speed_fire08 Δημ. August 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2007 :lol::lol::lol::lol::lol: εχω παιθανει στο γελιο!!!!! ειδικα αυτο με τις παρθενες ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!1 :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Δεν ξερω αν τα εχετε γραψει (βαριεμαι να πατησω σερτς) :happy: : Σατυρος, Μαυρικιος, Ακυλας Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 '''Παρθένα Γαμίδου ''''' ξεράθικα στο γέλιο Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Δεν ξέρω για σας αλλα εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο : Φλώρος Ανακρέων,και εναν τύπο σε γράφειο στο κέντρο,εχει και πινακίδα,τον λένε Ταγκα!:lol: Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 στον τηλεφωνικό κατάλογο -100 % αληθινό- Ακύνδινος Αλβανός ονοματεπώνυμο :blink::blink: .... Πρώτα απ' όλα , τα ονόματα που έγραψα είναι από το ίντερνετ ~ δεν τα έψαξα εγώ ... (βασικά είναι από Από βραδινή εκπομπή της ΕΡΑ, 17/1/2003)! Όσο για το -100% κάνε ένα:google:search και θα δεις ότι το Αλβανός Ακίνδυνος υπάρχει μια χαρά : Απολογία του κατηγορούμενου κομμουνιστή Αλβανού Ακίνδυνου, ηγετικού στελέχους της Ο.Π.Λ.Α., στο έκτακτο Στρατοδικείο Θεσσαλονίκης Αναδημοσιεύουμε παρακάτω την απολογία του κομμουνιστή Αλβανού Ακίνδυνου, ηγετικού στελέχους της Ο.Π.Λ.Α. Θεσσαλονίκης, στο έκτακτο Στρατοδικείο. Ο Αλβανός Ακίνδυνος καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε στις 17 Οκτωβρίου 1947 στις 6.40 πίσω απ' τις φυλακές Επταπυργίου. Συνολικά καταδικάστηκαν τότε 52 από τους κατηγορούμενους σε θάνατο, από τους οποίους οι 47 εκτελέστηκαν πίσω από τις φυλακές Γεντί Κουλέ.... http://www.geocities.com/anasintaxi/images/albanosak.jpg ... δες περισότερα εδώ!Μερικές φορές είναι καλύτερα να μασάς , παρά να μιλάς ...:fool: Το έκανες edit απ' ότι βλέπω παραπάνω ... αλλά βαριέμαι να το κάνω και γω ~ το αφήνω για ιστορικό στοιχείο!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Τελικά είναι όντως Ακίνδυνος! (εκτός αν πιστεύετε στα φαντάσματα :p) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thunderabe Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 Eχω γνωρισει 4 παιδια τον εναν τον λενε Σκορδα τον αλλο Τσαπα τον αλλο Γιδαρη και τον αλλο ανεβλαβη. Παράθεση http://www.bikepics.com/pics/icon/modenas-dynamic125-06-bikepics-590056.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. August 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2007 ξερω μια γυναικα που τη λενε ελλαδα!αυτο ειναι το πιο περιεργο ονομα που εχω ακουσει ως τωρα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimarasss Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Έχω μια γνωστή με τ όνομα Ευρώπη :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 ξερω μια γυναικα που τη λενε ελλαδα!αυτο ειναι το πιο περιεργο ονομα που εχω ακουσει ως τωρα Την αδελφή και τη γιαγιά μου τις λένε Ελλάδα. Επίσης υπαρκτό όνομα και επίθετο είναι το Ζευς Ολύμπιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ecovan Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 ...Mαγκαφούλα.. Παράθεση Seeing the good meme si tout va si mal... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. August 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2007 ''glika'' to eipame?kai ontos glika itane to teknaki:lol::p:lol: ''makedonia''??''8esalia''???''tsamika'' kai ''tsampikos''???(rodos) ilioloustos,ploumisti h ploumitsa kai ena kalo pou akousa xtes pos leme sylbia sylbio se agori:p:p:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steisi Δημ. August 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2007 Είχα και εγώ ένα συμμαθητή στο σχολείο που τον έλεγαν Τριαντάφυλλο Ποδάρα!! :lol: (πολύ καλό παιδί πάντως...:O) Παράθεση Σαν το χαρτί που καίγεται, η μέρα μου σβήνει ξοδεύεται... κι ανάσα μου βαραίνει, διψασμένη περιμένει... [sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 άλλα ονόματα παρθένης αλβανός, έρως αλχημίδης.φίλοι μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Είχα και εγώ ένα συμμαθητή στο σχολείο που τον έλεγαν Τριαντάφυλλο Ποδάρα!! :lol: (πολύ καλό παιδί πάντως...:O) γιορταζε και πριν λιγες μερες!! Ηλιοσταλακτη(το ειδα σε τιτλους σειρας) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skivalo Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Εγω ειχα ενα συμμαθητη που τον ελεγαν Γαλακτίων κ μας ελεγε να τον φωναζουμε Ακη..(απ το γαλατακι μαλλον:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Ηρακλεια.. οχι τοσο παραξενο αλλα αρκετα ασυνηθιστο πιστευω και ομορφο.. Το Ρικα το εχετε ακουσει? Ποντιακο. Ηξερα μια κοπελα που την ελεγαν τσιμπουkακη. Επισης εχω ακουσει το επιθετο Καποτας και Ψολακακης. edit: τον Αγαμεμνων Πορφυρογεννητο τον θυμαστε? αυτο κι αν ειναι.. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Ηξερα μια κοπελα που την ελεγαν τσιμπουkακη. Επισης εχω ακουσει το επιθετο Καποτας και Ψολακακης. :Dεπισης Μαλακ³ς,Μαλακιδου, και Λουγκρος Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Καραρχιδης:lol:! γειτονας μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 παντως υπαρχει και αρχαιο ελληνικο ονομα Αρχιδαμος..δεν θυμαμαι τι ακριβως ηταν και εμεινε στην ιστορια(βασιλιας νομιζω) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasia_the_slayer Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Eμεις βαφτισαμε ενα καημενο παιδακι Χρυσαγγελο!!Το λυπαμαι! Τον εναν παππου τον λεγανε Χρυσαφη και τον αλλον Αγγελο.Οι εξυπνοι γονεις του, εκαναν μια μιξη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 σα το γνωστο ανεκδοτο με την αλογομυγα;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Eμεις βαφτισαμε ενα καημενο παιδακι Χρυσαγγελο!!Το λυπαμαι! Τον εναν παππου τον λεγανε Χρυσαφη και τον αλλον Αγγελο.Οι εξυπνοι γονεις του, εκαναν μια μιξη! εχουν να φανε μπατσες οι γονεις απο το παιδακι οταν μεγαλωσει:p:p σημερα,ειδα ενα παιδακι που το φωναζανε βαρθολομαιο:wacko::wacko: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Μαίρη ΛΑΠΟΡΔΑ... χεχεχεχε στο σχολείο μου ήταν.. :) Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 παντως υπαρχει και αρχαιο ελληνικο ονομα Αρχιδαμος..δεν θυμαμαι τι ακριβως ηταν και εμεινε στην ιστορια(βασιλιας νομιζω) Αρχιδαμος ηταν στρατηγος νομιζω. το καναμε περισυ στην ιστοριογραφια(α λυκειου). δεν διαβαζα και πολυ οποτε δεν θυμαμαι και πολλα πραγματα περι του ονοματος! Eμεις βαφτισαμε ενα καημενο παιδακι Χρυσαγγελο!!Το λυπαμαι! Τον εναν παππου τον λεγανε Χρυσαφη και τον αλλον Αγγελο.Οι εξυπνοι γονεις του, εκαναν μια μιξη! λιγο πιο πανω απο το σπιτι μου υπαρχει ενα παιδι που λεγεται Χρυσανθεμο!:wacko: Αγορι κ ολας!:wacko: αντε να παιζεις μπαλα και να σε φωναζουν ετσι!:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts