lowbap96 Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Το thread αυτό το έφτιαξα με σκοπό να γελάσουμε λίγο και όχι να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος εδώ μπορείτε να πείτε για διάφορα τικ που έχετε δει άλλους ανθρώπους να έχουν. Προσωπικά έχω δει τον πρώην Δήμαρχο της περιοχής μου να έχει ένα που κάθε τρεις και λίγο έκανε ματιά:p Εσείς; Υ.Γ Αν οι Διαχειριστές θεωρούν άσχημο το θέμα ας το διαγράψουν Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Λοιπόν ξέρεις τον Ταχύτητα? εγώ τον ξέρω. Είναι αλήτης του δρόμου όπως κάποιος μπορει να τον πει. Πάντα έχει σβηστό τσιγάρο στο στόμα. 50ρης με άσπρα μαλλιά. και πάει και έρχεται στην περιοχή. Το τικ του είναι οτι το χέρι του σαν περπατάει, πάει πάνω και αμέσως δεξια αριστερά, σαν να βάζει-βγάζει ταχύτητες. Και αυτό συνεχιζεται συνέχεια, πανω δεξια αριστερα κάτω, πανω δεξια αριστερα κάτω. :) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Εμείς έχουμε εναν εδώ που τον λέμε "1000 τικ". Κάθε 1 λεπτό αλλάζει τικ. :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παιδιά εγώ είδα μία κοπέλα που ήταν πολύ ωραία και μεραξένεψε ένα τικ που είχε. Κάθε 4-10 δευτερόλεπτα "έπαιζε" το πάνω χείλος της.Κουνιόταν προς τα πάνω απότομα και ξανακατέβαινε αργά αργά:lol: Δεν μπορώ να το εξηγήσω! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Κρίμα:cry: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 (edited) please delete Edited January 9, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 εγω εχω τικ, καθε 10 μετρα που περπαταω κανω και μια κωλοτουμπα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 στο δημοτικό ένα παιδί επειδή ντρεπόταν να ζητήσει να πάει στη τουαλέτα,τα κανε πάνω του!Και μετά βρωμούσε όλη η τάξη μέχρι να πάει σπίτι του να αλλάξει!:lol: :lol: :D :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Ρε παιδιά το ξέρω πως έγραψα και γω , αλλά κάτι δεν μαρέσει. Το κλίμα του θέματος, λίγο άσχημο. Καλύτερα να το σβήσουμε? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Ποσοι απο εδω μπορει να εχουν καποιο "τικ"; Ποσοι διαφορετικοι λογοι μπορει να εχουν δημιουργησει ενα "τικ"; Ποσο "ανετα" αισθανονται οσοι το εχουν; Ποσα περιεργα βλεμματα και ισως κοροιδια εχουν φαει; κτλ κτλ κτλ κτλ. Καταλαβαινω οτι το θεμα δημιουργηθηκε αρχικα με καλη διαθεση και χιουμοριστικο σκοπο, αππα προσωπικα το βρισκω..."καπως". Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 πως σωστά είπε ο φίλος mario ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε στο καλότροπο χιούμορ. Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 πως σωστά είπε ο φίλος mario ας προσπαθήσουμε να το κρατήσουμε στο καλότροπο χιούμορ. Και γώ είπα :O :D Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Στην περιοχη μου εχει ενα μπεκρη που τριγυρναει με ενα μπουκαλι ρετσινα και οπου καθεται σκυβει προς τα πισω με την πλατη του πινωντας ρετσινα και καθως καθετε σταυροποδι αλλαζει πλευρα τα ποδια του αυτο γινετε καθε 2λεπτα. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παιδιά το πιο μυστήριο και ταυτόχρονα τρομακτικό τικ ever είναι ένα που είδα φέτος το καλοκαίρι σε έναν Τούρκο. Συστήνομαι και κει που πάει και αυτός να συστηθεί, πριν προλάβει να πει λέξη, τον πιάνει ένα δαιμονικό τικ να κουνάει το στόμα του πολύ γρήγορα, σα να μιλάει, για κοντά 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι να μιλήσει κανονικά. Έμεινα κάγκελο και προς στιγμήν σκέφτηκα ότι θα μείνει στον τόπο ο τύπος αλλά ευτυχώς ξεκόλλησε... Ίσως να ήθελε ζέσταμα, δεν ξέρω! :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 το χειροτερο πιστευω ειναι οταν καποιος εχει τικ να σου κλεινει το ματι... αλλα να μη φαινεται ομως(διακριτικα)...και να νομιζεις οτι σου κλεινει το ματι και σου την πεφτει :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Παιδιά το πιο μυστήριο και ταυτόχρονα τρομακτικό τικ ever είναι ένα που είδα φέτος το καλοκαίρι σε έναν Τούρκο. Συστήνομαι και κει που πάει και αυτός να συστηθεί, πριν προλάβει να πει λέξη, τον πιάνει ένα δαιμονικό τικ να κουνάει το στόμα του πολύ γρήγορα, σα να μιλάει, για κοντά 5-6 δευτερόλεπτα μέχρι να μιλήσει κανονικά. Έμεινα κάγκελο και προς στιγμήν σκέφτηκα ότι θα μείνει στον τόπο ο τύπος αλλά ευτυχώς ξεκόλλησε... Ίσως να ήθελε ζέσταμα, δεν ξέρω! :shock: χαχχαχα! Μάλλον τον άφησες άφωνο! Ή μπορεί να ήταν ντροπαλός. Ένα άλλο που θυμάμαι είνε ένα που είχε ο γυμναστής μας: Έκανε κάθε τρεις και λίγο ένα χρου χρου, σα γουρούνι:lol: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 .... Έκανε κάθε τρεις και λίγο ένα χρου χρου, σα γουρούνι:lol: Ακριβώς... Μα ακριβώς το ίδιο έχω πετύχει αλλά την gold έκδοση περιελάμβανε κιόλας.: 1. Φτύσιμο καθέ 10 δευτερόλεπτα 2.Φτύσιμο με την γλώσσα(σα να φτύνει σπόρι) καθε 2 δευτερόλεπτα. Απότι καταλαβαίνεται δραστήριος άνθρωπος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 στο δημοτικό ένα παιδί επειδή ντρεπόταν να ζητήσει να πάει στη τουαλέτα,τα κανε πάνω του!Και μετά βρωμούσε όλη η τάξη μέχρι να πάει σπίτι του να αλλάξει!:lol: :lol: :D :) Και το τικ ποιό ήταν; :confused: :confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Και το τικ ποιό ήταν; :confused: :confused: Φαντάζομαι το οτι μετά θα περπατούσε σαν χ3$μ3νο$ Εμένα μ'αρέσει το τικ του Miiτσοτάκη. Εξωπυραμιδικό σύνδρομο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Φαντάζομαι το οτι μετά θα περπατούσε σαν χ3$μ3νο$ Α ναι...προφανώς! Ο ορισμός του τικ! :ninja: :ninja: :shifty: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 το χειροτερο πιστευω ειναι οταν καποιος εχει τικ να σου κλεινει το ματι... αλλα να μη φαινεται ομως(διακριτικα)...και να νομιζεις οτι σου κλεινει το ματι και σου την πεφτει :lol: και να'ναι και αντρας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 το χειροτερο πιστευω ειναι οταν καποιος εχει τικ να σου κλεινει το ματι... αλλα να μη φαινεται ομως(διακριτικα)...και να νομιζεις οτι σου κλεινει το ματι και σου την πεφτει :lol: και να'ναι και αντρας :p +1:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 λοιπον στην περιοχή μου είναι μία με μούσι, η οποία μιλάει πάντα μόνη της εχει ενα τσιγάρο πάντα και τη μία λέει "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" συνεχεια. την άλλη λεει "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" . ή "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό". πριν χρόνια είχα μάθει οτι είχε πιάσει τον άντρα της με άλλη στο κρεβάτι μέσα στο ίδιο της το σπίτι!!! ε απο τότε τα έχασε!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. January 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 λοιπον στην περιοχή μου είναι μία με μούσι, η οποία μιλάει πάντα μόνη της εχει ενα τσιγάρο πάντα και τη μία λέει "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" συνεχεια. την άλλη λεει "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" . ή "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό". πριν χρόνια είχα μάθει οτι είχε πιάσει τον άντρα της με άλλη στο κρεβάτι μέσα στο ίδιο της το σπίτι!!! ε απο τότε τα έχασε!!! Μού θύμισες ένα παιδί στο σχολείο (το παλίο μ) που όλη την όρα έκανε Μπουμ Μπουμ Μπουμ Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 λοιπον στην περιοχή μου είναι μία με μούσι, η οποία μιλάει πάντα μόνη της εχει ενα τσιγάρο πάντα και τη μία λέει "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" συνεχεια. την άλλη λεει "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" . ή "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό". πριν χρόνια είχα μάθει οτι είχε πιάσει τον άντρα της με άλλη στο κρεβάτι μέσα στο ίδιο της το σπίτι!!! ε απο τότε τα έχασε!!! Θεσσαλονικη μένεις; Φάληρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts