Jump to content

[Επίσημο] Nokia N76

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως παιδια παρατηρω οτι το κοκκινο δεν το βρισκεις απο κοντα να το δεις σε μαγαζια οπως με το μαυρο,ειναι πιο δυσευρετο απο το μαυρο για να το αγορασεις δηλαδη?Γιατι ενδιαφερεται το προσωπο που το θελω για το κοκκινο
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 817
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Παντως παιδια παρατηρω οτι το κοκκινο δεν το βρισκεις απο κοντα να το δεις σε μαγαζια οπως με το μαυρο,ειναι πιο δυσευρετο απο το μαυρο για να το αγορασεις δηλαδη?Γιατι ενδιαφερεται το προσωπο που το θελω για το κοκκινο

Ορίστε και το κόκκινο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=955744

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=40109&category=93

Το ότι δεν το έχουν στη βιτρίνα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

Και τα δύο μπορείς να τα βρεις.

Ρώτα και σε Nokia Shop.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Παντως παιδια παρατηρω οτι το κοκκινο δεν το βρισκεις απο κοντα να το δεις σε μαγαζια οπως με το μαυρο

Εγώ 2 φορές που το έχω δει σε μαγαζιά εν λειτουργία, και στις 2 περιπτώσεις, σε μαύρο το είχαν. Mediamarkt Ρέντη και Fnac Mall.

εμενα παντως προσωπικα το κοκκινο δεν μου αρεσε καθολου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ορίστε και το κόκκινο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=955744

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=40109&category=93

Το ότι δεν το έχουν στη βιτρίνα δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.

Και τα δύο μπορείς να τα βρεις.

Ρώτα και σε Nokia Shop.

Καλα οτι μπορεις να τα βρεις ενταξει μπορεις το θεμα ειναι να το εχουν ζωντανα να μπορεις να τοδεις απο κοντα η εστω να το εχουν σε ψευτικο,καρτες μνημης υποστηριζει και micrοshd οπως το Ν95?

Καλα οτι μπορεις να τα βρεις ενταξει μπορεις το θεμα ειναι να το εχουν ζωντανα να μπορεις να τοδεις απο κοντα η εστω να το εχουν σε ψευτικο,καρτες μνημης υποστηριζει και micrοshd οπως το Ν95?

Ναι, υποστηρίζει κανονικά. :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

ναι ξεφλουδιζει οχι ομως κι απο μονο του,συνηθως απο την κακη χρηση,σε μιας φιλης μου ξεφλουδισε αλλα δεν το προσεχε κιολας,χυμα στην τσαντα της με τα κλειδια,χυμα στην τσεπη μαζι με τα ψιλα,ε τι να κανει κι αυτο.
Ξεφλουδίζει από μόνο του.Δεν είναι απαραίτητο να του κάνεις κακή χρήση.Εδώ αρκετοί τουλάχιστον στο forum έχουν πάει γι αυτό το λόγο σε nokia service.Το ίδιο συμβαίνει και με το 6131..:mad:
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Αρχικά καλώς σας βρήκα....:)Διάβασα ολόκληρο το post έτσι ώστε να αποφευχθούν διπλοτυπίες...

Αυτό που ήθελα να προσθέσω όσο αφορά το "μη" σωστό κλείσιμο της προφύλαξης της κάρτας μνήμης είναι το εξής:

-Αν το κοιτάξουμε από την εξωτερική πλευρά θα δούμε ότι είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο άρα δεν τίθεται θέμα μη σωστής κατασκευής...Πιθανότατα λοιπόν αυτό το μικρό κενό που εμφανίζεται είναι για να μπορεί να χωράει το νύχι μας έτσι ώστε να ανοίγει με ευκολία...-

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά καλησπέρα!

Πήρα πριν λίγες μέρες το Ν76 και εχω το εξής πρόβλημα.Το πληκτρολόγιο δεν κουμπώνει καλά και μπορείς να το βγάλεις πολύ εύκολα.πρέπει να μου δώσουν καινούργια συσκευή ή γίνεται σε όλες αυτο?

Ευχαριστώ!

Παιδιά γειά σας.Τελικά ξεφλούδισε και της γυναίκας μου:mad: Είναι μέσα στην εγγύηση...Θα το αλλάξουν στη NOKIA και πόσο χρόνο παίρνει? Το κάνουν αυθημερόν ή το κρατάνε εκεί?Ξέρετε κάτι?

Ευχαριστώ

I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Mία ερώτηση, επειδή εν έχω χρόνο να διαβάσω τόσες σελίδες, σκέφτομαι να το πάρω, η μπαταρία του τι λέει? είναι χάλια όπως υποψιάζομαι?

μπορούν κάποιοι χρήστες του κινητού να μου πουν? ενδεικτικά

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ Ν 76 ΤΟΝ 8/2007 ΚΑΙ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ.

ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις και να ελπίζεις πως θα στο φτιάξουν.

Πέρα απ' αυτά μπορείς να τους ρωτήσεις για να μάθεις σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή το κινητό.

ΤΟ ΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΝΝΟΩ.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΚΙΝ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ..........

Κοίτα, το αν σου δώσουν η όχι κινητό είναι καθαρά στην ευχέρεια του Nokia Club που το πήγες.

Άλλα δίνουν, άλλα πάλι όχι.

• 1 month later...

Luxury and style with Nokia N76 Gold Edition!

http://www.symbian-freak.com/images/news/08/05/n76_02.jpg

Περισσότερα...

Χμ, Κινέζικα χρυσαφί καλύμματα... Πολύ ποιοτικά τα κόβω... :p
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

αυτοκόλυτα, όχι πρόσοψη!

όσοι έχουν πρόβλημα με το ξεφλούδισμα μπορούν να του βάλουν αυτοκόλυτα, γιατί όχι!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

• 4 weeks later...
Παιδια tv-out δεν εχει ετσι?Θα το χτυπησω μαλλον απο βδομαδα,καρτα μνημης στην συσκευασια εχει?Οσον αφορα τον ηχο απο ακουστικα και ηχεια ξερει κανεις σε σχεση με Ν95 που βρισκεται?

Παιδια tv-out δεν εχει ετσι?Θα το χτυπησω μαλλον απο βδομαδα,καρτα μνημης στην συσκευασια εχει?

Όχι δεν έχει TV-out.

Νομίζω πως έχει μια κάρτα 256MB μέσα στη συσκευασία.

• 2 weeks later...

Καλορίζικο φίλε.:)

Πολύ καλή τιμή!

Ειλικρινά έχω απηυδήσει με αυτό το κινητό...τώρα ανακάλυψα ότι δεν παίρνει και .gif εικόνες έλεος...

Δεν φτάνει που μας έχει σπάσει τα νεύρα με αυτό το Lifeblog και που το βλέπει σαν σκληρό όταν θέλει..τώρα δεν παίρνει και αυτά που θέλουμε...:angry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια χαρά σε όλους.Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν γράφω σε λάθος σημείο.Είμαι λίγο άσχετος και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω το Ν76 και ενώ μπορώ να λάβω κανονικά αρχείο μεσω bluetooth από άλλο τηλέφωνο δε μπορώ να στείλω.Σημειώνω πως κάνει κανονικά αναζήτηση,βρίσκει άλλες συσκευές αλλά δεν στέλνει.Βγάζει μήνυμα sending file failed.Εψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κατι.Αν έχει ήδη αναφερθεί αυτό το πρόβλημα παρακαλώ υποδείξτε μου που αλλιώς θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να προσθέσω πως το κινητό το πήρα από Αμερική(αν παίζει κανένα ρόλο)....

Γεια χαρά σε όλους.Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν γράφω σε λάθος σημείο.Είμαι λίγο άσχετος και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω το Ν76 και ενώ μπορώ να λάβω κανονικά αρχείο μεσω bluetooth από άλλο τηλέφωνο δε μπορώ να στείλω.Σημειώνω πως κάνει κανονικά αναζήτηση,βρίσκει άλλες συσκευές αλλά δεν στέλνει.Βγάζει μήνυμα sending file failed.Εψαξα στο forum αλλά δεν βρήκα κατι.Αν έχει ήδη αναφερθεί αυτό το πρόβλημα παρακαλώ υποδείξτε μου που αλλιώς θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τι είδους αρχεία προσπαθείς να στείλεις; Δε μπορείς να στείλεις με Bluetooth προστατευμένα αρχεία (π.χ. εφαρμογές ή ringtones). Για να κάνεις κάτι τέτοιο θα χρειαστείς κάποιον file manager, π.χ. X-plore. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...