aris_21 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 Εχει δοκιμάσει κανένας τα ακουστικά που έχει μέσα το πακέτο του N76.Εγώ τα έβαλα και μου έλεγε στην οθόνη μη συμβατό.Τι να παίζει άραγε.Μήπως θέλει καμία ρύθμιση στο τηλέφωνο;Κανονικά απο ότι ξέρω έπρεπε να παίξουν αμέσως. πηγαινε σε ενα nokia shop να το δουνε.δεν ειναι φυσιολογικο. Διαβασα ολο το θεμα αλλα δυστυχως δεν βρηκα απαντηση στο ερωτημα μου (ή μπορει να μην προσεξα καποια Post που μπορει να το αναφερει... :O ) Χθες ειχα στα χερια μου ενα N76 και μου εκανε εντυπωση οτι δεν ειχε τιποτα μεσα απο πλευρας RingTones, εικονες, και γενικοτερα αλλων αρχειων που ερχονται με το κινητο οταν το αγοραζουμε... Μονο τα θεματα υπηρχαν ! Ειναι λογικο αυτο ή υπαρχει περιπτωση καποιος να το ειχε "πειραξει" πριν την αγορα; Συγκεκριμενα, δεν θυμομαστε αν το αυτοκολλητο "Sealed" στη συσκευασια ηταν αθικτο η ειχε ανοιχτει... Σας παρακαλω την βοηθεια σας ετσι ωστε να προλαβουμε να κανουμε κατι σε περιπτωση που ειναι "πειραγμενο" Ευχαριστω :) το πακετο το οποιο αγορασες ειχε ταινια ασφαλειας?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 το πακετο το οποιο αγορασες ειχε ταινια ασφαλειας?? Εγω το ειδα αφου το ειχε ανοιξει... Τον ρωτησα αυτο ακριβως αλλα δεν θυμαται ! Μαλλον απο τη χαρα του δεν προσεξε τιποτα (Τι να του πεις τωρα...:wacko: ) Απο συνηθεια (απο το 6630 μου) κοιταξα μονο απο την επιλογη -Διαχειριση αρχειων- και ολοι οι φακελοι της μνημης του κινητου αλλα και της καρτας μνημης ηταν αδειοι (!!!) Θα του ξαναριξω μια ματια αυριο και αν δεν "βλεπει" τιποτα το κινητο και μεσω του Προφιλ τοτε εφυγε πισω για αλλαγη :mad: Απ'οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σας κατι πρεπει να "πειραξανε" Σας ευχαριστω πολυ JohnyB και Aris 21 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandros Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 sadiagraxa ούτε σε εμένα είχε κάτι από αυτά που αναφέρεις.Και εμένα πειραγμένο είναι.Τόσο μεγάλη σύμπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 All About Symbian Review: Nokia N76 http://img403.imageshack.us/img403/816/n768pe1.th.jpg Στα νοκια shops κυκλοφορησε και το κοκκινο.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2007 Εγω το ειδα αφου το ειχε ανοιξει... Τον ρωτησα αυτο ακριβως αλλα δεν θυμαται ! Μαλλον απο τη χαρα του δεν προσεξε τιποτα (Τι να του πεις τωρα...:wacko: ) Απο συνηθεια (απο το 6630 μου) κοιταξα μονο απο την επιλογη -Διαχειριση αρχειων- και ολοι οι φακελοι της μνημης του κινητου αλλα και της καρτας μνημης ηταν αδειοι (!!!) Θα του ξαναριξω μια ματια αυριο και αν δεν "βλεπει" τιποτα το κινητο και μεσω του Προφιλ τοτε εφυγε πισω για αλλαγη :mad: Απ'οτι καταλαβα απο τα λεγομενα σας κατι πρεπει να "πειραξανε" Σας ευχαριστω πολυ JohnyB και Aris 21 :) εικονες ειναι πιθανο να μην εχει, αλλα ηχους ειναι σχεδον απιθανο. ακομα και να το πειραξανε, οι ηχοι βρισκονται στη rom του κινητου και οτι και αν κανεις δε μπορεις να το πειραξεις. επισης, και αναβαθμιση ή οτιδηποτε να κανανε ειναι παλι απιθανο να μην ειχε ηχους η αναβαθμιση. βαλ'του το xplore και δες αν στο Z: εχει ηχους. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos77 Δημ. June 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2007 3erete an sto nokia n76 mporoume na alla3oume to cover? gt stn episimi istoselida tis nokia iparxei diagwnismos gia to kalitero cover g nokia n76! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 εικονες ειναι πιθανο να μην εχει, αλλα ηχους ειναι σχεδον απιθανο. ακομα και να το πειραξανε, οι ηχοι βρισκονται στη rom του κινητου και οτι και αν κανεις δε μπορεις να το πειραξεις. επισης, και αναβαθμιση ή οτιδηποτε να κανανε ειναι παλι απιθανο να μην ειχε ηχους η αναβαθμιση. βαλ'του το xplore και δες αν στο Z: εχει ηχους. :) Θα κανω αυτο που λες φιλε nikoskat ;) Τhanks :D sadiagraxa ούτε σε εμένα είχε κάτι από αυτά που αναφέρεις.Και εμένα πειραγμένο είναι.Τόσο μεγάλη σύμπτωση; Φιλε Αλεξανδρε, τι να σου πω; ή δεν το ψαξαμε καλα το θεμα ή μας τη φερανε :p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 3erete an sto nokia n76 mporoume na alla3oume to cover? gt stn episimi istoselida tis nokia iparxei diagwnismos gia to kalitero cover g nokia n76! και εγω έχω την ίδια απορία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandros Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εγώ έχω και την εξείς απορία.Πως απο τη μνήμη του κινητού μπορούμε να μεταφέρουμε ήχους στην sd κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εγώ έχω και την εξείς απορία.Πως απο τη μνήμη του κινητού μπορούμε να μεταφέρουμε ήχους στην sd κάρτα; Με καποιον file-manager ,πχ x-plore Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. June 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2007 Εικόνες δεν έχει ούτε μία μέσα αλλά ήχους κλήσης έχει αρκετούς. Φυσικά όλοι αυτοί οι ήχοι φαίνονται μόνο στα προφίλ με τον file explorer του κινητού δεν μπορείς να τους δεις. Εμένα είχε στην μνήμη του κινητού μόνο ένα κομμάτι σε μορφή dcf, το In my heart του Moby το οποίο είναι το κομμάτι που παίζεται στις διαφημίσεις της Nokia. Μου έχει κάνει καλή εντύπωση πάντως η αυτονομία της μαπαταρίας όταν χρησιμοποιείται σαν mp3 player. Άκουγα 5 ώρες συνεχόμενα και έπεσε μόνο μία γραμμή. Κατά τα άλλα η αυτονομία της σε όλες τις υπόλοιπες χρήσεις είναι μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Ρε παιδια το κινητο μετα απο μια εβδομαδα σαν να τρεμει ολοκληρο... Σαν να ειναι ψευτικο και απο πλαστικο ενα πραγμα.. Το καπακι πισω σαν να μην κουμπώνει καλα το πλητρολογιο να μην εχει στιβαρη αισθηση κτλ.. Μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? Για την ώρα, ναι. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Θα το παω πισω να δω τι θα μου πουν... Δεν ειναι λογικο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandros Δημ. June 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 Με καποιον file-manager ,πχ x-plore Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2007 N76,N95,E90 compatible with 4GB microSDHChttp://img119.imageshack.us/img119/8281/n76fh1.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. June 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2007 Ρε παιδια το κινητο μετα απο μια εβδομαδα σαν να τρεμει ολοκληρο... Σαν να ειναι ψευτικο και απο πλαστικο ενα πραγμα.. Το καπακι πισω σαν να μην κουμπώνει καλα το πλητρολογιο να μην εχει στιβαρη αισθηση κτλ.. Μονο σε εμενα συμβαινει αυτο? Mipws kakometaxeirizesai ti siskeui sou ? den einai logiko ayto pou les..Egw emena pali pou to phra molis pige sto plaisio den exei tipota.. to piso kapaki einai aso sfikt oso ti mera pou to pira to idio kai to piktrologio tou.. Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Kαποια restart που κανει η συσκευη που οφειλονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Kαποια restart που κανει η συσκευη που οφειλονται? οπως....ποσα σου κανει?? η σου εκανε 2,3?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 moy exei kanei mesa se mia evdomada 3-4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 moy exei kanei mesa se mia evdomada 3-4... κοιτα....εγω ειχα βαλει μεσα μια καρτα f2g και εβλεπα που εκανε συνεχεια restart.με την vodafone ομως ολα οκ. οταν βαζω την wind f2g επιλεγω μονο σημα GSM και ειναι ολα οκ(μηπως εχει τιποτα παρομοιο)? παντως δεν ειναι λογικο να σου κανει τοσο σε μια εβδομαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_K Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Kαποια restart που κανει η συσκευη που οφειλονται? Σου κάνει restart όταν κάνεις τι??? π.χ Ακούς ράδιο, τρέχεις μια συγκεκριμένη εφαρμογή τί??? Δεν νομίζω να σου κάνει restart εκεί που κάθεται χωρίς να κάνεις κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickthegreek1990 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 πχ εστειλα κατι με bluetooth απο τον υπολογιστη και συγκεκριμενα το προγραμματακι που αναφερετε λιγο πιο πανω και μολις πηγα να ανοιξω το μηνυμα εκανε restart. Mια ακομη φορα μου το εχει κανει οταν με πηραν τηλ και πηγα να το σηκωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 πχ εστειλα κατι με bluetooth απο τον υπολογιστη και συγκεκριμενα το προγραμματακι που αναφερετε λιγο πιο πανω και μολις πηγα να ανοιξω το μηνυμα εκανε restart. Mια ακομη φορα μου το εχει κανει οταν με πηραν τηλ και πηγα να το σηκωσω.. Μην ανησυχείς τυπικά S60 κολλήματα είναι αυτά!:p Με μελλοντική αναβάθμιση θα διορθωθούν. Πιστεύω τουλάχιστον…:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Βρε παιδιά, το είδα χθες στο Media Markt (σε κόκκινο) και ειλικρινά δε μου άρεσε καθόλου. Το περίμενα πολύ διαφορετικό από κοντά (για ανταγωνιστή των λεπτών κινητών άλλων εταιριών) και αυτό μου φάνηκε πολύ γκουμούτσα σε μέγεθος. Ειδικά εκείνο το χοντρό κομμάτι μετάλλου/πλαστικού πάνω από την οθόνη είναι απαράδεκτο σε μέγεθος. Καλά που όταν παρουσιάστηκε νομίζαμε ότι η ΝΟΚΙΑ αντέγραψε τη Motorola. Αμ δε... 3 χρόνια μετά το Razor και δεν τα κατάφερε να την αντιγράψει. Και μιλάω μόνο για την εξωτερική εμφάνιση, έτσι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts