johner Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σονι και ντε πρεπει να μπούν τα WM6 στο S200.... 1ον ειναι ιδια... μονο facelift εγινε.. εγω εβαλα τα wishbar advance και καθαρισα είναι σαν WM vista... ελεος με την παλιο microsoft!:D Oι αλλαγές δεν είναι μόνο αισθητικές, αλλά ουσίας. Εγώ έχω την WM6 στο S200 και είδα το φως!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Να κάνω μια ερώτηση; Διάβασα στο xda ότι στα wm6 πλέον δεν υπάρχει η καθυστέρηση όταν κάποιος μας καλεί μέχρι να αρχίσει να κτυπάει το τηλέφωνό μας, σε αντίθεση με τα wm5 που μπορεί να είναι αρκετά δευτερόλεπτα (ή κουδουνίσματα στο τηλέφωνο αυτού που μας καλεί). Έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο όσοι έχετε βάλει τα 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Σε ΕΤΕΝ Χ-500 τώρα που το κοίταξα είναι ακριβώς τα ίδια όταν βρίσκεται σε standby και σε λειτουργία... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 file johner poia rom exeis balei sto s200!eixa dokimasei mia ego alla eixe polla bugs!kai etsi ebala ta wm5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Να κάνω μια ερώτηση; Διάβασα στο xda ότι στα wm6 πλέον δεν υπάρχει η καθυστέρηση όταν κάποιος μας καλεί μέχρι να αρχίσει να κτυπάει το τηλέφωνό μας, σε αντίθεση με τα wm5 που μπορεί να είναι αρκετά δευτερόλεπτα (ή κουδουνίσματα στο τηλέφωνο αυτού που μας καλεί). Έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο όσοι έχετε βάλει τα 6? Έχει να κάνει με ένα patch που εφαρμόζουν στις cooked roms. Μπορείς να το βρείς και για wm5 Κοίτα το στο xda-developers και αν μπορείς κάντο post να το βλέπουν και άλλοι :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Έχει να κάνει με ένα patch που εφαρμόζουν στις cooked roms. Μπορείς να το βρείς και για wm5 Κοίτα το στο xda-developers και αν μπορείς κάντο post να το βλέπουν και άλλοι :) Βρήκα αυτό εδώ και είδα πολύ μικρή διαφορά (μπορεί να είναι και ψυχολογικό!) ορίστε link για να δοκιμάσετε και άλλοι και να πείτε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=258109 . Αν βγαίνουμε offtopic ας βάλουν οι mod το μήνυμα όπου πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 file johner poia rom exeis balei sto s200!eixa dokimasei mia ego alla eixe polla bugs!kai etsi ebala ta wm5! pdaviet 4.0.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Εγω ειχα την Trueneytral 1.4MS για καιρο,αλλα τωρα εβαλα PDAViet 4.0.0.3a.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Καλησπερα.. Εχω το ΜΙΟ Α701 (WM5).. να δοκιμασω να βαλω τα WM6? Τα εχει βαλει κανεις απο εσας? Δουλευουν στο ΜΙΟ Α701 ή θα εχω προβλήματα? Και αν ειναι να δουλεψουν ξερει κανεις καποιον οδηγο εγκαταστασης? γιατι τα εχω κ δεν υπαρχει καποιο αρχειο (readme.txt π.χ.) που να μου δινει οδηγιες εγκαταστασης. Ευχαριστω.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα και συγγνώμη αν είμαι off-topic αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω.Έχω ένα P3600 και πέρασα την WM6_2.15GR του Ausdim.Όλα τέλεια. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να παίρνω e-mail στο ppc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oranje Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 se htc p3600 paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Καλησπέρα και συγγνώμη αν είμαι off-topic αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω.Έχω ένα P3600 και πέρασα την WM6_2.15GR του Ausdim.Όλα τέλεια. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να παίρνω e-mail στο ppc? Μα ότι θα έκανες και χωρίς αυτή... πάς μηνύματα -> ρυθμίσεις και τις κάνεις Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Μα ότι θα έκανες και χωρίς αυτή... πάς μηνύματα -> ρυθμίσεις και τις κάνεις Φίλε Tna εννοούσα ότι δεν ξέρω να το ρυθμίσω γιατί δεν το είχα ξανακάνει.Οπως και να έχει ευχαριστώ.Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως έχοντας σύνδεση στο internet πάτε στα μυνήματα,e-mail,Outlook e-mail,βάζετε το e-mail σας και επιλέγετε αναζήτηση ρυθμίσεων απο το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 sorry δεν το κατάλαβα... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Προσπαθώ να περάσω κι εγώ τη νέα ROM αλλά κατά την εκκίνηση του Wizard αποσυνδέεται και επαννασυνδέεται το ppc με αποτέλεσμα να μου βγάζει μήνυμα λάθους να συνδέσω το ppc και μετά να ξανακάνω τη διαδικασία. Πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα; Please replay quickly! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Έχεις κάνει CID Unlock την συσκευή σου? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Έχεις κάνει CID Unlock την συσκευή σου? Δυστηχώς δε γνωρίζω τι είναι αυτό, ούτε πώς γίνεται:( . Άρα, όχι δε το έχω κάνει. Να σημειώσω πως η συσκευή μου, είναι η HP iPAQ 6815. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Δυστυχώς δεν ξέρω κάποια ROM wm6 που να λειτουργεί για το δικό σου μηχάνημα αλλά ούτε και τον τρόπο να κάνεις CID unlock . ΔΕΝ ξέρω στα σίγουρα αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις (αν υπάρχουν custom ) για ipaq roms Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makis1985 Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Παιδια Καλησπέρα, έχω το Fujitsu Siemens C550. Mporo me kapoio tropo na peraso ta WM6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 καλησπερα και απο μενα. γνωριζει κανεις που θα βρω wm6 rom για το Htc p3300? επειδη δεν εχω ξαναπερασει rom (ασχετος) αν μπορει καποιος να μου πει καποιο link. αν παιζει αυτο καποιο ρολο στην διαδικασια το δικο μου ειναι αγγλικο απο expansys. και κατι ακομα.η συσκευη μου ειναι cid-locked? η unlocked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 καλησπερα και απο μενα. γνωριζει κανεις που θα βρω wm6 rom για το Htc p3300? επειδη δεν εχω ξαναπερασει rom (ασχετος) αν μπορει καποιος να μου πει καποιο link. αν παιζει αυτο καποιο ρολο στην διαδικασια το δικο μου ειναι αγγλικο απο expansys. και κατι ακομα.η συσκευη μου ειναι cid-locked? η unlocked? Η συσκευή είναι cid-lockied κατά 99% Οδηγίες για να το κάνεις υπάρχουν στο forum.xda-developers.com Εγγράψου και πήγαινε στο Thread για HTC Artemis . Να ξέρεις πως σε λίγο καιρό θα βγεί και επίσημη αναβάθμιση WM6 οπότε ίσως αν ήθελες να περίμενες για μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση των wM6 Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Η συσκευή είναι cid-lockied κατά 99% Οδηγίες για να το κάνεις υπάρχουν στο forum.xda-developers.com Εγγράψου και πήγαινε στο Thread για HTC Artemis . Να ξέρεις πως σε λίγο καιρό θα βγεί και επίσημη αναβάθμιση WM6 οπότε ίσως αν ήθελες να περίμενες για μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση των wM6 καταρχην να σε ευχαριστησω tna που ασχοληθηκες με την ερωτηση μου. μεχρι ομως να μου απαντησεις βρηκα αυτο το site http://eazyvg.wordpress.com/2007/05/23/running-wm6-on-htc-p3300-cid-locked/ και ακολουθησα τις οδηγιες. πραγματι εχω wm6. στο site αυτο δεν κανει διακριση αν η συσκευη ειναι locked η unlocked οποτε προχωρησα. εκανα λαλακια? βεβαια ενω ο τυπος εγραψε οτι μετα την διαδικασια θα εχω καπου 49mb storage σε μενα εμφανιζει 37 mb με 32 free. τι μπορει να φταιει? μετα διαβασα και στο xda developer οτι μην φλασαρετε locked συσκευες αλλα μαλλον τωρα ειναι αργα πια. μαλλον τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου αλλα που θα παει ελπιζω να βρω ακρη. το ξερω οτι η htc θα διαθεσει επισημη ρομ αλλα αμα μπει ο διαλος μεσα σου δεν μπορεις να περιμενεις.(ελπιζω να με καταλαβαινεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John_Kappos Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 καταρχην να σε ευχαριστησω tna που ασχοληθηκες με την ερωτηση μου. μεχρι ομως να μου απαντησεις βρηκα αυτο το site http://eazyvg.wordpress.com/2007/05/23/running-wm6-on-htc-p3300-cid-locked/ και ακολουθησα τις οδηγιες. πραγματι εχω wm6. στο site αυτο δεν κανει διακριση αν η συσκευη ειναι locked η unlocked οποτε προχωρησα. εκανα λαλακια? βεβαια ενω ο τυπος εγραψε οτι μετα την διαδικασια θα εχω καπου 49mb storage σε μενα εμφανιζει 37 mb με 32 free. τι μπορει να φταιει? μετα διαβασα και στο xda developer οτι μην φλασαρετε locked συσκευες αλλα μαλλον τωρα ειναι αργα πια. μαλλον τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου αλλα που θα παει ελπιζω να βρω ακρη. το ξερω οτι η htc θα διαθεσει επισημη ρομ αλλα αμα μπει ο διαλος μεσα σου δεν μπορεις να περιμενεις.(ελπιζω να με καταλαβαινεις) Αγαπητέ φίλε καλησπέρα, Στο site στο οποίο περιγράφεται η "αναβάθμιση" φαίνεται η οθόνη ενός 3300 η οποία επάνω γράφει windows mobile 6 και ακριβώς από κάτω ce os 5.2.1438!!!! Είσαι σίγουρος ότι είναι εξάρια ή πρόκειται απλώς για κόλπο με ψευτο look εξαριών??? Παράθεση ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_kasperghost_ Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Τα windows mobile 6 βασίζονται στα windows ce 5.2 φίλε για αυτό και δεν έχουνε πολλές διαφορές σε σχέση με τα windows mobile 5 στην ουσία πρόκειται για tweaked εκδοση των windows mobile 5 με καλύτερο look & feel IMO. Tα windows mobile 7 που θα βγουν αργότερα είναι αυτά που θα βασίζονται στα windows ce 6 και έχουν όνομα project Photon. Μήπως εγκαθίσταται τπτ απο την extended rom σου; Και γι αυτό βλέπεις λιγότερα μεγαμπάιτ για storage; Συνήθως με τις cooked ρομς που κυκλοφορούν εκεί έξω, τα περιεχόμενα της ext rom είναι περιττά. Εκτός κι αν εννοείς την μνήμη για τα προγράμματα που τρέχουν οπότε σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αλλάξεις το pagepool με το να "κατεβάσεις" την ρομ σου στο πισι σου και με έναν hex editor να αλλάξεις το pagepool πρωτού την ξαναγράψεις στο ππσ σου. (βλέπε xda-devs, modaco) φιλικά Σίμος :) Η αναβάθμιση των συσκευών HTC σε Windows Mobile 6 μετακινήθηκε μέχρι το τέλος του ιούλη. :( Παράθεση Proud owner of HTC P4350! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 φιλε μου σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα. παντως απο το λιγο που κρατησα την συγκεκριμενη εκδοση δεν μου φανηκε τιποτα ιδιαιτερο. ειδα και επαθα μεχρι να επαναφερω το 3300 στην προηγουμενη κατασταση του (τι bootloader τι official wm5 rom ,τα ειδα ολα ) συμπερασμα? υπομονη μεχρι η μαμα htc να βγαλει την δικη της ρομ (ελπιζω πριν τον αυγουστο ωστε στις διακοπες να χουμε να παιζουμε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts