b744pilot Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 την εχει κανεις σε φωτογραφια τωρα που λενε οτι εγινε ομορφη?!δεν την βλεπω την σειρα αλλα εχω περιεργεια να δω πως ειναι... Μπες στο τεστ http://www.megatv.com/maria_asximi/quiz.asp και δεξιά έχει λινκ για να δεις τις αλλαγές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 p@nos... είσαι big fan μου! Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 14 ερωτήσεις! Είμαι πολύ καλή σου φίλη, αλλά όχι «κολλητή» σου! Γνωρίζεις πολλά πράγματα για μένα αλλά όχι αρκετά… με λίγη ''αντιγραφη'' δεν εμεινα μετεξεταστεος!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Thanasis... είσαι super fan μου! Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 18 ερωτήσεις! Είσαι ένας από τους εκλεκτούς Super Fan μου! Είμαι πιο fan από σένα:lol::p chris7_... είσαι big fan μου!Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 15 ερωτήσεις!Είμαι πολύ καλή σου φίλη, αλλά όχι «κολλητή» σου! Γνωρίζεις πολλά πράγματα για μένα αλλά όχι αρκετά…:cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3_POWER Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Ζ3_POWER... είσαι super fan μου!Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 19 ερωτήσεις!Είσαι ένας από τους εκλεκτούς Super Fan μου! :) Παράθεση BMW RULES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 FREAK_OF_NATURE... είσαι fan μου!Έχεις απαντήσει σωστά σε 2 ερωτήσεις.Είμαι φίλη σου αλλά δεν θα μπορέσω ακόμα να γίνω «κολλητή» σου. Δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα για μένα… ΧΑΧΑΧΑ.με δυο σωστες ερωτησεις με εβγαλε και φαν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 FREAK_OF_NATURE... είσαι fan μου!Έχεις απαντήσει σωστά σε 2 ερωτήσεις.Είμαι φίλη σου αλλά δεν θα μπορέσω ακόμα να γίνω «κολλητή» σου. Δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα για μένα… ΧΑΧΑΧΑ.με δυο σωστες ερωτησεις με εβγαλε και φαν... :lol::lol: αραγε με καμια τι θα ελεγε? και εσυ πως τα καταφερες να απαντησεις μονο σε δυο ερωτησεις?και στην τυχη να απαντουσες πιο πολλες θα μαζευες!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 το εχω δει μονο 5-10 λεπτα στο συνολο.. ηξερα πως δεν φοραει ποτε παντελονια και πως εχει τελειωσει οικονομικα.. που να ξερω τι εγινε στο επεισοδιο 123 ή ποσες ειναι οι αποκληρες(που δεν καταλαβα και τι με ρωταει) στην τυχη τα εβαζα... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Καλά, μόνο εγώ πέτυχα 20/20! Έστειλα κι ερώτηση, αλλά μου είπε οτι αν δεν μου απαντήσει τωρα, να μην ανησυχω, γιατί θα την λάβω τον επομενο μήνα !!!! Υ.Γ: την Τετάρτη που μας έρχεται, θα τελειώσει η μεταμόρφωση της Μαρίας...! Και στο 238ο επεισόδιο, γυρίζει στην Αθήνα...!!!! Ετσι ενημερωτικά, για να τα ξέρετε...!!!!:):):):D:D:D:D:D Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 :lol::lol: αραγε με καμια τι θα ελεγε? Thanasis... είσαι fan μου! Έχεις απαντήσει σωστά σε 0 ερωτήσεις. Είμαι φίλη σου αλλά δεν θα μπορέσω ακόμα να γίνω «κολλητή» σου. Δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα για μένα… :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Για δώστε μια φωτογραφία να δούμε πως έγινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Αργυρης... είσαι super fan μου! Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 18 ερωτήσεις! Είσαι ένας από τους εκλεκτούς Super Fan μου! αμα βλεπεις μαρια ετσι ειναι!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Thanasis... είσαι fan μου! Έχεις απαντήσει σωστά σε 0 ερωτήσεις. Είμαι φίλη σου αλλά δεν θα μπορέσω ακόμα να γίνω «κολλητή» σου. Δεν γνωρίζεις πολλά πράγματα για μένα… :wacko: :lol::lol: απιστευτω!!!ακομη και σε 0 απαντησεις σου λεει οτι εισαι φαν??:lol: αν ειναι ετσι οι φαν τοτε τυφλα να χουν και οι εχθροι της...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Αργυρης... είσαι super fan μου! Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 18 ερωτήσεις! Είσαι ένας από τους εκλεκτούς Super Fan μου! αμα βλεπεις μαρια ετσι ειναι!!!:p κι εγω τοσες απαντησα!!! ειμαι κι εγω σουπερ φαν, αν και δεν εστειλα ερωτηση... τι να την ρωτησω μωρε... :rolleyes::rolleyes: βασικα ρε παιδια, πως γινεται να γυρναει στην αθηνα στο 238 επεισοδιο που λετε;; αφου τωρα ειμαστε στο 123... μηπως στο 138;; πολλα μου φαινονται αλλιως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Cosmakos88... είσαι super fan μου! Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 17 ερωτήσεις! Είσαι ένας από τους εκλεκτούς Super Fan μου! να κανω και μια πλάκα... (λιγο ασχημη φυσικά...) Cosmakos88... είσαι fan μου! Έχεις απαντήσει σωστά σε 0 ερωτήσεις. Είμαι φίλη σου αλλά δεν θα μπορέσω ακόμα να γίνω κοπέλα σου. Αν θες μπορούμε να κανουμε ενα one night stand. :lol: ps: και ναι θα ελεγα ΝΑΙ στο One Night Stand γιατι η αληθινή Μαρία (Αγγελική) ειναι απλα ΘΕΑ! Καλά, μόνο εγώ πέτυχα 20/20! Έστειλα κι ερώτηση, αλλά μου είπε οτι αν δεν μου απαντήσει τωρα, να μην ανησυχω, γιατί θα την λάβω τον επομενο μήνα !!!! Υ.Γ: την Τετάρτη που μας έρχεται, θα τελειώσει η μεταμόρφωση της Μαρίας...! Και στο 238ο επεισόδιο, γυρίζει στην Αθήνα...!!!! Ετσι ενημερωτικά, για να τα ξέρετε...!!!!:):):):D:D:D:D:D τι ρώτησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Πανος... είσαι super fan μου! Συγχαρητήρια, έχεις απαντήσει σωστά σε 18 ερωτήσεις! Είσαι ένας από τους εκλεκτούς Super Fan μου Στο τζοκερ ρε γ***το γιατι δεν μπορω να πιασω 18 νουμερα.Και στο ενα και στο αλλο στην τυχη τα εκανα.Ελεος δηλαδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Ξέρει κανείς σύμφωνα με το original με ποιόν θα μείνει η Μάρια στο τέλος τον καίνουριο που γνώρισε ση Γαλλία ή τον κοντοστούπη τον Άλεξη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Ξέρει κανείς σύμφωνα με το original με ποιόν θα μείνει η Μάρια στο τέλος τον καίνουριο που γνώρισε ση Γαλλία ή τον κοντοστούπη τον Άλεξη; Σύμφωνα με το μεξικάνικο θα μείνει με τον Αλέξη. Μάλιστα ο άλλος που γνώρισε της έκανε πρόταση γάμου, αυτή δέχτηκε να τον παντρευτεί και τελευταία στιγμή στην εκκλησία άλλαξε ο γαμπρός! Δεν ξέρω βέβαια αν θα κάνουν πιστή αντιγραφή, μπορει να έχει διαφορετικό τέλος. Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 κι εγω τοσες απαντησα!!! ειμαι κι εγω σουπερ φαν, αν και δεν εστειλα ερωτηση... τι να την ρωτησω μωρε... :rolleyes::rolleyes: βασικα ρε παιδια, πως γινεται να γυρναει στην αθηνα στο 238 επεισοδιο που λετε;; αφου τωρα ειμαστε στο 123... μηπως στο 138;; πολλα μου φαινονται αλλιως... Στο 230ο επεισόδιο είμαστε...!!!! Μάλλον έχεις μείνει πίσω... :p:p :lol::lol: Σε 8 επεισόδια επιστρέφει Αθήνα...:):):) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinsoapsfever Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Σύμφωνα με το μεξικάνικο θα μείνει με τον Αλέξη. Μάλιστα ο άλλος που γνώρισε της έκανε πρόταση γάμου, αυτή δέχτηκε να τον παντρευτεί και τελευταία στιγμή στην εκκλησία άλλαξε ο γαμπρός! Δεν ξέρω βέβαια αν θα κάνουν πιστή αντιγραφή, μπορει να έχει διαφορετικό τέλος. Το χουμε ήδη πει και το ξαναλέμε. Το Μεξικάνικο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ορίτζιναλ Κολομβιανό στο τέλος (και στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς). Το ελληνικό έχει περισσότερες ομοιότητες με το κολομβιανό - αν εξαιρέσουμε βέβαια τις ιστορίες των θαμώνων του El rostro, των γονιών της Μαρίας και του Νικόλα και της Ελεονώρας. Για παράδειγμα η Λέτυ στο Μεξικάνικο, τον Άλντο τον γνώριζε όσο ήταν άσχημη και ως άσχημη την ερωτεύτηκε. Η Μαρία τον Φίλιππο τον έμαθε τώρα, πάνω στην αλλαγή. Και έτσι είχε γίνει και στη Betty la fea. Αν περιμένετε να δείτε τα ίδια που είδατε στο μεξικάνικο θα απογοητευτείτε. Επίσης να υπενθυμίσω ότι το κάθε κανάλι που διασκευάζει τη σειρά έχει δικαίωμα να αλλάξει εντελώς το τέλος της ιστορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 να κανω και μια πλάκα... (λιγο ασχημη φυσικά...) Cosmakos88... είσαι fan μου! Έχεις απαντήσει σωστά σε 0 ερωτήσεις. Είμαι φίλη σου αλλά δεν θα μπορέσω ακόμα να γίνω κοπέλα σου. Αν θες μπορούμε να κανουμε ενα one night stand. :lol: ps: και ναι θα ελεγα ΝΑΙ στο One Night Stand γιατι η αληθινή Μαρία (Αγγελική) ειναι απλα ΘΕΑ! τι ρώτησες; Δεν της έκανα βασικά ερώτηση... Της είπα ότι την είχα συνηθίσει με την προηγούμενη εμφανιση της και τώρα με ξενίζει λίγο, αν και είναι πραγματικά ωραία...!!! Είναι η μόνη "άσχημη", την οποία έχω καψουρευτεί πραγματικά...:O:O Πολλοί θα γελάσετε, αλλά δεν πειράζει....!!!! :happy::happy: Όλα μες το πρόγραμμα είναι...!!! :):) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Στο 230ο επεισόδιο είμαστε...!!!! Μάλλον έχεις μείνει πίσω... :p:p :lol::lol: Σε 8 επεισόδια επιστρέφει Αθήνα...:):):) ναι βασικα εκανα περιεργη αριθμηση, ξεχασα τα του πρωτου χρονου... ειμαστε κοντα οντως, την μεθεπομενη βδομαδα γυρναει! :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joel_barris Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Το χουμε ήδη πει και το ξαναλέμε. Το Μεξικάνικο δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το ορίτζιναλ Κολομβιανό στο τέλος (και στο μεγαλύτερο μέρος της σειράς). Το ελληνικό έχει περισσότερες ομοιότητες με το κολομβιανό - αν εξαιρέσουμε βέβαια τις ιστορίες των θαμώνων του El rostro, των γονιών της Μαρίας και του Νικόλα και της Ελεονώρας. Για παράδειγμα η Λέτυ στο Μεξικάνικο, τον Άλντο τον γνώριζε όσο ήταν άσχημη και ως άσχημη την ερωτεύτηκε. Η Μαρία τον Φίλιππο τον έμαθε τώρα, πάνω στην αλλαγή. Και έτσι είχε γίνει και στη Betty la fea. Αν περιμένετε να δείτε τα ίδια που είδατε στο μεξικάνικο θα απογοητευτείτε. Επίσης να υπενθυμίσω ότι το κάθε κανάλι που διασκευάζει τη σειρά έχει δικαίωμα να αλλάξει εντελώς το τέλος της ιστορίας. Μακάρι να έχεις δίκιο και να μην μείνει με τον Αλέξη στο τέλος. Ο ηθοποιός που τον παίζει με εκνευρίζει αφάνταστα ενώ αυτός που παίζει τον Φίλιππο είναι πολύ πιο συμπαθητικός. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Why so serious? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Το θεμα ειναι οτι το έχουν τραβήξει τόσο πολυ που ΒΑΡΕΘΗΚΑ! Δεν με νοιαζει τι θα κανουν στο τελος. εγω θελω να δω αντιδράσεις για την αλλαγή της! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Το θεμα ειναι οτι το έχουν τραβήξει τόσο πολυ που ΒΑΡΕΘΗΚΑ! Δεν με νοιαζει τι θα κανουν στο τελος. εγω θελω να δω αντιδράσεις για την αλλαγή της! :cool: Θα το τραβήξουν κι άλλο, δυστυχώς, καθώς έρχονται κι άλλες παράλληλες ιστορίες, εκτός της βασικής (Αλέξης-Μαρία), οι οποίες είναι πραγματικά ΑΘΛΙΕΣ....!!!! Τουλάχιστον, αυτή που ξεκινά την εβδομάδα που έρχεται μου φαίνεται τουλάχιστον γελοία... Να δούμε τι άλλο θα κάνουν , για να γεμίσουν τα επεισόδια...!!!! :mad::mad::mad::mad: Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosmakos88 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Θα το τραβήξουν κι άλλο, δυστυχώς, καθώς έρχονται κι άλλες παράλληλες ιστορίες, εκτός της βασικής (Αλέξης-Μαρία), οι οποίες είναι πραγματικά ΑΘΛΙΕΣ....!!!! Τουλάχιστον, αυτή που ξεκινά την εβδομάδα που έρχεται μου φαίνεται τουλάχιστον γελοία... Να δούμε τι άλλο θα κάνουν , για να γεμίσουν τα επεισόδια...!!!! :mad::mad::mad::mad: ωχ αληθεια; :( ρε μου την σπαει που ΚΑΙ ΚΑΛΑ βλέπουμε την "Μαρία την άσχημη" και το 90%+ ειναι ιστορίες αλλων... Ε Λ Ε Ο Σ !!! καλα.... θα το ξαναδω απο την επομενη παρασκευη παλι δλδ... εκτος κι αν μαθω μεσα απο εδω οτι γυριζει Ελλάδα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts