Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Είναι 3 κουμπιά και + soft reset. Πατάς τα δύο soft keys, μετά με τη γραφίδα πατάς το reset και το κρατάς πατημένο ενώ ταυτόχρονα πατάς και τα δύο soft keys και μετά πατάς και αφήνεις το power. Τέλος αφήνεις και τα άλλα κουμπιά (θέλει μερικές προσπάθειες μέχρι να το πετύχεις, αλλά θα το πετύχεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Είναι 3 κουμπιά και + soft reset. Πατάς τα δύο soft keys, μετά με τη γραφίδα πατάς το reset και το κρατάς πατημένο ενώ ταυτόχρονα πατάς και τα δύο soft keys και μετά πατάς και αφήνεις το power. Τέλος αφήνεις και τα άλλα κουμπιά (θέλει μερικές προσπάθειες μέχρι να το πετύχεις, αλλά θα το πετύχεις). Αυτο που αναφερεις δεν ειναι Hard reset?Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με διαγραφη ολων των στοιχειων της μνημης της συσκευης.... Soft reset απο οτι θυμαμαι ειναι η απλη επανεκκινηση με τη γραφιδα. Απλα το αναφερω γιατι ρωταει για Soft reset και για να μην μπερδευτει καποιος κ χασει δεδομενα.Αν κανω λαθος διορθωστε με. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Αυτο που αναφερεις δεν ειναι Hard reset?Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με διαγραφη ολων των στοιχειων της μνημης της συσκευης.... Soft reset απο οτι θυμαμαι ειναι η απλη επανεκκινηση με τη γραφιδα. Απλα το αναφερω γιατι ρωταει για Soft reset και για να μην μπερδευτει καποιος κ χασει δεδομενα.Αν κανω λαθος διορθωστε με. Μάλλον hard reset εννοεί πάντως γιατί αλλιώς δεν θα ήξερε το 'reset από κάτω' ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Είναι δυνατόν ο διακόπτης να μην είναι για κλείσιμο της συσκευής? Δηλαδή ρε παιδιά όποτε θέλω να το κλείσω πρέπει να βγάζω την μπαταρία ? έλεος!!!!!Αν ξέρει κάποιος έχω μια Mini sd στην οποία εχτές έσβησα κάτι αρχεία και δεν την διαβάζει τώρα ούτε τηλέφωνο ούτε υπολογιστής, πάει για πέταμα η υπάρχει τρόπος να ξανάλειτουργήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Αυτο που αναφερεις δεν ειναι Hard reset?Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με διαγραφη ολων των στοιχειων της μνημης της συσκευης.... Soft reset απο οτι θυμαμαι ειναι η απλη επανεκκινηση με τη γραφιδα. Απλα το αναφερω γιατι ρωταει για Soft reset και για να μην μπερδευτει καποιος κ χασει δεδομενα.Αν κανω λαθος διορθωστε με. Καλά τα λες. Απλά ο φίλος παραπάνω αυτό κατάλαβα ότι ζητούσε και ας το έλεγε soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Αν ξέρει κάποιος έχω μια Mini sd στην οποία εχτές έσβησα κάτι αρχεία και δεν την διαβάζει τώρα ούτε τηλέφωνο ούτε υπολογιστής, πάει για πέταμα η υπάρχει τρόπος να ξανάλειτουργήσει? Δεν τη βλέπει καθόλου ή απλά δεν την ανοίγει; Εάν τη βλέπει και δεν την ανοίγει... format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Παιδιά έκανα και δοκίμασα τα πάντα με κανένα πρόγραμμα δεν μπορώ να συνδεθώ με την Mini Sd το pc κολλάει μόλις την βάζω στο card reader και στο τηλέφωνο δεν φαίνεται,Ξέρει κανείς κάτι άλλο να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Να την πας εκεί που την πήρες να στην αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aldopan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Βρε παιδια υπαρχει καποιος να μου μου δωσει την σελιδα με τις οδηγειες για εγκατασταση των Win 6.1?Ειναι μεσα σε αυτο το post?Εψαξα αλλα δεν καταφερα να βρς κατι περα απο καποια λινκ ξενα!Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 H ROM me ta WM6.1 pou zitas prepei na proorizetai gia to sygkekrimeno montelo. Den einai opws sta PC pou egkathistas ta Windows se opoin ypologisti theleis. Exeis brei kati tetoio gia ti syskevi sou? Ean nai... odigies tha exei ekei pou tin katebases. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aldopan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Σιγουρα πρεπει να προοριζεται γι συγκεκριμενο μοντελο!Εγω ρωταω για αναβαθμιση win 6 σε ενα HP iPAQ rw6815 personal messenger! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Σιγουρα πρεπει να προοριζεται γι συγκεκριμενο μοντελο!Εγω ρωταω για αναβαθμιση win 6 σε ενα HP iPAQ rw6815 personal messenger! Επίσημη αναβάθμιση από την HP δεν υπάρχει και μάλλον από όσα έχουν πει ούτε πρόκειτε να υπάρξει. Αν μιλάμε (που προφανώς μιλάμε) για cooked rom τότε όπως είπε και ο φίλος πριν θα βρεις από εκεί που κατέβασες την ROM. Έχει αναφέρει κάποιος πιο πριν μια ROM από το XDAdevelopers και από όσο θυμάμαι είχε λεπτομερείς οδηγίες.... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aldopan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Ναι δεν με πειραζει να ειναι επισημη, αρκει να δουλευει σωστα!αν ειναι να περιμενω απο την HP gia update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aldopan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Πηγα στο site XDAdevelopers και ειδα οτι εχουν διαφορες version!Υπαρχει καποιος που να εχει εγκαταστησει καποια απο αυτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 22, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Διάβασε τα reviews εκεί... θα βοηθηθείς αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2008 Καλημέρα και Χριστός Ανέστη σε όλο το Forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. May 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2008 Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους Mods για το off topic. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα rw6815 και έχω στείλει στον NTROPIC 2 Pm και δεν μου έχει απαντήσει και έχω βάλει 2 αγγελίες ζήτησης που δεν καρποφόρησαν οπότε σαν τελευταία κίνηση βλέπω να το ποστάρω εδώ μπας και βρεθεί κανένα διαθέσιμο. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται στέλνει pm και κανονίζουμε. Επίσης κοιτάζοντας το topic πέτυχα κάποια post που έλεγαν ότι η τιμή του έχει πέσει στα 200€ σε κάποια μαγαζιά, γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει ακόμα κάποια τέτοια προσφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Giati den pas se afto pou einai poly poly kalytero kai se foberi timi gia olokainourgia syskevi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 To Atom Life είχα κανονίσει να το πάρω από τον manos the greek αλλά με λίγη ασυνενοησία όλα μπορεούν να πάνε στραβα!Αυτό που σκέφτηκα όμως μετά ήταν η μπαταρία και τελικά καλύτερα που δεν το πήρα γιατί δεν θα την πάλευα με μπαταρία "ημέρας" !!Το 6815 υποθέτω πως χωρις WiFi το βγάζει άνετα το διήμερο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Ean zygiseis ola ta xaraktiristika, symperilambanomenis apodosi mpatarias, apodosis, leitourgikou, othonis, ktl... i zygaria kata ti gnwmi mou panta gernei kata poly sto Atom. H epilogi diki sou bebaia! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες, το Atom life είναι σαφώς καλύτερη συσκευή.Αλλά να σου πω την αλλήθεια τα παραπάνω που έχει εμένα που δεν θα το χρησιμοποιήσω επαγγελματικά δεν θα μου προσφερουν κάτι ουσιαστικό και με νοιάζει πολύ το θέμα της μπαταρίας γιατί θέλω σε συνδυασμο με ένα BT Gps να έχω μια συσκευή για navigation το καλοκαίρι που θα πάω στην Κωνσταντινούπολη που να μπορεί να δουλέψει 7-8 ώρες συνεχόμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 με νοιάζει πολύ το θέμα της μπαταρίας γιατί θέλω σε συνδυασμο με ένα BT Gps να έχω μια συσκευή για navigation το καλοκαίρι που θα πάω στην Κωνσταντινούπολη που να μπορεί να δουλέψει 7-8 ώρες συνεχόμενα. Exw tin entypwsi pws afto pou zitas de tha to kanei kamia syskevi. Kai mi fantasteis oti to 6815 exei kamia foberi mpataria! Outws i allws tha to xreiasteis ena in-car charger. Afou gia sena einai toso simantiko to GPS... des edw. Exw kanei agores apo ton kyrio kai einai epaggelmatias. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Καλά εννοείται για τον φορτιστη αυτοκινήτου αλλά σε διακοπές στο εξωτερικό θα είμαι χωρίς αυτοκίνητο και θα τριγυρίζω όλη μέρα με τα πόδια και θέλω εξωτερικό δέκτη gps για μεγιστοποίηση της διάρκειας της μπαταρίας.Ένα μικρό pda ή ένα gsm/pda με μέγεθος οθόνης σαν του rw6815 πιστεύω τρέχοντας απλά ένα πρόγραμμα πλοήγησης και έχοντας ανοιχτό το bluetooth πιστεύω θα κρατάει ένα 6ωρο+, ή μήπως κάνω λάθος?Δεν έχω εμπειρία από συσκευές win mobile καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos66 Δημ. May 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 Παντως ειναι μια πολυ καλη επιλογη,το εχω με αρκετα προγραμματα μεσα (spb pocket plus,spb weather,spb finance,cyberon voice,resco keyboard pro,sktools,inesoft address book,eortologio,destinator 6 & 7,igo my way plus )και η μπαταρια δεν πεφτει κατω απο το 70% με χρηση και του τηλεφωνου (1ωρα-1 1/2ωρα καθημερινα )λογω επαγγελματος.πιστευω οτι ειναι θεμα τι προγραμματα επιλεγεις να βαλειςμεσα.Το sktools κανει νομιζω την διαφορα.Αρκετους ειχα ακουσει μεσα στο forum να παραπονουνται για την μπαταρια,αλλα δεν μου συνεβει μεχρι σημερα κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2008 πιστευω οτι ειναι θεμα τι προγραμματα επιλεγεις να βαλειςμεσα.Το sktools κανει νομιζω την διαφορα. Σε τι κάνει τη διαφορά το SKTools; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts