Tr3LaRaS Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Οι τιμές που αναφέρετε οι 2 πιο πάνω, είναι σε κινητό με Wi-Fi ή ενσύρματα;ειναι οτι δειχνει μεσα στο interface του εμαθα πριν λιγο επισης απο τη καινουργια σεζον το CL και το UEFA με τους αγωνες της τριτης τους πηρε το ΟΤΕ ΤV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 ειναι οτι δειχνει μεσα στο interface του εμαθα πριν λιγο επισης απο τη καινουργια σεζον το CL και το UEFA με τους αγωνες της τριτης τους πηρε το ΟΤΕ ΤV Που ρε φίλε, στο interface του modem;; Δηλαδή ενσύρματα. ....όχι σε κινητό ή λαπτοπ. με Wi-Fi .... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Που ρε φίλε, στο interface του modem;; Δηλαδή ενσύρματα. ....όχι σε κινητό ή λαπτοπ. με Wi-Fi ....οταν μπεις στο interface του router σου δε σου λεει ποση ταχυτητα εχει κλειδωσει η γραμμη σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 οταν μπεις στο interface του router σου δε σου λεει ποση ταχυτητα εχει κλειδωσει η γραμμη σου ? Από το κινητό μου με Wi-Fi, πως μπορώ να μπω στο interface του router μου; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 (edited) Από το κινητό μου με Wi-Fi, πως μπορώ να μπω στο interface του router μου;το zte εχεις ? πληκτρολογησε 192.168.1.1 και θα σου ζητησει username και pass.για username γραψε user και πατα enter για να μπεις και μετα κατω κατω σου λεει ποσο κλειδωνει η γραμμη σου Edited October 5, 2014 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 το zte εχεις ? πληκτρολογησε 192.168.1.1 και θα σου ζητησει username και pass.για username γραψε user και πατα enter για να μπεις και μετα κατω κατω σου λεει ποσο κλειδωνει η γραμμη σου Όχι, ένα TP-Link έχω και αφού πληκτρολογήσω 192.168.1.1 έπρεπε να μου βγάζει την σελίδα του για το setup, αλλά βγαίνει η σελίδα δεν βρέθηκε. .... Πρέπει να ανοίξω το PC που συνδέεται με καλώδιο με το μόντεμ, και να δω πόσο κλειδώνει.. . Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shouter Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 (edited) ρώτα και εδώ https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 για να σε βοηθήσουν με το ρούτερ αλλά και με την σύνδεση γενικότερα Edited October 6, 2014 by shouter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Όχι, ένα TP-Link έχω και αφού πληκτρολογήσω 192.168.1.1 έπρεπε να μου βγάζει την σελίδα του για το setup, αλλά βγαίνει η σελίδα δεν βρέθηκε. .... Πρέπει να ανοίξω το PC που συνδέεται με καλώδιο με το μόντεμ, και να δω πόσο κλειδώνει.. .βαζεις τη σωστη διευθυνση ?ποιο tplink εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 βαζεις τη σωστη διευθυνση ?ποιο tplink εχεις ? Λες; Έχω το TD-W9851ND.....δεν είναι η σωστή; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Λες; Έχω το TD-W9851ND.....δεν είναι η σωστή;αυτη ειναι κατι λαθος γινετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Από σημερινό τεστ της ταχύτητας, με την εφαρμογή Speedtest.net στο κινητό μου, με απόσταση 4 μέτρων από το μόντεμ.... Για 24αρα ταχύτητα που πληρώνω ....με απόσταση από το κέντρο 2ΧΛΜ.... [ATTACH]50638[/ATTACH] Τελικά το θέμα με το ρούτερ λύθηκε με μια επανεκκίνηση, οπότε μπήκα στο setup και είδα ότι κλειδώνει στα 15300/1060.......οπότε τα σχεδόν 12 με Wi-Fi στο κινητό είναι οκ. .... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Τελικά το θέμα με το ρούτερ λύθηκε με μια επανεκκίνηση, οπότε μπήκα στο setup και είδα ότι κλειδώνει στα 15300/1060.......οπότε τα σχεδόν 12 με Wi-Fi στο κινητό είναι οκ. ....ειδες που σου ειπα κανε του ενα restart?πολυ καλα ειναι τα 15300 εμενα κλειδωνει 14200 φαντασου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 ειδες που σου ειπα κανε του ενα restart?πολυ καλα ειναι τα 15300 εμενα κλειδωνει 14200 φαντασου Ναι, είχες δίκιο τελικά, ευχαριστώ για την βοήθεια..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makarios91 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 αυτη την στιγμη εχω το 3play με απεριοριστα τηλ , κινητα και νοβα start με 29(μεχρι να χρεωκοπησει) που ειχε βγαλει πριν 1 χρονια. εχω την δυνατοτητα να μου κανει καμια προσφορα ωστε να εχω το πακετο με τις ταινιες πιο φθηνα? και αν ναι τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 αυτη την στιγμη εχω το 3play με απεριοριστα τηλ , κινητα και νοβα start με 29(μεχρι να χρεωκοπησει) που ειχε βγαλει πριν 1 χρονια. εχω την δυνατοτητα να μου κανει καμια προσφορα ωστε να εχω το πακετο με τις ταινιες πιο φθηνα? και αν ναι τι πρεπει να κανω?τωρα που πηρε το CL ο οτε απο τη καινουργια χρονια θα δωσουν και το κορμι τους αυτοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras32 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 αυτη την στιγμη εχω το 3play με απεριοριστα τηλ , κινητα και νοβα start με 29(μεχρι να χρεωκοπησει) που ειχε βγαλει πριν 1 χρονια. εχω την δυνατοτητα να μου κανει καμια προσφορα ωστε να εχω το πακετο με τις ταινιες πιο φθηνα? και αν ναι τι πρεπει να κανω? όσο έχει χαμηλές τιμές η forthnet είναι προς συμφέρον όλων μας που είναι και το πιο σημαντικό . Τα κέρδη οι εταιρείες τα παίρνουνε και όχι εμείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 02/10/2014 11:33:29 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης: 07/10/2014 00:00:00 όμως μέχρι και σήμερα ακατάδεχτος ΟΤΕ καμιά σύνδεση με την forthnet , άπατη μου μυρίζει και από τα δυο λαμογια δεν εξηγείται αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Τα ρούτερ που δίνει η FORTHnet (κάποια άσπρα μικρά) είναι για τα μπάζα? Το έβαλα προχθες και σε 2ο δωμάτιο (5 μέτρα απόσταση) δεν πιάνει το wifi! Τα ρουτερ που δίνει η forthnet είναι πολύ καλό . Για να μην πιάνει όπως λες wi-fi δεν γίνεται . Στείλε τους μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο για να σου δώσουν οδηγίες τι πρέπει να κάνεις ώστε να πιάνει κανονικά. Για πέταμα το ρούτερ της Forthnet. Απο την ίδια την εταιρία προτείνω το Thomson των 35€. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εγώ σε γραμμή Fortnet έχω βάλει μόντεμ TP-Link και δουλεύει τέλεια.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εμενα μου εστειλαν χθες το Technicolor TD5136 το οποιο το εβαλα στη γραμμη και κλειδωσε στο εξωπραγματικο 16800 οταν με το ZTE κλειδωνε 13400 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Γνωστό πρόβλημα του zte. To technicolor το ζήτησες εσύ; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisVolos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Καλησπέρα σας! Από τις 22 Σεπτέμβρη έχω ένα θέμα με το ίντερνετ με την συγκεκριμένη εταιρία... Έχω συνεχείς αποσυγχρονισμούς στα μόντεμ... Καλά διαβάσατε στα μόντεμ μιας κι έχω δοκιμάσει τέσσερα! Το ένα είναι το D-link dsl2680 το είχα σχεδόν δυο χρόνια με την forthnet και κανένα πρόβλημα δεν είχα ως τις 21 του περασμένου Σεπτέμβρη όπου και ξεκίνησε το πρόβλημα.... Το δεύτερο μόντεμ ου επίσης κατά την forthnet είναι κι αυτό προβληματικό είναι το TP-link TW-D8961.... Το τρίτο μόντεμ είναι το Thomson TG585 v8 κι αυτό κάνει το ίδιο πρόβλημα! Το τέταρτο μόντεμ που κι αυτό παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα είναι το Net Faster 1 ..... Τώρα να αναφέρω και πιο είναι το πρόβλημα που έχω.... μπορεί για κάποιες ώρες την μέρας να δουλεύει το ίντερνετ μου κανονικά! Όμως όταν το πιάνει η ''τρέλα'' του αρχίζει να αποσυγρονίζει κάθε 2 λεπτά και όταν ξανασυγχρονίζει ενώ τα στατιστικά του μόντεμ λένε ότι έχω download 13Mbps και upload κάπου 1020 Kbps δεν ανοίγει καμιά σελίδα και δεν υπάρχει γενικώς κίνηση δεδομένων στη γραμμή μου και φυσικά πριν περάσουν 2 λεπτά αποσυγχρονίζει...... Στη forthnet έχω που παίρνω τηλέφωνο και δηλώνω βλάβη από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα.... παίρνουν και καλά μετρήσεις από την γραμμή και τα βρίσκουν όλα καλά..... Εγώ από πλευράς μου λίγες μέρες μετά που άρχισε το πρόβλημα με το ίντερνετ άλλαξα όλη την καλωδίωση που έχει σχέση με την τηλεφωνική μου γραμμή ως το κουτί του ΟΤΕ από εκεί και μετά δεν μπορώ να επέμβω...... Δεν διορθώθηκε κάτι με αυτό αφού προφανώς το πρόβλημα είναι αλλού! Ήρθε τεχνικός εδώ στον χώρο μου δυο βδομάδες μετά που ξεκίνησε το πρόβλημα και ενώ έβλεπε οτι όσο ήταν εδώ το μόντεμ αποσυγχρόνιζε κάθε ένα λεπτό είπε ότι δεν μπορεί να κοιτάξει κάτι επειδή το μόντεμ που είχα δεν ήταν της εταιρίας και σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς να κάνει τίποτα! Ιντερνετ ακόμα δεν έχω όποτε θέλει δουλεύει και μου είπαν εχθές εκεί που για πολλοστή φορά πήρα τηλέφωνο να ξανακάνουν ένα ρεσέτ στη γραμμή μου γιατί μετά από αυτό συνήθως χαζοδουλεύει για λίγο όπως και τώρα! Μόλις χθες μου είπαν ότι δήλωσαν αυτοί την βλάβη στον ΟΤΕ γιατί τελικά λένε δεν είναι από αυτούς το πρόβλημα και περιμένουν τώρα λύση από τον ΟΤΕ ! Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος από την forthnet κάποιο πρόβλημα ανάλογο; Αν ναι πως ξέμπλεξε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υπομονή σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 (edited) Με κάποιο tp link ειχα και εγω πρόβλημα, δοκίμασε με το δικό τους. Επαθα πλακα από την ταχύτητα.Σε υγιες τορρεντ συγχρονιζε στο 1,8 mbps Edited October 12, 2014 by gregog7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisVolos Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Μα και με το δικό τους μόντεμ το πρόβλημα δεν αλλάζει ακριβώς το ίδιο συμβαίνει..... Επί δύο περίπου χρόνια με το D-Link δεν είχα θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 Τωρα δίνουν αυτο ZTE H108L Οταν πηγα απο wind σε forthnet και εβαλα το tp link δεν με άφηνε να μπω σε πολλές σελίδες, σαν να ειχα firewall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts