Jump to content

LG Shine (KE970)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

entaksei to vrika paidia......ginotan kati la8os kata tin metatropi!!!!!:mad:

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και από εμένα.

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σε τι χρώματα κυκλοφορεί τον εν λόγω κινητό? Έχει ραδιόφωνο?

Καλησπέρα και από εμένα.

Μπορεί να με ενημερώσει κάποιος σε τι χρώματα κυκλοφορεί τον εν λόγω κινητό? Έχει ραδιόφωνο?

Κυκλοφορει σε ροζ, ασημι, χρυσο και σε μαυρο (titanium)

Ραδιοφωνο δεν εχει δυστυχως!!!:(

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Κυκλοφορει σε ροζ, ασημι, χρυσο και σε μαυρο (titanium)

Ραδιοφωνο δεν εχει δυστυχως!!!:(

Ευχαριστώ για την απάντησή σου filipsyros!

Η πλάκα είναι ότι ενδιαφέρομαι για αγορα lg shine ή SE K770 που έχεις ως avatar! Ποιο απο τα δύο μου προτείνεις (αν τα εχεις δοκιμάσει και τα δύο φυσικα...)?

Ευχαριστώ για την απάντησή σου filipsyros!

Η πλάκα είναι ότι ενδιαφέρομαι για αγορα lg shine ή SE K770 που έχεις ως avatar! Ποιο απο τα δύο μου προτείνεις (αν τα εχεις δοκιμάσει και τα δύο φυσικα...)?

To k770 το εχω ενω το shine το εχει ενας φιλος μου και το εχω δει λιγο.

Κι εγω στην αρχη σκεφτομουν να παρω το shine αλλα οι λειτουργιες του ειναι λιγο φτωχες.

Οι διαφορες τους ειναι οτι το κ770 εχει 3.2mpixel καμερα ενω το shine 2.0mpixels, το shine δεν εχει ραδιοφωνο ενω το κ770 εχει και γενικα το κ770 εχει καποιες αλλες λειτουργιες τις οποιες το shine δεν εχει.

Βεβαια το shine εχει 2.2'' οθονη σε σχεση με το κ770 που εχει 1.9'' και μεταλλικο σκελετο!!!

Απο 'κει και περα ειναι δικη σου η επιλογη!!!!!:cool:

λοιπον,σημερα το πηρα απο τον γερμανο...titanium black φυσικα...δωρο μια καρτα 1gb

αψογο σε design,δειχνει πολυ ακριβοτερο απο τα 155 ευρω !! πλησιαζει πολυ στο ΑΡΜΑΝΙ που

εχει 600 ευρω !!!!!

το μενου ειναι ευχρηστο και εχει ολα τα λογικα-βασικα που χρειαζεσαι σε ενα τηλεφωνο...(ειχα το moto mpx220 windows mobile edition)

η ροδελιτσα ναι αστοχει μερικες φορες αλλα ηδη την συνηθισα..

πολυ ευχρηστη η δυνατοτητα αμεσης επιλογης με νουμερα ενος μενου...

ηδη περασα τις επαφες με το software που ειχε και εκανα εισαγωγη

απο το outlook !

ωραια και η δυνατοτητα να δουλευει σε mode σαν usb stick..

δοκιμασα και μερικα java,μπαινουν ευκολα,αρκει να μην χτυπησει

λαθος...εγω βασικα ψαχνω ενα προγραμμα για τους κωδικους,passwords,pin κ.λ.π.

οσο το κοιταζω τρελαινομαι...μονος φοβος μηπως αυτη η οθονη-καθρεφτης ειναι επιρρεπης στις γρατζουνιες...θα δειξει..

βρηκα ηδη ενα ωραιο σετ με δυνατους και περιεργους ηχους ringtones !

http://rapidshare.com/files/92578202/101_Most_Annoying_Ringtones_Ever.rar

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.

Ενδιαφερομαι να αγορασω το LG το shine σε ασημι χρωμα

Μηπως ειναι γυναικειο σαν χρωμα τι λετε πειτε την αποψη σας

ξερεις τι γινεται ? επειδη το κινητο ειναι πολυ ομορφο και κομψο ισως λιγακι

φερνει προς το γυναικειο..εγω πηρα το titanium black και παλι καποιοι φιλοι μου

μου την λενε,αλλα χωρις να το τεκμηριωνουν...

ετσι ,επειδη το ασημι ειναι ακομη πιο...shine ισως να στην πουν !

απο εκει και περα αμα σου αρεσει το χτυπας και τελειωνει η υποθεση..στο ebay

θα βρεις και πολλες θηκες αν θες ...

Παιδιά για 1 φίλο μου ρωτάω, όσο πιο γρήγορα απαντήσετε τόσο το καλύτερο, 1, τι κάρτα μνήμης παίρνει το shine και 2. μέχρη πόσα mb-gb?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Παιδιά για 1 φίλο μου ρωτάω, όσο πιο γρήγορα απαντήσετε τόσο το καλύτερο, 1, τι κάρτα μνήμης παίρνει το shine και 2. μέχρη πόσα mb-gb?

Micro-Sd παίρνει κ από ότι έχει αναφερθεί κ πιό πάνω υποστηρίζει σίγουρα μέχρι κ 2GB,για παραπάνω δεν ξέρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Οκ οκ το είδα και στο gsm arena το λεει. Ευχαριστώ πάντως. Θα εκφράσω μία ακόμα απορία στο main της lg για κάποιο άλλο μοντέλο. Όσοι πιστοί προσέλθετε...

Ευχαριστώ παρεπιπτόντως :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

παιδια που είναι ο συγχρονισμός επαφων με καποιον απομακρισμένο server στο shine? δεν ειναι στην συνδεσιμότητα...

Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Opera Mini στο shine και δεν δουλεύει. Έχω ενεργοποιήσει το Wind Plus Non Stop που έχει δωρεάν περιήγηση στο Internet. Με το browser του κινητού δουλεύει κανονικά, αλλά με το Opera όχι. Το έχει εγκαταστήσει κανείς? Σε σας δουλεύει? :(
ΕΛ.ΑΣ

• 2 weeks later...

Σχετικά με το σήμα του, την ευχρηστία του - κολλήματα έχει;) - και την μπαταρία του πώς σας φαίνεται;

Ποια μαγαζιά δίνουν μνήμη 1Gb δώρο;

Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

Σχετικά με το σήμα του, την ευχρηστία του - κολλήματα έχει;) - και την μπαταρία του πώς σας φαίνεται;

Ποια μαγαζιά δίνουν μνήμη 1Gb δώρο;

Από σήμα μια χαρά(δεν είχα κανένα πρόβλημα ως τώρα)

Σε σχέση με την ευχρηστία του τώρα τη ροδέλα είναι που πρέπει να συνηθήσεις να χρησιμοποιείς αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ εύκολο στη χρήση.Κολλήματα δεν μου έχει παρουσιάσει ως τώρα εκτός του ότι αφού έχω πατήσει το PIN κ μέχρι να με βγάλει σε κατάσταση αναμονής αργεί μερικά δευτερόλεπτα(αλλά αυτό φαντάζομαι συμβαίνει σε όλα)

Η μπαταρία από την άλλη κατά τη γνώμη μου είναι το αδύνατό του σημείο καθώς στην καλύτερη παρίπτωση μου κρατάει με λίγη χρήση 3 μέρες(κ κλείνοντας το,το βράδυ).Ειδικά στην αρχή το πρόβλημα ήταν εντονότερο αλλά μετά από μερικές πλήρεις φορτήσεις αφού πρώτα είχε αδειάσει η μπαταρία τα πράγματα βελτιώθηκαν κάπως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Σε ευχαριστώ paris_89 για τις απαντήσεις σου! :)

Από ότι είδα έχει και σχετικά χαμηλό SAR: 0.443

To ακουστικό και το μικρόφωνό του είναι ικανοποιητικά;

Nokia 6150 => Alcatel One Touch 701 => Motorola V66 => Motorola U6 Pebble => Samsung G810 => Sony Ericsson K800i

Σε ευχαριστώ paris_89 για τις απαντήσεις σου! :)

Από ότι είδα έχει και σχετικά χαμηλό SAR: 0.443

To ακουστικό και το μικρόφωνό του είναι ικανοποιητικά;

Κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας μια χαρά,αν κ θα μπορούσε να είναι λίγο δυνατότερο το ακουστικό.Για μουσική όμως δεν είναι κ ότι καλύτερο(ηχείο κ ακουστικό είναι το ίδιο) καθώς η ένταση είναι πολύ χαμηλή κ όταν ακούς σε τέρμα ένταση παραμορφώνεται ο ήχος,αλλά το καλο είναι ότι η συσκευασία περιλαμβάνει hands-free ακουστικά οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς αυτά για να ακούς μουσική από το κινητό;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου!

Και κάτι τελευταίο, στο φως του ήλιου βλέπεις την οθόνη; Έχεις χάσει κλήση από τη χαμηλή ένταση του μεγαφώνου του;

Κάτω από τον ήλιο όχι,δεν φαίνεται καλά η οθόνη κ αυτό γιατί η οθόνη είναι καθρέφτης κ αντανακλά πολύ έντονα το φώς του ήλιου(εγώ συγκεκριμένα έχω βάλει πολές φορές το χέρι μου πάνω από την οθόνη όταν χρησιμοποιώ το κινητό κάτω από ηλιοφάνεια)

Η ένταση δεν είναι κ τόσο χάλια,εγώ το έχω μέσα σε θήκη κ το ακούω(δεν έχω χάσει ως τώρα κάποια κλήση),εκτός κ αν έχει αρκετό θόρυβο στο χώρο που είμαι.Μονο με τα μηνύματα δυσκολεύεσαι λίγο γιατί έχει μόνο 4 προεγκατεστημένους ήχους από τους οποίους μπορείς να επιλέξεις,οι οποίοι είναι αρκετά σύντομοι οπότε μπορεί να μην τους ακούσεις(χτυπάνε μόνο μία φορά κ ακόμα κ σε δόνηση δεν το έχω καταλάβει κάποιες φορές γιατι κ η δόνηση ''χτυπάει'' μία φορα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

απο την ευχρηστια της νοκια θα παω στα ημιμετρα της lg.ευτυχως για τις περιεργες χρησεις εχω ενα qtek.μια ερωτηση σε οσους το εχουν γιατι το περιμενω.για να βαλω μια οποιαδηποτε φωτο φοντο πρεπει να τη μετατρεψω πρωτα σε 240χ320 και μετα να τη βαλω στο κινητο?και για να βαλω ηχο κλησης εna mp3 πρεπει να ειναι στη μνημη του τηλ η και στη καρτα μνημης?ευχαριστω!

απο την ευχρηστια της νοκια θα παω στα ημιμετρα της lg.ευτυχως για τις περιεργες χρησεις εχω ενα qtek.μια ερωτηση σε οσους το εχουν γιατι το περιμενω.για να βαλω μια οποιαδηποτε φωτο φοντο πρεπει να τη μετατρεψω πρωτα σε 240χ320 και μετα να τη βαλω στο κινητο?και για να βαλω ηχο κλησης εna mp3 πρεπει να ειναι στη μνημη του τηλ η και στη καρτα μνημης?ευχαριστω!

H φωτό μπορεί να είναι κ μεγαλύτερη από 240*320 αλλά αν είναι μικρότερη ή είναι οριζόντια δεν θα φαίνεται σε πλήρη οθόνη.

Τα mp3 μπορείς να τα βάλεις ως ήχο κλήσης είτε από την κάρτα είτε από τη μνήμη του τηλεφώνου,δεν υπάρχει πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

παρη μολις το πηρα σημερα και ηθελα να σε ρωτησω συγκεκριμενα τι αναλυση να κανω τη φωτο στο photoshop για να ειναι πληρης?εχει το ρημαδι αυτοματο υπολογισμο μολις βαλεις τη μια απο τις 2 διαστασεις

παρη μολις το πηρα σημερα και ηθελα να σε ρωτησω συγκεκριμενα τι αναλυση να κανω τη φωτο στο photoshop για να ειναι πληρης?εχει το ρημαδι αυτοματο υπολογισμο μολις βαλεις τη μια απο τις 2 διαστασεις

Δεν ξέρω καθόλου από photoshop φίλε μου,οπότε μάλλον δεν μπορώ να σε βοηθήσω,το μόνο σίγουρο είναι πως οι 240*320 ταιριάζουν οπότε λογικά κ οι επόμενες ''κατηγορίες'' ταιριάζουν,δηλ 640*480[(320*2)*(240*2)],κ πάει λέγοντας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;