Jump to content

HP iPAQ rw6815 Personal Messenger

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν έχω πάρει ακόμα το wifi router που θέλω για να το δοκιμάσω αυτό που λές αλλά θα το έχω σίγουρα υπόψη!

Έχει κάνει κανείς hard reset στο 6815? Ένας φίλος μου που έκανε μου είπε ότι είδε κάτι μικρές διαφορές (πχ εκεί που βλέπεις το σήμα του wifi δικτύου ή και σε άλλα σημεία) και παραξενεύτηκα γιατί το hard reset δεν πρέπει να πάει το κινητό όπως ήταν όταν το πήρες? Μου διαφεύγει κάτι? Σκέφτομαι να κάνω γιατί έχω φορτώσει αρκετά τη συσκευή αλλά αυτό με έβαλε σε σκέψεις

• Απαντήσεις 977
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mpenonas sto registry gia na do gia to wifi (de katalaba pos 8a to alaksoume!!) paratirisa sto HKEY_LOCAL_MACHINE na leei FMRadio,kapios pou kserei apo registry as kitaksei mipos brei tipote!!!!!!

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Έχει κάνει κανείς hard reset στο 6815? Ένας φίλος μου που έκανε μου είπε ότι είδε κάτι μικρές διαφορές (πχ εκεί που βλέπεις το σήμα του wifi δικτύου ή και σε άλλα σημεία) και παραξενεύτηκα γιατί το hard reset δεν πρέπει να πάει το κινητό όπως ήταν όταν το πήρες? Μου διαφεύγει κάτι? Σκέφτομαι να κάνω γιατί έχω φορτώσει αρκετά τη συσκευή αλλά αυτό με έβαλε σε σκέψεις

Το iPAQ το εχω πάρει και εγώ και ο κουμπάρος μου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.....

Ο κουμπάρος μου το εχει κάνει hard reset μια φορα και δεν παρατήρησε αλλαγές..παρα μόνο που το κινητό πήγαινε πάρα πολύ γρήγορα, σε σχέση με πριν.....(κάποια εφαρμογή του είχε κολήσει πολυ άσχημα το iPaq του και σερνόταν).

Problima... Eimai edw sti sxoli kai eipa na mpw sto internet apo to kinito mesw wifi alla... Den anoigei to wifi sto kinito... Apo tin asurmati diaxeirisi pataw sto wifi alla den energopoieitai... Ti sumbainei? :worry:

Y.G. sorry gia ta greeklish alla to pc edw den exei ellinika

Problima... Eimai edw sti sxoli kai eipa na mpw sto internet apo to kinito mesw wifi alla... Den anoigei to wifi sto kinito... Apo tin asurmati diaxeirisi pataw sto wifi alla den energopoieitai... Ti sumbainei? :worry:

Y.G. sorry gia ta greeklish alla to pc edw den exei ellinika

Ουτε με soft reset; Δες τι προγράμματα έχεις βάλει τελευταία.

Πάντως εγώ έχω κάνει ένα backup σε μια κατάσταση που το ppc δουλεύει καλά και σε τέτοιες περιπτώσεις (που μου έχουν συμβεί πολλές φορές), restore...

Ούτε με soft reset... Και ξαφνικά ενεργοποιήθηκε μετά από πολλές προσπάθειες, αλλά όταν το έκλεισα πάλι τα ίδια... Μάλλον θα επισπέυσω το hard reset που σκεφτόμου τώρα λίγο καιρό...

(άσχετο με το παραπάνω πρόβλημε) Για να συνδεθώ στο wifi του πολυτεχνείου μου δώσανε ένα certificate το οποίο το εγκατέστησα αλλά δεν ξέρω πως να το καλέσω από τις ρυθμίσεις του wifi με αποτέλεσμα να μην καταφέρω να συνδεθώ στο δίκτυο. Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία;

Sorry για το off topic.

Έχετε να προτείνετε κανένα καλό ήχο για εισερχόμενο μήνυμα;

Και πάλι συγνώμη για το οff topic.

Έχω φάει τον κόσμο για να βρω τον κλασσικό ήχο των Nokia που έχουν για τα μηνύματα αλλά τπτ... Δεν έχω κάτι να προτείνω δυστυχώς, έχω τον alarm1 το οποίο είναι άθλιο και δεν ακούγεται κιόλας...

Έχω φάει τον κόσμο για να βρω τον κλασσικό ήχο των Nokia που έχουν για τα μηνύματα αλλά τπτ... Δεν έχω κάτι να προτείνω δυστυχώς, έχω τον alarm1 το οποίο είναι άθλιο και δεν ακούγεται κιόλας...

http://rapidshare.com/files/18101658/nokia-sms.wav.html :up:

χεχεχεχε! :yahoo:

Ωραία!! Εγώ το έψαχνα σαν midi αλλά και έτσι είναι μια χαρά! Εσύ το ηχογράφησες; Ομολογώ δεν το είχα σκεφτεί και έχω νόκια...!

Θα τρελαθώ :dizzy:

Έβαλα το wav σε όλους τους φακέλους που έχω τα ringtones μου τα κανονικά, το έκανα και wma αλλά παρόλ' αυτά δεν το είδα να προστίθεται στη λίστα με τους ήχους για τα sms :angry:

αυτό το πλαστικό που έχει μπροστά στην οθόνη του τo ipaq είναι σαν προστατευτικό?βγαίνει?το είδα sto fnac και με εντυπωσίασε το μέγεθός του αλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι ρόλο πάιζει το μπλέ πλαστικό μπροστά απο την οθόνη.
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Θα τρελαθώ :dizzy:

Έβαλα το wav σε όλους τους φακέλους που έχω τα ringtones μου τα κανονικά, το έκανα και wma αλλά παρόλ' αυτά δεν το είδα να προστίθεται στη λίστα με τους ήχους για τα sms :angry:

παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κανεις που μπαίνουν οι ήχοι για τα sms?
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

παιδιά έχω το ίδιο πρόβλημα. Ξέρει κανεις που μπαίνουν οι ήχοι για τα sms?

Δεν ξέρω αν βοηθάω.....

εγω με file explorer πάω στον φάκελο που έχω αποθηκεύσει το wav (καρτα μνημης χύμα) πατάω την ακίδα συνεχόμενα... και μου λέει αναπαραγωγή ή χρήση σαν ήχος κλήσης......

διαλέγω ήχος κλήσης........και τέλος.

ετσι απλά.

Δεν ξέρω αν βοηθάω.....

εγω με file explorer πάω στον φάκελο που έχω αποθηκεύσει το wav (καρτα μνημης χύμα) πατάω την ακίδα συνεχόμενα... και μου λέει αναπαραγωγή ή χρήση σαν ήχος κλήσης......

διαλέγω ήχος κλήσης........και τέλος.

ετσι απλά.

μήπως σου το βάζει σαν ήχο κλήσης και όχι για τα sms; διότι αυτό εντάξει αλλά για sms; :worry:
Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές...

Τελικά είδα το κινητό του φίλου μου που έκανε το hard reset και πήγε στο AKU 2.3 μετά το φορματ... Γιατί τώρα το έκανε αυτό η HP δεν μπορώ να καταλάβω

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

To fix apo oti diabasa einai gia autous pou menoun ameriki mono

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Ακούστε περιστατικό.

Κάποια στιγμή το κινητό έβγαλε πρόβλημα.

Επικοινωνώ με hp και σε δύο μέρες έρχεται courier και το παίρνει από το σπίτι.

Μέσα σε μια εβδομάδα από την πρώτη επικοινωνία το κινητό είχε πάει στο εξωτερικό, είχε αλλαχτεί η οθόνη και επέστρεψε φτιαγμένο στο σπίτι μου με courier.

Και χωρίς ερωτήσεις του στυλ: "μήπως φοράτε πράσινες κάλτσες και κίτρινα κάπελα, μήπως το σπίτι σας βλέπει ουρανό και βομβαρδιστήκε από κοσμική ακτινοβολίας" κλπ κλπ :)

Πώς σας φαίνεται;

ΥΓ: Που να το βρεις αυτό στην Ελλάδα;

Ακούστε περιστατικό.

Κάποια στιγμή το κινητό έβγαλε πρόβλημα.

Επικοινωνώ με hp και σε δύο μέρες έρχεται courier και το παίρνει από το σπίτι.

Μέσα σε μια εβδομάδα από την πρώτη επικοινωνία το κινητό είχε πάει στο εξωτερικό, είχε αλλαχτεί η οθόνη και επέστρεψε φτιαγμένο στο σπίτι μου με courier.

Και χωρίς ερωτήσεις του στυλ: "μήπως φοράτε πράσινες κάλτσες και κίτρινα κάπελα, μήπως το σπίτι σας βλέπει ουρανό και βομβαρδιστήκτε από κοσμική ακτινοβολίας" κλπ κλπ :)

Πώς σας φαίνεται;

ΥΓ: Που να το βρεις αυτό στην Ελλάδα;

Στο Πλαίσιο με τα ΕΤΕΝ (χωρίς courier) ;)

Στο Πλαίσιο με τα ΕΤΕΝ (χωρίς courier) ;)

Ωραία νέα.

Αρχίζουμε να μοιάζουμε με τους ευρωπαίους (και όχι μόνο ως προς το εύρος του π***ς)

Εγκατέστησα το EasyPDA (trial) από την Handago (μάπα) , το απεγκατέστησα από το Activsync και το τηλέφωνο , και πάλι μπροστά μου το βρίσκω (δεν φεύγει από το menu προγράμματα). Έχει κανείς καμιά πρόταση γι' αυτό;

Καλησπερα.

Πήρα κι εγω πριν λιγες μερες το 6815. Συνηθισμενος απο τις ROM της QTEK και αφου ειδα το εικονιδιο με την αλλαγη γλωσσας θεωρησα οτι θα μπορω να την αλλαξω σε αγγλικη ανα πασα στιγμη, πραγμα που σταθηκε αδυνατο.

Μηπως γνωριζει κανεις αν μπορει να γινει αλλαγη της γλωσσας στην αγγλικη και απο που θα μπορεσω να κατεβασω τα σχετικα αρχεια?

Μηπως υπαρχει τροπος για Hard Reset ωστε το μηχανημα να επανελθει στην τελειως αρχικη κατασταση που το αγορασα?

Το προβλημα ειναι οτι το ελληνικο περιβαλλον μου ειναι τελειως ασυνηθιστο και επισης η συντριπτικη πλειοψηφια των επαφων μου ειναι σε λατινικα γραμματα επειδη ειναι ονοματα ξενα.

Ευχαριστω για καθε πληροφορια.

Καλησπερα.

Πήρα κι εγω πριν λιγες μερες το 6815. Συνηθισμενος απο τις ROM της QTEK και αφου ειδα το εικονιδιο με την αλλαγη γλωσσας θεωρησα οτι θα μπορω να την αλλαξω σε αγγλικη ανα πασα στιγμη, πραγμα που σταθηκε αδυνατο.

Μηπως γνωριζει κανεις αν μπορει να γινει αλλαγη της γλωσσας στην αγγλικη και απο που θα μπορεσω να κατεβασω τα σχετικα αρχεια?

Μηπως υπαρχει τροπος για Hard Reset ωστε το μηχανημα να επανελθει στην τελειως αρχικη κατασταση που το αγορασα?

Το προβλημα ειναι οτι το ελληνικο περιβαλλον μου ειναι τελειως ασυνηθιστο και επισης η συντριπτικη πλειοψηφια των επαφων μου ειναι σε λατινικα γραμματα επειδη ειναι ονοματα ξενα.

Ευχαριστω για καθε πληροφορια.

Για να κάνεις hard reset πρέπει να πατήσεις ταυτόχρονα τα πλήκτρα έναρξης και τερματισμού κλήσης (κόκκινο και πράσινο) το power και να πατήσεις με το πενάκι το reset που είναι στην τρυπούλα δίπλα στο usb!

Για τις επαφές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που είναι με αγγλικούς χαρακτήρες.

Τώρα όσον αφορά το αγγλικό περιβάλλον εγώ δεν έχω βρεί τπτ και μάλλον πως δεν γίνεται τπτ...