porcupine Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 μπά,τίποτα... μου λεει για Missing plugin Ο firefox. επιμένει.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τι να σου πω... Εμένα δούλεψε με τη μια όταν τα εβαλα :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 έχει καταφέρει κανείς με τον firefox να παίξει Media player files, videos Κτλ? τι εννοείς? δώσε μια σελίδα να δοκιμάσω γιατί έκανα Upgrade και λογικά θα πρέπει να δουλεύει. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 εντάξει είναι τελικά, τα 3 dll έπρεπε να τοποθετηθούν στο c:\program files\mozilla firefox\plugins. :D ευχαριστώ πολύ! Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Και που τα έβαζες δηλαδή; :p Αφού εκεί έλεγε η σελίδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 βιάστηκα! κλασσικός υπερόπτης! :p τα ρίχνα στο folder του media player :lol: Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 παιδια θα τρελαθουμε τελειως.. εστειλα email σε αυτους και μου εδωσαν αυτη την απαντηση! Please send us a copy of your Proof Of Purchase, not to forget to mention your order number on it (δηλαδη να το βαλω πανω στην σκαναρισμενη φωτο της αποδειξης?) παρακατω λεει κ αυτο mail, to: mstupvistaemea@moduslink.com (document attached only in Pdf please) μπαινω και στο site να δω σε τι κατασταση ειναι..και αντι για 10 ψηφια που ειναι ο κωδικος..στο κουτακι χωρανε μονο 9!!!!:!: :fool: :what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 δες μήπως το πρώτο είναι 0. αν όχι πάρε τους τηλ και θα σου πούνε τι να κάνεις. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 τελικα οκ με αυτο..σαν να μπηκα σε αλλο site ηταν αυτο πριν..:confused: πολυ παραξενο..σχετικα με τα αλλα υπαρχει καποια απαντηση?γιατι για εκεινα καιγομαι τωρα..προλαβαινω ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 τελικα οκ με αυτο..σαν να μπηκα σε αλλο site ηταν αυτο πριν..:confused: πολυ παραξενο..σχετικα με τα αλλα υπαρχει καποια απαντηση?γιατι για εκεινα καιγομαι τωρα..προλαβαινω ετσι? βρε παιδί μου ακολούθησε τα βήματα που σου λέει (απλά είναι) γιατί νομίζω τέλος του μήνα λήγει. Υ.Γ. ίσως να έχει λήξει ήδη: Dubbed the Windows Vista Express Upgrade, this program will allow consumers who purchase new PCs preinstalled with Windows XP between October 26, 2006 and March 15, 2007 to obtain comparable Windows Vista product editions for free or a discounted price. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Σκέφτομαι να βάλω τα vista και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να αγοράσω και το norton ή αρκούν τα vista και η σουίτα του zonealarm (την βρήκα στο ιντερνετ);Τι προτείνεται;Προβληματίζομαι επειδή μπαίνω αρκετά στο ιντερνετ με dial up... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Σκέφτομαι να βάλω τα vista και θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι απαραίτητο να αγοράσω και το norton ή αρκούν τα vista και η σουίτα του zonealarm (την βρήκα στο ιντερνετ);Τι προτείνεται;Προβληματίζομαι επειδή μπαίνω αρκετά στο ιντερνετ με dial up... des... Ypotithete pws kanei dulia to defender k ola auta... kata tin apopsi mu dn kanun tipota sovaro... K den mu pianun tipota... Sigura theleis ena antivirus... kata tin gnwmi mu tha su proteina kaspersky twra auto einai stin krisi su :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Σας έχω μια ερώτηση :) Στις αυτόματες αναβαθμίσεις σας εμφανίζει κάθε 3-7 μέρες για παράδειγμα έναν ικανό αριθμό updates? Γιατί σε διάφορα sites ανακοινώνονται updates τα οποία δεν εμφανίζονται στις αυτόματες αναβαθμίσεις. Βέβαια να σημειώσω ότι δεν έχω εισάγει ακόμα το serial, αλλά θα δοκιμάσω το κολπάκι που έγινε γνωστό από την MS, για 3 μήνες ανανέωσης, μέχρι να σταθεροποιηθεί το σύστημα χωρίς να χρειαστεί φορμάτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrStrangelove Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Καλησπέρα! Εχω περάσει στο laptop μου τα vista ultimate και αντιμετωπίζω πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή DVD. Συγκεκριμένα η εικόνα παρουσιάζει συνεχώς σπασίματα-κολλήματα. Το πρόβλημα είναι πολύ πιο έντονο όταν η αναπαραγωγή γίνεται μέσω του media center και του media player ενώ, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα στο nero show time. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει το drive ή κάτι άλλο. Το laptop είναι ενα Toshiba satellite P100-386, με επεξεργαστή intel core 2duo T7400, κάρτα γραφικών nvidia geforce go 7600 και 2GB ram. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά? thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Nvidia.... Πονεμένη ιστορία. ακόμα δεν έχει κατορθώσει να παίξει 100% στις κάρτες της. στο σπίτι μου σκάει το Pc με την FX7200LE, με τους 100.45 κράσαρε, με τους 100.59 απλά σκάει το Powerdvd και Media player στο λάπτοπ μου με quadro FX Παίζει καλύτερα με σπάνια κολληματάκια. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Σας έχω μια ερώτηση :) Στις αυτόματες αναβαθμίσεις σας εμφανίζει κάθε 3-7 μέρες για παράδειγμα έναν ικανό αριθμό updates? Γιατί σε διάφορα sites ανακοινώνονται updates τα οποία δεν εμφανίζονται στις αυτόματες αναβαθμίσεις. Βέβαια να σημειώσω ότι δεν έχω εισάγει ακόμα το serial, αλλά θα δοκιμάσω το κολπάκι που έγινε γνωστό από την MS, για 3 μήνες ανανέωσης, μέχρι να σταθεροποιηθεί το σύστημα χωρίς να χρειαστεί φορμάτ. Μετά από 2 μήνες με Ultimate, έκανα σήμερα το πρώτο update. Μου έβγαλε γύρω στα 14 updates γύρω στα 35 MB. Κι εμένα λίγα μου φάνηκαν... Η 6600GT πάντως μια χαρά πάει με τους 100.65. Χτυπάει μερικά "The display driver stopped responding" καμιά φορά, αλλά κατα τ' άλλα no problems at all. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Streaming εννοείς ε; Δεν έπαιζαν όταν μετέφερα το profile folder από τα XP. Πρέπει να κατεβάσεις και να βάλεις αυτά τα 3 dll. Όσοι θέλουν games πάντως, ας στήσουν ενα πρόχειρο partition με XP. Νομίζω πως είναι η καλύτερη λύση... Tα XP μπορω να τα βαλω κι αφου εχω περασει τα Vista η ξανα format απο την αρχη? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μετά από 2 μήνες με Ultimate, έκανα σήμερα το πρώτο update. Μου έβγαλε γύρω στα 14 updates γύρω στα 35 MB. Κι εμένα λίγα μου φάνηκαν... Η 6600GT πάντως μια χαρά πάει με τους 100.65. Χτυπάει μερικά "The display driver stopped responding" καμιά φορά, αλλά κατα τ' άλλα no problems at all. Εγώ που έχω την 6600GT κανένα πρόβλημα πάντως. Αυτό το πρόβλημα που έχεις που σου το βγάζει; :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μόλις τελειώνει το login και με βγάζει στο desktop, σβήνει στιγμιαία η οθόνη και μόλις επανέρχεται βγάζει αυτό το μήνυμα. Δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει, αλλά αφού δεν κρασάρει δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα :p rallistas, ναι μπορείς. Κοίτα μερικές σελίδες πιο πίσω για dual-boot issues. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 des... Ypotithete pws kanei dulia to defender k ola auta... kata tin apopsi mu dn kanun tipota sovaro... K den mu pianun tipota... Sigura theleis ena antivirus... kata tin gnwmi mu tha su proteina kaspersky twra auto einai stin krisi su :p Tο kaspersky πόσο κοστίζει;Καλύτερο από το νορτον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 tiraklakis γιατί δεν το κατεβάζεις από το net.Θες να στο ανεβάσω σε rapidshare? Μήπως επιδεί έχεις dial-up. Οτι θες PM me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Μετά από 2 μήνες με Ultimate, έκανα σήμερα το πρώτο update. Μου έβγαλε γύρω στα 14 updates γύρω στα 35 MB. Κι εμένα λίγα μου φάνηκαν... Η 6600GT πάντως μια χαρά πάει με τους 100.65. Χτυπάει μερικά "The display driver stopped responding" καμιά φορά, αλλά κατα τ' άλλα no problems at all. για ποιο λόγο τώρα? εγώ από την πρώτη μέρα (και κάθε 4-5) κατεβάζω ένα Update (αρκετά είναι του defender). μήπως τώρα τα "αγόρασες" με το κόλπο? :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Γιατί τώρα μου ήρθε να κάνω updates και τώρα τα έκανα. Δεν έχει γιατί :p Δεν τα "αγόρασα". Σε grace period είμαι ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Γιατί τώρα μου ήρθε να κάνω updates και τώρα τα έκανα. Δεν έχει γιατί :p Δεν τα "αγόρασα". Σε grace period είμαι ακόμα. να το έχεις να τα κάνει αυτόματα. πολλές φορές σώζουν!!! Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Εχουν καμια διαφορα τα Home Premium απο τα Ultimate στην ταχυτητα?Ειναι πιο ελαφρια η να βαλω τα XP να ξεμπερδευω? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts