chris_2005 Δημοσιεύτηκε January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2007 Νέα σειρά από το MEGA. Θα παίζεται από Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις 23.00. Είδα το τρειλερ και είναι απίστευτο... Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 επειδη εγω δεν το ειδα..απο ποια αποψη σου φανηκε απιστευτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Από τις σκηνές που έδειξε... Και από το τραγούδι των τίτλων... Και νομίζω είχα διαβάσει και την υπόθεση γιατί ήταν να βγει στην αρχή της χρονιάς. Τώρα βέβαια δεν θυμάμαι τι έλεγε! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigo Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 einai aytou pou ekane to 504 km boreia athinas to idio katathliptiko mou fainetai ki ayto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Εγγύηση τότε............. Καταπληκτικό το 504... Από τις καλύτερες σειρές που είδα ποτέ! Α btw ξεκινά και ακόμη ένα νέο σίριαλ, το "Ίχνη". Δεν έχω όμως πληροφορίες γι αυτό ακόμη... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Όντως το τρέιλερ ήταν απίστευτο. Με πολλά εξωτερικά γυρίσματα, λίμνες, λάσπες.. τρένα. Ειλικρινά πολύ γραφική σειρά φαίνεται. Ελπίζω να κρατήσει έτσι.. Είδωμεν.. :) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Ακριβώς είχε εκπληκτικά τοπία. Ηθοποιούς δεν πρόσεξα. Προσέξατε; Εμένα μου πήραν τα μυαλά τα τοπία και η μουσική :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Ό άντρας ήταν μακρυμάλλης πάντως και η κοπέλα είχε αναλόγως κοντό μαλλί. Όμορφη η υπογραφή σου εν τω μεταξύ ;) Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Thanks. Και που να το ζούσες και το τοπίο, γιατί είναι πραγματικό... Δεν ήταν γνωστοί οι ηθοποιοί δηλαδή; Βασικά καλύτερα. Το προτιμώ για να πω και την αλήθεια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libido Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 το τραγούδι είναι ευπέροχο. και όταν όντως έχεις ζήσει κατι αντίστοιχο, τότε σου θυμζιει τον ανθρωπο που τότε του είπες. "μαζί σου δεν φοβάμαι τίποτα" Παράθεση Κακοποίηση,Γενική γραμματεία ισότητας,Εμπορία ανθρώπων - trafficking παιδιά SOS 1056, 11012 cyberkid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resido Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλή σειρά φαίνεται,σαν το φεύγα είναι περίπου.Οι περισσότεροι ηθοποιοί πάντως δεν είναι γνωστοί. Παράθεση Να 'φευγε όλη η κοινωνία με ταξιά, με λεωφορεία να μας σκέπαζε απόψε σκέτος ουρανός Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 To τρέιλερ που το είδατε; Το έδειξε στο Μέγκα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ναι φιλε μου..το δειχνει συχνα παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Σοβαρά; Δεν έτυχε να το πετύχω καμιά φορά. Θέλω πάντως να το δω το τρέιλερ γιατί απ' ότι λέτε, πρέπει να είναι καλό. Συνήθως πότε το έχετε πετύχει να παίζει; Μεσημέρια, βράδια... (στο περίπου) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Καλά και συχνά δεν το λες... Εγώ μια φορά το είδα... Αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει να πέσει τρελή προώθηση και δικαίως κιόλας... Γι αυτό βγαίνει και μόνο του (σχεδόν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Από αυτό που είδα στη διαφήμιση,μπορώ να πω ότι φαίνεται το λιγότερο ενδιαφέρουσα.2 παιδιά με σακίδια στη πλάτη που τους κυνηγάνε στην ελληνική επικράτεια?Ίδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ειδα το τρειλερ.Καλη σειρα φαινεται.Σου κινει τη περιεργεια να τη δεις,οταν ξεκινησει.Αν το βαλουν μετα το παρα πεντε,και συνεχιζουν τις απανωτες διαφημισεις,εγω πιστευω πως θα πιασει η σειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Πέτυχα κι εγώ το τρέιλερ σήμερα το βράδυ. Ένα που διαρκούσε μερικά δευτερόλεπτα. Ενδιαφέρον φαίνεται, πράγματι. Θα παρακολουθήσω σίγουρα το πρώτο επεισόδιο να δω τι παίζει. Ξέρει κανείς αν παίζεται και μεγάλο τρέιλερ στο Μέγκα (3-4 λεπτά διάρκεια) όπως παιζόταν για όλες τις σειρές στην αρχή της τηλεοπτικής σαιζόν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ξέρω ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω αυτό, αλλά καλό θα ήταν να υπήρχε και σε αυτό το θέμα: Ποιό ξένο τραγούδι ακούγεται στο τρέιλερ της σειράς; :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ελληνικό είναι το τραγούδι από Παπαρίζου. Αυτό φαντάζομαι εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ξέρω ότι υπάρχει αντίστοιχο θέμα για να ρωτήσω αυτό, αλλά καλό θα ήταν να υπήρχε και σε αυτό το θέμα: Ποιό ξένο τραγούδι ακούγεται στο τρέιλερ της σειράς; :) "Mad World" από Gary Jules (κάπως έτσι). Είναι (πάρα πολύ καλή) διασκευή στο τραγούδι των Tears for Fears και ακουγόταν στην απίστευτη ταινία :!: Donnie Darko. Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Παιδιά για ποιό ξένο τραγούδι μιλάτε; :dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Άλλαξε νομίζω, είχε το προηγούμενο τρέιλερ ξένο. "Mad World" από Gary Jules (κάπως έτσι). Είναι (πάρα πολύ καλή) διασκευή στο τραγούδι των Tears for Fears και ακουγόταν στην απίστευτη ταινία Donnie Darko.Το «κοιτάω» και επανέρχομαι Αυτό είναι, ευχαριστώ Kaveiros... :D :up: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Λέω κι εγώ... Μα τόσο πια; Να μην ξεχωρίζω αγγλικά από ελληνικά; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Πάντως αυτό το τρέιλερ που είδα μόλις είχε το Pure Morning των Placebo... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts