Jump to content

Προγράμματα κινητής Nova για στρατιωτικούς

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξέρει κανείς αν σε περίπτωση που έχουμε ήδη σταθέρο στη wind και δεν έχουμε κλείσει 12μηνο μπορούμε να έχουμε την έκπτωση????

παιδιά πόσα μηνύματα έχουμε δωρεάν (το πρόγραμμα για τον στρατό ξηράς)

έχουν μείνει 60?

Ευχαριστώ

Tα δωρεάν μηνύμητα ε'ιναι 130 προς όλους τους παρόχους και εννοείται για το εσωτερικό ΜΟΝΟ!

ξέρει κανείς αν σε περίπτωση που έχουμε ήδη σταθέρο στη wind και δεν έχουμε κλείσει 12μηνο μπορούμε να έχουμε την έκπτωση????

μπορεις να πας σε καποιο καταστημα και ζητησεις μεταβιβαση στο προγραμμα του ΓΕΣ χωρις καμια χρεωση και ας μην εχει τελειωση το 12μηνο

• 4 weeks later...

giorgio302 διέγραψα το μήνυμά σου γιατί το έγραψες δύο φορές και μάλιστα με κεφαλαία.

Θυμίζω ότι δεν γράφουμε ούτε με greeklish ούτε με όλα κεφαλαία.

το συγκεκριμενο προγραμμα με φορητοτητα, με εκπτωση στο λογαριασμο αντι επιδοτησης, ποσες μερες λετε να παρει για να ενεργοποιηθει?

το συγκεκριμενο προγραμμα με φορητοτητα, με εκπτωση στο λογαριασμο αντι επιδοτησης, ποσες μερες λετε να παρει για να ενεργοποιηθει?

Πήγαινε σε ένα κατάστημα κάνε και ένα adsm με έκπτωση 50% και σε 3 μέρες θα λειτουργούν όλα!

• 3 weeks later...
παιδια! οσο αφορα τα στθερα , το προγραμμα, ειναι μονο για μια γραμμη η οσες εχει ο στρατιωτικος στο ονομα του???

• 3 weeks later...
Μπορείτε να μου στείλετε στο email μου την λίστα των συσκευών για το 2011?:worry:¨{doggyroki@hotmail.com}

γιατι σε email?

και εμεις θελουμε να μαθουμε....ετοιμαζομαι να στειλω την αιτηση για 4 ατομα και θα γραψω πανω οτι θελω να συμψηφιστουν οι επιδοτησεις, ελπιζω να μου το κανουν και ας με κοψουν καποια λεφτα π.χ απο 4*140=560 να μου το κανουν 500!

ολες τις συσκευες δεν τις δινουν?

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη λίστα. Πας στο κατάστημα Wind της περιοχής πέρνεις ένα φυλλάδιο, κοιτάς τις συσκευές που θες και όταν αποφασίσεις απλά ρώτα στο κατάστημα αν οι συσκευές αυτές είναι διαθέσιμες.
Μόνο Nokia!

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη λίστα. Πας στο κατάστημα Wind της περιοχής πέρνεις ένα φυλλάδιο, κοιτάς τις συσκευές που θες και όταν αποφασίσεις απλά ρώτα στο κατάστημα αν οι συσκευές αυτές είναι διαθέσιμες.

Τί σχέση έχει το κατάστημα;;; Γιατί από κατάστημα θα πάρεις τις συσκευές;;;

Φίλε στέλνεις με λιστά τα κινητά που θες και μόλις εγκριθεί η αίτησή σου στα στέλνουν με courier στο σπίτι!

Τί σχέση έχει το κατάστημα;;; Γιατί από κατάστημα θα πάρεις τις συσκευές;;;

Φίλε στέλνεις με λιστά τα κινητά που θες και μόλις εγκριθεί η αίτησή σου στα στέλνουν με courier στο σπίτι!

ωραια ενα κινητο θα γραψω....:D

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

Δηλαδή δεν χρειάζεται η λίστα,μόνο να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα?Και πόση μείωση στην τιμή της συσκευής υπάρχει?

νεο!

5/4 τελειωνει το προγραμμα κινητης του ΓΕΣ.

ειτε απο τα καταστηματα ειτε μεσω κεντρικων απο αθηνα.

τα προγραμματα για ασυρματο internet και σταθερης συνεχιζουν να ισχυουν κανονικα.

γιατι σε email?

και εμεις θελουμε να μαθουμε....ετοιμαζομαι να στειλω την αιτηση για 4 ατομα και θα γραψω πανω οτι θελω να συμψηφιστουν οι επιδοτησεις, ελπιζω να μου το κανουν και ας με κοψουν καποια λεφτα π.χ απο 4*140=560 να μου το κανουν 500!

ολες τις συσκευες δεν τις δινουν?

συμψηφισμος ΔΕΝ γινεται!!!

Edited by eLeKtriK EyE
Symbian, Die hard

Τέλος το πακέτο 5/4..! Όποιοι πρόλαβαν το έκαναν μέσω κεντρικών, για συσκευές!

Τώρα, αν κάποιος θέλει έως την Τρίτη μπορεί να το κάνει με έκπτωση στους λογαριασμούς σε ένα κατάστημα.

Μόνο Nokia!

Τέλος το πακέτο 5/4..! Όποιοι πρόλαβαν το έκαναν μέσω κεντρικών, για συσκευές!

Τώρα, αν κάποιος θέλει έως την Τρίτη μπορεί να το κάνει με έκπτωση στους λογαριασμούς σε ένα κατάστημα.

Τι εννοειται πακέτο 5/4?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

5 Απριλίου

Ωραία 5 απριλίου!Επίσης τελειώνει το πρόγραμμα κινητής του ΓΕΣ?Δηλαδή εγώ που έκανα τρείς συνδέσεις τον Σεπτέμβριο του 2010 (χωρίς να πάρω συσκευή απλά πήρα χρόνο ομιλίας περίπου 10,50 ανα γραμμή το μήνα) θα σταματήσει και σε μένα τον εν΄λόγω πρόγραμμα τον Απρίλιο?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

θα σταματησει εντελως η θα ανανεωθει η συμβαση???? δωστε πρεισσοτερεσ πληροφοριες ρε παιδια δεν καταλαβαινουμε τπτ

Από 5 Απριλίου θα σταματήσουν οι νέες ενεργοποιήσεις στα προγράμματα κινητής του ΓΕΣ. Όσοι έχουν ήδη ενεργοποιηθεί δεν έχουν πρόβλημα...

Παραμένουν οι εκπτώσεις για 50% στα adsm προγράμματα και 20% στο σταθερό!

Καλησπέρα σε όλους! Έκανα από τις 18/3 το πρόγραμμα αυτό για ίντερνετ και ο υπάλληλος μου είχε πει ότι θα έχω 50% έκπτωση κι έτσι έκανα το απεριόριστο. Αλλά σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός 58ευρώ...Ενώ θα έπρεπε να είναι τα μισά. Εντωμεταξει, δεν γράφει πουθενά στον λογαριασμό οτι είναι πρόγραμμα του ΓΕΣ. Έγινε καποιο λάθος ή έτσι είναι?

Καλησπέρα σε όλους! Έκανα από τις 18/3 το πρόγραμμα αυτό για ίντερνετ και ο υπάλληλος μου είχε πει ότι θα έχω 50% έκπτωση κι έτσι έκανα το απεριόριστο. Αλλά σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός 58ευρώ...Ενώ θα έπρεπε να είναι τα μισά. Εντωμεταξει, δεν γράφει πουθενά στον λογαριασμό οτι είναι πρόγραμμα του ΓΕΣ. Έγινε καποιο λάθος ή έτσι είναι?

Καλημέρα. Πάρε στο 1277 και εξήγησε τους την πατάτα που κάνανε. Στον επόμενο θα είσαι ok και τα χρήματα θα πιστωθούνε.

Από 5 Απριλίου θα σταματήσουν οι νέες ενεργοποιήσεις στα προγράμματα κινητής του ΓΕΣ. Όσοι έχουν ήδη ενεργοποιηθεί δεν έχουν πρόβλημα...

Παραμένουν οι εκπτώσεις για 50% στα adsm προγράμματα και 20% στο σταθερό!

Καλημέρα. Μπορείς να αναφέρεις την πηγή σου?

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την επιλογή "τροποποίηση".

• The title was changed to Προγράμματα κινητής Nova για στρατιωτικούς