filippos Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 Θα του βάλεις εσύ όποιο θέλεις, φαντάζομαι destinator θα θέλεις. ετσι όμως θα πρέπει να δίνω κι άλλα χρήματα για να αγοράσω το destinator και τους χάρτες...:O Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 το acer e310 gps έχει destinator? οσοι το έχουν δουλέψει ας γράψουν τις εντυπώσεις τους απο το πρόγραμμα, την αναπόκριση, τους χάρτες κτλ κτλ Eγώ το έχω εδώ κ μία εβδομάδα. Το αγόρασα 260 ευρώ και ΝΑΙ περιλαμβάνει αυθεντικό Destinator 6 και χάρτες του 2005 σε καρτούλα 256ΜΒ. Γράφεσαι όμως στην ngi με τους κωδικούς που σου δίνουν και κατεβάζεις free τους τελευταίους. Είναι όμορφη συσκευούλα πολύ κόμπακτ με καλή αυτονομία αλλά έχει ένα μείον: δεν είναι κλασσικό ppc. Δεν μπορείς να του βάλεις προγράμματα. Εχει το μενού που φαίνεται στις φωτό κάτω...ακριβώς αυτό...5 κουμπιά και κανα δυο υπομενού. Δεν έχει το κλασσικό των WM5. http://www.pdablast.com/images/articles/acergps.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Τα PDA & PNA πως τα σταθεροποιείτε μέσα στο αυτοκίνητο? Η βάση-βεντούζα για το παρμπρίζ του G100 μου φαίνεται πολύ lame και ψάχνω κάποιο στήριγμα για να το βάλω πάνω από το ραδιοCD στα 'φτερά' του airco.. Αλφα 147 έχω.. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 κοίτα στο Play247.gr έχει πολύ καλές βάσεις αεραγωγού. το μειονέκτημα είναι ότι το καλοκαίρι τι κάνεις με το clima...; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 κοίτα στο Play247.gr έχει πολύ καλές βάσεις αεραγωγού. το μειονέκτημα είναι ότι το καλοκαίρι τι κάνεις με το clima...; Μπορεις να δεν κανει πολυ ζεστη να κλεισεις ενα αεραγωγο. Υπαρχουν και βασεις για κινητα προσαρμοζομενες σε πλατος που μπαινουν στους αεραγωγους. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Γιατί το χειμώνα που έχει κρύο δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα :lol Πάντως αν το λες σε σχέση με το πόσο θα αποδίδει το clima μετα δεν με απασχολεί και τόσο, όσο για το τι επιπτώσεις θα έχει στο PDA όλες αυτές τις διακιμάνσεις της θερμοκρασίας.. Anyway, έχετε δει κάτι? Γιάννης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Γιατί το χειμώνα που έχει κρύο δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα :lol Πάντως αν το λες σε σχέση με το πόσο θα αποδίδει το clima μετα δεν με απασχολεί και τόσο, όσο για το τι επιπτώσεις θα έχει στο PDA όλες αυτές τις διακιμάνσεις της θερμοκρασίας.. Anyway, έχετε δει κάτι? Γιάννης? αφού σου λέω που να κοιτάξεις! :confused: αναφέρομαι στον κρύο αέρα που θα πέφτει επάνω ακριβώς στην συσκευή σου. το χειμώνα δεν με νοιάζει γιατί δεν χρησιμοποιώ τον ζεστό αέρα. το καλοκαίρι όμως δεν υποφέρεται η ζέστη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Γιατί το χειμώνα που έχει κρύο δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα :lol Πάντως αν το λες σε σχέση με το πόσο θα αποδίδει το clima μετα δεν με απασχολεί και τόσο, όσο για το τι επιπτώσεις θα έχει στο PDA όλες αυτές τις διακιμάνσεις της θερμοκρασίας.. Anyway, έχετε δει κάτι? Γιάννης? Δεν εχω δει κατι γιατι δεν το εχω ψαξει.Σταθηκα "τυχερος".Εχω το Honda CRV και ειχε ενα ντουλαπακι σαν παραγγελια και το εβαλα μεσα.Κλεινει και το ντουλαπακι και δεν φαινετε ΤΙΠΟΤΑ. http://www.imageshack.gr/thumbs/qeymdnw5mzmnm1nzgnnd.jpg Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μασημένη τροφή.... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_100_245&products_id=1128 αυτήν έχω...είναι πολύ ποιοτική! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Μασημένη τροφή.... http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_100_245&products_id=1128 αυτήν έχω...είναι πολύ ποιοτική! Αυτήν λέω να πάρω κι εγώ και πιστεύω να μην έχω πρόβληματα με σταθερότητα με τις τόσες λακούβες που έχουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Αυτήν λέω να πάρω κι εγώ και πιστεύω να μην έχω πρόβληματα με σταθερότητα με τις τόσες λακούβες που έχουμε :D όχι είναι πολύ καλή και σταθερή...καμία σχέση με ότι ήξερες μέχρι τώρα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris74 Δημ. March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2007 Παρε destinator μακραν καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Τελικα θα παρω το TIBO S1000 θα το εχω αυριο.πολλοι λενε οτι ειναι πολυ καλο μηχανημα να δουμε Τώρα που το έχεις λίγο καιρό θα μας μεταφέρεις τις εντυπώσεις σου;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Καλημέρα. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και σκέφτομαι την αγορά ενός Can Nav System, για τα ταξίδια μου εδώ αλλά και για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Μετά από έρευνα έχω καταλήξει στα παρακάτω 2 πακέτα: Α) Becker Traffic Assist Highspeed II 7988 TMC Β) Navigon PNA 6000T MN6 Europe TMC Και τα 2 έχουν παραπλήσιες τιμές (300€) και περιλαμβάνουν την Ελλάδα τόσο ως γλώσσα ομιλίας όσο και ως περιεχόμενα χάρτη (αν και νομίζω πως έχουν μόνο Αθήνα). Καμιά πρόταση από κάποιον που ίσως να έχει ένα εκ των 2 προαναφερόμενων συσκευών? Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Καλημέρα. Είμαι κάτοικος εξωτερικού και σκέφτομαι την αγορά ενός Can Nav System, για τα ταξίδια μου εδώ αλλά και για την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Μετά από έρευνα έχω καταλήξει στα παρακάτω 2 πακέτα: Α) Becker Traffic Assist Highspeed II 7988 TMC Β) Navigon PNA 6000T MN6 Europe TMC Και τα 2 έχουν παραπλήσιες τιμές (300€) και περιλαμβάνουν την Ελλάδα τόσο ως γλώσσα ομιλίας όσο και ως περιεχόμενα χάρτη (αν και νομίζω πως έχουν μόνο Αθήνα). Καμιά πρόταση από κάποιον που ίσως να έχει ένα εκ των 2 προαναφερόμενων συσκευών? Tελικά παρήγγειλα το 2ο, επειδή είχε ως χάρτες το Mobile Navigator 6, καλύτερο από το άλλο "λειτουργικό". Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Tελικά παρήγγειλα το 2ο, επειδή είχε ως χάρτες το Mobile Navigator 6, καλύτερο από το άλλο "λειτουργικό". Δυστυχώς ο χάρτης της Ελλάδας είναι για κλάματα. Το δοκίμασα πολύ πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Καλησπέρα. Το παρέλαβα, το δοκίμασα εδώ που είμαι (Γερμανία) και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Δείχνει ακόμα και τα όρια ταχύτητας, τα McDonalds (!), προειδοποιεί με ομιλία πως τρέχω πάνω απο το όριο ταχύτητος (!!), δείχνει τα σημεία που είναι οι κάμερες (Φωτογραφικές) ταχύτητος (!!!), δείχνει την ταχύτητα που τρέχω (καμία σχέση με το κοντέρ), υψόμετρο(!!) και άλλα που δεν έχω ακόμα εξερευνήσει!!! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Καλησπέρα. Το παρέλαβα, το δοκίμασα εδώ που είμαι (Γερμανία) και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Δείχνει ακόμα και τα όρια ταχύτητας, τα McDonalds (!), προειδοποιεί με ομιλία πως τρέχω πάνω απο το όριο ταχύτητος (!!), δείχνει τα σημεία που είναι οι κάμερες (Φωτογραφικές) ταχύτητος (!!!), δείχνει την ταχύτητα που τρέχω (καμία σχέση με το κοντέρ), υψόμετρο(!!) και άλλα που δεν έχω ακόμα εξερευνήσει!!! Μια χαρα σε βρίσκω! (χρόνια πολλά κι ολας!):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Μια χαρα σε βρίσκω! (χρόνια πολλά κι ολας!):D Ευχαριστώ! Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Καλησπέρα. Το παρέλαβα, το δοκίμασα εδώ που είμαι (Γερμανία) και είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Δείχνει ακόμα και τα όρια ταχύτητας, τα McDonalds (!), προειδοποιεί με ομιλία πως τρέχω πάνω απο το όριο ταχύτητος (!!), δείχνει τα σημεία που είναι οι κάμερες (Φωτογραφικές) ταχύτητος (!!!), δείχνει την ταχύτητα που τρέχω (καμία σχέση με το κοντέρ), υψόμετρο(!!) και άλλα που δεν έχω ακόμα εξερευνήσει!!! Αυτό για το όριο ταχύτητας, θα το χαρακτήριζα σπαστικό. Μέσα στην πόλη για παράδειγμα όπου τα όρια είναι στα 20 χλμ!!!! συνεχώς ακούς προειδοποίηση. Έτσι, απενεργοποίησα την φωνητική αυτή οδηγία.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αυτό για το όριο ταχύτητας, θα το χαρακτήριζα σπαστικό. Μέσα στην πόλη για παράδειγμα όπου τα όρια είναι στα 20 χλμ!!!! συνεχώς ακούς προειδοποίηση. Έτσι, απενεργοποίησα την φωνητική αυτή οδηγία.:) Πρόσθεσε και τα speedcams λεωφορειογραμμών, βάλε και τα επικίνδυνα σημεία. Αν αρχίσουν τα alerts θα θέλεις να το σπάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Καλως σας βρηκα!!! εδω και 4 ημερες ειμαι κάτοχος ενός Tibo S1000.. Ειναι απιστευτα καλο!!!!! PNA 4 ever :D Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. March 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Πρόσθεσε και τα speedcams λεωφορειογραμμών, βάλε και τα επικίνδυνα σημεία. Αν αρχίσουν τα alerts θα θέλεις να το σπάσεις. Το Tibo μου δεν έχει αυτή την "ικανότητα" του να με ειδοποιεί για ραντάρ κλπ. Και να σου πω την αλήθεια, θα τό'θελα αυτό κυρίως για ταξίδια εκτός λεκανοπεδίου.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Το Tibo μου δεν έχει αυτή την "ικανότητα" του να με ειδοποιεί για ραντάρ κλπ. Και να σου πω την αλήθεια, θα τό'θελα αυτό κυρίως για ταξίδια εκτός λεκανοπεδίου.:O Έχεις δοκιμάσει να βάλεις τα speedcams αρχεία στην κάρτα μνήμης; Αυτά για destinator pn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Αυτό για το όριο ταχύτητας, θα το χαρακτήριζα σπαστικό. Μέσα στην πόλη για παράδειγμα όπου τα όρια είναι στα 20 χλμ!!!! συνεχώς ακούς προειδοποίηση. Έτσι, απενεργοποίησα την φωνητική αυτή οδηγία.:) Kαλημέρα. Κι εγώ μέσα στις πόλεις δεν το έχω ενεργοποιημένο, εκτός όμως είναι απαραίτητο διότι η αστυνομία εδώ δεν αστειεύεται!!! ΥΓ: Έκανα και το 1ο update, από την προ εγκατεστημένη έκδοση 6.06 στην 6.1 (Mobile Navigation) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts