alex_n80 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 αλλη μια ερωτηση απο το νεο..ρε παιδια οταν κανεις τερματισμο λειτουργιας γιατι τα πληκτρα αφης μολις τα αγγιζεις ενεργοποιητε το pc?(hp6356) δεν επρεπε να ειναι τελειως νεκρο,οταν εχω να το ανοιξω 5-6 μερες η μπαταρια απο 100% εχει πεσει στο 55-60! μηπως δεν το τερματιζω σωστα?thnx! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 αλλη μια ερωτηση απο το νεο..ρε παιδια οταν κανεις τερματισμο λειτουργιας γιατι τα πληκτρα αφης μολις τα αγγιζεις ενεργοποιητε το pc?(hp6356) δεν επρεπε να ειναι τελειως νεκρο,οταν εχω να το ανοιξω 5-6 μερες η μπαταρια απο 100% εχει πεσει στο 55-60! μηπως δεν το τερματιζω σωστα?thnx! Προφανως εχεις συνηθισει απο τα xp που προεπιλεγμενα ειναι η επιλογη του τερματισμου λειτουργιας. Για να διαλεξεις τερματισμο, δεν πατας απευθειας το κουμπι, αλλα το επιλεγεις. Επομενως, οταν το βαζεις σε sleep, ο,τι και να πατησεις βγαινει απο το mode. :) Αν θες να το βαζεις σε sleep (και οχι σε τερματισμο) και να μην χανει τοσο πολυ μπαταρια, αλλα πολυ λιγοτερη, ενεργοποιησε το hybrid sleep που μετα απο καποιες ωρες, το βαζει σε αδρανοποιηση απο μονο του (αν δεν ξερεις πως, ρωτα με/μας) :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Προφανως εχεις συνηθισει απο τα xp που προεπιλεγμενα ειναι η επιλογη του τερματισμου λειτουργιας. Για να διαλεξεις τερματισμο, δεν πατας απευθειας το κουμπι, αλλα το επιλεγεις. Επομενως, οταν το βαζεις σε sleep, ο,τι και να πατησεις βγαινει απο το mode. :) Αν θες να το βαζεις σε sleep (και οχι σε τερματισμο) και να μην χανει τοσο πολυ μπαταρια, αλλα πολυ λιγοτερη, ενεργοποιησε το hybrid sleep που μετα απο καποιες ωρες, το βαζει σε αδρανοποιηση απο μονο του (αν δεν ξερεις πως, ρωτα με/μας) :) επίσης κανονικά μετά από 1080 λεπτά μπαίνει μόνο τους σε hibernation. όλα αυτά όμως έχουν γραφεί αρκετές φορές και τα γράφει αναλυτικά και το windows help. πλζ ανατρέξτε και εκεί. τα παιδιά της msft έχουν κάνει άριστη δουλειά ως προς το help database. Υ.Γ. το ίδιο κάμει και αν βγάλεις κάποιο Usb όταν είναι στο sleep. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 παιδια εχω τα vista home premium και δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα αλλα εμενα μου εμφανιζουν ενα bug: τικαρω ειτε απο τις επιλογες φακελων ειτε από τον πινακα ελεγχου να ανοιγει ο καθε φακελος σε δικο του παραθυρο και δεν παιρνουν χαμπαρι!!! κανα κόλπο;;;; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 τίκαρέ το. κάνε apply και μετά restart. λογικά θα δουλέψει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Πως κατεβάζουμε το επίπεδο φωτεινότητας της οθόνης για τα laptop στα vista? Έχω ένα Toshiba Satellite (Α Series) και απο τις επιλογές παροχής ενέργειας και αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου, κατεβάζω τη φωτεινότητα αλλά καμία αλλαγή στην οθόνη μου (!!!!!!) ... Στα XP την ρύθμιζα απο το "power saver" της toshiba αλλά στο επίσημο site της (http://www.toshiba-tro.de) παρότι έχει ΟΛΟΥΣ τους drivers και τα προγράμματα (τα κατέβασα όλα και δουλεύουν ρολόι :rolleyes: )δεν έχει πρόγραμμα για ρύθμιση ενέργειας προφανώς επειδή τα vista είναι υπερπλήρη σε αυτό(έχει πάμπολες ρυθμίσεις στο "για προχωρημένους")... αλλά πως να κατεβάσω την φωτεινότητα? :worry: :ninja: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 πάτα: win key+X και θα σου την έχει εκεί λογικά. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Εμενα το εχει ως ρυθμιση στα options των ρυθμισεων για τα σχεδια ενεργειας (αν δεν βγαζει νοημα, πες το μου, νυσταζω και δεν ξερω τι γραφω! ) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι, γιατι δεν εχω την επιλογη "Clear Recent Items" οταν κανω δεξι κλικ στο Recent Items; Σας παρακαλω απαντηστε επειδη ειναι σπαστικο και παραξενο που δεν το εχω. Α ναι, ειναι Ultimate 32bit English... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 :up:ευχαριστω για τις απαντησεις!πρεπει να καθισω να τα ψαξω..οταν βρω το χρονο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Παιδια να ρωτησω κατι, γιατι δεν εχω την επιλογη "Clear Recent Items" οταν κανω δεξι κλικ στο Recent Items; Σας παρακαλω απαντηστε επειδη ειναι σπαστικο και παραξενο που δεν το εχω. Α ναι, ειναι Ultimate 32bit English... πρέπει να υπάρχει στα properties @ start menu. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Εννοεις πως δεν εχω αυτη την επιλογη οταν κανω δεξι κλικ επειδη την εχω απενεργοποιησει απο τα properties; Μα κατι τετοιο δεν υπαρχει. Μονο στο classic start menu υπαρχει επιλογη να τα καθαρισεις. Στο κανονικο start menu δεν εχεις αυτη την επιλογη απο τα properties, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να τα επιλεγεις αν θελεις να υπαρχουν recent items ή οχι, απο εκει που σου λεει privacy... Στο help λεει αυτη την διαδικασια: To clear recent items from the Start menu Clearing the Recent Items list does not delete the items from your computer. Click the Start button . Right-click Recent Items, and then click Clear Recent Items List. Αυτη την επιλογη του 'Clear Recent Items List' δεν την εχω. Για αυτο το πραγμα ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 προέρχεσαι από upgrade or clean installation? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Clean installation. Την πρωτη μερα ομως το ειχα ηδη απενεργοποιησει απο τα properties του start menu και εχτες που το ξαναεβαλα, μετα απο κανενα μηνα δηλαδη, δεν ειχα αυτη την επιλογη. Btw is vista firewall and router firewall enough? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 για το πρόβλημά σου δε μπορώ να βρω λύση :( όσο για το firewall μαζί με το router είσαι ασφαλής. ένας home user δε θέλει τπτ περισσότερο. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 Δεν πειραζει, thanks anw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Εχω ενα προβλημα και δεν ξερω γιατι! αλλαξα επεξεργαστη και προσθεσα ραμ, οποτε πηγα να δω που εφτασε η βαθμολογια του υπολογιστη μου... http://briefcase.pathfinder.gr/download/575675, ξεκιναει λοιπον και στο τελος μου βγαζει αυτον τον πινακα... http://briefcase.pathfinder.gr/download/575676 και δεν μπορω να καταλαβω γιατι? αυτο δεν εγινε τωρα με την αλλαγη που εκανα αλλα μετα την πρωτη βαθμολογιση μου εβγαζε αυτο το προβλημα, απλα δεν εδωσα σημασια, το θεμα ειναι οτι δεν με νοιαζει ο βαθμος αλλα γιατι το κανει αυτο? Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Ξερει κανεις που οφειλεται? στον φορητο μου με τα ιδια βιστα δεν εχω προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Λοιπόν.. Καταρχάς θα ήθελα να ρωτήσω εαν κάνω upgrade απο WinXP σε Vista Ultimate θα διατηρήσω όλα μου τα αρχεία, τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις τους? Και 2ον γίνεται upgrade απο αντιγραμμενα ΧΡ σε γνήσια Vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 upgrade μην κάνεις. είναι ό,τι χειρότερο. έκανα αρκετές φορές και επειδή μιλάμε για windows το clean installation είναι η καλύτερη και σταθερότερη λύση. όσο για τα αρχεία με το clean δεν τα χάνεις. οι ρυθμίσεις και τα προγράμματα είναι το πολύ μιας μέρα δουλειά. μετά κάμεις ένα complete backup και είσαι οκ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 paidia mporei na mou pei kapoios upeu8ina an ginete na kanw setup to sony ericsson pc suite for smartphones??? PLz H3lp m3 Filika Scottas:O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 η σουίτα του k800i δε δουλεύει καλά. κάνει τα μισά πράγματα. αναβαθμίσεις περιμένουμε μέσα στο summer. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokkerkir Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Borw omws na kanw upgrade apo antigrammena xp se gnisia vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Borw omws na kanw upgrade apo antigrammena xp se gnisia vista? Σου απαντησε ο alex, μπορεις. Απο copy σε legal copy εγω θα σου ελεγα οχι καλυτερα. Αλλα ναι, μπορεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 παιδια σκεφτομαι να αγορασω τα ultimate dsp.εχω επεξεργαστη 64 bit amd athlon.να παρω τα 64αρια η τα 32αρια. τα 64 θα ειναι συμβατα με προγραματα?αν γνωριζετε κανενα λινκ που να τα αναφερει δωστε το.γενικοτερα τα 64 θα συνεργαζονται καλυτερα με τον επεξεργαστη μου? μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω λιγο ακομη μεχρι να βγουν με service pack???? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbaladi Δημ. May 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2007 Borw omws na kanw upgrade apo antigrammena xp se gnisia vista? αν εχεις γνησια μπορεις να κανεις μια φορα καθαρη εγκατασταση με τα upgrate χωρις να βαλεις serial και μετα κανεις καπακι εγατασταση upgrate πανω στα ηδη εγκατεστημενα vista παλι τα vista αλλα αυτη τη φορα με το serial.εχω διαβασει οτι γινετε και δεν υπαρχει κανενα προβλημα και εισαι και νομιμος.περισοοτερα για το πως γινετε και γενικα τη συμβαινει δεν ξερω γιατι δεν το εχω δοκιμασει επειδη δεν εχω βιστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts