GEORGEASCONA Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Καλή φάση θα ήταν πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Μηπως πουλαει κανένας rw6815 αψογα λειτουρικα και σε καλη τιμη; Ειδε το κινητο μια φιλη μου και της αρεσε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Έχω ένα ελάχιστα χρησιμοποιημένο αγρατσούνιστο με το κουτί του. Το αγόρασα 549€ . Με 400 θα το έδινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Έχω ένα ελάχιστα χρησιμοποιημένο αγρατσούνιστο με το κουτί του. Το αγόρασα 549€ . Με 400 θα το έδινα. Lypamai pou sou to lew alla i timi pou to dineis einai para poly ipsili gia ta dedomena tis katigorias. Pare gia paradeigma to ASUS P535 pou to poulaei to mediamarkt me 279 Euro! Akoma kai to Diamond to briskeis katw apo 400 Euro metaxeirismeno pleon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Όντως είναι πολλά φιλε μου. Εγω το δικο μου το πήρα τον Ιούνιο απο 13 μηνες μεταχειρισμενο κομπλε (με δυο γρατσουνιτσες) 100ε. Πραγματικα καλη ευκαιρία και δουλευει και μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nio46 Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 Πουλάω και εγώ το δικό μου. Αν το θέλεις κάποιος ας μου στείλει πμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. December 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2008 Εμένα το δικό μου με έχει ταράξει στις επανεκκινήσεις και τις πιο πολλές φορές όταν κάποιος με πέρνει τηλέφωνο. Κανείς που να είχε παρόμοιο πρόβλημα? Σκέφτομαι αντί να το πουλήσω να πιάσω ένα σφυρί και να το χτυπήσω με όλη μου την δύναμη μπας και πάρω το αίμα μου πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2008 Σκέφτομαι αντί να το πουλήσω να πιάσω ένα σφυρί και να το χτυπήσω με όλη μου την δύναμη μπας και πάρω το αίμα μου πίσω. Έχεις δοκιμάσει κάτι λιγότερο επώδυνο όπως ένα hard reset ας πούμε πρώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. December 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ...κάμποσα hard reset :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2008 ...κάμποσα hard reset :( Sorry gia tin erwtisi alla sigoura ksereis ti diafora metaksy soft kai hard reset e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickpap1970 Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΑΚΟΜΑ .ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ INTERNET ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ WEP 64 BIT CODE AND 802.11b ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ WAP 2-P AND 802.11g .ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ROUTER.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ .ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 250 ΕΥΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΣΤΗΛΕΙ pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Sorry gia tin erwtisi alla sigoura ksereis ti diafora metaksy soft kai hard reset e? Ναι ρε συ :p Δεν είναι το πρώτο pda μου :p Σκέφτομαι να του βάλω wm6. Έχει δοκιμάσει κανείς ? και ξέρει κανείς να μου δώσει κανα link ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Σκέφτομαι να του βάλω wm6. Έχει δοκιμάσει κανείς ? και ξέρει κανείς να μου δώσει κανα link ? Δεν έχω δοκιμάσει στη συγκεκριμένη συσκευή, με δικό σου ρίσκο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440928 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426489 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=360664 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngel Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή και να της βάλω wm6. Αξίζει πλέον ή να κοιτάξω για κάτι άλλο...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr13 Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Παιδια σας παρακαλώ αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.Το κινητό μου HP iPAQ rw6815 έπαθε το εξής: Ανοίγω το κινητό και φτάνει μέχρι εκεί που λεει window mobile,όση ώρα και να το αφήσω μένει εκεί και δεν προχωράει παρακάτω ενώ αναβοσβήνει κανονικά το φωτάκι της σύνδεσης πάνω.Επιπλέον για να κλείσει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία αλλιώς τίποτα.Είχε κανεις παρόμοιο φαινόμενο ,παρακαλώ βοηθήστε το κινητό είναι καινούριο σχεδόν ,διότι δεν το χρησιμοποιούσα.Οποιος ξέρει θα εκτιμούσα αφάνταστα την βοήθεια του.Εχω κάνει hard reset και τιποτα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΑΚΟΜΑ .ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ INTERNET ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ WEP 64 BIT CODE AND 802.11b ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ WAP 2-P AND 802.11g .ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ROUTER.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ .ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 250 ΕΥΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΣΤΗΛΕΙ pm για το wpa δεν μπορω να σε βοη8ησω αλλα γιατο .11g μπορω να σου πω οτι αν βαλεις το προγραμμα sktools απο τις ρυθμησεις δικτυου ενεργοποιεις το .11g Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΑΚΟΜΑ .ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ INTERNET ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ WEP 64 BIT CODE AND 802.11b ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ WAP 2-P AND 802.11g .ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ROUTER.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ .ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 250 ΕΥΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΣΤΗΛΕΙ pm Σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή και να της βάλω wm6. Αξίζει πλέον ή να κοιτάξω για κάτι άλλο...;;; πας για κατι αλλο...με 64 ram σερνεται με τις rom που κυκλοφορουν στο xda-forum Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή και να της βάλω wm6. Αξίζει πλέον ή να κοιτάξω για κάτι άλλο...;;; Symfwnw kai egw... kalytera na protimiseis mia pio sygxroni syskevi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Γείας σας. Έχω ένα πρόβλημα σε αυτό το κινητο. Ετσι ξαφνικά δε δουλεύει ο ηχος στη συσκευη΄! Εξηγούμαι. Δεν ακουγονται πχ ήχοι απο το μενού, απο προγραμματα, απο WMP, ουτε αν ανοιχτεί μεγάφωνο σε συνομιλία. Το χειρότερο είναι οτι δε δουλεύει ούτε το ηχείο στο πανω μερος που ειναι για συνομιλίες, με αποτέλεσμα να μη μπορει να χρησιμοποιηθεί η συσκευή ως τηλέφωνο, εκτός αν συνδεθουν τα ακουστικά που τότε όλα ειναι οκ! *Μονο όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δουλευουν τα ηχεία. Εκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Οι ρυθμίσεις για ήχο φαίνονται καλά, ούτε τις είχα πειράξει. Τι να κάνω; Στο τέλος θα γίνει hard reset αλλά λέω μηπως το γλιτώσω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Γείας σας. Έχω ένα πρόβλημα σε αυτό το κινητο. Ετσι ξαφνικά δε δουλεύει ο ηχος στη συσκευη΄! Εξηγούμαι. Δεν ακουγονται πχ ήχοι απο το μενού, απο προγραμματα, απο WMP, ουτε αν ανοιχτεί μεγάφωνο σε συνομιλία. Το χειρότερο είναι οτι δε δουλεύει ούτε το ηχείο στο πανω μερος που ειναι για συνομιλίες, με αποτέλεσμα να μη μπορει να χρησιμοποιηθεί η συσκευή ως τηλέφωνο, εκτός αν συνδεθουν τα ακουστικά που τότε όλα ειναι οκ! *Μονο όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δουλευουν τα ηχεία. Εκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Οι ρυθμίσεις για ήχο φαίνονται καλά, ούτε τις είχα πειράξει. Τι να κάνω; Στο τέλος θα γίνει hard reset αλλά λέω μηπως το γλιτώσω. Ευχαριστω Καλησπέρα, όταν εμένα μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο έφταιγε το βύσμα των ακουστικών......Αν βάζεις τα ακουστικά και ακούς τα πάντα σημαίνει ότι μάλλον είναι αυτό που λέω. Έχει κολλήσει λοιπόν η απομόνωση των εξωτερικών ηχείων επειδή έχει κολλήσει κατά πάσα πιθανότητα το ελασματάκι του βύσματος εσωτερικά.... Αν παίξεις λίγο προσεκτικά βγάζοντάς το τότε μπορεί να φτιάξει όπως συνέβει την δική μου περίπτωση. Νομίζω ότι θα είναι αυτό..... Βάλε τα ακουστικά σου και πες μας πάλι :) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Φίλε μου 1000 ευχαριστώ! Δε το είχα σκεφτεί αυτό! Το έκανα και έγινε! Thanks και πάλι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 παιδιά, λόγω κλοπής του κινητού, έχουν απομείνει το κουτί του με manuals, ακουστικά κλπ και μια βάση τύπου docking station. (Επίσης κλιπ ζώνης με βίδα απο θηκη proporta αν θυμαμαι καλα). Τέλος υπάρχει τιμολόγιο αγοράς με ημερομην. Ιανουάριος 2009, που μπορεί να φανεί σε κάποιον χρήσιμο για εγγύηση :-) Αν ενδιαφέρεται κανείς, ας στείλει pm (δεν μπαινω συχνά αλλά θα το δω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 Τέλος υπάρχει τιμολόγιο αγοράς με ημερομην. Ιανουάριος 2009, που μπορεί να φανεί σε κάποιον χρήσιμο για εγγύηση :-) Φίλε μου δεν αρκεί αυτό για να σε καλύπτει η εγγύηση. Πρέπει το ΙΜΕΙ ή το S/N που αναγράφει το τιμολόγιο να είναι ίδιο με αυτό της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Καλησπερα σε ολους. Προχθες αποφασισα να βαλω τα 6.5 στο 6815 μου. Γενικες εντυπωσεις καλές. Δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο στην ουσια απλα εχει αλλαξει καπως το Interface το οποιο για μενα θελει πολλη δουλεια ακομη. Απογοητευτικα καπως. Η συσκευη δεν σερνεται οπως πολλοι υποστηριζουν απλα ειναι λιγακι πιο αργη αποτι με τα 5, δεν θα ελεγα ομως οτι ειναι χαλια η κατασταση με καμια δυναμη.:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 χμ.... ενδιαφέρον! μπορείς να δώσεις πληροφορίες για τη ROM που χρησιμοποίησες και πώς έκανες flash να δοκιμάσω και εγώ σε παρακαλώ? Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts