Jump to content

Nova ADSL & Double Play (Forthnet)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δώσε στατιστικά γραμμής

απο το router εννοεις τα στατιστικά?

αν ναι τότε θα τα στείλω το απόγευμα γιατί τώρα δεν είμαι σπίτι..

--------------------------------------

S 20 +

• Απαντήσεις 5,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

απο το router εννοεις τα στατιστικά?

αν ναι τότε θα τα στείλω το απόγευμα γιατί τώρα δεν είμαι σπίτι..

Ναι από το router. Attenuation & snr

Samsung S21 Ultra

Ναι από το router. Attenuation & snr

ΟΚ κατα της 5 θα τα έχεις ;)

εσυ δέν μου είπες όμως με τι ταχύτητα είσαι? :)

--------------------------------------

S 20 +

ΟΚ κατα της 5 θα τα έχεις ;)

εσυ δέν μου είπες όμως με τι ταχύτητα είσαι? :)

14112/1020 αλλά γιατί; Δεν είμαστε στην ίδια περιοχή :p

Samsung S21 Ultra

Από ρουτερ φαίνονται αυτά τα στοιχεία!Καλή φαίνεται η γραμμή;

Downstream Rate: 15988 kbps

Upstream Rate: 1020 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 8 db

Downstream Line Attenuation: 25 db

Upstream Line Attenuation: 4.5 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 22 db

βρίσκεται στα 1810 μέτρα πάνω κάτω και θεωρητικά συμφωνα με την αποσταση μεχρι 18.17Mbps μπορεις να κλειδωσεις. Αλλα καλα εισαι, αποδεκτός ο συγχρονισμος της γραμμης. Μενεις σε πυκνοκατοικημένη περιοχη μηπως; Edited by doganos
Samsung S21 Ultra

Τα 18Μb είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να φτάσει το οποίο στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να το έχει κάποιος. Μια χαρά είναι και τα 12 αν και δε νομίζω ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κι όλα :)

Τα 18Μb είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να φτάσει το οποίο στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο να το έχει κάποιος. Μια χαρά είναι και τα 12 αν και δε νομίζω ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κι όλα :)

Κοντά στο κέντρο εάν είσαι είναι εύκολο να πιάσεις. Απλώς θέλει τύχη :p

Samsung S21 Ultra

με wep κλειδωμα, στο Palm pre κινητο, το βλεπει αλλα δεν με αφηνει να μπω, βαζω τον κωδικο σωστα...

Δεν μπορει να παρει αυτοματα την ΙΡ την βαζω χειροκινητα, αλλα στο τριτο και το DNS τι να βαλω στο τελος;

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

με wep κλειδωμα, στο Palm pre κινητο, το βλεπει αλλα δεν με αφηνει να μπω, βαζω τον κωδικο σωστα...

Δεν μπορει να παρει αυτοματα την ΙΡ την βαζω χειροκινητα, αλλα στο τριτο και το DNS τι να βαλω στο τελος;

Στο τρίτο εννοείς εκεί που λέει προεπιλεγμένη πύλη; Αν έχεις το thomson 585 v8,βάλε 192.168.1.1 και DNS στον προτινόμενο βάλε πάλι 192.168.1.1 και τον εφεδρικό άφησέ το κενό.

ρε παιδια εχω διαβασει παρα πολλες καταγγελιες για συνδρομητες φορθνετ, που καποια στιγμη αποφασισαν να διακοψουν την συνδεση τους στην εταιρια και μετα τους ερχοντουσαν λογαριασμοι απο 60 εως 300 ευρω που αφορουσαν ανεξοφλητους λογαριασμους παρελθοντων ετων. ειμαι συνδρομητης στην εταιρια και σε ενα με δυο μηνες το πολυ θα διακοψω την συνδεση μου γιατι θα μετακομισω.δεν χρωσταω ουτε ενα ευρω και πληρωνω παντα εντος προθεσμιων. επειδη εχω αρχισει να φοβαμαι με αυτα που διαβαζω τι θα γινει σε περιπτωση που μου ερθει και εμενα κανενας τετοις λογαριασμος αφου διακοψω την συνδεση μου? κραταω μονο τα αποκοματα πληρωμης του προηγουμενου διμηνου.
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδια εχω διαβασει παρα πολλες καταγγελιες για συνδρομητες φορθνετ

Μόνο να διαβάσεις για την καταγγελία των 500 αρκεί για να μην γίνεις συνδρομητής, να αποτρέψεις άλλους από το να μη γίνουν, ή να αποτρέψεις άλλους να πάνε αλλού. :rolleyes:

αφού δεν χρωστάς δεν βρίσκω λόγο να σου έρθει extra λογαριασμός...κράτα τα αποκόματα πληρωμής και δεν πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα....

Μόνο να διαβάσεις για την καταγγελία των 500 αρκεί για να μην γίνεις συνδρομητής, να αποτρέψεις άλλους από το να μη γίνουν, ή να αποτρέψεις άλλους να πάνε αλλού. :rolleyes:

Ε όχι ρε souvlaki, μην είσαι τόσο καταστροφολόγος...:blink:

Λές όοοοολοι οι συνδρομητές της forthnet να έχουν θέμα με τις πληρωμές? ή μήπως πρέπεινα αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά όλα αυτά που γράφονται στα διάφορα Blogs και καλά για δήθεν καταγγελίες? Αν κάνεις αυτό που λέει ο maya2011 θα είσαι εντάξει νομίζω...;)

... and Justice for ... ALL ...

Ημουν και εγώ ένας από τους 510 :happy: :lol: :p

Samsung S21 Ultra

Εγώ μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με τις πληρωμές και δεν έχει τύχει να ξέρω και κάποιον. Πάντως πράγματι κάτι είχε γίνει στο λογιστήριο και είχαν αρκετοί συνδρομητές πρόβλημα, οπότε πιστεύω ότι είναι περιστασιακό πρόβλημα και όχι γενικό.

Για να είσαι καλυμένος νομίζω πως το καλύτερο είναι να ζητήσεις μια βεβαίωση ότι δεν έχεις οφειλές ώστε αν πάει κάτι στραβά να το έχεις γραπτό και υπογεγραμμένο από αυτούς ότι δε χρωστάς.

Ε όχι ρε souvlaki, μην είσαι τόσο καταστροφολόγος...:blink:

Λές όοοοολοι οι συνδρομητές της forthnet να έχουν θέμα με τις πληρωμές? ή μήπως πρέπεινα αρχίσουμε να παίρνουμε στα σοβαρά όλα αυτά που γράφονται στα διάφορα Blogs και καλά για δήθεν καταγγελίες? Αν κάνεις αυτό που λέει ο maya2011 θα είσαι εντάξει νομίζω...;)

Καταρχήν άλλο το blog και άλλο το forum. Και γενικά η Forthnet έχει δείξει με όλη τη συμπεριφορά της τα τελευταία χρόνια ότι δεν σέβεται καθόλου τον πελάτη.

500 άτομα κάνανε καταγγελία και την βγάλανε πλαστή...

Αν βασιζόμασταν σε παλιότερα γεγονότα και τα χρησιμοποιούσαμε ως μόνο παράγοντα απόφασης για να πάμε σε ένα πάροχο θα είχαμε μείνει όλοι χωρίς τηλέφωνο και χωρίς ιντερνετ. Όλοι τα ίδια κάνουν και το θέμα είναι αν διορθώνονται και αν αλλάζουν με τη πάροδο του χρόνου. Αποψή μου: έχουμε ακόμα δρόμο για να έχουμε όλους τους παρόχους όπως τους θέλουμε.

τελικα η βλακει οτι εβαζα τον κωδικο 1234567890123 κι οχι τοπυ router...

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Βασικά η φορθνετ τον τελευταίο καιρό έχει βγάλει προσφορές σε συνδυασμό με τη νόβα που είναι πολύ καλές. Μπορεί να το κάνει για κέρδος αλλά είναι καλές και για τους πελάτες. Δεν μπορούμε να κρατάμε μια καταγγελεία για πάντα ζωντανή για να λέμε ότι κάποιος πάροχος δε σέβεται τους πελάτες. Πως γίνεται να αυξανονται οι πελάτες της τότε αν όλοι νιώθουν ότι δε τους σέβεται?

Πως γίνεται να αυξανονται οι πελάτες της τότε αν όλοι νιώθουν ότι δε τους σέβεται?

Γιατί έχει καλό marketing, είναι απλό. Το ότι είναι η 2η σε πελάτες μετά τον πΟΤΕ, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως...

δεν έχει και το marketing της apple...μια ματιά να ρίξεις στο site της θα το καταλάβεις. Δεν είναι και από τα πιο φιλικά. Αν δεις σε τι κατάσταση είναι ο ανταγωνισμός και τι έχουν να προσφέρουν θα καταλάβεις γιατί είναι δεύτερη κι έχει και το χαρτί της Nova που δεν το έχουν οι άλλοι.

Πρώτον εγώ δε μίλησα για πρωτιές κτλ. εγώ μίλησα για την αύξηση της πελατείας. Και δενε ίναι θέμα μάρκετινγκ, είναι θέμα προσφοράς συμφερτικων πακέτων και προσφορών, που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έινια ο πρώτος εναλλακτικός πάροχος δίνουν ενα προβάδιμσα στην επιλογή.