Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω παντος βρηκα το πρωτο και μεγαλο bugs οπου και απογοητευτηκα με τα vista .ακουστε (μαλλον διαβαστε) εχω στο μηχανημα μου 4 σκληρους δισκους , εαν θελω πχ να μεταφερω ενα αρχειο-α ογκου μεγαλητερου απο περιπου 17GB απο τον εναν δισκο στον αλλον στην μεση τις διαδομης-μεταφορας μου πεταει ενα μηνυμα "οχι αρκετη μνημη" και εκει τερματιζετε η μεταφορα , βεβαια εχει μεταφερει μερικα αρχεια οποτε πρεπει λιγα λιγα να τα μεταφερω για να μην "μπουκονει" ας το πουμε ετσι η μνημη , το μηχαμακι μου φοραει Intel duo core 2,66 me 2 GB ram στα 667 Ελεος δηλαδη στα XP με ποιο λιγο ram και δεν ειχα προβλημα ,ΑΙΣΧΟΣ για τα vista

Εμενα ποτε δεν μου εχει κανει κατι τετοιο...:wacko:

Εχω μεταφέρει πανω 500GB απο εξωτερικούς σε εσωτερικού και αντίστροφα...:cool: (μονοκοπανιας....)

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ούτε σε μένα έχει παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα, μπορεί να παραπονιέμαι για τα άσκοπα resources που τρώνε τα vista, ότι ζητάνε παπάδες για να τρέξουν σφαίρα, αλλά έχω μεταφέρει ήδη αρκετά GB's (μικρά- μεγάλα αρχεία) χωρίς πρόβλημα, από εσωτερικούς, εξωτερικούς δικτυακούς δίσκους. Όλα ΟΚ
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Εμενα ποτε δεν μου εχει κανει κατι τετοιο...:wacko:

Εχω μεταφέρει πανω 500GB απο εξωτερικούς σε εσωτερικού και αντίστροφα...:cool: (μονοκοπανιας....)

και εγώ το ίδιο...

325gb με την μια...

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παντος βρηκα το πρωτο και μεγαλο bugs οπου και απογοητευτηκα με τα vista .ακουστε (μαλλον διαβαστε) εχω στο μηχανημα μου 4 σκληρους δισκους , εαν θελω πχ να μεταφερω ενα αρχειο-α ογκου μεγαλητερου απο περιπου 17GB απο τον εναν δισκο στον αλλον στην μεση τις διαδομης-μεταφορας μου πεταει ενα μηνυμα "οχι αρκετη μνημη" και εκει τερματιζετε η μεταφορα , βεβαια εχει μεταφερει μερικα αρχεια οποτε πρεπει λιγα λιγα να τα μεταφερω για να μην "μπουκονει" ας το πουμε ετσι η μνημη , το μηχαμακι μου φοραει Intel duo core 2,66 me 2 GB ram στα 667 Ελεος δηλαδη στα XP με ποιο λιγο ram και δεν ειχα προβλημα ,ΑΙΣΧΟΣ για τα vista

μήπως το έκαμες μέσω winrar?

εμένα έτσι μου έβγαλε το πρόβλημα.

αλλιώς σχεδόν κάθε week περνάω 4,25GB (σε ένα φάκελο όλα μαζί) στον usb hdd. :)

Υ.Γ. εμφάνισε το WU ένα update (όχι σημαντικό) από την Lenovo Inc. για το Quickon Button... μα πάνε καλά? :lol: compaq έχω! θα το μάθει ο Amelio και θα τραβάει τα μαλλιά του που δεν έχει :p

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Το έπαθα κι εγώ όταν πήγα να μεταφέρω γύρω στα 3 GB. Μετά από λίγο ξεμπούκωσε και μετέφερα και τα υπόλοιπα κανονικότατα. Υπέθεσα πως έφταιγε η έλλειψη IDE drivers, αλλά για να το αντιμετωπίζεις κι εσύ ίσως να είναι κάτι άλλο τελικά...

Υ.Γ. εμφάνισε το WU ένα update (όχι σημαντικό) από την Lenovo Inc. για το Quickon Button... μα πάνε καλά? :lol: compaq έχω! θα το μάθει ο Amelio και θα τραβάει τα μαλλιά του που δεν έχει :p

Μολις ειδα οτι εμφανισε και σε μενα το ιδιο update. Εχω DELL. Τι ακριβως ειναι αυτο το Quickon Button. Εσυ το εβαλες?

Τι μπορει να φταιει τοτε :(

για μεγάλωσε τη Virtual Memory (ram). πχ από τα 2GB στα 20.

μπορεί βέβαια να μην γίνει και τπτ.

@ bluesprint: δεν το έβαλα. το googlαρα μάλιστα αλλά... δεν ξέρω κινέξικα. θα περιμένω μπας και σε λίγες ώρες-μέρες το βγάλουν. είναι χαζό. το laptop μου δεν έχει τπτ lenovo πάνω του. εκτός και αν είναι μια universal λύση. αλλά για ποιο θέμα?

Alex = the best!

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι και το Superfetch. Από όταν το απενεργοποίησα πιάνω πολύ καλύτερες ταχύτητες στη μεταφορά δεδομένων.

Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια, αλλά ρίξε κι εκεί μια ματιά...

Τώρα που το σκέφτομαι μπορεί να είναι και το Superfetch. Από όταν το απενεργοποίησα πιάνω πολύ καλύτερες ταχύτητες στη μεταφορά δεδομένων.

Δεν είμαι και σίγουρος βέβαια, αλλά ρίξε κι εκεί μια ματιά...

από που το απενεργοποίησες?

Οκ. αλλά αυτό δεν είναι λύση... χάνεις ένα από τα basic + των Vista:

Windows SuperFetch

A new memory management technology in Windows Vista, Windows SuperFetch, helps keep the computer consistently responsive to your programs by making better use of the computer's RAM. Windows SuperFetch prioritizes the programs you're currently using over background tasks and adapts to the way you work by tracking the programs you use most often and preloading these into memory. With SuperFetch, background tasks still run when the computer is idle. However, when the background task is finished, SuperFetch repopulates system memory with the data you were working with before the background task ran. Now, when you return to your desk, your programs will continue to run as efficiently as they did before you left.

Υ.Γ. δεν καταλαβαίνω γιατί άλλαξαν το πρόγραμμα για disk defrag. καλά κάνει και έχει schedule αλλά γιατί είναι τόσο φτωχό?

Alex = the best!

Το ξέρω Alex, αλλά και χωρίς αυτό μια χαρά πάει το PC. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια κατά πόσο ευθύνεται αυτό για τις χαμηλές ταχύτητες μεταφοράς. Υποθέσεις κάνω.

Το ξέρω Alex, αλλά και χωρίς αυτό μια χαρά πάει το PC. Δεν είμαι σίγουρος βέβαια κατά πόσο ευθύνεται αυτό για τις χαμηλές ταχύτητες μεταφοράς. Υποθέσεις κάνω.

αχά.

από που το απενεργοποίησες?

πάντως μιας και το θέμα τις μεταφοράς μου έτυχε μόνο μια φορά και μάλιστα μέσα από το winrar (που δεν είναι και από τα πιο προσεκτικά προγράμματα στη διαχείριση temp, memory) δεν αγχώνομαι. πιστεύω ότι όλα αυτά είναι "παιδικές-αρρώστιες". και μέχρι το "Fiji" (γιατί μόνο τότε πραγματικά κάποιος πρέπει να βάλει τα Vista) θα έχουν ιατρευτεί.

Alex = the best!

Από το services.msc, όπως όλα τα κλασσικά services

Το πρόβλημα είναι πως ενω το έχω completely off, συνεχίζει να δεσμεύει μνήμη συνέχεια. Μάλλον δεν την άδειασε ποτέ και δεν ξέρω πως να την καθαρίσω τώρα...

Από την άλλη, φίλος μου που το απενεργοποίησε από την πρώτη μέρα, δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα.

δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό :(

πάντως συμβουλή: αν όντως βλέπεις διαφορά τότε μην το ενεργοποιείς αλλά για τη μνήμη μην πειράξεις τπτ και μετά δε δουλεύει.

το "ίδιο" έπαθα εγώ με το hibernation. το διέγραψα από το disk cleanup και τώρα δεν μου το εμφανίζει (παρά μόνο όταν η μπαταρία πάει στο 5%) όχι ότι το χρειάζομαι (έχω το κατά πολύ καλύτερο sleep).

Alex = the best!

το weather gadget δε δουλευει; λεει service not available in your language or region...

Ελλαδα εχω βαλει location και γλωσσα λειτουργικου αγγλικα φυσικα. αλλα και που τ'αλλαξα, το ιδιο...εχω κανει καμια βλακεια; :rolleyes:

Όχι, κατέβασε το weather bug που παίζει σίγουρα
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Όχι, κατέβασε το weather bug που παίζει σίγουρα

και αυτο και το accuweather :)

ευχαριστω :)

Καλο θα ειναι να δουμε εφαρμογες που παιζουν κανονικα στα Βιστα παιδια τι λετε? Θελω να μαθω για το ΖΑ, system mechanic, spybot, ad aware se...

Καλο θα ειναι να δουμε εφαρμογες που παιζουν κανονικα στα Βιστα παιδια τι λετε? Θελω να μαθω για το ΖΑ, system mechanic, spybot, ad aware se...

http://www.iexbeta.com/wiki/index.php/Windows_Vista_Software_Compatibility_List

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για να μην διαβάζω αμέτρητες σελίδες, έχω τα XP Pro GR - original εννοείται - και θέλω να δοκιμάσω τα Vista, μπορώ να κάνω upgrade, τι διαφορά πληρώνω και τι πρέπει να πάρω;
[sIGPIC][/sIGPIC]

12 σελίδες έχουν γραφτεί και όχι άπειρες. Τόσο δύσκολο είναι πια;

Exw anoixto kapoio game (H kapoia alli dyskoli efarmogi, px DVD ripping). Paw na kanw extract ena zip arxeio me to winrar (to opoio den paizei swsta, alla an kaneis Open > kai meta pareis to fakelo kai ton peraseis kapoy, paizei extract). Tote pernw to mynima : A required privilege is not held by the client.

An kleisw to game, ola kala.

K allo bug?

Exw anoixto kapoio game (H kapoia alli dyskoli efarmogi, px DVD ripping). Paw na kanw extract ena zip arxeio me to winrar (to opoio den paizei swsta, alla an kaneis Open > kai meta pareis to fakelo kai ton peraseis kapoy, paizei extract). Tote pernw to mynima : A required privilege is not held by the client.

An kleisw to game, ola kala.

K allo bug?

γενικά τα χαλάει όλα το winrar. ό,τι πρόβλημα σε σχέση με μεταφορά αρχείον έχω δει έχει σχέση με το πρόγραμμα αυτό.

@blusprint: το έβγαλε τελικά από το WU. ;)

Alex = the best!

παιδια πως βλεπεις αν ο επξεργαστης σου ειναι 32 ή 64 bit. Εχω Pentium 4 στα 2,5GHz με 1GB RAM. Λετε να βαλω πανω τα vista ultimate edition ή θα σέρνεται? αν ναι να βαλω τα 32 ή τα 64bit?

Οι P4 ειναι 32bitoi, οπότε βάλε την 32άρα Ultimate. Θα τρέχει μια χαρά.

Οι P4 ειναι 32bitoi, οπότε βάλε την 32άρα Ultimate. Θα τρέχει μια χαρά.

α ωραια ευχαριστω! μια ακομα ερωτηση. Μηπως ξερετε ποτε θα βγουν τα ελληνικα vista? γιατι απο οτι διαβασα απο προηγουμενα posts δεν μπορω να αναβαθμισω απο τα windows xp professional(τα ελληνικα) σε vista σωστα?