mantolato Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 paidia exo to qtek9000 ebala ta wm6 ola mia xara alla exi xathi i video klisi!!!ti mporo na kano??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Εχω φτιαξει εναν οδηγο για αναβαθμιση απο WM5 σε WM6 για οσους εχουν προβληματα ή αποριες.Τον εχω ποσταρει στο XDA-Developers: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=310452 Θελει register πρωτα και ειναι στα αγγλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Φίλε τρομερός ο οδηγός! Έχω μία απορία όμως, έχω συσκευή .0001 - μπορώ να κάνω την αναβάθμιση αυτή μόνος μου ή ισχύει το ίδιο όπως και με την απλή αναβάθμιση που έπρεπε να το τρέχω στην αντιπροσωπία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Βασικα η HTC δεν νομιζω να δωσει τα WM6 για τα Prophet(Qtek S200)... Οι εκδοσεις που κυκλοφορουν ειναι απο αλλα PPC,ΑΛΛΑ δουλευουν τελεια στο S200.Ναι μπορεις να κανεις αναβαθμιση απο το σπιτι αλλα θα χασεις την εγγυηση της ACE HELLAS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 diavasa kai ego ton odhgo pou dineis!alla fobamai na kano upgradee se wm6 giati mporei na xalasei to kainourio ppc mou!akoma exo diavasei oti exoun akoma polla bugs ta wm6 sto s200!den yparxei periptosh na bgei aythentikh rom apo ace hellas?an nai tha mporo na thn balo sto s200 mou?einai aggliko to ppc mou!einai to spv m600 ths orange!thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Αυθεντική ROM για S200 , 9100 ΔΕΝ θα βγεί. Τα WM6 ΝΑΙ έχουν Bugs. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 ara dyskola tha balo wm6 sto s200 mou!den to riskaro me tis home made rom pou kykloforoun!dokimase filos mou kai kollouse synexeia to ppc tou otan anoige to wifi !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Καλησπερα παιδια...Πηρα το Fujitsu-Siemens Pocket Loox T830.Υπαρχει περιπτωση να μπουνε τα WM6 ή μπα...? thnx Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Για το Χ500 την ελληνική ρομ WM6 ξέρει κανείς πότε την αναμένουμε!!!??? Προσπαθω να κρατηθώ να μην βάλω την αγγλική μην κάνω καμιά βλακεία!! Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gc9n Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σονι και ντε πρεπει να μπούν τα WM6 στο S200.... 1ον ειναι ιδια... μονο facelift εγινε.. εγω εβαλα τα wishbar advance και καθαρισα είναι σαν WM vista... ελεος με την παλιο microsoft!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 gc9n said: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σονι και ντε πρεπει να μπούν τα WM6 στο S200.... :blink::blink::blink:μα για να γινει το τηλεφωνο γρηγορο και σταθερο με καλυτερη διαχειριση ραμ,χωρις κολληματα και κρασσαρισματα,χωρις καθημερινες επανεκκινησεις και χωρις πολλα αλλα προβληματα που εχουν τα wm5.... gc9n said: 1ον ειναι ιδια... μονο facelift εγινε.. μαλλον δεν εχεις δουλεψει τηλ με wm6 ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 gc9n said: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σονι και ντε πρεπει να μπούν τα WM6 στο S200.... 1ον ειναι ιδια... μονο facelift εγινε.. εγω εβαλα τα wishbar advance και καθαρισα είναι σαν WM vista... ελεος με την παλιο microsoft!:D Ανοιγμα φακελου windows με WM5--->10+ secs(μετα απο hard reset):( Ανοιγμα φακελου windows με WM6--->5- secs(αφου το γεμισα προγραμματα):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Τα Wm6 είναι η AKU 4.x των WM5 ... έχουν διορθώσει αρκετά Bugs και έτσι η ταχύτητα του ppc έχει βελτιωθεί. Μπορώ να πω όμως πως τα wm5 είναι εξίσου γρήγορα μετά από λίγη ώρα χρήσης . Δηλαδή η διαφορά ταχύτητας που διαφαίνεται , μετά από λίγη ώρα (μόλις ενημερωθεί το page file και η cache τα wm5 πάνε ακριβώς το ίδιο...) μειώνεται αισθητά και τότε το μηχανάκι αποκρίνεται πολύ γρήγορα Αυτές τις διαπιστώσεις τις έχω κάνει αφού έχω λειτουργήσει αρκετό καιρό διάφορες εκδόσεις των wm6 και τα wm5 ... Δυστυχώς αφού απέτυχα να κάνω μια WM6 ελληνική έκδοση που να τρέχει πλήρως για το 9100 γύρισα στην Official rom με AKU 2.17 και είμαι εξίσου ευχαριστημένος με όλες τις προηγούμενες ROM που είχα δοκιμάσει. ΌΜΩΣ τα Windows mobile 6 είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφα και έχουν μεγαλύτερη απόκριση από τα wm5 (καθώς η διαχείριση της μνήμης και του page file μαζί με την αυτόματη χρήση του garbage collector στα wm5 επαναφέρουν μετά από λίγη ώρα στην αργή αρχική κατάσταση μετα το reboot) ... Αν δεν θέλεις να αλλάζεις ROMs κάθε 3 και λίγο και να σπαζοκεφαλιάζεις με τις εκδόσεις , κράτα την official rom (που στο s200 είναι 2.2 ...που είναι πιο γρήγορη απο την 2.17 του 9100) και πραγματικά απόλαυσε τις αρετές του PPC σου. Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 gc9n said: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι σονι και ντε πρεπει να μπούν τα WM6 στο S200.... 1ον ειναι ιδια... μονο facelift εγινε.. εγω εβαλα τα wishbar advance και καθαρισα είναι σαν WM vista... ελεος με την παλιο microsoft!:D Oι αλλαγές δεν είναι μόνο αισθητικές, αλλά ουσίας. Εγώ έχω την WM6 στο S200 και είδα το φως!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Να κάνω μια ερώτηση; Διάβασα στο xda ότι στα wm6 πλέον δεν υπάρχει η καθυστέρηση όταν κάποιος μας καλεί μέχρι να αρχίσει να κτυπάει το τηλέφωνό μας, σε αντίθεση με τα wm5 που μπορεί να είναι αρκετά δευτερόλεπτα (ή κουδουνίσματα στο τηλέφωνο αυτού που μας καλεί). Έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο όσοι έχετε βάλει τα 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Σε ΕΤΕΝ Χ-500 τώρα που το κοίταξα είναι ακριβώς τα ίδια όταν βρίσκεται σε standby και σε λειτουργία... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 file johner poia rom exeis balei sto s200!eixa dokimasei mia ego alla eixe polla bugs!kai etsi ebala ta wm5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 deyan said: Να κάνω μια ερώτηση; Διάβασα στο xda ότι στα wm6 πλέον δεν υπάρχει η καθυστέρηση όταν κάποιος μας καλεί μέχρι να αρχίσει να κτυπάει το τηλέφωνό μας, σε αντίθεση με τα wm5 που μπορεί να είναι αρκετά δευτερόλεπτα (ή κουδουνίσματα στο τηλέφωνο αυτού που μας καλεί). Έχετε διαπιστώσει κάτι τέτοιο όσοι έχετε βάλει τα 6? Έχει να κάνει με ένα patch που εφαρμόζουν στις cooked roms. Μπορείς να το βρείς και για wm5 Κοίτα το στο xda-developers και αν μπορείς κάντο post να το βλέπουν και άλλοι :) Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Tna said: Έχει να κάνει με ένα patch που εφαρμόζουν στις cooked roms. Μπορείς να το βρείς και για wm5 Κοίτα το στο xda-developers και αν μπορείς κάντο post να το βλέπουν και άλλοι :) Βρήκα αυτό εδώ και είδα πολύ μικρή διαφορά (μπορεί να είναι και ψυχολογικό!) ορίστε link για να δοκιμάσετε και άλλοι και να πείτε: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=258109 . Αν βγαίνουμε offtopic ας βάλουν οι mod το μήνυμα όπου πρέπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 averel01 said: file johner poia rom exeis balei sto s200!eixa dokimasei mia ego alla eixe polla bugs!kai etsi ebala ta wm5! pdaviet 4.0.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Εγω ειχα την Trueneytral 1.4MS για καιρο,αλλα τωρα εβαλα PDAViet 4.0.0.3a.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Καλησπερα.. Εχω το ΜΙΟ Α701 (WM5).. να δοκιμασω να βαλω τα WM6? Τα εχει βαλει κανεις απο εσας? Δουλευουν στο ΜΙΟ Α701 ή θα εχω προβλήματα? Και αν ειναι να δουλεψουν ξερει κανεις καποιον οδηγο εγκαταστασης? γιατι τα εχω κ δεν υπαρχει καποιο αρχειο (readme.txt π.χ.) που να μου δινει οδηγιες εγκαταστασης. Ευχαριστω.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Καλησπέρα και συγγνώμη αν είμαι off-topic αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω.Έχω ένα P3600 και πέρασα την WM6_2.15GR του Ausdim.Όλα τέλεια. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να παίρνω e-mail στο ppc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oranje Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 se htc p3600 paizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 papi77 said: Καλησπέρα και συγγνώμη αν είμαι off-topic αλλά δεν ξέρω που να ρωτήσω.Έχω ένα P3600 και πέρασα την WM6_2.15GR του Ausdim.Όλα τέλεια. Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να παίρνω e-mail στο ppc? Μα ότι θα έκανες και χωρίς αυτή... πάς μηνύματα -> ρυθμίσεις και τις κάνεις Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts