b744pilot Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Θέλω να δω τα μούτρα της Μαρκέλας και της Λιλιαν όταν την δουν!:D Σίγουρα με τον Αλέξη θα μείνει στο τέλος. Αλλιώς όλη η σειρά είναι μια μούφα.Αφού για τον Μαντα γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Θέλω να δω τα μούτρα της Μαρκέλας και της Λιλιαν όταν την δουν!:D Σίγουρα με τον Αλέξη θα μείνει στο τέλος. Αλλιώς όλη η σειρά είναι μια μούφα.Αφού για τον Μαντα γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές. αστα θα αφρισουν...:lol: αυτο πιστευω και εγω παντως!με τον Μαντα θα μεινει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Θέλω να δω τα μούτρα της Μαρκέλας και της Λιλιαν όταν την δουν!:D Σίγουρα με τον Αλέξη θα μείνει στο τέλος. Αλλιώς όλη η σειρά είναι μια μούφα.Αφού για τον Μαντα γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές. Oι αλλαγές γίνονται , για να νιώσει η Μαρία καλύτερα με τον εαυτό της, κι όχι για να αρέσει στον Μαντά και να ξαναπάει κοντά του... Γι'αυτό και δεν έχει γυρίσει ακόμη...Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είχε επιστρέψει πίσω, αμέσως μετά την αλλαγή, εφ'όσον της το είχε ήδη επιτρέψει κι η Τζίνα...! Όσο για το αν θα τα ξανάβρει με την Μαρία ο Αλέξης, μην είστε και τόσο σίγουροι... Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη χθεσινή της εκπομπή προς τον Άνθιμο Ανανιάδη, για το αν θα έχει τελικά happy end η σειρά, ο Άνθιμος απάντησε : "Αυτό δεν είναι σίγουρο... Μην ξεχνάτε πως ο Αλέξης αγάπησε την Μαρία ως άσχημη κι όχι ως όμορφη.... Παρακάτω δεν μπορώ να πω. Θα τα δείτε στις οθόνες σας..." Επομένως κρατείστε μια επιφύλαξη... Και μεταξύ μας, μακάρι να μείνει με τον Φίλιππο η Μαρία και να τα ξαναβρει με την Μαρκέλλα ο Αλέξης...Ωραίο τέλος και πάνω από όλα...ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ...!!!! :):):) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Oι αλλαγές γίνονται , για να νιώσει η Μαρία καλύτερα με τον εαυτό της, κι όχι για να αρέσει στον Μαντά και να ξαναπάει κοντά του... Γι'αυτό και δεν έχει γυρίσει ακόμη...Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είχε επιστρέψει πίσω, αμέσως μετά την αλλαγή, εφ'όσον της το είχε ήδη επιτρέψει κι η Τζίνα...! Όσο για το αν θα τα ξανάβρει με την Μαρία ο Αλέξης, μην είστε και τόσο σίγουροι... Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη χθεσινή της εκπομπή προς τον Άνθιμο Ανανιάδη, για το αν θα έχει τελικά happy end η σειρά, ο Άνθιμος απάντησε : "Αυτό δεν είναι σίγουρο... Μην ξεχνάτε πως ο Αλέξης αγάπησε την Μαρία ως άσχημη κι όχι ως όμορφη.... Παρακάτω δεν μπορώ να πω. Θα τα δείτε στις οθόνες σας..." Επομένως κρατείστε μια επιφύλαξη... Και μεταξύ μας, μακάρι να μείνει με τον Φίλιππο η Μαρία και να τα ξαναβρει με την Μαρκέλλα ο Αλέξης...Ωραίο τέλος και πάνω από όλα...ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ...!!!! :):):) Ο μεγάλος έρωτας της Μαρίας όμως είναι ο Μαντάς. Και σίγουρα με τον Μαντά θα καταλήξει στο τέλος, για να μην δυσαρεστηθούν και οι περισσότεροι τηλεθεατές. ;) Άσε και που η Μαρία δεν είναι χαρακτήρας που ερωτεύεται κάθε μέρα και διαφορετικό. Τον Μαντα έχει στο μυαλό της κι ας μην μας το δείχνει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Ο μεγάλος έρωτας της Μαρίας όμως είναι ο Μαντάς. Και σίγουρα με τον Μαντά θα καταλήξει στο τέλος, για να μην δυσαρεστηθούν και οι περισσότεροι τηλεθεατές. ;) Άσε και που η Μαρία δεν είναι χαρακτήρας που ερωτεύεται κάθε μέρα και διαφορετικό. Τον Μαντα έχει στο μυαλό της κι ας μην μας το δείχνει:p Δεν νόμιζω ο συγκεκριμένος ηθοποιός που παίζει τον Μαντά να αρέσει σε πολλούς τηλεθεατές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Oι αλλαγές γίνονται , για να νιώσει η Μαρία καλύτερα με τον εαυτό της, κι όχι για να αρέσει στον Μαντά και να ξαναπάει κοντά του... Γι'αυτό και δεν έχει γυρίσει ακόμη...Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είχε επιστρέψει πίσω, αμέσως μετά την αλλαγή, εφ'όσον της το είχε ήδη επιτρέψει κι η Τζίνα...! Όσο για το αν θα τα ξανάβρει με την Μαρία ο Αλέξης, μην είστε και τόσο σίγουροι... Σε ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου στη χθεσινή της εκπομπή προς τον Άνθιμο Ανανιάδη, για το αν θα έχει τελικά happy end η σειρά, ο Άνθιμος απάντησε : "Αυτό δεν είναι σίγουρο... Μην ξεχνάτε πως ο Αλέξης αγάπησε την Μαρία ως άσχημη κι όχι ως όμορφη.... Παρακάτω δεν μπορώ να πω. Θα τα δείτε στις οθόνες σας..." Επομένως κρατείστε μια επιφύλαξη... Και μεταξύ μας, μακάρι να μείνει με τον Φίλιππο η Μαρία και να τα ξαναβρει με την Μαρκέλλα ο Αλέξης...Ωραίο τέλος και πάνω από όλα...ΜΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ...!!!! ειχε η τατιανα τον ανθιμο και το εχασα;;; :sorry::sorry: φτου... Δεν νόμιζω ο συγκεκριμένος ηθοποιός που παίζει τον Μαντά να αρέσει σε πολλούς τηλεθεατές ρωτα σε ολα τα λυκεια της χωρας και οχι μονο( :rolleyes: ) και το ξανασυζηταμε... ο ανθιμος ειναι :O:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ρωτα σε ολα τα λυκεια της χωρας και οχι μονο( :rolleyes: ) και το ξανασυζηταμε... ο ανθιμος ειναι :O:O:O Δεν είμαι και ο πλέον κατάληλλος για σφυγμομέτρηση σε σχέση με την Μαρία την Άσχημη. Μέχρι πριν από λίγο καιρο εβρίζα τη μάνα, την αδερφή και την κοπέλα μου που το βλέπαν και από τότε που πήγε η Μαρία στο παρίσι έχω γίνει fan:O Έγω από όσες έχω ακούσει σχόλια για τον Άνθιμο (όλες έχουν τελειώσει το σχολείο) δεν ήταν τα καλύτερα. Αν τα κορίτσια λυκείου θεωρουν τον Άνθιμο sex symbol αρχίζω να ανυσυχώ για το που οδεύει η νέα γενία. Ίσως πάλι να νομίζουν ότι είναι και αυτός 16χρόνος και σε λίγα χρόνια θα ψηλώσει :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Χαχαχαχα,οι αντρες οταν θελουν να πουν κακια για την εμφανιση αλλου αντρα ειναι πολυ καλοι:lol::lol:..Joel πολυ καλο.Εγραψες..Αν και εγω το θεωρω γλυκουλη τον Ανθιμο..Ειναι baby face.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 otan eixa dei ton anthimo pos-ton-lene sto straight story mou arese,ton vrika glukouli! :O apo tote pou ton eida sth maria omos den m'aresei katholou,oute san emfanisi oute san ithopoios..:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 otan eixa dei ton anthimo pos-ton-lene sto straight story mou arese,ton vrika glukouli! :O apo tote pou ton eida sth maria omos den m'aresei katholou,oute san emfanisi oute san ithopoios..:X Στο straight story ο Άνθιμος ήταν εξαιρετικός πραγματικά...Λόγω αυτής της ταινίας τον συμπάθησα...Απλά, έκανε ένα άτομο της ηλικίας του και του πήγαινε πολύ ο ρόλος...! Και κάτι άλλο: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ STRAIGHT STORY...!!! Mου άρεσε πάρα πολύ η ταινία...Ίσως, από τις καλύτερες ελληνικές... Προσωπική άποψη βέβαια...:):):) Στην Μαρία την άσχημη, τον πάω πολύ στις φάσεις που πίνει και γίνεται χώμα για το Μαράκι... Ίσως μου θυμίζει εμένα, γι'αυτό...:happy::happy::happy: Trela7, εχθές στην Τατιάνα ήταν καλεσμένες οι αδελφές Μαγγίρα, και βγήκε στον αέρα ο Άνθιμος για να μιλήσει για την Ματθίλδη...:) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Χαχαχαχα,οι αντρες οταν θελουν να πουν κακια για την εμφανιση αλλου αντρα ειναι πολυ καλοι:lol::lol:..Joel πολυ καλο.Εγραψες..Αν και εγω το θεωρω γλυκουλη τον Ανθιμο..Ειναι baby face.. Έχω μία πολύ καλή φίλη, η οποία ήταν συμμαθήτρια με τον Άνθιμο στο λύκειο στην Γλυφάδα...Μου έλεγε τι γινόταν μες στην τάξη... Ο τύπος ήταν μισός από ότι τώρα (τώρα κάτι του έδωσαν κι έχει φουσκώσει αρκετά) και ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΨΩΝΙΟ...! Το φρύδι από τότε το έβγαζε κι έτρωγε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ δούλεμα...!!! Επίσης , πέρυσι, είχε ανέβει μία μέρα στην σχολή μου και τον είχα πετύχει...Αν δεν τον έβλεπα από κοντά, δεν θα το πίστευα ότι είναι όντως τόοοοοσο κοντος...!:X:X Συνδιάστε το ύψος με κολλητό δερμάτινο παντελόνι, μπότα από δέρμα φιδιού και άσπρο extreme πουκάμισο και θα ολοκληρώσετε την εικόνα που αντικρύσαμε ολοι στη παρέα μου...!!!! :lol::lol: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 otan eixa dei ton anthimo pos-ton-lene sto straight story mou arese,ton vrika glukouli! :O apo tote pou ton eida sth maria omos den m'aresei katholou,oute san emfanisi oute san ithopoios..:X Μπράβο Katy αποκατέστησες την πίστη μου στη νέα γενία (σαν 60άρης μιλάω) Έχω μία πολύ καλή φίλη, η οποία ήταν συμμαθήτρια με τον Άνθιμο στο λύκειο στην Γλυφάδα...Μου έλεγε τι γινόταν μες στην τάξη... Ο τύπος ήταν μισός από ότι τώρα (τώρα κάτι του έδωσαν κι έχει φουσκώσει αρκετά) και ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΟ-ΨΩΝΙΟ...! Το φρύδι από τότε το έβγαζε κι έτρωγε ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ δούλεμα...!!! Επίσης , πέρυσι, είχε ανέβει μία μέρα στην σχολή μου και τον είχα πετύχει...Αν δεν τον έβλεπα από κοντά, δεν θα το πίστευα ότι είναι όντως τόοοοοσο κοντος...!:X:X Συνδιάστε το ύψος με κολλητό δερμάτινο παντελόνι, μπότα από δέρμα φιδιού και άσπρο extreme πουκάμισο και θα ολοκληρώσετε την εικόνα που αντικρύσαμε ολοι στη παρέα μου...!!!! :lol::lol: totally agree Nino. Κάλα το ψώνιο του φαίνεται από μακρία. Επίσης θέλω να πω στις κόπελες έμεις οι άντρες δεν λέμε ποτέ κακίες. Τι φταίμε εμείς που ο Άνθιμος είναι 1.40 πάνω σε σκαμνάκι. Χωρίς πλάκα πάντως όντως στο Straight Story ήταν καλός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Πρεπει να ειναι γυρω στο 1.65..Και ο Τομ Κρουζ πχ δεν ειναι πιο ψηλος:p:p:lol:.Ενταξει ,ειναι και κοντουλης και προσωπικα σαν αντρα βρισκω πιο θελκτικο τον αντιζηλο του και αρρενωπο.Γενικα δεν ειναι ο τυπος που μου αρεσει.Αλλα εχει ομορφο προσωπο ο Ανθιμος.Αυτο δεν μπορειτε να πειτε οχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Πρεπει να ειναι γυρω στο 1.65..Και ο Τομ Κρουζ πχ δεν ειναι πιο ψηλος:p:p:lol:.Ενταξει ,ειναι και κοντουλης και προσωπικα σαν αντρα βρισκω πιο θελκτικο τον αντιζηλο του και αρρενωπο.Γενικα δεν ειναι ο τυπος που μου αρεσει.Αλλα εχει ομορφο προσωπο ο Ανθιμος.Αυτο δεν μπορειτε να πειτε οχι.. Ως φάτσα συμπαθητικός είναι ο Άνθιμος δε λέω. Ο λόγος που τον θάβω (και δεν είμαι ο μόνος) είναι αυτό το στιλάκι "τώρα που ήρθα εγώ ποιός Μπραντ Πιτ;". Αν δεν ήταν τόσο ψώνιο κούβεντα δε θα λέγαμε. Και ο Ρίζος που έκανε μεγάλη καριέρα στο ίδιο μπόι ήτανε αλλά δεν έλεγε τέτοια.:lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Στο straight story ο Άνθιμος ήταν εξαιρετικός πραγματικά...Λόγω αυτής της ταινίας τον συμπάθησα...Απλά, έκανε ένα άτομο της ηλικίας του και του πήγαινε πολύ ο ρόλος...! Και κάτι άλλο: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ STRAIGHT STORY...!!! Mου άρεσε πάρα πολύ η ταινία...Ίσως, από τις καλύτερες ελληνικές... Προσωπική άποψη βέβαια...:):):) Στην Μαρία την άσχημη, τον πάω πολύ στις φάσεις που πίνει και γίνεται χώμα για το Μαράκι... Ίσως μου θυμίζει εμένα, γι'αυτό...:happy::happy: Trela7, εχθές στην Τατιάνα ήταν καλεσμένες οι αδελφές Μαγγίρα, και βγήκε στον αέρα ο Άνθιμος για να μιλήσει για την Ματθίλδη...:) αα οκ!!! ευχαριστω!!! κοιταξτε, εμενα ο ανθιμος μου φαινεται παρα πολυ ωραιος, ειναι οντως κοντος, αλλα ειναι ωραιο παιδι... :O σοφι, που εισαι να με υποστηριξεις!!!!:rolleyes: τωρα επειδη εχουμε βγει οφ τοπικ και το θεμα μας δεν ειναι το κατα ποσο ο ανθιμος ειναι ωραιος ή οχι, να πω οτι ελπιζω συντομα η μαρια να βγαλει και τα γυαλια, χωρις τα γυαλια ιεναι πολυ ομορφη!!!! αλλά θελω να δω οτι οι αλλαγες που κανει θα της αρεσουν τοσο ωστε να τις κανει και μονη της...ας πουμε μεχρι τωρα παραπονιεται για τα τακουνια και το μεικ απ, ελπιζω οταν γυρισει αθηνα να τα κανει μονη της!!:):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 αα οκ!!! ευχαριστω!!! κοιταξτε, εμενα ο ανθιμος μου φαινεται παρα πολυ ωραιος, ειναι οντως κοντος, αλλα ειναι ωραιο παιδι... :O σοφι, που εισαι να με υποστηριξεις!!!!:rolleyes: τωρα επειδη εχουμε βγει οφ τοπικ και το θεμα μας δεν ειναι το κατα ποσο ο ανθιμος ειναι ωραιος ή οχι, να πω οτι ελπιζω συντομα η μαρια να βγαλει και τα γυαλια, χωρις τα γυαλια ιεναι πολυ ομορφη!!!! αλλά θελω να δω οτι οι αλλαγες που κανει θα της αρεσουν τοσο ωστε να τις κανει και μονη της...ας πουμε μεχρι τωρα παραπονιεται για τα τακουνια και το μεικ απ, ελπιζω οταν γυρισει αθηνα να τα κανει μονη της!!:):) Γιατί είναι off topic να κριτικάρουμε τον Άνθιμο; Ένας απο τους λόγους να συζητάς μια σειρά είναι για να θάψεις τον ηθοποιό/χαρακτήρα που σου τη σπάει:devil: Τες Πα μόλις είδα το επεισόδιο της Παρασκεύης. Σε πόλυ love story εξελίσεται μου φαίνεται το Φίλιππος-Μάρια (μέχρι και Cinderella αναφορά είχε). Λέτε να έχουμε εκπλήξεις στο τέλος και να μείνει ο Μαντάς μπουκάλα ή με τη Μαρκέλλα? Μακάρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Βγήκε κανένα soundtrack της σειράς, όπως το "Μαζί Σου"? Κάνενα DVD της σειράς; Ανακοινώσανε τίποτε ή μπααα; Το ημερολόγιό της; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Γιατί είναι off topic να κριτικάρουμε τον Άνθιμο; Ένας απο τους λόγους να συζητάς μια σειρά είναι για να θάψεις τον ηθοποιό/χαρακτήρα που σου τη σπάει:devil: Τες Πα μόλις είδα το επεισόδιο της Παρασκεύης. Σε πόλυ love story εξελίσεται μου φαίνεται το Φίλιππος-Μάρια (μέχρι και Cinderella αναφορά είχε). Λέτε να έχουμε εκπλήξεις στο τέλος και να μείνει ο Μαντάς μπουκάλα ή με τη Μαρκέλλα? Μακάρι. Μακάρι να μείνει με τον Φίλιππο η Μαρία...Θα έχει πιο ενδιαφέρον η όλη κατάσταση! Ο Αλέξης την εβδομάδα αυτή θα τα ξαναβρεί με την Μαρκέλλα...Θα είναι μόνιμο, θα είναι παροδικό, αυτο θα φανεί με την επιστροφή της ομορφούλας...!!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 τελικά σιγουρη ημερομηνία για το ποτε γυρίζει μαθαμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 τελικά σιγουρη ημερομηνία για το ποτε γυρίζει μαθαμε; Την άλλη Τετάρτη γυρίζει...Σίγουρη πηγή...;);););) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Την άλλη Τετάρτη γυρίζει...Σίγουρη πηγή...;);););) οκ, έχω καιρό... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 εγω σημερα (εχθες) γιατι ακουσα οτι γυρισει σήμερα (σήμερα δλδ Τρίτη) :!: :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CElacto Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 εγω σημερα (εχθες) γιατι ακουσα οτι γυρισει σήμερα (σήμερα δλδ Τρίτη) :!: :confused: Στο χθεσινό επεισόδιο ειπαν ότι είναι η τελευταία μέρα στο Παρίσι και αύριο επιστρέφει στην Αθήνα. Μέχρι το δικό τους αύριο βέβαια μπορεί να μεσολαβήσουν και τέσσερα επεισόδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]"If I had a dollar bill for every time I've been wrong, I'd be a self-made millionaire" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Στο χθεσινό επεισόδιο ειπαν ότι είναι η τελευταία μέρα στο Παρίσι και αύριο επιστρέφει στην Αθήνα. Μέχρι το δικό τους αύριο βέβαια μπορεί να μεσολαβήσουν και τέσσερα επεισόδια. Αυτή είναι και η μεγάλη ομοιότητα του σίριαλ με το "24". :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Χαχαχαχα,οι αντρες οταν θελουν να πουν κακια για την εμφανιση αλλου αντρα ειναι πολυ καλοι:lol::lol:..Joel πολυ καλο.Εγραψες..Αν και εγω το θεωρω γλυκουλη τον Ανθιμο..Ειναι baby face..ναι ειδικά αυτά τα υπέροχα φρύδια...τεριάζουν και με της πολυαγαπημένης του Μαρίας...:p Στο χθεσινό επεισόδιο ειπαν ότι είναι η τελευταία μέρα στο Παρίσι και αύριο επιστρέφει στην Αθήνα. Μέχρι το δικό τους αύριο βέβαια μπορεί να μεσολαβήσουν και τέσσερα επεισόδια. πράγματι έχω κουραστει λίγο με τέτοιου στυλ αργοπορείες...:O Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts