xristinoula Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 ωραια σκηνοθεσια ,πλοκη αυτο το αγορι αγγουρι,δεν τα λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Στη 10η εντολή πάντως δεν ήταν έτσι... Ίσως επειδή παίζει τον 17αρη... Τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παιδια ο "μαζι σου" και η γυναικα απο το ιδρυμα εκαναν κατι παραπανω απο αυτο που θα επρεπε ή απλα ενδιαφερεται πολυ για εκεινον;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Σε ποιο επεισοδιο επαιζε στην 10η?Αφου τον διαλεξε ο Κοκκινοπουλος κατι θα λεει.Το χαζο ειναι οτι ειναι πολυ μικρος κι παιζει να μπει στο νετ κι να δει το θαψιμο:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Μπορεί και να τον ερωτεύτηκε... Σχόλια για την μουσική επιμέλεια: δεν έχω λόγια! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Όσο ταλέντο λείπει απ' το νεαρό τόσο ταλαντούχα είναι η κοπέλα! Εκφραστικότατη. Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Λίγες φακιδούλες έχει στο πρόσωπο βέβαια, αλλά είναι τόσο όμορφη που το παραβλέπεις... :p Το τραγουδάκι της Παπαρίζου ακόμη, τίποτα. Εγώ περίμενα να βγάλουν καμιά διαφήμιση κατ' ευθείαν για το CD Single της σειρές, αλλά πουυυυυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Εντάξει ο τύπος μπορεί να είναι ατάλαντος αλλά όλοι άλλοι είναι εξαιρετικοί στις ερμηνείες τους!! Νομίζω πως αυτή η σειρά είναι κάτι καινούριο για τα ελληνικά δεδομένα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Θέλετε και γυναικεία άποψη για την κοπέλα; :p Εγώ τη βρίσκω πολύ όμορφη, κυρίως γιατί δεν έχει συνηθισμένη φάτσα, έχει κάτι το ιδιαίτερο. Έλεος πια, δε βαρεθήκατε τις ψηλές (βαμμένες) ξανθιές με τέλειο σώμα και αψεγάδιαστο, παστωμένο πρόσωπο;:ninja: Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 SHOCK. Τέλειο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Έλεος πια, δε βαρεθήκατε τις ψηλές (βαμμένες) ξανθιές με τέλειο σώμα και αψεγάδιαστο, παστωμένο πρόσωπο;:ninja: Όχι! :p Να προσθέσω επίσης ότι μου άρεσε πολύ και σαν παραγωγή. Και να ξαναπώ ότι αξίζουν συγχαρητήρια στο σκηνοθέτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 To τραγούδι της Παπαρίζου είναι τέλειο! Αυτό θέλω να βρω!!! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Εμένα η σειρά δε μου άρεσε καθόλου. Βέβαια για τους φαν του είδους (ειδος: υπερβολικές - εξωπραγματικές δραματικές σειρές) μπορεί να είναι καλή. Εμένα μου φάνηκε υπερβολικά ψεύτικη και δήθεν. Δε με άγγιξε σε κανένα της σημείο. Οι ερμηνείες πολύ κακές και των 2 βασικών πρωταγωνιστών, αλλά ειδικά του αγοριού. Παρέλαση από κλισέ κατά τα άλλα η υπόθεση. Οι διάλογοι υπερβολικοί... Ακόμα και το τραγούδι της έναρξης δε μου άρεσε. Ειλικρινά μου φάνηκε πολύ επιτηδευμένο και καθόλου προϊόν αυθεντικής έμπνευσης. Σα να ζορίστηκαν πολύ για να το γράψουν. Το μόνο θετικό στοιχείο ήταν η επιλογή των άλλων τραγουδιών, με βάση το πρώτο επεισόδιο και τα trailer που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα. Αρκεί αυτό για να παρακολουθήσει κανείς μια σειρά; Φυσικά και όχι:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αν τους έβγαλα σωστά αυτοί είναι και οι στίχοι: Η ψυχή μου φωνάζει. Η φοβισμένη σου αγκαλιά. Και ακολουθώ τις γραμμές σου, μήπως και φτάσω στην καρδιά. Θέλω να ‘μαι μαζί σου μοναχά. Πες ότι η ζωή είναι μια στάλα ταξίδι και βγες σε ένα φιλί. Τον κόσμο θέλει θάρρος κι αλήθεια μαζί. Όμως εσύ είσαι τραγούδι είσαι πόνος κι εγώ σε κυνηγω δε σ’ αφήνω για τίποτα πάνω στη γή. ναι δεν αφήνω την τρέλα αυτή γι άλλο τίποτα πάνω στη γή… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Εμένα η σειρά δε μου άρεσε καθόλου. Βέβαια για τους φαν του είδους (ειδος: υπερβολικές - εξωπραγματικές δραματικές σειρές) μπορεί να είναι καλή. Εμένα μου φάνηκε υπερβολικά ψεύτικη και δήθεν. Δε με άγγιξε σε κανένα της σημείο. Οι ερμηνείες πολύ κακές και των 2 βασικών πρωταγωνιστών, αλλά ειδικά του αγοριού. Παρέλαση από κλισέ κατά τα άλλα η υπόθεση. Οι διάλογοι υπερβολικοί... Ακόμα και το τραγούδι της έναρξης δε μου άρεσε. Ειλικρινά μου φάνηκε πολύ επιτηδευμένο και καθόλου προϊόν αυθεντικής έμπνευσης. Σα να ζορίστηκαν πολύ για να το γράψουν. Το μόνο θετικό στοιχείο ήταν η επιλογή των άλλων τραγουδιών, με βάση το πρώτο επεισόδιο και τα trailer που έχουν παιχτεί μέχρι τώρα. Αρκεί αυτό για να παρακολουθήσει κανείς μια σειρά; Φυσικά και όχι:rolleyes: Γνώμη σου:) Εγώ προσωπικά μπορώ να πω ότι είναι μέτρια προς καλή η σειρά (κάποιοι διάλογοι μου την έσπασαν λίγο και ακόμα περισσότερο αυτός πατέρα-κόρης). Κι έπειτα ας μην ξεχνάμε ότι είναι και πρώτο επεισόδιο. Το τραγούδι αλλά και οι τίτλοι αρχής και τέλους φυσικά είναι κορυφαίοι καθώς και το τραγούδι της Παπαρίζου... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Φαντάζομαι το MEGA απόψε θα χτύπησε κόκκινο... Μαρία, Παρά 5 και τώρα αυτό... Όπως επίσης θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως με τον kostas@sl45i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Αν τους έβγαλα σωστά αυτοί είναι και οι στίχοι: Η ψυχή μου φωνάζει. Η φοβισμένη σου αγκαλιά. Και ακολουθώ τις γραμμές σου, μήπως και φτάσω στην καρδιά. Θέλω να ‘μαι μαζί σου μοναχά. Πες ότι η ζωή είναι μια στάλα ταξίδι και βγες σε ένα φιλί. Τον κόσμο θέλει θάρρος κι αλήθεια μαζί. Όμως εσύ είσαι τραγούδι είσαι πόνος κι εγώ σε κυνηγω δε σ’ αφήνω για τίποτα πάνω στη γή. ναι δεν αφήνω την τρέλα αυτή γι άλλο τίποτα πάνω στη γή… Τσ τσ τι εισαί εσύ ρε!:lol: :) :D Πώς το θυμάσαι όλο αυτό!!!! Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Το έχω γράψει στο DVD και το χω ξαναβάλει και το βλέπω... :p Αυτή η σειρά θα είναι σίγουρα άλλη μια προσθήκη στη μεγάλη συλλογή σειρών που έχω! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Και μένα συνολικά άνοστο και κακό μου φάνηκε το 1ο επεισόδιο. Κάποιες καλές επιλογές στη μουσική ναι, αλλά και κάποια μακρόσυρτα μουσικά διαλλείματα ασυγχώρητα για "πιλότο" σειράς. Η σκηνοθεσία ήθελε να πει κάτι και να φανεί ότι πρωτοτυπεί ίσως (?), αλλά δεν... (και πάλι παρακάτω αυτό αναμένεται να φτιάξει) Νομίζω ότι εκαναν το λάθος να δείξουν πολύ εισαγωγή στο 1ο επεισόδιο και λιγότερο απο το τι θα έχει αυτή η σειρά γενικότερα. Αρκετά μεγάλο λάθος για σειρά που θα είναι κυρίως on the road/action (μπορούσαν αποσπασματικά π.χ. flashbacks να δώσουν κομμάτια αργότερα)... Ερμηνείες κάπως κρύες όντως, αλλά αυτά ενδέχεται να φτιάξουν/να εγκλιματιστούν οι ηθοποιοί σιγα σιγά (έχει ξανασυμβεί). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Το έχω γράψει στο DVD και το χω ξαναβάλει και το βλέπω... :p Αυτή η σειρά θα είναι σίγουρα άλλη μια προσθήκη στη μεγάλη συλλογή σειρών που έχω! :p Α! Μπορείς να ανεβάσεις τους τίτλους αρχής και τέλους της Παπαρίζου; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 H σειρα ειναι απλα Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΗ!! :w00t: :w00t: :yahoo: (κι ακομα πιο θεικοι ηταν οι τιτλοι αρχης και τελους με την κομματαρα) Εις πεισμα ολων θα πω οτι ο Τοτσικας μου αρεσε αρκετα ερμηνευτικα και σε καμια περιπτωση δεν μου φανηκε αγγουρι (μην τρελαθουμε κιολας αμα βγαζετε τον Τοτσικα αγγουρι ο Ανανιαδης απο την Μαρια την Ασχημη σε ποια κατηγορια ανηκει;; :wacko: ). Η κοπελια ηταν παρα πολυ καλη οπως επισης και η Σχιζα κι ο Νουσιας που κανει τον αστυνομο. Ειμαι σιγουρη οτι τα καλυτερα επεισοδια ερχονται!! :D Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Α! Μπορείς να ανεβάσεις τους τίτλους αρχής και τέλους της Παπαρίζου; Φυσικά! Αύριο όμως γιατί τώρα βαριέμαι! :p Βίντεο ή ήχο μόνο; Ε, μην μου πείτε εσείς που διαφωνείτε ας πούμε ότι η πρώτη σκηνή με τα κεριά και το σπίτι που καιγόταν, δεν ήταν ανατριχιαστική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Τελικα αν και περιμενα πως και πως να την δω, την εχασα....απο οτι διαβαζω αξιζει......ισως αμα ανεβει πουθενα να την δω αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Παιδια ο "μαζι σου" και η γυναικα απο το ιδρυμα εκαναν κατι παραπανω απο αυτο που θα επρεπε ή απλα ενδιαφερεται πολυ για εκεινον;:p Την ιδια απορια εχω και εγω.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Τελικα αν και περιμενα πως και πως να την δω, την εχασα....απο οτι διαβαζω αξιζει......ισως αμα ανεβει πουθενα να την δω αυριο Θα ανέβει σίγουρα σε ένα site που ξέρω... ;) Θα σας δώσω αύριο (ή όποτε ανέβει) link από rapidshare. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts