katsifis Δημοσιεύτηκε January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 7, 2007 εχω μια απορια .....για πειτε...τα δυδιμα μεχρι τι διαφορα ηλικιας μπορουν να εχουν ....η παντα εχουν την ιδια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 δεν είμαι γιατρός αλλα κάποια λεπτά πιστεύω, όχι παραπάνω ... Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μα μας λες οτι εχεις απορια, αλλα δεν βλεπω κανενα ερωτηματικο.. :p Πλακιτσααααα.. :) Edit: Φιλε BestMan νομιζω πως σου ξεφυγε το δικο μου post για το αντιστοιχα off-topic του θεματος..:X Γιατι ειχε ως σκοπο τη συνεχεια του "πειραγματος" του φιλου katsifis απο το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1714646#post1714646 .. Sorry! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Το αν είναι σοβαρή ή όχι η ερώτηση, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να απαντηθεί κιόλας. :) Από όσο ξέρω μπορεί να έχουν διαφορά μέχρι μερικά λεπτά όχι παραπάνω...:rolleyes: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Νομίζω έχω ακούσει περιπτώσεις στις ειδήσεις δίδυμα να διαφέρουν και μερικούς μήνες.. Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 εχει γινει ναι διδυμα να εχουνε διαφορα μηνων...αλλα σπάνια.. παιδια χαζες ερωτησεις ειναι μονο αυτες που δεν κανεις ποτε... καλη μερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. January 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Βρε παιδια μονο να κριτικατεται ξερεται ....καποια απαντηση που θα με βοηθησει.....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ο ενας Διδυμος απο τον αλλον Διδυμο μπορουν να εχουν διαφορα γεννησεως μεχρι και ενα μηνα, μεχρι και 21 Ιουνιου, μετα μπαινουμε στον Καρκινο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Η λογική λέει πως η διαφορά είναι μερικά λεπτά. Μέχρι και καμια ώρα ίσως. Όχι παραπάνω Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Η λογική λέει πως η διαφορά είναι μερικά λεπτά. Μέχρι και καμια ώρα ίσως. Όχι παραπάνω Κάτσε ρε συ. Και αν έχει πρόβλημα η γυναίκα και πρέπει να γεννήσει το δευτερο μωρό την άλλη μέρα, τότε τι θα πει? Φτουυυ, χάσαμε τα δίδυμα :p sofi-k :lol: :respect: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Sofi-k άψογο! :respect: Φαντάζομαι πως αν είναι δύσκολος ο τοκετός η διαφορά μπορεί να είναι κάποιων ωρών οπότε μπορεί τα δίδυμα να έχουν διαφορετική ημερομηνία γέννησης, δηλ. το ένα να γεννηθεί στις 11.30 μμ. και το άλλο στις 12.30 πμ ή κάτι τέτοιο. Να γεννηθεί το ένα πρόωρα και το άλλο να μείνει μεσα για καιρό μου φαίνεται απίθανο αλλά ας απαντήσει και κάποιος που να ξέρει. Επίσης είχα δει στην τηλεόραση και μια γυναίκα με δύο μήτρες η οποία συνέλαβε και στις δύο σε διαφορετική χρονική στιγμή αλλα νομίζω ότι είναι από αυτά που συμβαίνουν μία στο δισεκατομμύριο ή μόνο στην τηλεόραση. Επίσης αυτά μάλλον δεν είναι καν δίδυμα οπότε γράφω βλακείες.... Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Σαν άτομο που περιορίζεται κυρίως στο να διαβάζει -και να φρικάρει με- τα κατά καιρούς θέματα, οφείλω να πω πως έχουν εκφραστεί απορίες πολύ λιγότερο σοβαρές από τη συγκεκριμένη, οπότε πριν κριτικάρουμε ας σκεφτόμαστε πρώτα.. Όσον αφορά στην ερώτηση του φίλου: Longest Delayed Twin Birth (Both surviving) 95 days apart - Keys (Louisiana, 1994 and 1995) (παραθέτω το σύνδεσμο: http://www.threebluestars.com/multiples/twins.html ) Κι έτσι, για να μην πάει τζάμπα η αναζήτησή μου στο google (:p), παραθέτω και τα εξής links με πληροφορίες που νομίζω ότι θα σας εκπλήξουν: http://www.straightdope.com/columns/021108.html http://abclocal.go.com/kgo/story?section=bizarre&id=4384527 http://www.nypost.com/seven/12032006/news/regionalnews/irish_twins_regionalnews_philip_recchia.htm http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=411953&in_page_id=1770&in_a_source Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 αν εννοεις να μοιαζουν μεταξυ τους, μπορει να εχουν κ χροοοοοοοοονια διαφορα. αν εννοεις να γεννηθηκαν κοντα σε ηλικια, οκ. εγω ειχα συμμαθητριες δυο αδερφες, οπου η μια ηταν κοντη κ λεπτη κ η αλλη ψηλη κ χοντρη και ουτε εμοιαζαν. ομως γεννηθηκαν με 10 λεπτα διαφορα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 εχω μια απορια .....για πειτε...τα δυδιμα μεχρι τι διαφορα ηλικιας μπορουν να εχουν ....η παντα εχουν την ιδια...... θυμάμαι οτι τέλη του 2006 είχανε πει στις ειδήσεις για ένα φαινόμενο διδύμων.με διαφορά ετών.βέβαια αυτό είναι ένα στα εκατομμυρια να συμβεί. συνηθίζεται η μέγιστη διαφορά του να γεννηθούνε ζωντανά τα έμβρυα ζευγάρι διδύμων να είναι μεχρι 2 μήνες. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 θυμάμαι οτι τέλη του 2006 είχανε πει στις ειδήσεις για ένα φαινόμενο διδύμων.με διαφορά ετών.βέβαια αυτό είναι ένα στα εκατομμυρια να συμβεί. Πώς γίνεται αυτό όταν ο χρόνος της κύησης είναι 9 μήνες; Αποκλείεται εκ των πραγμάτων. ΥΓ. Τέλη του 2006 εννοείς την περασμένη εβδομάδα; :p Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ίσως το ένα γονιμοποιημένο ωάριο να είχε καταψυχθεί για κάποια χρόνια.. wild guess, I know.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 αχ δεν θυμαμαι λεπτομέρειες. και εμένα μου είχε κάνει εντυπωση.προσπαθώ να βρω στο google την είδηση. να σας την παραθέσω. Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ίσως το ένα γονιμοποιημένο ωάριο να είχε καταψυχθεί για κάποια χρόνια.. wild guess, I know.. Αν καταψυχθεί ένα από τα ωάρια και "χρησιμοποιηθεί" αργότερα δεν νομίζω ότι τα παιδιά μπορούν να θεωρηθούν δίδυμα. Θα πρέπει να μοιραστούν την ίδια μήτρα για κάποια περίοδο λογικά. Φαντάσου κάτι πιο ακραίο: το κατεψυγμένο ωάριο να εμφυτευθεί σε παρένθετη μητέρα μετά από χρόνια. Δίδυμα και αυτά; Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Αν καταψυχθεί ένα από τα ωάρια και "χρησιμοποιηθεί" αργότερα δεν νομίζω ότι τα παιδιά μπορούν να θεωρηθούν δίδυμα. Θα πρέπει να μοιραστούν την ίδια μήτρα για κάποια περίοδο λογικά. Φαντάσου κάτι πιο ακραίο: το κατεψυγμένο ωάριο να εμφυτευθεί σε παρένθετη μητέρα μετά από χρόνια. Δίδυμα και αυτά; Κι όμως, ωάρια μεγαλωμένα σε 2 διαφορετικές μήτρες θεωρούνται δίδυμα, δες το link που έδωσα νωρίτερα: http://abclocal.go.com/kgo/story?section=bizarre&id=4384527 Τώρα εντάξει, μπαίνει στο θέμα και η διαφορά χρόνου που αναφέρεις, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν είμαι σίγουρη αν μπορούν όντως να ονομαστούν δίδυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 λολ έλεος ρε παιδιά μια ερώτηση έκανε το παιδί και αμέσως να τον φάτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. January 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Eυχαριστω για τις απαντησεις και ειδικα για τα ενδιαφεροντα link...Στο αν μια ερωτηση ειναι χαζη ειναι στην ευφυια του καθενος και πως την εκλαβανει.....Καποτε ο Albert (ξερεται ποιος) ενω ηταν στο τρενο ρωτησε... Αυτη η πολη σε πιο τρενο σταματαει.....Κι ολλοι το κατεκριναν γι αυτην την χαζη ερωτηση.....Τελικα ειχε δικιο.....Γιαττι αραγε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Πάντως τα παιδιά μου, που είναι δίδυμα, γεννήθηκαν με ενός λεπτού διαφορά. Ο μπέμπης 7 ακριβώς και η μπέμπα 7:01' :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ορισμένες απο τις απαντήσεις που υπάρχουν στο off topic είναι επιεικώς απαράδεκτες για να υπάρχουν σε ένα φόρουμ. :down: Δεν σας υποχρεώνει κανένας να συμμετέχετε σε κάτι που δεν σας ενδιαφέρει,πόσο μάλλον να γράφετε τέτοια posts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Ορισμένες απο τις απαντήσεις που υπάρχουν στο off topic είναι επιεικώς απαράδεκτες για να υπάρχουν σε ένα φόρουμ. :down: Δεν σας υποχρεώνει κανένας να συμμετέχετε σε κάτι που δεν σας ενδιαφέρει,πόσο μάλλον να γράφετε τέτοια posts. Η δικια μου δεν υπαρχει αρα να υποθεσω οτι ηταν αξιολογη απαντηση...:p :p:O Πάντως τα παιδιά μου, που είναι δίδυμα, γεννήθηκαν με ενός λεπτού διαφορά. Ο μπέμπης 7 ακριβώς και η μπέμπα 7:01' Να τα χαιρεσαι!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts