mol Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 ειναι ενα προβλημα αυτο! επισης δυσκολα ακους και τον συνομιλητη σου αν εχει φασαρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2009 Υπαρχει αυτη η μπαταρια για το Shine μας που ειναι μεγαλυτερης χωρητικοτητας(1000mAh)http://www.foneshop.com/accessories/description/2518 Το θεμα ειναι αν μπορουμε να τη βρουμε εδω η πρεπει να την παραγγειλουμε απ'εξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καλησπερα ερωτηση που θα με βοηθησει αξιζει να το παρω μιας κ εχω επιδοτηση σαν 2η συσκευη κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ εαν καν συχρονισμο για το ευρετηριο πχ με Outlook ή MyPhoneExplorer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Καλησπερα ερωτηση που θα με βοηθησει αξιζει να το παρω μιας κ εχω επιδοτηση σαν 2η συσκευη κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ εαν καν συχρονισμο για το ευρετηριο πχ με Outlook ή MyPhoneExplorer.. Για δευτερη συσκευη ειναι οτι πρεπει..αρκετα καλο κινητο, καλη καμερα, ομορφο εξωτερικα με καλη ποιοτητα κατασκευης..η μπαταρια του ειναι λιγο μικρη (800mha) που σημαινει οτι με μετρια χρηση θα εισαι με εναν φορτιστη στο χερι..επσιης αν το παρεις σε ασημι χρωμα θα εχεις προβλημα με τν ηλιο καθως λογω της οθονης που ειναι καθρεφτης δν θα φαινονται και πολλα στην οθονη..για την δευτερη ερωτηση σου δν ξερω τπτ καλυτερα ας απαντησει καποιος αλλος που ξερει καλυτερα..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 thanks boy,αναμενω κ απο αλλους ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Για 2η συσκευή νομίζω είναι εξαιρετική επιλογή,το κινητό αν δεν κάνω λάθος κυμαίνεται στο 109 ευρώ(οπότε με επιδότηση το παίρνεις δωρεάν;)),κ σε αυτή την τιμή δεν νομίζω να υπάρχει συσκευή με καλύτερη απόδοση/τιμή.... Τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί στις σελίδες αυτού του θέματος είναι δεδομένα αλλά αν έχεις διαβάσει κ τις προηγούμενες σελίδες θα κατάλαβες πως κανένα από αυτά δεν αφορά στο λογισμικό του κ στην κατασκευή του(που είναι απλά κορυφαία,κ δεν αναφέρομαι μόνο για αυτό το επίπεδο τιμής).Οπότε το βρίσκω κορυφαία επιλογή. Εγώ προσωπικά το έχω ως πρώτο κινητό εδώ κ πάνω από ένα χρόνο κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Για το θέμα του συγχρονισμού δεν ξέρω να σου απαντήσω τι παίζει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ....... Αυτά,ελπίζω να βοήθησα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 με πειθετε σιγα σιγα :D να το παρω 113 ευρω το εχει η Tim κ το παιρνω δωρεαν ναι. ισως μεσω Outlook θα κανει δεν παιζει να μην.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 Επισης θα ηθελα να προσθεσω οτι το μενου του δν ειναι και νοκια..δλδ λοιπουν καποια σημαντικα πραγματα οπως το ζουμ στις φωτο και η λειτουργια ''επιλογη ολων'' πραγμα που κανεις κουραστικη την μεταφορα πολλων αρχειων α΄π'την μνημη του τηλεφωνου στην καρτα μνημης..ξερεις ενα-ενα..:wacko:..αυτα στα λεω για να το σκεφτεις λιγο ωστε να μην τρεξεις και το παρεις και αρχισεις την γκρινια..:lol:..πιο κινητο εχεις ως κυριο?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2009 P1i εχω τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 P1i εχω τωρα A, ενταξει εισαι..παντα μ' αρεσε το p1i..:D.. απλα στα ειπα αυτα για το μενου γτ εμενα προσωπικα με ενοχλησε αρκετα η ελλειψη τους καθως το ζουμ στις φωτο και η λειτουργια ''επιλογη ολων'' ηταν σημαντικη για μενα..και η μικρη διαρκεια μπαταριας με οδηγησαν να το δωσω στην μητερα μ και ετσι τωρα ετοιμαζομαι να παρω καινουργιο.. αλλα εσυ δν νομιζω να εχεις προβλημα μιας και θα το εχεις για δευτερο..:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Αυτο το κινητο ενω ειναι τοσο ομορφο και στιβαρο εχει κατι χαζες ελλειψεις απο την αποψη οτι θα μπορουσαν να υπαρχουν ανετα καποιες λειτουργιες και δεν καταλαβαινω γιατι η LG δεν ασχοληθηκε. Για παραδειγμα γιατι πρεπει ν'ανοιξω το καπακι για ν'απαντησω στο τηλεφωνο ενω το μικροφωνο ειναι εξω απο το καπακι; Η γιατι οπως ειπε ο φιλος παραπανω να μην επιλεγονται πολλα αρχεια μαζι αλλα ενα ενα; Για το ζουμ οκ δεν πειραζει αφου ειναι μονο 2 mp η καμερα. Ομως γιατι ενω ενεργοποιειται η καμερα με κλειστο καπακι(κρατωντας πατημενο το κουμπι)πρεπει ν'ανοιξεις το καπακι για να την κλεισεις; Επισης το βρισκω μεγαλη χαζομαρα να βγαλουν handsfree και καλωδιο usb απο τη συσκευασια για να ειναι πιο φθηνο(αν ηταν αυτος ο λογος). Δεν ειναι και κινητο των 500 ευρω! Καλυτερα να κοστιζε 130 και να τα ειχε ολα στο πακετο οπως οταν πρωτοκυκλοφορησε. Οπως καταλαβατε ο πρωτος ενθουσιασμος περασε και οι ελλειψεις ενοχλουν. Ωστοσο για τα λεφτα του και για 2ο κινητο ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Οπως καταλαβατε ο πρωτος ενθουσιασμος περασε και οι ελλειψεις ενοχλουν. Ωστοσο για τα λεφτα του και για 2ο κινητο ειναι μια χαρα! +1000..Ακριβως οπως τα λες ειναι φιλε Conception..παει περασε ο αρχικος ενθουσιασμος και αρχισαν πλεον να μας ενοχλουν οι ελλειψεις..:(..ετσι κι εγω μετα περιπου 6 μηνες συμβιωσης με αυτο το κινητο το παραχωρησα στην μητερα μου..(ειδε την οθονη-καθρεφτης και ενθουσιαστηκε..:lol:..)..επισης αυτος ειναι κι ενας λογος για τον οποιο δυσταζω να αγορασω το lg cookie..φοβαμαι μηπως εχεις ελλειψεις και εγκταληφθει κι αυτο γρηγορα..:worry:.. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μια χαρα ειναι το Cookie και το Viewty που εχω αλλα επειδη δεν μ'εξυπηρετει η touch screen θα το δωσω. Προτιμω κινητο με κουμπακια! Η οθονη του Shine παντως ειναι ολα τα λεφτα οταν δεν αντανακλαει φως εχει πολυ καλη ευκρινεια. Απο τα πιο ομορφα κινητα που εχω παρει και μικρο για να χωραει ανετα παντου. Αν δεν ειχε τις παραπανω ελλειψεις δεν θα το αλλαζα με κανενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Επισης το βρισκω μεγαλη χαζομαρα να βγαλουν handsfree και καλωδιο usb απο τη συσκευασια δεν εβγαλαν τα hands-free απο την συσκευασια! μονο το καλωδιο usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Εγω και ενας γνωστος μου που το πηραμε απο Απριλιο και μετα ειχε μονο κινητο και φορτιστη στη συσκευασια. Μιλαμε για το Titanium Black παντα..αλλα και το Silver που πηρα στην αδελφη μου το ιδιο! Να ειναι τυχαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 α, τι κανανε παλι?? εγω το πηρα Ιανουαριο και ειχε hands free μεσα. τωρα δεν εχει ε? τι να πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Οσο παει και λιγοστευουν τα παρελκομενα του lg shine..στο τελος θα δινουν μονο το κινητο, manuals και μπαταρια σε κουτι σαν αυτο του ipod nano..:X Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Γενικα η LG απαξιωνει τα παλιοτερα μοντελα και σε αναγκαζει να ψαχνεις απο δω κι απο κει για περιφερειακα. Τα ιδια και με το Viewty! Μα καλα, τι νομιζουν; Οτι θα παρει καποιος τετοιο κινητο και θα στελνει μονο sms?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 εντάξει ρε παιδιά ρίξανε και την τιμή στο μισό τι προτιμάτε να το πάρετε full στην αρχική τιμή ή να το πάρετε γυμνό στη μισή τιμή και να αγοράσετε μετά ό,τι θέλετε στην τελική ένα handsfree κάνει 15 ευρώ και το καλώδιο δεν χρειάζεται αφού το συνδέεις με το pc μέσω BT να βλέπουμε και τα θετικά μερικές φορές... Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 Φιλε μου, το κινητακι κοστιζε γυρω στα 130 ευρω με handsfree και καλωδιο usb! Δεν το ριξανε στη μιση τιμη, αν ηταν ετσι κανενας δεν θα γκρινιαζε. Απλα τα εβγαλαν αυτα απο το πακετο και πηγε γυρω στα 100 ευρω. Καποιοι μαλιστα το εχουν και πιο ακριβα χωρις τα παρελκομενα! Σε τι εξυπηρετει αυτη η κινηση; Πειτε με ιδιοτροπο, απαιτητικο, η κι εγω δεν ξερω τι αλλο, αλλα δεν βλεπω κανενα θετικο σε αυτη την τακτικη της LG. Επισης παλι θα πληρωσεις για να παρεις bluetooth αν δεν εχει ενσωματωμενο το pc σου(που συνηθως υπαρχει μονο στα laptop)και πιστευω οτι ειναι καλυτερη η μεταφορα δεδομενων μεσω καλωδιου usb. Αν η LG θελει να πουλαει "γυμνα" τα κινητα της να το κανει απο την αρχη. (Και τοτε να δω ποσοι θα τα αγοραζουν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 εγώ το είχα πάρει 200 ευρώ και full μέσα πριν 1,5 χρόνο τώρα κοστίζει 100 ευρώ!!! Αυτό εννοώ, θα προτιμούσα να το αγοράσω 100 ευρώ και να αγοράσω και ό,τι άλλο χρειαστώ στην τελική οι πιο πολλοί έχουμε ΒΤ και για ομιλία και αν δεν έχει ΒΤ στο pc κοστίζει 10 ευρώ επίσης για μεταφορά αρχείων μπορείς να βγάλεις την κάρτα και να την βάλεις σε ένα card reader (4 ευρώ κοστίζει) Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Δεκτα ολα αυτα. Ωστοσο το γεγονος οτι σε αναγκαζει να παρεις κατι εξτρα, εμενα και παλι με κανει να μη βρισκω κατι θετικο στο ολο εγχειρημα. Καποτε κανεις δεν τα χρειαζοταν ολα αυτα αφου τα κινητα ηταν απλα τηλεφωνα, τωρα θεωρω απαραιτητο να υπαρχουν ολα τα παρελκομενα σε ενα κινητο που ειναι και multimedia συσκευη. Και παλι ειναι η αποψη μου αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 ok όπως το βλέπει ο καθένας είναι όπως είπα εγώ προτιμώ να έχω την επιλογή να το πάρω 30 ευρώ φθηνότερα και αν τα χρειάζομαι αυτά που λείπουν να τα δώσω αυτά τα 30 ευρώ, αν δεν τα χρειάζομαι (ως 2ο κινητό πχ) να τα βάλω στην τσέπη τα 30 ευρώ ο καθένας το βλέπει από την πλευρά του, όλες οι απόψεις δεκτές Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Παιδιά το αγόρασα σήμερα για τη μητέρα μου. Μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει τί περιείχε η συσκευασία; Εγώ βρήκα μόνο ένα φορτιστή και μου έκανε τεράστια (αρνητική) εντύπωση. Ούτε ακουστικά, ούτε καλώδιο για PC, ούτε κάρτα μνήμης. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. June 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2009 Παιδιά το αγόρασα σήμερα για τη μητέρα μου. Μπορεί να μου πει κάποιος που το έχει τί περιείχε η συσκευασία; Εγώ βρήκα μόνο ένα φορτιστή και μου έκανε τεράστια (αρνητική) εντύπωση. Ούτε ακουστικά, ούτε καλώδιο για PC, ούτε κάρτα μνήμης. ούτε ακουστικά???πολύ παράξενο αυτό!!! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts