just_a_comment Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 To βάζει ο ΑΝΤ1 τα σαββατοκύριακα στις 7 το πρωί! :D χα! ο,τι να ναι αυτα τα καναλια! Παντως ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου: παρόλο που δεν το εκτιμώ ως σειρά (το Κων/νου&Ελένης) και παρόλο που δεν κάθομαι ποτέ να δω ολόκληρο επεισόδιο, όταν πέσω πάνω του στο zapping μένω...και γελάω κιόλας, κι ας το χω ξαναδει 1000 φορές. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχει...μάλλον το καρικατουρίστικο των χαρακτήρων και οι γκριμάτσες των πρωταγωνιστών...ευφυές χιούμορ δεν το λες με τίποτα, αλλά είναι...χαριτωμένο! Και μετά είναι και το άλλο: με αυτή τη συνεχή επανάληψη, αυτή τη σταθερότητα στην ώρα ("τα μεσημέρια/απογεύματα άμα βάλεις Αντ1 θα έχει Κων/νου & Ελένης") δημιουργείται μία οικειότητα, ένα αίσθημα σταθερού σημείου αναφοράς, που ακόμα και υποσυνείδητα μας δίνει κάποια ικανοποίηση, κάτι σαν αίσθημα ασφάλειας. [:confused: εμ... μάλλον ξύπνησε ο ψυχολόγος που κρύβω μέσα μου :shifty:] Το ίδιο φαινόμενο πάντως συμβαίνει και με το Ρετιρέ, που ενώ είναι τρισάθλιο, το θες το καλοκαίρι το μεσημέρι ν' ανοιξεις την τηλεόραση και να είναι εκεί, έστω και μόνο για να πεις "βάλανε πάλι το Ρετιρέ ρε! μα δεν παίζονται οι τύποι!". Και με τα Φιλαράκια το ίδιο, οπου εκεί βέβαια είναι πιο πολλά τα επεισόδια και αρα λιγότερες οι επαναλήψεις του καθενός και ασύγκριτα καλυτερη η ποιότητα του χιούμορ, αλλα και πάλι: δεν τα χουμε δει 500 φορές το καθένα τόσα χρόνια; Το θέλουμε όμως να βάλουμε το Σταρ το απογευμα του Σ/Κ και να χει Φιλαράκια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 χα! ο,τι να ναι αυτα τα καναλια! Παντως ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου: παρόλο που δεν το εκτιμώ ως σειρά (το Κων/νου&Ελένης) και παρόλο που δεν κάθομαι ποτέ να δω ολόκληρο επεισόδιο, όταν πέσω πάνω του στο zapping μένω...και γελάω κιόλας, κι ας το χω ξαναδει 1000 φορές. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχει...μάλλον το καρικατουρίστικο των χαρακτήρων και οι γκριμάτσες των πρωταγωνιστών...ευφυές χιούμορ δεν το λες με τίποτα, αλλά είναι...χαριτωμένο! Και μετά είναι και το άλλο: με αυτή τη συνεχή επανάληψη, αυτή τη σταθερότητα στην ώρα ("τα μεσημέρια/απογεύματα άμα βάλεις Αντ1 θα έχει Κων/νου & Ελένης") δημιουργείται μία οικειότητα, ένα αίσθημα σταθερού σημείου αναφοράς, που ακόμα και υποσυνείδητα μας δίνει κάποια ικανοποίηση, κάτι σαν αίσθημα ασφάλειας. [:confused: εμ... μάλλον ξύπνησε ο ψυχολόγος που κρύβω μέσα μου :shifty:] Το ίδιο φαινόμενο πάντως συμβαίνει και με το Ρετιρέ, που ενώ είναι τρισάθλιο, το θες το καλοκαίρι το μεσημέρι ν' ανοιξεις την τηλεόραση και να είναι εκεί, έστω και μόνο για να πεις "βάλανε πάλι το Ρετιρέ ρε! μα δεν παίζονται οι τύποι!". Και με τα Φιλαράκια το ίδιο, οπου εκεί βέβαια είναι πιο πολλά τα επεισόδια και αρα λιγότερες οι επαναλήψεις του καθενός και ασύγκριτα καλυτερη η ποιότητα του χιούμορ, αλλα και πάλι: δεν τα χουμε δει 500 φορές το καθένα τόσα χρόνια; Το θέλουμε όμως να βάλουμε το Σταρ το απογευμα του Σ/Κ και να χει Φιλαράκια! Ακριβώς όπως το είπες. Νομίζω και να προσπαθούσα δε θα μπορούσα να εκφράσω καλύτερα το γιατί άμα πέσω επάνω στο Kωνσταντίνου & Ελένης, το αφήνω για να δω μερικές σκηνές. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 χα! ο,τι να ναι αυτα τα καναλια! Παντως ρε παιδιά θα την πω την αμαρτία μου: παρόλο που δεν το εκτιμώ ως σειρά (το Κων/νου&Ελένης) και παρόλο που δεν κάθομαι ποτέ να δω ολόκληρο επεισόδιο, όταν πέσω πάνω του στο zapping μένω...και γελάω κιόλας, κι ας το χω ξαναδει 1000 φορές. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που έχει...μάλλον το καρικατουρίστικο των χαρακτήρων και οι γκριμάτσες των πρωταγωνιστών...ευφυές χιούμορ δεν το λες με τίποτα, αλλά είναι...χαριτωμένο! Και μετά είναι και το άλλο: με αυτή τη συνεχή επανάληψη, αυτή τη σταθερότητα στην ώρα ("τα μεσημέρια/απογεύματα άμα βάλεις Αντ1 θα έχει Κων/νου & Ελένης") δημιουργείται μία οικειότητα, ένα αίσθημα σταθερού σημείου αναφοράς, που ακόμα και υποσυνείδητα μας δίνει κάποια ικανοποίηση, κάτι σαν αίσθημα ασφάλειας. [:confused: εμ... μάλλον ξύπνησε ο ψυχολόγος που κρύβω μέσα μου :shifty:] Το ίδιο φαινόμενο πάντως συμβαίνει και με το Ρετιρέ, που ενώ είναι τρισάθλιο, το θες το καλοκαίρι το μεσημέρι ν' ανοιξεις την τηλεόραση και να είναι εκεί, έστω και μόνο για να πεις "βάλανε πάλι το Ρετιρέ ρε! μα δεν παίζονται οι τύποι!". Και με τα Φιλαράκια το ίδιο, οπου εκεί βέβαια είναι πιο πολλά τα επεισόδια και αρα λιγότερες οι επαναλήψεις του καθενός και ασύγκριτα καλυτερη η ποιότητα του χιούμορ, αλλα και πάλι: δεν τα χουμε δει 500 φορές το καθένα τόσα χρόνια; Το θέλουμε όμως να βάλουμε το Σταρ το απογευμα του Σ/Κ και να χει Φιλαράκια! Συμφωνω απολυτα...και ισως παιζει ρολο και η ωρα που το δειχνουν ..γιατι εκεινη την ωρα θες να δεις κατι πιο χαλαρο και πιο "ευπεπτο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larsson2004 Δημ. October 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2010 Δε ξερω αν το μαθατε ...αλλα ακουγετε εντονα οτι σχεδιαζουν για να γυρισουν καινουργια επεισοδια..δεν ξερω αν ισχυει κατι τετοιο αλλα μονο και μονο στην ιδεα ............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konc Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Λοιπόν, μετά απο πολύυυ καιρό (καλά μη φανταστείτε ότι δεν έκανα και άλλη δουλειά) :lol: κατόρθωσα να μαζέψω τα άπαντα από Κ&Ε. Αφού δεν αξιώθηκα να τα βρω κάπου έτοιμα και με σωστά-πλήρη επεισόδια, το πήρα απόφαση ότι πρέπει να ρίξω δουλειά. Για κάποιον περίεργο λόγο, αν και τη σειρά έχουμε σιχαθεί να τη βλέπουμε σε επαναλήψεις, υπάρχει μεγάλη σύγχηση σχετικά με τα επεισόδια, τον αριθμό και τη σειρά τους. Για να γλυτώσω άλλους ενδιαφερόμενους από τον κόπο που έριξα εγώ να μαζέψω επιτέλους τις σωστές πληροφορίες, παραθέτω την πλήρη και σωστή λίστα επεισοδίων : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ (69 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ) Α ΚΥΚΛΟΣ-33 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 01-PILOT ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 02-ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗ ΓΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 03-Ο ΒΙΟΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 04-ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 05-ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΠΕΙΣ0ΔΙΟ 06-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 07-ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ ΚΑΛΕ ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ ΜΕΡΟΣ Α ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 08-ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ ΚΑΛΕ ΘΕΙΑ ΜΑΡΩ ΜΕΡΟΣ B ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 09-Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 10-ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΑΝΟΧΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11-ΧΑΛΙ BIRTHDAY ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 12-ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13-MAD SPITI ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14-ΣΟΙ ...ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Α ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15-ΣΟΙ ...ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ Β ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 16-ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΝΓΚΟ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17-ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18-ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ...ΒΑΛΕ ΚΑΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19-ΣΤΑ ΟΡΗ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΟΥΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20-ΤΗΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ SHOW ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21-Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22-Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23-ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΤΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24-ΑΜΝΗΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25-Η ΒΕΝΤΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 26-ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 27-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 28-Ο ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 29-ΣΤΑ ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 30-ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 31-Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 32-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ON THE ROCKS ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33-Η ΔΙΚΗ B ΚΥΚΛΟΣ-36 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34-Η ΚΑΤΑ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΝ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35-ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36-ΤΟ ΡΟΚ ΚΑΙ ΤΟ... ΠΟΥΡΟΚ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37-ΑΓΡΙΟ ΘΗΛΥΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38-ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΙ ΜΕΡΟΣ Α ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 39-ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΡΟΖΜΑΡΙ ΜΕΡΟΣ Β ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 40-Η ΕΞΗΝΤΑΒΕΛΟΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41-ΟΙ ΓΑΜΠΡΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 42-ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43-ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΥΖΕΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44-ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45-Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46-Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 47-ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 48-ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ ΣΤΟΠ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 49-VIVA MEXICO ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50-THE GODMOTHER ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51-ΟΙ ΣΟΦΕΡΑΤΖΕΣ ΜΕΡΟΣ Α ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52-ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ ΜΕΡΟΣ Β ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53-ΤΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54-Η ΚΑΛΗ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 55-ΣΕΙΣΜΟΙ, ΛΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56-ΑΠΟΝΗ ΖΩΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 57-ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Α ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 58-ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Β ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 59-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 60-ΒΑΣΚΑΝΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 61-ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 62-Η ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 63-Η ΛΑΙΔΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64-ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65-ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66-ΑΓΑΠΗΣ, ΑΓΩΝΑΣ, ΑΓΟΝΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67-ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68-Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69-MAKING OF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 ^ Ευχαριστουμε πολυ... οντως τα βαζει μπερδεμενα ο antenna :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Οσο καλη και να'ναι η σειρα ξεφτιλιζεται με το να παιζεται συνεχεια ξανα και ξανα.Χανει καθε ενδιαφερον. Στο ιδιο loop εχει μπει τα τελευταια χρονια και το Ακρως Οικογενειακον.Αμαν πια τοσες σειρες εχει ο ant1.Γιατι εχει κολλησει σε αυτες τις 3?Ακομη και ξενο προγραμμα να εβαζε θα ηταν καλυτερα. Τα βάζει ο Αντ1 κατά σειρά Άκρως Οικογενειακόν, Κωνσταντίνου και Ελένης, Καφέ της Χαράς, γιατί υπάρχει ένα (ουκ ευκαταφρόνητον) κοινό, το οποίο επιμένει και τα βλέπει, εμού συμπεριλαμβανομένου......αναλογιστείτε ότι περισσότερος κόσμος προτιμά να δει για 1000στή φορά τον Κατακουζηνό και την Βλαχάκη, για 50στή φορά την Οικογένεια Θεοτοκάτου και για 10η φορά τον Δήμαρχο Κολοκοτρωνιτσίου, παρά τις Live ειδήσεις άλλων καναλιών την ίδια ώρα ή τα διάφορα μεσημεριανά κουτσομπολάδικα......προσωπικά τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα επιστρέψω το μεσημέρι σπίτι μετά το σχολείο και δεν θα ανοίξω την τηλεόραση και να μην πέσω πάνω στο τέλος του Άκρως Οικογενειακόν ή στην αρχή του Κατακουζηνού! Είναι πλέον must! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 τελικα οι φημες να ξαναγυριστουν επεισοδια ισχυουν? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 τελικα οι φημες να ξαναγυριστουν επεισοδια ισχυουν? Δυστυχως το ant1 δεν ειναι mega.Δεν νομιζω να υπηρξε ποτε τετοια σκεψη.Απλως ειχε βγει σαν φημη.Το ant1 τα τελευταια χρονια εχει μειωσει πολυ τον αριθμο αλλα και την ποιοτητα των σειρων του.Εχει στραφει στα ριαλιτι και τα ψυχαγωγικα προγραμματα.Οποτε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2011 Δυστυχως το ant1 δεν ειναι mega.Δεν νομιζω να υπηρξε ποτε τετοια σκεψη.Απλως ειχε βγει σαν φημη.Το ant1 τα τελευταια χρονια εχει μειωσει πολυ τον αριθμο αλλα και την ποιοτητα των σειρων του.Εχει στραφει στα ριαλιτι και τα ψυχαγωγικα προγραμματα.Οποτε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. εγω θυμαμαι το τελευταιο καλο σιριαλ του ant1 να ηταν το καφε της χαρας η πιο μετα το μην μου λες αντιο...απο τοτε δεν νομιζω να εχει βγαλει κατι καλυτερο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Βασικά είχε ακουστεί το 2009 ότι 8α γυριζόταν είτε 1 είτε μερικά (μονοψήφια τον αριθμό) επεισόδια του Κωνσταντίνου και Ελένης (που θα ανέβαζαν και τα νούμερα της AGB του αντ1 που είναι στα Τάρταρα), αλλά έμειναν στο να άγονται και να φέρονται αυτές οι φήμες.....μακάρι να υπήρχε στα σχέδια του αντ1 να βλέπαμε έστως 2-3 επεισόδια του Κατακουζηνού......άραγε έγιντε καθηγητής ή έμεινε επίκουρος; Και η Ελένη; Βγήκε το διαζύγιο; Η Πέγκυ έπαιξε πουθενά αλλού εκτός απο την διαφήμιση της σερβιέτας; Ο Μάνθος έμεινε πιστός στην Πέγκυ; Η Ματίνα τι απέγινε; Έμεινε στο ράφι ή όχι; Ο Νικόλας; Τα έχει ακόμη με την ΜΑτίνα, παντρεύτηκαν και έκαναν 5 παιδιά ή όχι; Ο γέρο Μανταρινάκης ζει ακόμη; Η κυρά-Νίτσα η μπακάλισσα-μανάβισσα τι κάνει; Είναι ακόμη τόσο "κουκλάρα"; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Οχι αλλο Κωνσταντινου και Ελενης, σιχαθηκαμε.... γενικα οχι αλλο Ρωμα στην τηλεοραση!! Οι επαναληψεις του εχουν καταντησει πιο βαρετες και απο το ρετιρε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Οχι αλλο Κωνσταντινου και Ελενης, σιχαθηκαμε.... γενικα οχι αλλο Ρωμα στην τηλεοραση!! Οι επαναληψεις του εχουν καταντησει πιο βαρετες και απο το ρετιρε. Όντως ο άνθρωπος δεν παλεύεται άλλο! Προτιμώ χίλιες φορές το ρετιρέ από αυτόν:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Γιατί έτσι βρε παιδιά; Είναι ίσως το πιο ευχάριστο 3ωρο της ημέρας από τις 2 παρά ως τις 5 παρά όταν παρελαύνουν από τις οθόνες μας η οικογένεια Θεοτοκάτου, ο Κατακουζηνός και η Βλαχάκη και το Κολοκοτρωνίτσι! I love Κωνσταντίνου και Ελένης!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Κάτι που χτυπάει πολύ καλά νούμερα χωρίς να κοστίζει τίποτα στον ΑΝΤ1 δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. ;) Εγώ προσωπικά έχω δει το κάθε επεισόδιο άπειρες φορές και ακόμα δεν τα βαριέμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Κάτι που χτυπάει πολύ καλά νούμερα χωρίς να κοστίζει τίποτα στον ΑΝΤ1 δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. ;) Εγώ προσωπικά έχω δει το κάθε επεισόδιο άπειρες φορές και ακόμα δεν τα βαριέμαι... Ωραία. Και στην υποθετική περίπτωση που βάλουν κάτι άλλο, ποιος θα κάτσει να το δει;;;;;; Μην ξεχνάμε ότι το Κωνσταντίνου και Ελένης έκανε αξιοπρόσεχτη τηλεθέαση και όταν πρωτοπαιζόταν, απ τα πιο υψηλής τηλεθέασης σήριαλ του αντ1 ήταν, αλλά και στις νιοστές επαναλήψεις του έχει ένα φανατικό κοινό που δεν το αφήνει με τίποτα! Κωνσταντίνου και Ελένης!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Aυτος ο ατερμων βροχος επαναληψεων που εχει φτιαξει ο ant1 για τα 3 σηριαλ τα κανει να καταντανε βαρετα.Τουλαχιστον θα μπορουσαν να καθιερωσουν ενα time slot 1 ωρας κατα το οποιο θα παιζουν εναλλαξ 5-6 επιτυχημενα σηριαλ σε επαναληψη(π.χ. τελειωνουν τα 66 επεισοδια κων/νου και ελενης ,βαζουν καφε της χαρας στην θεση του,τελειωνει το καφε της χαρας,βαζουν ακρως οικογενειακον,τελειωνουν και εκει τα επεισοδια,βαζουν της ελλαδος τα παιδια,τελειωνει κι αυτο,βαζουν στη θεση του μεν και δεν και οταν τελειωσει και αυτο φτου κι απ'την αρχη κων/νου και ελενης κ.ο.κ) οπως κανει το Mega.Eτσι θα κρατησουν το ενδιαφερον του κοινου χωρις να μπουχτιζουμε με τα ιδια και τα ιδια.Εξαλλου οσο περισσοτερο καιρο δεν βλεπεις ενα σηριαλ,τοσο περισοοτερο το λαχταρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Αυτοί εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν φλομώσει το σύμπαν με τις σειρές του Ρώμα. Μετά από αυτό βάζουν το Καφέ της Χαράς και ταΐζουν τον κόσμο διπλή δόση. Ευτυχώς δεν είμαι σχεδόν ποτέ στο σπίτι εκείνη την ώρα κι έτσι γλιτώνω. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Αυτοί εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν φλομώσει το σύμπαν με τις σειρές του Ρώμα. Μετά από αυτό βάζουν το Καφέ της Χαράς και ταΐζουν τον κόσμο διπλή δόση. Ευτυχώς δεν είμαι σχεδόν ποτέ στο σπίτι εκείνη την ώρα κι έτσι γλιτώνω. Εγώ πάλι είναι η ώρα που γυρίζω από τη σχολή συνήθως και θέλω κάτι να φάω πριν ξαναφύγω οπότε ή αυτόν θα δω ή κανά μεσημεριανάδικο! Αλλά τελικά βλέπω διαφημίσεις γιατί τις προτιμώ από τον ρώμα.Ο άνθρωπος δεν παλεύεται άλλο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eprahat Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Αυτό πο υ λες με την διαδοχική επανάληψη 5-6 σειρών και μετά φτου κι απ' την αρχή πάλι, αυτό δηλαδή που κάνει το μέγκα, γιατί δεν πιάνει στο μέγκα; Και αυτό απο δεικνύεται εκ του ότι η μόνη ζώνη τηλεθέασης που είναι μπροστά ο αντ1 είναι η μεσημεριανή! Αν έπιανε στο μέγκα και κατάφερνε να νικήσει το Κωνσταντίνου και Ελένης σε τηλεθέαση το Live δελτίο ειδήσεων ή η όποια σειρά τύπου εραστής δυτικών προαστείων ή κόκκινο δωμάτιο, τότε θα ανάγκαζε και τον αντ1 να κάνει το ίδιο.....αλλά αφού είναι δοκιμασμένο επί πολλάαααααααααα έτη κόλπο και πιάνει, γιατί να το αλλάξει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αν θες να κάνεις κάποιον φίλο σου άκου με προσοχή τους καημούς του και δίνε του ελπίδες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Μια που ειναι πασχα θυμηθηκα το πασχαλινο επεισοδιο της σειρας το οποιο θυμαμαι να εχει παιξει σε επαναληψη το πολυ μια φορα πολυ παλια.Σημερα εβαλα ant1 ελπιζοντας οτι θα το βαλουν λογο περιοδου αλλα ειχε για πολλοστη φορα το επεισοδιο με τα γενεθλια του Νικολα και τον χαρτοφυλακα.Ευτυχως που υπαρχει και το web tv οπου εχουν ανεβει ολα τα επεισοδια ακομη και καποια σπανια.Μετα απο ερευνα που εκανα στο webtv βρηκα και αλλα επεισοδια τα οποια ο ant1 για αγνωστους λογους μας σερβιρει παρα πολυ σπανια,σχεδον ποτε σε αντιθεσημε αλλα που τα εχουν βαλει απειρες φορες και εχουμε βαρεθει να τα βλεπουμε. http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=%2f8_r%2f_zbr_m%24n_a%3d¶m=bc (το πρωτο-πρωτο) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=u7_kq_vx_ujx44%3d¶m=bc(αυτο με τα γενεθλια του κατακουζηνου) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_z_elhl831j_f8%3d¶m=bc(το συγκεκρειμενο δεν το θυμαμαι καθολου) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=uk_pkg9_glce8%3d(Aυτο με την δικη) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=%24_d0rrbm_jo_jc%3d(αυτο με το τελος του κοσμου) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=g_f_vdh_s9s_t_kg%3d(πασχαλινο) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_cqq_gt_n_hn2_dk%3d http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=a_k_ws_f_p1fxm0%3d http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=pll%2fy_e_igye_m%3d(τα 3 τελευταια) Eπισεις θυμαμαι και αλλο ενα που εχει παρα πολυ καιρο να το δειξει και δεν το βρηκα στο webtv.Ειναι αυτο που η Ελενη τα φτιαχνει με εναν Ιακωβο χρηματιστη.To εχει βρει κανεις η τουλαχιστον τον τιτλο του επεισοδιου? Edited April 23, 2011 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 αλλά αφού είναι δοκιμασμένο επί πολλάαααααααααα έτη κόλπο και πιάνει, γιατί να το αλλάξει; Από σεβασμό στους τηλεθεατές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Μια που ειναι πασχα θυμηθηκα το πασχαλινο επεισοδιο της σειρας το οποιο θυμαμαι να εχει παιξει σε επαναληψη το πολυ μια φορα πολυ παλια.Σημερα εβαλα ant1 ελπιζοντας οτι θα το βαλουν λογο περιοδου αλλα ειχε για πολλοστη φορα το επεισοδιο με τα γενεθλια του Νικολα και τον χαρτοφυλακα.Ευτυχως που υπαρχει και το web tv οπου εχουν ανεβει ολα τα επεισοδια ακομη και καποια σπανια.Μετα απο ερευνα που εκανα στο webtv βρηκα και αλλα επεισοδια τα οποια ο ant1 για αγνωστους λογους μας σερβιρει παρα πολυ σπανια,σχεδον ποτε σε αντιθεσημε αλλα που τα εχουν βαλει απειρες φορες και εχουμε βαρεθει να τα βλεπουμε. http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=%2f8_r%2f_zbr_m%24n_a%3d¶m=bc (το πρωτο-πρωτο) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=u7_kq_vx_ujx44%3d¶m=bc(αυτο με τα γενεθλια του κατακουζηνου) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_z_elhl831j_f8%3d¶m=bc(το συγκεκρειμενο δεν το θυμαμαι καθολου) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=uk_pkg9_glce8%3d(Aυτο με την δικη) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=%24_d0rrbm_jo_jc%3d(αυτο με το τελος του κοσμου) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=g_f_vdh_s9s_t_kg%3d(πασχαλινο) http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=_cqq_gt_n_hn2_dk%3d http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=a_k_ws_f_p1fxm0%3d http://webtv.antenna.gr/webtv/watch?cid=pll%2fy_e_igye_m%3d(τα 3 τελευταια) Eπισεις θυμαμαι και αλλο ενα που εχει παρα πολυ καιρο να το δειξει και δεν το βρηκα στο webtv.Ειναι αυτο που η Ελενη τα φτιαχνει με εναν Ιακωβο χρηματιστη.To εχει βρει κανεις η τουλαχιστον τον τιτλο του επεισοδιου? παιδια το τελευταιο επεισοδιο το ειδα τελευταια φορα το καλοκαιρι που μας περασε γιατι τα κανει αυτα ο ΑΝΤ1? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Σημερα επαιξαν τελικα το πασχαλινο μετα απο παρα πολυ καιρο.Μπορει ο ant1 να πηδαει στην κανονικη περιοδο τα εποχιακα επεισοδια π.χ. Χριστουγεννιατικα,Πασχαλινα,καλοκαιρινα,αποκριατικα κ.τ.λ. και να τα δειχνει μονο στις αντιστοιχες περιοδους.Ισως για'υτο να μην δειχνει τα τελευταια και να σταματαει σ'συτο με τα 33,3333333333333 εκατομμυρια επειδι τα 3 τελευταια παραπεμπουν σε καλοκαιρι.Ομως το επεισοδιο με το παρανομο μπαρ και τις διακοπες του Κατακουζηνου στην Πατμο,παρολο που ειναι κι αυτο καλοκαιρινο(νομιζω τελευταιο του 1ου κυκλου) εχει προβληθει πολλες φορες και σε ασχετες περιοδους οπως και αυτο με την γιορτη του Κων/νου και της Ελενης.Επισεις υπαρχουν και σπανιως προβαλλομενα επεισοδια που δεν ειναι εποχιακα. Κανεις δεν ξερει γιατι το κανουν αυτο.Τουλαχιστον ας τα εβαζαν με την σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2011 Σημερα επαιξαν τελικα το πασχαλινο μετα απο παρα πολυ καιρο.Μπορει ο ant1 να πηδαει στην κανονικη περιοδο τα εποχιακα επεισοδια π.χ. Χριστουγεννιατικα,Πασχαλινα,καλοκαιρινα,αποκριατικα κ.τ.λ. και να τα δειχνει μονο στις αντιστοιχες περιοδους.Ισως για'υτο να μην δειχνει τα τελευταια και να σταματαει σ'συτο με τα 33,3333333333333 εκατομμυρια επειδι τα 3 τελευταια παραπεμπουν σε καλοκαιρι.Ομως το επεισοδιο με το παρανομο μπαρ και τις διακοπες του Κατακουζηνου στην Πατμο,παρολο που ειναι κι αυτο καλοκαιρινο(νομιζω τελευταιο του 1ου κυκλου) εχει προβληθει πολλες φορες και σε ασχετες περιοδους οπως και αυτο με την γιορτη του Κων/νου και της Ελενης.Επισεις υπαρχουν και σπανιως προβαλλομενα επεισοδια που δεν ειναι εποχιακα. Κανεις δεν ξερει γιατι το κανουν αυτο.Τουλαχιστον ας τα εβαζαν με την σειρα. την ημερα του αγιου κωνσταντινου βαζει την γιορτη των 2 παντα αυτο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts