papathvas Δημοσιεύτηκε December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 31, 2006 Σας έπεσε;; :D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Mou epese stin douleia kai pira kai £100 bonus apo to boss :) :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Mou epese stin douleia kai pira kai £100 bonus apo to boss :) :) Συγχαρητήρια και καλή χρονιά...!!!:p Πόσα είναι σε ευρώ...;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 173 euro Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ο έξυπνος ο ζαχαροπλάστης έβαλε το φλουρί στο κέντρο ακριβώς της βασιλόπιτας, με αποτέλεσμα να το τύχουν όλοι!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Εμείς δε την κόψαμε όλη :p Ήταν λίγο μεγάλη :p (η πίτα :shifty:) Δεν έτυχε σε κανέναν πάντως :D Εχω πιθανότητες :devil: Αν και πέρσυ που έτυχε στον πατέρα μου δεν ήταν και η καλύτερη του χρονιά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Μου επεσε πριν απο λογο... Αλλα εμεις δεν ειχαμε 170 ε bonus... Kριμα!!! Καλη χρονια σε ολους!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Σε εμάς έπεσε μεταξύ του πατέρα μου και της μητέρας μου. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 καλή χρονιά με υγεία! :D έπεσε σε μένα :D :D :D Η πλάκα ειναι πώς είδα απο κάτω πως δεν είχε τίποτα και το άφησα στην άκρη, τελικά το διέλυσε το κομμάτι η αδερφή μου και βρέθηκε πρίν το μασήσω και σπάσω κανά δόντι :D ελπίζω να μου φέρει υγεία και ότι ποθώ :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 εμεις την κόψαμε, κέρδισα... Γρηγόρη μην greg μην πετάξεις καμιά κακία :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
counterfeit Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Mα καλά από τώρα την κόψατε την βασιλόπιτα; Και αύριο τι θα φάτε;;;; Παράθεση reach out touch faith [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 aurio tha fame kiali :p Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Σωστος ο φιλος......:lol: :lol: Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! το φλουρι ητανε στην κεντρο ακριβως και ετσι δεν εμεινε κανενας παραπονεμενος!!!:p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 To φλουρί έπεσε σε εμένα που να μην έσωνε, για δευτερη χρονιά.... Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 χμμμμ...στις 3 πρωτες οχι...αλλα να ναι καλα ο κολλητος μου που του ετυχε και στις 3!!!!βρε μπας και ητανε στημενο...????χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Mα καλά από τώρα την κόψατε την βασιλόπιτα; Και αύριο τι θα φάτε;;;; Καλημέρα... Έλα μου ντε και εμείς σήμερα θα την κόψουμε :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Το φλουρι επεσε αναμεσα στο κομματι της μανας μου και το δικο μου. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Mα καλά από τώρα την κόψατε την βασιλόπιτα; Και αύριο τι θα φάτε;;;; μια στην αλλαγη και μια στο μεσημεριανο τραπεζι....:confused: νομιζα ετσι πηγαινε σε ολα τα σπιτια...:( πολυ βασιλλοπιτα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 μια στην αλλαγη και μια στο μεσημεριανο τραπεζι....:confused: νομιζα ετσι πηγαινε σε ολα τα σπιτια...:( πολυ βασιλλοπιτα:cool: Χμμμμ...:rolleyes: λες να το κάναμε και εμείς έτσι εκτός απο φέτος...:rolleyes: , δεν το θυμάμαι :O Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλημέρα και καλή χρονιά! Φυσικά και ΔΕΝ το βρήκα! Ο παππούς μου το βρήκε (για πολλοστή φορά!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους!!!! Εγω το πετυχα!!!!:yahoo: :yahoo: Ειχα πολλα χρονια βεβαια....-απο τοτε που το εστηναν...;) ;) :p :p - και πολυ χαρηκα που επιτελους μου επεσε δικαια!!!! Τωρα και καλα η χρονια μου θα ειναι πολυ τυχερη και καλη και.......κλπ;;;;:what: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 Άλλη μια χρονιά που δεν κέρδισα το φλουρί. Η μαμά μου είναι η τυχερή της χρονιάς αλλά θα ξανακόψουμε το μεσημέρι και θα προσπαθήσω να πάρω το αίμα μου πίσω! :p Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 emeis den kopsame akoma !!:) se kamia ora tha kopsoume vasilopitaa !! elpizo na to petuxo !!xaxa!!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 όχι!:lol::)Δύο κόψαμε στη γιαγιά μου τη μια το απόγευμα και στο σπίτι μια το βράδυ όλο το σόι!Το έτυχε ο αδερφός μου!:)Αλλά θα έχω ακόμη 2-3 ευκαιρίες!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):lol::lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts