομα Χρήστη\AppData\Local και σβήσ'το.

γ) Κάνε επανεκκίνηση. Μετά από αυτή το αρχείο αυτό που είναι υπεύθυνο για τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας θα επαναδημιουργηθεί διορθωμένο, με πιο μικρό μέγεθος.

δ) Από τα Display Settings άλλαξε το βάθος χρώματος π.χ. από 32 bit σε 16 bit και μετά πάλι εκεί που ήταν. Έτσι σιγουρεύουμε περισσότερο τον επανασχεδιασμό των εικονιδίων. :happy:

Προσοχή όμως, μετά απ'αυτά μπορεί κάποια εικον. να αλλάξουν ή μόνο να αλλάξουν θέση.

οσο για το δικο μου προβλημα με το screensaver σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.τελικα ηταν το ασυρματο πληκτρολογιο η αιτια.με windows update λυθηκε.

οσο για το δικο μου προβλημα με το screensaver σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον.τελικα ηταν το ασυρματο πληκτρολογιο η αιτια.με windows update λυθηκε.

Προφανώς το πρόβλημα το δημιουργούσε ο οδηγός του ασύρματου πληκτρολογίου που φορτωνόταν στην εκκίνηση...:O

Γνωρίζει κανείς πως μπορεί να αλλάξει το χρώμα στο κείμενο των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας? Δεν θέλω μόνο μαύρο ή άσπρο.... αλλα αν μπορούν να αποδωθούν και άλλα χρωματα!!

σε κάθε εικονίδιο χωριστά? δε γίνεται. ποιος ο λόγος να το κάνει κάποιος αυτό?

Alex = the best!