NTROPIC Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Η διαφορα ειναι πανω απο 100 ευρω φιλε μου.Ψαξε στο skroutz Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Το θεμα των ηχειων θα διορθωθει οπως και στο atom,το οποιο παιζει πλεον απιστευτα δυνατα! αυτο που με χαλαει εμενα ειναι η ελλειψη ραδιοφωνου,Δλδ ενω υπαρχει η εφαρμογη και hardware λογικα,δεν τρεχει.επαιξα λιγο με τις ρυθμισεις της registry αλλα εις ματην,αναμενουμε fw update re paidia tha trelathoume? emena paizei kanonika to radiofono!!!:wacko: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 οπα οππα εδω εχουμε ψωμι εχεις το 6815 και επαιξε?Πως? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 οπα οππα εδω εχουμε ψωμι εχεις το 6815 και επαιξε?Πως? tipota den ekana re paidia! to agorasa kai sindesa to handsfree kai epekse! ayto itan ollo!:rolleyes: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 ποια απο τις 2 apps ετρεξες και δουλεψε? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 tipota den ekana re paidia! to agorasa kai sindesa to handsfree kai epekse! ayto itan ollo!:rolleyes: Οταν λες το αγορασα απο που το αγορασες;;; Ποια ROM εχει;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Geia xara paidia :D Prina kamia bdomada to agorasa meta apo arketi skepsi,mou arese poli to mege8os tou kai oi dinatotites tou!!To fm radio me xalase poli pou den exei kai tora diabazo to 8ema kai lete pos exei fm radio an katalaba kala!!!!!!Pou re paidia!!!Den exo dei kati tetio.Pantos an exei 8a trela8o apo ti xara mou :D Itan o monos logos pou skeutomoun na min to paro!! Basika tora eida pos sto directory ton windows exei efargogi fm radio!!!Ala de katafera na piaso kapio sta8mo!!!Perierga pragmata. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 @ tayros αν οντως δουλεψε και δεν παιζεις με τον πονο μας μπορεις να ανεβασεις καπου τις τιμες της registry οσον αφορα την εφαρμογη?Μηπως βγαλουμε απο κει ακρη Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Οταν λες το αγορασα απο που το αγορασες;;; Ποια ROM εχει;; ap to play247.gr sto irakleio kritis to pira kai exei tin 1.10.05 Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Entometaksi ego brika to prog tou fm radio me resco.To exe kai i sintomeusi tian hiddent!!To trexo dixnei na sinergazete to software me to hardware alla den paizei re gamoto :( Kai ego tin 1.10.05 exo,to elegksa tora!!! Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakoss25 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 ap to play247.gr sto irakleio kritis to pira kai exei tin 1.10.05 εσυ δεν εισαι που εχεις το play247?που ειχαν κανει κατι παραπονα κατι παιδια για κατι πραγματα που τους εστειλες? τελος παντων εγω δεν θα προτεινα να το παρει καποιος απο play247,εχω κακη εμπειρια 2 φορες.πιστευω οτι το πλαισιο ειναι αρμοδιο καταστημα και μαλιστα με αλλαγη μεσα σε 7 ημερες αν κατι δεν παει καλα. παντα φιλικα σπυρος. το κινητο το εχει παρει φιλος και το ειδα,μπορω να πω οτι μου αρεσε λογω μικρου μεγεθους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Na sas rotiso,se osous douleuei to radio to eixate san eikonidio kanonika apo tin arxi i to brikate meso kapiou explorer sto directory ton windows? Lipon dite ti brika sto forum tis hp 6828 - full blown Asia Pacific Model 6818 - 6828 minus WiFi 6815 - European model, 6828 minus FM radio Basika einai akribos to idio modelo alla gia diaforetiki agora!! To 6828 exei ta panta,kai wifi kai fm To simperasma to diko mou einai pos iparxei to hardware alla gia pio logo den einai energopiimeno de ksero....pantos pisteuo pos 8a bre8ei tropos ;) Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 εσυ δεν εισαι που εχεις το play247?που ειχαν κανει κατι παραπονα κατι παιδια για κατι πραγματα που τους εστειλες? τελος παντων εγω δεν θα προτεινα να το παρει καποιος απο play247,εχω κακη εμπειρια 2 φορες.πιστευω οτι το πλαισιο ειναι αρμοδιο καταστημα και μαλιστα με αλλαγη μεσα σε 7 ημερες αν κατι δεν παει καλα. παντα φιλικα σπυρος. το κινητο το εχει παρει φιλος και το ειδα,μπορω να πω οτι μου αρεσε λογω μικρου μεγεθους. Το περιεχόμενο του μηνύματος αφαιρέθηκε έπειτα από προσωπική παράκληση... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tayros Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 εσυ δεν εισαι που εχεις το play247?που ειχαν κανει κατι παραπονα κατι παιδια για κατι πραγματα που τους εστειλες? τελος παντων εγω δεν θα προτεινα να το παρει καποιος απο play247,εχω κακη εμπειρια 2 φορες.πιστευω οτι το πλαισιο ειναι αρμοδιο καταστημα και μαλιστα με αλλαγη μεσα σε 7 ημερες αν κατι δεν παει καλα. παντα φιλικα σπυρος. το κινητο το εχει παρει φιλος και το ειδα,μπορω να πω οτι μου αρεσε λογω μικρου μεγεθους. to an eimai i oxi ayto einai thema diko mou! :!: den eimaste san tous allous pou krivontai kai douleyoun ipogia!:ninja: kai na mas peis pies itan i 2 fores pou eixes pikri empiria apo to play!:confused: oso gia to plaisio pou les na diavazeis kalitera ta post na deis oti se kath ena yparxeoun arketa parapona kai malista xontra kai anikousta!:X opos k800i to poulisan kainourgio kai itan metaxirismeno me tilefoniko katalogo mesa kai opos se laptop pou itan sfragismenos kai leipan ta kapakia!:cry: twra ti mou les esy to exo ...............! yg. mipos douleyeis plaisio?:shifty: Παράθεση htc 3300 wm εδωhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=154370 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Το που δουλεύει ο καθένας θέλω να πιστεύω οτι δεν παίζει κανένα ρόλο σε αυτή τη συζήτηση, εκτός και αν.... :X (δεν θέλω ούτε καν να σκεφτώ σενάρια...) Το θέμα είναι οτι ο tayros ανέφερε οτι ακούει ράδιο από το HP 6815 χωρίς να κάνει τπτ έχοντας το ίδιο firmware με μας. Θα παρακαλούσα να μας το επιβεβαιώσει. Τα τοπικ δημιουργούνται για να λύνουν προβλήματα και απορίες, όχι να δημιουργούν νέες, πόσο μάλλον από το πουθενά... Γιαυτό θα ήθελα να το λήξουμε το θέμα του ραδιόφωνου και να προχωρήσουμε. Αν και όταν βγεί νέο firmware (ελπίζω σύντομα γιατί υπάρχουν αρκετά προς διόρθωση) ξανασυζητάμε, αν και αμφιβάλλω αν ποτέ ακουστεί ράδιο από αυτό το κινητό εκτός και αν είναι e-radio! :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Pantos se psaksimo sto net auto pou diapistosa einai oti sto peripou 40%ton sites lene pos exei fm kai sta ipolipa pos den exei.Oti nane..... Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 το θεμα δεν ειναι αμα εχει ραδιο αλλα εαν δουλευει.Η εφαρμογη ειναι μεσα σε ολα αλλα ακομα και αν την τρεξεις δεν ακουγεται τπτ.Τωρα αυτα που μας λεει ο φιλος tayros ειναι υποπτα.Τι παει να πει συνεδεσα τα ακουστικα και ετρεξε?Ετσι αυτοματα?Χρειαζεται και εναν στοιχειωδη file explorer για να βρεις την εφαρμογη που ειναι θαμμενη στο root των Winodows.Τωρα εαν αυτα που πουλανε στο play 247 εχουν και XM radio τοτε οκ παω πασο.ΟΙ διαφημησεις θα πρεπει να γινονται σε ειδικα bannerakia και σιγουρα οχι εις βαρος της ενημερωσγς των χρηστων Οσον αφορα το θεμα μας πολλα ακουγονται στο νετ και ειμαι ετοιμος να περασω και fw του 6828 αν δε βρεθει λυση Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Kai ego to skeutome na to peraso alla fobame mi ginei tipota kai kolisei to kinito re gamoto!!!Pantos pisteuo pos to hardware iparxei mesa. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Τρόπος να μην εμφανίζονται οι επαφές της sim υπάρχει;; Και κατι άλλο, βρέ mods προσθέστε και το HP 6815 μας στα διαθέσιμα avatar!! :protest: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 το θεμα δεν ειναι αμα εχει ραδιο αλλα εαν δουλευει.Η εφαρμογη ειναι μεσα σε ολα αλλα ακομα και αν την τρεξεις δεν ακουγεται τπτ.Τωρα αυτα που μας λεει ο φιλος tayros ειναι υποπτα.Τι παει να πει συνεδεσα τα ακουστικα και ετρεξε?Ετσι αυτοματα?Χρειαζεται και εναν στοιχειωδη file explorer για να βρεις την εφαρμογη που ειναι θαμμενη στο root των Winodows.Τωρα εαν αυτα που πουλανε στο play 247 εχουν και XM radio τοτε οκ παω πασο.ΟΙ διαφημησεις θα πρεπει να γινονται σε ειδικα bannerakia και σιγουρα οχι εις βαρος της ενημερωσγς των χρηστων Οσον αφορα το θεμα μας πολλα ακουγονται στο νετ και ειμαι ετοιμος να περασω και fw του 6828 αν δε βρεθει λυσηφίλε μου θα συμφωνησω απόλυτα μαζι σου,τωρα στο θεμα,πως θα περασεις την 6828,εγω που εκανα μια προπαθεια μου εβγαλε σφαλμα,εχω τηνελληνικη ρομ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 αν περασεις την αγγλικη του 6815 και μετα αυτη του 6828?Εκτος κι αν υπαρχει καποιος regional κωδικος αναγνωρισης και δεν επιτρεπει καθολου να βαλεις αλλες rom.Σε ξενα φορα διαβαζα ποστ που λεγανε οτι περασανε τη ρον του Αtom στο 6828,αλλα διαβασα και ακτι ανατριχιαστικες ιστοριες με συσκευες που κλειδωσανε μετα απο αποτυχημενο fw update.Ειμαι με το χερι στη σκανδαλη αλλα μεχρι να βρω servixe point στη Σαλονικα δεν τολμαω τπτ Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 μα δεν ειναι λιγο κουφο οτι ενα μονο hp εχει ραδιο και ολα τα υπολοιπα οχι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 δυσκολη ερωτηση.Κι αντε να καταλαβω καποια να μην εχουν wifi αλλα ραδιο?Το θεμα βασικα ειναι να το ανοιξει καποιος και να ψαξει πανω στο PCB αν υπαρχει το τσιπακι του ραδιοφωνου,ωστε να ξερουμε τι να κανουμε.Αυτο που ριχνει περισσοτερο αλατι στην πληγη ειναι η παρουσια της σχετικης app στο root των winodows Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john75 Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Prosopika pisteuo kata 99% pos exei to kikloma gia to fm apla einai "kleidomeno".Logika exoun mia grami paragogeis kai analoga tin topo8esia exoun energopiimenes i apenergopiimenes tis sigekrimenes leitourgies. Παράθεση Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 Κανείς ηλεκτρονικός ρε παιδιά?! Και κανένα κινητό εθελοντής για την επέμβαση? Είναι ο μόνος τρόπος να σιγουρευτούμε... Αλλά έχω μια απορία, έστω λέμε έστω οτι έχει fm radio τσιπάκι πως θα το αξιοποιήσουμε αν η ίδια η εταιρία δεν βγάλει κάποιο firmware που να το ενεργοποιεί*, θα ψάξουμε για αμφιβόλου προελεύσεως εκδόσεις από τρίτους; *Και γιατί η εταιρία να βγάλει εκ των υστέρων αναβάθμιση για το κινητό με ραδιόφωνο, θα έρθει και θα πει: "Ά συγνώμη αλλα ξεχάσαμε να σας πούμε, το κινητό σας έχει και ράδιο, να ορίστε!" Δε νομίζω μια εταιρία να απενεργοποιεί με software τρόπο το ραδιόφωνο, κάτι το οποίο θα ήταν κράχτης για το κινητό, με αποτέλεσμα να χάνει κιόλας... Η μόνη περίπτωση που θυμάμαι κάτι παρόμοιο ήταν τότε που η AMD έβγαζε τους Αthlon 550Μhz οι οποίοι ήταν "πειραγμένοι" 600άρηδες ριγμένοι στα 550 γιατί οι 600άρηδες δεν πωλούνταν και κάποιοι που το διαπίστωσαν εξασφάλισαν δωρεάν αναβάθμιση! Αλλά τότε είχε κέρδος η εταιρία με την κίνηση αυτή, τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts