mitsman Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ξέρει κανένας αν στο DSP πακέτο των Vista Ultimate περιλαμβάνεται και η 32μπιτη και η 64μπιτη έκδοση ή μόνο μία από τις δύο; Έκανα μία βόλτα στη Στουρνάρη και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Με κοιτούσαν λες και τους ζήτησα τα Windows 3.1 :shock: Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε κάθε πακέτο των Vista περιλαμβάνονται και οι δύο εκδόσεις, αλλά 200 έουρος είναι αυτά! Θέλω να είμαι 100% σίγουρος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ξέρει κανένας αν στο DSP πακέτο των Vista Ultimate περιλαμβάνεται και η 32μπιτη και η 64μπιτη έκδοση ή μόνο μία από τις δύο; Έκανα μία βόλτα στη Στουρνάρη και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν. Με κοιτούσαν λες και τους ζήτησα τα Windows 3.1 :shock: Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε κάθε πακέτο των Vista περιλαμβάνονται και οι δύο εκδόσεις, αλλά 200 έουρος είναι αυτά! Θέλω να είμαι 100% σίγουρος... Οχι, η κάθε έκδοση ειναι DSP είναι διαφορετική. Αλλο DSP για το 32bit και αλλο 64bit... Δεν ειναι στο ιδιο DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Παιδια,για δωστε μου λιγο τα φωτα σας!Εχω ενα pc QuestXpand(Core2duo,1024,ram,Win Xp home,κλπ.)και πηρα τηλ.την Quest για να πουν τι να κανω,σχετικα με τη δωρεαν αναβαθμιση στα Vista και μου ειπαν να παρω τη Microsoft!Πηρα λοιπον και μου ειπαν οτι πρεπει να εχω ενα κουπονι-φορμα δωρεν αναβαθμισης κλπ.και οτι πρεπει να το ζητησω απο την Quest!Στους μεταπωλητες στο Ιντερνετ παντως δεν υπαρχει κατι για την περιπωση μου!Τι πρεπει να κανω ακριβως.Σ.Σ.Εχω ξαναρωτησει βεβαια παλαιοτερα εδω,αλλα τελικα δεν καταλαβα καλα τι πρεπει να κανω!Αν γνωριζει καποιος ακριβως τι πρεπει να κανω,ας μου πει!Ευχαριστω. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 πρέπει με την απόδειξη σου να πας στον κατασκευαστή (quest). Υ.Γ. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η quest απαντάει έτσι, όταν το πλαίσιο τα δίνει δωρεάν :!: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 πρέπει με την απόδειξη σου να πας στον κατασκευαστή (quest). Υ.Γ. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η quest απαντάει έτσι, όταν το πλαίσιο τα δίνει δωρεάν :!: Ευχαριστω Alexkass!Αντε να δουμε τι θα γινει...! Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Έχω τα Ultimate σε grace period. Είχα βάλει κλειδί στην εγκατάσταση. Τώρα που βρήκα νόμιμο κλειδί για Business, μπορώ να αλλάξω κλειδί και να κάνω downgrade ΧΩΡΙΣ format; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsman Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Οχι, η κάθε έκδοση ειναι DSP είναι διαφορετική. Αλλο DSP για το 32bit και αλλο 64bit... Δεν ειναι στο ιδιο DVD. Άσχημα αυτά τα νέα... Με το πλήρες retail πακέτο των Vista Ultimate (το μαύρο κουτί των 550 ευρώ, όχι το λευκό OEM των 200) τι γίνεται? Μήπως αυτό περιλαμβάνει και τις δύο εκδόσεις (32bit ΚΑΙ 64bit)? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Έχω τα Ultimate σε grace period. Είχα βάλει κλειδί στην εγκατάσταση. Τώρα που βρήκα νόμιμο κλειδί για Business, μπορώ να αλλάξω κλειδί και να κάνω downgrade ΧΩΡΙΣ format;Μαλλον ναι, θα βαλεις το dvd των vista θα κανεις επανεκκινηση θα επιλεξεις bisiness και σε θα κανεις διαμορφωση δισκου, ετσι τα αρχει απο τα παλια windows θα στα κρατησει σε ενα φακελο windows.old Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ε τι να το κάνω αυτό; Σα format θα είναι, αν πρέπει να τα ξανασετάρω. :p Έλεγα μήπως παίζει κάποιο κόλπο, ώστε να αλλάξει η έκδοση και να απενεργοποιηθούν τα περιττά features. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ε τι να το κάνω αυτό; Σα format θα είναι, αν πρέπει να τα ξανασετάρω. :p Έλεγα μήπως παίζει κάποιο κόλπο, ώστε να αλλάξει η έκδοση και να απενεργοποιηθούν τα περιττά features.Κατι αλλο δε γινεται, διαλεγεις και παιρνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Άσχημα αυτά τα νέα... Με το πλήρες retail πακέτο των Vista Ultimate (το μαύρο κουτί των 550 ευρώ, όχι το λευκό OEM των 200) τι γίνεται? Μήπως αυτό περιλαμβάνει και τις δύο εκδόσεις (32bit ΚΑΙ 64bit)? δεν νομιζω....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 γεια σας παιδια , εχω τα vista και προσπαθω να εγκαταστησω το age of empire 3 αλλα δεν μου κανει install καθολου !!! απο καρτα γραφικων εχω nvdia 8800 ! τη μπορει να φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 γεια σας παιδια , εχω τα vista και προσπαθω να εγκαταστησω το age of empire 3 αλλα δεν μου κανει install καθολου !!! απο καρτα γραφικων εχω nvdia 8800 ! τη μπορει να φταιει ?Μαλλον δεν ειναι συμβατο το παιχνιδι με τα vista ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 γεια σας παιδια , εχω τα vista και προσπαθω να εγκαταστησω το age of empire 3 αλλα δεν μου κανει install καθολου !!! απο καρτα γραφικων εχω nvdia 8800 ! τη μπορει να φταιει ? αντί να τρέξεις το autorun, πήγαινε browse,δεξί κλίκ,run as administrator το setup.exe του cd. οταν τελειώσει η εγκατάσταση πρέπει να κατεβάσεις και να ρίξεις το τελευταίο patch του παιχνιδιού απο το επίσημο site, διότι η πρώτη κυκλοφορία, μετά απο κάθε Mission, κάνει crash το παιχνίδι. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Ego na kano mia akiri erotis, an valo ta (s)vista pano apo XP afou ta kano download apo torrent, standar tha exo prob?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Προσπάθησα να βάλω σε XP Pro με Boot Camp στο MacBook Pro τα Vista που δίνουν με το Conn-x και δυστυχώς δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση... πετάει ένα μήνυμα κάπου στο 80% που έχει ένα κωδικό προβλήματος... Υπ' όψιν ότι όταν μου βγάζει ότι έχω λάθος έκδοση και πρέπει να βάλω τα bussiness ή κάποια άλλα, πάω στην εγκατάσταση με δική μου ευθύνη και τότε όταν πλησιάζει προς το τέλος βγάζει το σφάλμα... Στο φίλο μου σε σπασμένα XP Pro τα πήρε κανονικά χωρίς όμως να προχωρήσει στην ενεργοποίηση, ενώ όταν προσπάθησε να τα κάνει upgrade σε αυθεντικά του έβγαλε το ίδιο σφάλμα! Τι σκέφτεστε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Προσπάθησα να βάλω σε XP Pro με Boot Camp στο MacBook Pro τα Vista που δίνουν με το Conn-x και δυστυχώς δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση... πετάει ένα μήνυμα κάπου στο 80% που έχει ένα κωδικό προβλήματος... Υπ' όψιν ότι όταν μου βγάζει ότι έχω λάθος έκδοση και πρέπει να βάλω τα bussiness ή κάποια άλλα, πάω στην εγκατάσταση με δική μου ευθύνη και τότε όταν πλησιάζει προς το τέλος βγάζει το σφάλμα... Στο φίλο μου σε σπασμένα XP Pro τα πήρε κανονικά χωρίς όμως να προχωρήσει στην ενεργοποίηση, ενώ όταν προσπάθησε να τα κάνει upgrade σε αυθεντικά του έβγαλε το ίδιο σφάλμα! Τι σκέφτεστε; Κάποια συνωμοσία της Microsoft για να χτυπήσει τους πειρατές του λογισμικού, βασικά εγώ θα περίμενα πρώτα να κυκλοφορήσουν τα vista περισσότερο, να σκάσουν και τα πρώτα updates η service packs και μετά βλέπουμε, αλλά και πάλι νομίζω ότι τα vista είναι πολύ κακό για το τίποτα... Τουλάχιστον μέχρι να κυκλοφορήσουν σπασμένα... ε όχι και 200+Ε λειτουργικό, καλύτερα να βάλω Linux :p :lol: :p :lol: Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Παιδια αν θελετε τα vista καλυτερα ειναι να τα περασετε με clean install το upgrade πιθανον να σας βγαλει περισσοτερα προβληματα και ασυμβατοτητες, οποτε να προτιματε την κλασσικη εγκατασταση των windows ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Καλά, αυτό ίσχυε με όλες τις εκδόσεις των Windows, από τα (παμπάλαια) 98... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Καλά, αυτό ίσχυε με όλες τις εκδόσεις των Windows, από τα (παμπάλαια) 98...Ε τι να κανεις, Windows ειναι αυτα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabros Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδια καλημερα. Εχω τα Vista και εχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορει με καμία δυναμη να δει το mouse μου (Logitech MX-900 Bluetooth) σαν BT hub. Φυσικα εχω ψάξει για drivers στην Logitech αλλα τζίφος. Εχει τυχει κατι παρομοιο ε καποιον αλλον ή ξέρει κάποιος πιο BT δουλεύει κανονικά με τα Vista? Παράθεση Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 "Δεν είναι δυνατή η συνέχεια. Λυπούμαστε! Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία της αίτησης πληρωμής. Προσπαθήστε αργότερα." Αυτό το μήνυμα μου βγάζει αμέσως μόλις δώσω τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας. Για την ακρίβεια είναι χρεωστική κάρτα visa - electron. Λέτε να φταίει αυτό?? Παράθεση "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδια αν θελετε τα vista καλυτερα ειναι να τα περασετε με clean install το upgrade πιθανον να σας βγαλει περισσοτερα προβληματα και ασυμβατοτητες, οποτε να προτιματε την κλασσικη εγκατασταση των windows ;) ακριβώς. μιας και ούτε με το clean installation δεν χάνεις τα αρχεία σου δεν υπάρχει θέμα γιατί να μη το κάνεις. βέβαια εγώ που δοκίμασα και τα δύο... ΔΕΝ είδα διαφορά :( μάλιστα γύρισα πάλι στο backup της upgrade γιατί στο clean δεν είχε οδηγούς (και ούτε έπαιρνε) για τον wlan hp printer... το καλό είναι ότι στο Upgrade κρατάει όλα τα προσωπικά στοιχεία αλλά δεν χρησιμοποιεί τα διάφορα shell add-ons που είχα στα xp. βέβαια όλα αυτά τα έκανα με τους τελικούς οδηγούς της hp. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Παιδια καλημερα. Εχω τα Vista και εχω το εξής πρόβλημα. Δεν μπορει με καμία δυναμη να δει το mouse μου (Logitech MX-900 Bluetooth) σαν BT hub. Φυσικα εχω ψάξει για drivers στην Logitech αλλα τζίφος. Εχει τυχει κατι παρομοιο ε καποιον αλλον ή ξέρει κάποιος πιο BT δουλεύει κανονικά με τα Vista? εγω [πθ εχω πληκτρολογιο και mouse asirmata tis logitech παιζουν μια χαρα κ μαλιστα χωρις drivers ..... κανενας απο εδω εχεικατεαφερει να δει dvd ? επισης πηγα να δω ταινιες απο to media center se divx μορφη αλλα κρασαρει...κανεις καμια ιδεα?τις ιδιες ταινιες απο media player Παιζουν κανονικα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 εγώ μετά την περιπέτεια μου με την αντιγραφή από το dvd-rw (anyDVD&clonyDVD2)όλα πάνε καλά και μάλιστα κάθε μέρα βλέπω ότι βγαίνουν καινούργιοι drivers.Βρήκα και ένα registry cleaner που δουλέυει με τα vista h**://www.ccleaner.com και ξεμπέρδεψα πρός το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts