nikoskat Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Έχεις δίκαιο, δεν ξέρω να ακούω και δεν χρησιμοποιώ download manager για να γκρινιάζω και να μην βρω τις κρυμμένες τεράστιες ταχύτητες. Στα torrent που με 2 mbps κατέβαζα με 150kbps++ και τώρα πιάνω με το ζόρι 70-80 κ αυτό σύμπτωση είναι? Ή πάλι γκρινιάρης είμαι? Να πειστώ δλδ από αυτά που μου λέγαν οι ψευτοτεχνικοί πως δεν έχω πρόβλημα κ είναι όλα καλά? Μην τρελαθούμε. εχεις δοκιμασει πολλα αρχεια μαζι και οχι ενα; απο καλους servers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Για την ταχύτητα download παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η κίνηση του δικτύου, δηλαδή ποιές ώρες της ημέρας και ποιές ημέρες κατεβάζεται. Ενδεικτικά, στην Καλαμαριά, με κλείδωμα του router στα 9,5 έως 10,5 mbps, καθημερινές κατεβάζω free rapidshare από 25 έως 100 kb/s, ενώ Κυριακή το πρωί ως τις 10.00, κατεβάζει 450 kb/s και έχω δει και 553 kb/s... Άρα δεν είναι η κακή σύνδεση, αλλά η αδυναμία του δικτύου της forthnet να καλύψει τον αριθμό των συνδρομητών της... Ειδικά για τους εκτός Αθηνών (που έχουν εναλλακτικές λύσεις)... τι να κάνουμε... υπομονή:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Πρόσεξε όμως, οι εκτός Αθήνας για να βγούμε εξωτερικό περνάμε απο Αθήνα! Και η διασύνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης έχει τα χάλια της... Οπότε και 9283472034Gbps να έχει η forthnet με εξωτερικό, αν το bandwidth Αθήνας-Θεσσαλονίκης είναι στο 1Gbps καταλαβαίνεις πως έχουμε πρόβλημα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mizer Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι εγώ περιμένω να μοθ έρθει την άλλη τρίτη μπορείτε να μου προτείνεται router για να βάλω εκτός από αυτό που σου δίνουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik85 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 εχεις δοκιμασει πολλα αρχεια μαζι και οχι ενα; απο καλους servers. Δοκίμασα να κατεβάσω μαζί τα ubuntu από τον ftp του ntua, ένα αρχείο από το ftp του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και ένα ακόμη αρχείο από τον ftp της forthnet. Η ταχύτητα μετά βίας έφτασε τα 170 kbps.. Τραγικοί @mic_nick Δοκίμασα και Σάββατο ξημερώματα και Κυριακή μεσημέρι και καθημερινές, συνέχεια οι ίδιες ταχύτητες. Κάνω καταγγελία, δεν πάει άλλο. Τους έχω πάρει 7 φορές(!!!) τηλέφωνο σε 10 μέρες που είμαι στο δίκτυό τους και δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς. Η κατάσταση στις υπηρεσίες εξυπηρέτησής τους είναι τρα-γι-κό-τα-τη. Το ίδιο τραγικές είναι και οι υπηρεσίες που παρέχουν αν δεν τους τρέξεις με απανωτά τηλέφωνα και παράπονα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgus Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 όταν έχουμε 2play δεν μπορούμε να πάρουμε με χρονοκάρτα ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 μετα απο 2 μηνες αναμονη ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια και εφτασε ο εξοπλισμος. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ Ο ΚΟΠΟΣ. Αριστη ποιοτητα ηχου στο τηλεφωνο. Οσο για το ιντερνετ εχω να κανω καποιες ερωτησεις. Το modem μου συνδεεται με ταχυτητα 12 mbs. Download απο rapidshare κανω με 250 . Ειναι ικανοποιητικα τα μεγεθη που σας γραφω; Ρωταω γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια,αν μπορειτε να με βοηθησετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 παιδια, ρωτισα εναν φιλο μου που έχει αυτο νομιζω το προγραμμα, δηλαδη ιντερνετ 24 mbps, απεριοριστες αστικες και υπεραστικες με 39, 90 ευρώ, και μου είπε ότι κατεβάζει με λιγοτερο και από 1 mbps, και όταν μιλάει στο τηλέφωνο ο αλλος ακουγεται θολα, δηλαδη οτι χαλασε και η γραμμη. σκεφτομουν να βάλω το ιδιο, αλλα τώρα το ξανασκέφτομαι...τι λέτε να κάνω...? Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelvasil92 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 μετα απο 2 μηνες αναμονη ενεργοποιηθηκε η υπηρεσια και εφτασε ο εξοπλισμος. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ Ο ΚΟΠΟΣ. Αριστη ποιοτητα ηχου στο τηλεφωνο. Οσο για το ιντερνετ εχω να κανω καποιες ερωτησεις. Το modem μου συνδεεται με ταχυτητα 12 mbs. Download απο rapidshare κανω με 250 . Ειναι ικανοποιητικα τα μεγεθη που σας γραφω; Ρωταω γιατι δεν εχω αναλογη εμπειρια,αν μπορειτε να με βοηθησετε. δες φιλε, εγώ έχω ακόμα otenet, με 2 mbps, και κατεβαζω από rapidshare με 200, που ειναι το φυσιολογικο. Το λογικό για σένα θα ήταν να κατεβάζεις με 1200. Άκουσα και ότι αυτη η μείωση της ταχύτητα είναι λογο στην αναβάθμιση που γίνεται...τώρα δεν ξέρω περισσότερα...:( ελπίζω να βοήθησα...:) Παράθεση Band Of Brothers Fan! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egsmshop Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Ta dika mou einai auta : Link Information Uptime: 0 days, 14:01:13 Modulation: G.992.5 Annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 508 / 17.682 Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 30,08 / 958,26 Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,5 / 0,0 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 23,0 SN Margin (Up/Down) [dB]: 31,5 / 6,0 Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 Loss of Link (Remote): 0 Error Seconds (Local/Remote): 54.659 / 0 FEC Errors (Up/Down): 0 / 2.083.626 CRC Errors (Up/Down): 0 / 100.970 HEC Errors (Up/Down): 0 / 2.384 Kai den mporo na katevaso pano apo 85kbps ... Filika egsmshop Παράθεση Unlock All Mobile Phones , Modem . Repair Boot HTC , Samsung , LG ... Ανάκτηση επαφών από νεκρά τηλέφωνα . Info msn : e-gsmshop@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ιδιοκτητο δικτυο μεγαλο προβλημα για τη forthnet.πως ειναι δυνατον να διαφημιζεις ενα προιον οταν αυτο στηριζεται σε ξενες πλατες (λεγε με οτε)κατοικος ελλαδος που η εταιρεια δε μπορει να προσφερει τις υπηρεσιες τ ιδιοκτητου δικτυου της σε ανθρωπους που δ εχουν ηδη σταθερο νουμερο οτε.κ τους αναγκαζει να κανουν αιτηση στ οτε ωστε ν αποκτησουν πρωτα σταθερο νουμερο κ μετα να πανε στο ιδιοκτητο δικτυο της forthnet. κυριοι αυτο δε ειναι ενναλακτικος αντιπαλος τ οτε οταν χρησιμοποιεις τον οτε γ να μπορεσεις να υπαρχεις.για ποιοτητα σταθερου forthnet h μερα με τη νυκτα με το κλασικο οτε. αν εισαι τυχερος μπορει κ να εχεις σταθερο τις 20 απο τις 30 μερες τ μηνα. οταν λεμε εναλακτικος φορεας κ ιδιοκτητος εννοουμε μια εταιρεια που θα προσφερει τα παντα στη ελλαδα τ 21 αιωνα καλυτερα απο το κλασικο οτε κ χωρις να το εχει αναγκη αληθεια ποτε πιστευετε οτι θα το δουμε αυτο στη ελλαδά;;;το forthnet to play μ θυμιζει τ οτε στα πρωτα χρονια του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Στα πόσα συγχρονίζεις; Είσαι πολύ καλά πάντως. Σε private trackers πιάνω πάντα το μέγιστο της γραμμής μου. Έχω 37,5db attenuation, snr margin 4 με 6db, συγχρονίζω στα 10,5Mbps και κατεβάζω με 900-1000kB/sec. thanks για την απαντηση το ρουτερ συγχρονιζει στα 21,5 mbps αλλα δεν πιανω τοσο εννοειται @angelvasil92 Aν πιασεις τα μισα των 24 mbps (δηλαδη 1500 kilo byte per second) μαλλον καλoς θα σαι! Οσο για το rapidshare τι γινεται πραγματικα, ξερει κανεις? Πως μπορεις πχ να πιανεις 1600 kbyte/s σε καλο τορρεντ και να μην μπορεις να πιασεις δυνατη ταχυτητα πανω πχ απο τα 500 kbyte/sστους μεγαλους servers του rapidshare ??? Τελος ποσοι απο εδω εχουν παρει τηλεφωνο στην εταιρεια και εχουν περιορισει την προσφερομενη ταχυτητα τους σε μικροτερα επιπεδα ενδεχομενως για λογους πολλων disconect ?? :!:Eγω ειχα αρκετες φορες αυτο προβλημα και εμαθα απο εδω μια λυση ειναι να τους παρεις τηλ και να ζητησεις το παραπανω. Τελικα δεν ξερω μαλλον τον τελευταιο καιρο εχει περιοριστει αρκετα το φαινομενο των disconect στα καλα καθουμενα και δεν εκανα καποια ενεργεια και παει καλα. (Οταν λεω disconect εννοω οτι μου επεφτε η συνδεση στο ετσι.... και επανερχοταν αμεσως, και αυτο το φαινομενο δεν ειχε μια ομοιμορφη κατανομη, δηλαδη τα κρουσματα ηταν πυκνα! Δηλαδη πχ ειχα 10 disconects σε μια ωρα και μετα σχεδον τιποτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Τελος ποσοι απο εδω εχουν παρει τηλεφωνο στην εταιρεια και εχουν περιορισει την προσφερομενη ταχυτητα τους σε μικροτερα επιπεδα ενδεχομενως για λογους πολλων disconect ?? :!:Eγω ειχα αρκετες φορες αυτο προβλημα και εμαθα απο εδω μια λυση ειναι να τους παρεις τηλ και να ζητησεις το παραπανω. Τελικα δεν ξερω μαλλον τον τελευταιο καιρο εχει περιοριστει αρκετα το φαινομενο των disconect στα καλα καθουμενα και δεν εκανα καποια ενεργεια και παει καλα. (Οταν λεω disconect εννοω οτι μου επεφτε η συνδεση στο ετσι.... και επανερχοταν αμεσως, και αυτο το φαινομενο δεν ειχε μια ομοιμορφη κατανομη, δηλαδη τα κρουσματα ηταν πυκνα! Δηλαδη πχ ειχα 10 disconects σε μια ωρα και μετα σχεδον τιποτα) Αποσύνδεση εννοείς αποσυγχρονισμό; Ποιό router σου στείλαν; Αν έχεις το siemens, μπορείς να αυξήσεις εσύ το SNR, ρίχνοντας παράλληλα την ταχύτητα συγχρονισμού.. Ανοίγεις cmd και γράφεις: 1)telnet 192.168.1.1 (υποθέτοντας πως αυτή την IP έχει το router) 2) δίνεις username/password 3) στη συνέχεια γράφεις: sh [ENTER] adsl configure --snr 150 [ENTER] To router θα κάνει reboot με το snr να είναι 150% μεγαλύτερο (οπότε μπορείς να δοκιμάσεις και άλλες τιμές, π.χ. 180%, 200% κλπ), και θα μείνει έτσι στη μνήμη μέχρι να ξανακάνεις reboot. Προς το παρόν δεν υπάρχει τρόπος να μείνει στην μνήμη και μετά απο reboot, πρέπει να βολευτείς με αυτόν τον τρόπο :p Πηγή: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=1302150#post1302150 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 @hostolis thanks και παλι:) Δεν εχω δοκιμασει καθολου το siemens που μου εδωσαν. Εχω το speedtouch 536 v6. To προβλημα με τον "αποσυγχρονισμο" (γιατι για αυτο νομιζω αναφερομασταν ολοι ως προβλημα) και την στιγμιαια επανοδο του και αυτοματο connect μετα, τελευταια μου εχει περιοεριοριστει, αλλα ξερεις να μου πεις μηπως τα αντιστοιχα βηματα για το ρουτερ μου ή μαλλον ειναι αντιστοιχα??! Και αν τα κανω και κατι δεν παει καλα, γυριζουν μετα στα default? Παντως για να μαι σιγουρος οτι δεν θα με εγκαταλεπει που και που η συνδεση τους παιρνω τηλ ε? και κατεβαζουν αυτοι την ταχυτητα? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Κοιτα, κατα πάσα πιθανότητα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο γίνεται και με το st536 σου. Και κατα πάσα πιθανότητα με απλό reboot γυρνάνε στα default τα πράγματα. Αν παρατηρήσεις τρελά πράγματα βέβαια, και δεν επανέλθουν στα default, μπορείς πάντα να κάνεις hard reset με απώλειες ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις σου (login info, port forwarding, κλπ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 ok :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 σήμερα όλη μέρα μόνο σε μένα σέρνεται η forthnet..?? :mad: κέντρο Βύρωνα- !!#@!%# 2play..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Μια χαρά εδώ Θεσσαλονίκη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ήθελα να ρωτήσω ρε παιδιά ποιά ακριβώς η έννοια του disconnect στο dsl...Στην εποχή του dialup ήταν ξεκάθαρο γιατί το reconnect έπαιρνε κανένα μισάωρο :lol: Τώρα όμως? Εγώ το μόνο που έχω ζήσει σποραδικά είναι να μου βγάζει στα καλά καθούμενα "page cannot be displayed" και με ένα απλό refresh η σελίδα να προβάλλεται αμέσως κανονικά. Αυτό εννοούμε λοιπόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Αυτό που περιγραφεις είναι πρόβλημα του DNS server, δεν έχει κάνει resolve το domain σε IP. Καμία σχέση με disconnect. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Αχαα...μπορεί τότε να μου περιγράψει κάποιος πως είναι ένα disconnect μια που φαίνεται οτι δεν μου έχει συμβεί?? Να υποθέσω οτι δεν μπορείς να συνδεθείς για πολύ ώρα π.χ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 καλη ωρα :p http://img98.imageshack.us/img98/4647/93656714ap2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Αχαα...μπορεί τότε να μου περιγράψει κάποιος πως είναι ένα disconnect μια που φαίνεται οτι δεν μου έχει συμβεί?? Να υποθέσω οτι δεν μπορείς να συνδεθείς για πολύ ώρα π.χ? καθε ρουτερ εχει ενα web interface απο οπου γινονται οι ρυθμισεις του! Ε απο εκει κανεις connect και disconect. Καμια σχεση με συγχρονισμο γραμμης. Τα τελευταια ρουτερ τα διαχωριζουν αυτα με διαφορετικα λαμπακια. Τωρα γιατι να κανεις disconect δεν υπαρχει πρακτικος λογος, ενω οταν λεμε η γραμμη μου επεσε, εννοουμε δεν συγχρονιζει το μοντεμ (ευθυνη ISP) , και ξαναρχεται μετα απο λίγο ή πολυ μονο του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Dejan457 τελικά κατάφερες να ρίξεις το SNR; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Dejan457 τελικά κατάφερες να ρίξεις το SNR; το εχω υποψιν μου. Με την πρωτη φορα που με εγκαταλειψει παλι θα κανω τα βηματα!;) (Στο προηγουμενο σου ποστ μιλας περι αυξησης SNR) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts