tleon Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 Yparxei kai pio efkoli lysi gia na apotrepseis to ActiveSync na anoigei i na menei anoixto xwris logo... ASyncKiller. Καλοοοοο....δεν το περιμενα....!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sw1hez Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Γεια σας παιδία είμαι κάτοχος του 620 εδω και 2 χρόνια αγορασμένο από την εδω αντιπροσωπεία. Αυτό που είναι προβληματικό είναι το κύκλωμα φόρτισης της μπαταρίας μου έχει χαλάσει κατά την φόρτιση 2 φορές (το είχα στην φόρτιση 8 ώρες στο αυτοκίνητο ) Η τελευταία φορά ήταν πριν 1 μήνα όπου και μου το αντικατέστησε Εδω και 5 ημέρες είμαι χαρούμενος με το νέο iGO 2008 είναι τέλειο........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Εδω και 5 ημέρες είμαι χαρούμενος με το νέο iGO 2008 είναι τέλειο........ To protimas apo to Destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis855 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 και εγώ το έχω από τον νοέμβριο. πολύ καλή συσκευή, αξίδει τα λεφτά της το αγόρασα απο εδώ http://www.on24.gr/products/prod_index.asp έχει πάρα πολλά προιόντα της Airis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ρε παιδια μια απορια...εχω παρει για το κινητο μου το bt Jabra 8010 το οποιο κανει pairing με δυο συσκευες.Στο κινητο δουλευει αψογα...στο airis oμως δεν δουλευει, το βρισκει κανονικα αλλα τιποτα.Ηθελα να δοκιμασω το skype για pda μηπως δουλεψει....μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Ρε παιδια μια απορια...εχω παρει για το κινητο μου το bt Jabra 8010 το οποιο κανει pairing με δυο συσκευες.Στο κινητο δουλευει αψογα...στο airis oμως δεν δουλευει, το βρισκει κανονικα αλλα τιποτα.Ηθελα να δοκιμασω το skype για pda μηπως δουλεψει....μπορει να βοηθησει καποιος? δεν ξέρω αν δουλέψει bluetooth ακουστικό με το airis δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, το skype πάντως δουλεύει μια χαρά, απλώς ο ήχος του δεν είναι και ο καλύτερος, βγάζει λίγο βόμβο και ίσως να φταίει το μικρόφωνο. Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 δεν ξέρω αν δουλέψει bluetooth ακουστικό με το airis δεν έχω δοκιμάσει ποτέ Δύσκολο μιας και δεν είναι τηλέφωνο. Το ίδιο έχει παρατηρηθεί και σε άλλες αντίστοιχες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts