gkr41 Δημοσιεύτηκε December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 30, 2006 Ο τίτλος τα λέει όλα. Αναφέρετε ένα ελληνικό κι ένα ξένο. Φυσικά να έχει κυκλοφορήσει μέσα στο 2006. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 world hold on..ισως ειναι το τραγουδι που ακούστηκε πιο πολυ απ ολα φετος..(πιστευω) ! τωρα αγαπημενο ειναι δυσκολο να πω,γιατι με τον καιρο οταν ακους το ιδιο κ το ιδιο..μια θα σου αρεσει το ενα μια το αλλο..τωρα αν πω θα πω το αγαπημενο του δεκεμβριου Outwork ft. Mr Gee - Elektro :music: ελληνικο: επειδη δεν ακουω ελληνικη μουσικη θα πω...summer in greece η Ολα η τιποτα απο χατζηγιαννη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Ελληνικό: Επικίνδυνα σε θέλω. Αν και το θέμα θέλει ένα εγώ θα πω άλλο ένα (:p): Κόσμημα της λύπης Ξένο: U+Ur hand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Lovelight - Robbie Williams :music: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Pussycat Dolls - Buttons....apoluto;) Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ελληνική μουσική δεν ακούω, οπότε: Muse - Starlight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Morandi - Love me (απόλυτο τραγούδι αυτό και όλα τα remix του :happy: ) Δε θυμάμαι κάποιο ελληνικό που να μου έμεινε, οπότε το αφήνω κενό το σημείο αυτό στη δήλωσή μου :p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ελληνική μουσική δεν ακούω, οπότε: Muse - Starlight + 1 κ από μένα.Το τραγούδι είναι υπέροχο :!: Morandi - Love me (απόλυτο τραγούδι αυτό και όλα τα remix του :happy: ) (είμαι λίγο :offtopic: σ' αυτό που θα ρωτήσω αλλά τώρα που τη πέτυχα...ελπίζω να μου το συγχωρήσετε μέρες που 'ναι) Ένα τελευταίο ρεμίξ που έχει βγει μήπως ξέρεις πως λέγεται?? γτ ψάχνω ψάχνω ψάχνω αλλά δν τ βρίσκω..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ένα τελευταίο ρεμίξ που έχει βγει μήπως ξέρεις πως λέγεται?? γτ ψάχνω ψάχνω ψάχνω αλλά δν τ βρίσκω..:O Τι να σου πω; Δεν ξέρω ποιο είναι πρόσφατο και ποιο παλιό. Κατέβασα ότι ρεμίξ βρήκα πριν από 2 εβδομάδες και δεν γνωρίζω... Μήπως λες το Love Me (Groove Hour Breakbeat Mix); Είναι από τα καλύτερα ρεμίξ του... Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ελληνικο:Χατζηγιαννης-Δεν Φευγω(μονο και μονο γιατι μου θυμιζει την ωραιοτερη στιγμη του 2006:love: ) Ξενο: Dream Theater-The Root Of All Evil(Ωραιοι στιχοι, ωραια μουσικη,οσο και να το ακουσω δεν το βαριεμαι κι ας κραταει 14 λεπτα...:p ) Εντιτ:Τωρα παρατηρησα οτι ειναι του 2005, αλλα του 2006 δεν εχω καποιο τοσο αγαπημενο παρολο που ειναι πολλες οι καλες κυκλοφοριες...Οποτε whatever :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 tonight απο reamon. ελληνικο δεν μπορω να πω με σιγουρια καποιο λογω του οτι δεν με ενθουσιασαν και τοσο οι κυκλοφοριες του 2006.προτιμω το πιο γλυκο μεθυσι απο stavento. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 tonight απο reamon. Πως το ξεχασα αυτο;:X Κι αυτο λοιπον στα αγαπημενα μου...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 An kai den eimai tou bit to kommati tou 2006 htan adiamsbitita to World Hold On....teleia kai paula!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Iron Maiden - Brighter than a thousand suns από μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Tonight - Reamonn και απο ελληνικα Φιλοι και εχθροι - Μιχαλης Χατζηγιαννης (παντως συμφωνω και για το love me-morandi και για το world hold on:p :p :p :p :p ) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Πάνω στην τρέλα μου - Βανέσα Αδαμοπούλου World Hold On - Bob Sinclair Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Άσε με μια νυχτα μονο-ΚΙΑΜΟΣ Tonight-Reamon Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Ελληνικά δεν ακούω οπότε δύο ξένα: Crazy - Gnarls Barkley & Read my mind - Killers. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 ξενα ειναι πολλα αλλα αυτο Fergie - London Bridge (Oh Snap) ειναι τρελα... ελληνικα δεν ακουω αλλα εξω που βγαινω αυτο Elli Kokkinou - Ki allo κανει καλο κεφι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 tonight-reammon Απο ελληνικα δε ξερω...ειναι πολλα μαλλον το "κοιτα με" του κοργιαλα ή το "τον ιδιο τον Θεο" απο μπλε... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 "απο 'δω και πανω" γιαννης αγγελακας. :respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Eλληνικα sorry αλλα...... Απο ξενα: MASH - Somebody's Property Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleni_AEKT Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Shakira - Hips don't lie Χατζηγιαννης - Φιλοι και εχθροι Παράθεση http://www.basketforum.gr/forum/uploads/post-1-1166562716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Shakira - Hips don't lie Χατζηγιαννης - Φιλοι και εχθροι Απορω πως το ξεχασα!!!! Hips don't lie: Σιγουρα το τραγουδι της χρονιας!!!!!!!!!!!!;) ;) ;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2006 Μιχάλης Χατζηγιάννης- 1.Όμορφη μέρα, 2.Από πάρτυ σε πάρτυ Red Hot Chili Peppers-Dani California Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts