aoratos Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Εμένα με λένε Βερζεβούλ:devil: Ετσι με λεει η γιαγια μου.:p Μια γνωστη μου την λενε Κροίση. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Δικαία Αστέριος Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 φιλης μου : Μαντη οικογενειακης φιλης : Μαρια Τσιμπου...(καταλαβαινετε πως τελειωνει...) Τσιμπουρη?:p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 οικογενειακης φιλης : Μαρια Τσιμπου...(καταλαβαινετε πως τελειωνει...) Μια γνωστή λέγεται Ελένη Πίπα! Να τη γνωρίσουμε με τη Μαρία την... Τσιμπούρη όπως λέει και ο xourxou για να κάνουν παρέα :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αστέριος Μολις μου θυμισες εναν γνωστο μου, Αστριδενος, τον φωναζουμε αστρι η και ασκημο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ήβη Πιπίνα Ινώ Ευστατία Πολυξένη Κομνηνός Φιλομήλα Βενετία Φιλίτσα Ασημίνα Τημολέων Αλκμήνη Ιλιάνα Έρση Σουσάνα Αυγέρης Ανέζα Αυγούστα Χρισταντώνης Κορνηλία Μαρολίνα Ευφραξία Αδαμαντία Στεριανή... και συνεχίζουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ΔΗΜΟΦΙΛΗ !!!!!! ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΟΡΦΟ ΟΝΟΜΑ;;; :worry: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ήβη Πιπίνα Ινώ Ευστατία Πολυξένη Κομνηνός Φιλομήλα Βενετία Φιλίτσα Ασημίνα Τημολέων Αλκμήνη Ιλιάνα Έρση Σουσάνα Αυγέρης Ανέζα Αυγούστα Χρισταντώνης Κορνηλία Μαρολίνα Ευφραξία Αδαμαντία Στεριανή... και συνεχίζουμε Απο ολα μονο τα Πιπινα, Τημολεων, Ερση, Μαρολινα και Ευραξια ειναι τοσο σπανια και περιεργα βρε φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ήβη Πιπίνα Ινώ Ευστατία Πολυξένη Κομνηνός Φιλομήλα Βενετία Φιλίτσα Ασημίνα Τημολέων Αλκμήνη Ιλιάνα Έρση Σουσάνα Αυγέρης Ανέζα Αυγούστα Χρισταντώνης Κορνηλία Μαρολίνα Ευφραξία Αδαμαντία Στεριανή... και συνεχίζουμε Ευστρατια εννοεις? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Χαχαχαχαχααχα!Βρε τι παθαμε!Και μενα μου φαινοταν το Τριαδα παραξενο ονομα! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Αγριπίνη ,καθηγήτρια μου στο Γυμνάσιο[ναι,ιστορία έκανε] Χιονάτη[τη φωνάζαμε Ιόνη] ,φίλη απ' το Λύκειο και το κορυφαίο [είναι πραγματικό το όνομα..συμμαθήτρια της αδερφής μου]: Άννα Γούλα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ευστρατία εννούσα όσο για τα άλλα μου φάνηκαν περίεργα αυτά εδώ είναι; Ντονέλλα(ποντιακό) Σεβαστή Υβόνη Γραμματική Αντουανέτα Νιόβη Φιλαρετή Ισμήνη Ευμορφίλη Φωτίκα Ψούνη (επίθετο) Ζγουρούλα (μικρό όνομα) Σιδερή Κονδυλένια Γεσθημανή Παρθενόπη Μητροδώρα Θεοπέμπτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Ξομπλι που δεν ξερω τι σημαινει Μπαρμπουτσαλο που επισης δεν ξερω τι σημαινει, τα ακουσα σε ενα χωριο που τα λεγαν δυο γεροντες σε ενα καφενειο ο ενας στον αλλο:lol: :lol: Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. January 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 Μπαρμπούτσαλο δεν είναι όνομα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 γιατι ειναι το ξομπλι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 τον αδερφό μου τον λένε Βέργο ένας ιερέας του είπε οτι είναι ένα απο τα ψευδώνυμα του Αγίου Στυλιανού γιατί τόσα χρόνια θεωρούσε οτι είναι εβραϊκό:rolleyes: και τη μητέρα μιας φίλης μου τη λένε Ραμπελίδη, είναι το μικρό της όνομα:wacko: Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ένα κορυφαίο.... Καλυψώ Λάρρα :lol: :lol: :lol: Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Ξομπλι που δεν ξερω τι σημαινει Μπαρμπουτσαλο που επισης δεν ξερω τι σημαινει, τα ακουσα σε ενα χωριο που τα λεγαν δυο γεροντες σε ενα καφενειο ο ενας στον αλλο:lol: :lol: Ξόμπλι= Σχόλιο, κουτσομπολιό Μπαρμπουτσαλα= Ότι να'ναι. Περίεργο όνομα που έχω ακούσει είναι το Ρίτσα το οποίο βγαίνει από το Αγορίτσα. Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 ευτυχως astarti που το διευκρινησες, διοτι οι κατοικοι της πρωτευουσας ξερουν μονο τα ελληνοσαξωνικα. τρεντυ, θατς ολ, ενιγουει κτλ Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Έχω μια φίλη που την λένε Μαριέλα και δεν είναι ανάγκη να την φωνάζεις για να έρχετε Μαρήήή έλααα :lol: και μια φίλη της αδερφής μου που λέγεται Ιλώνα :lol: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Μαριλένα αν και όχι πολύ άγνωστο,α και Βιλιάννα απο το Ελένη και Παρασκευή!Το ξέρατε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Αννίκα λένε την γιαγιά μου!!!Και έιναι ελληνίδα!Ευτυχώς εμένα με βγάλανε Άννυ!:p Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 ,α και Βιλιάννα απο το Ελένη και Παρασκευή!Το ξέρατε?αυτο παλι πως προκυπτει?το αννα με προβληματιζει.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi_zoi Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Πιπερα,Ιππολυτη,Εσπερος,Αυρηλιος και Σιβυλλα........ Παράθεση ''Απιστευτο,εσυ να λες αντιο ειναι απιστευτο, που παντοτε φοβοσουνα το αντιθετο, που ετρεμες μην φυγω ξαφνικα... Απιστευτο,εσυ να φευγεις πρωτος ειναι απιστευτο, να ξερεις ομως ειναι ανεπιτρεπτο και αν ακουω για θεατρο γενικα,θα σκεφτομαι εσενα ειδικα!!! '' Γιαννα Τερζη...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Γιόλα.... Και δεν ξέρω(αν και κάτι έχω στο μυαλό μου) από που βγαίνει!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts