akis_k Δημ. July 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 το εχει παρει κανεις;εντυπωσεις;; Στην ουσία είναι ένα Ρ3300 ΧΩΡΙΣ GPS και ραδιόφωνο, και κάπως διαφορετική εμφάνιση. Δες καλύτερα το P3300 που έχει και GPS ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 ευχαριστω,ειχα διαβασει σε καποιο περιοδικο που εκανε τεστ κ εγραφε οτι ειχε gps αλλα μαλλον αυτο δεν ισχυει,εκτος κι αν γινει σαν το 3600!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hfmx1 Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Kalispera mporo na valo wm6 sto htc p3350 kai pos ginete auto?? Kai kana kalo paixnidi ean yparxei(adventure)? Eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hfmx1 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Kαλησπερα μολις απεκτησα και εγω το ΗTC P3350. 1)Μπορω να κανω αναβαθμιση στα windows απο 5 σε 6??? 2)Μπορω να εχω τις ρυθμισεις του gprs για vodafone ala carte??? 3)Που θα βρω κανα free παιχνιδι και εφαρμογες? 4)Πως κανω hard reset τις συσκευης? 5)εναλλακτικος τροπος επικοινωνιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
181293 Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Με επιφύλαξη :worry: αλλά η vodafone στα καρτοκινητά δεν παρέχει υπηρεσία GPRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Οι απαντήσεις σίγουρα θα βρίσκονται στο νήμα που είναι αφιερωμένο στην συσκευή σου... Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hfmx1 Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Καλησπερα μπορειτε να μου πειτε πωςκανω Ιnstall στα παιχνιδια sto HTC P3350? 2)μπορω να τα αποθηκευω κατευθειαν στην καρτα μνημης αντι στο my documents? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Για τι είδους παιχνίδια μιλάς?Java ή κανονικά παιχνίδια? Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Αν δεν είναι java τότε σε ρωτάει πριν την εγκατάσταση που θα το αποθηκεύσει.. Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aivadream Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Asfalos kai ginete ... To P3350 einai idio me to P3300 Look here : h**p://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Η τιμή του στο e-shop είναι 399€. Πως γίνεται να είναι τόσο χαμηλά ενώ σε όλα τα άλλά e-shop έχει πάνω από 500€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Η τιμή του στο e-shop είναι 399€. Πως γίνεται να είναι τόσο χαμηλά ενώ σε όλα τα άλλά e-shop έχει πάνω από 500€? Giati se endiaferei? Den briskw pragmatika oute ena logo na pareis afto kai oxi to P3300. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Με ενδιαφέρει γιατί έχω ήδη το Mio p550 σαν GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Με ενδιαφέρει γιατί έχω ήδη το Mio p550 σαν GPS Sebasto... apla tha sou proteina na pareis kati pio kainourgio (kai me WM6 toulaxiston!) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Σκεφτόμουν και εγώ για WM6 και να πάω για το HTC Τouch αλλά η εμφάνισή του είναι....:cry::cry: Στα 400€ έχεις υπ' όψιν σου κάτι άλλο? Η τιμή του είναι κυρίως που με κάνει να το σκέφτομαι τόσο σοβαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Σκεφτόμουν και εγώ για WM6 και να πάω για το HTC Τouch αλλά η εμφάνισή του είναι....:cry::cry: Στα 400€ έχεις υπ' όψιν σου κάτι άλλο? Η τιμή του είναι κυρίως που με κάνει να το σκέφτομαι τόσο σοβαρά Sta xrimata pou diatheteis i alitheia einai oti oi epiloges den einai polles (kai me prolabes kai gia to Touch :X). Epeidi i epilogi ginetai me ypokeimenika kritiria... den mporw na proteinw kai polla. Proswpika... tha to epsaxna ligo gia ena kalo metaxeirismeno me perissoteres dynatotites. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Για μεταχειρισμένο, δεν "ψήνομαι" και πολύ, οπότε μάλλον αύριο πάω προς e-shop για την αγορά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ενημερωτικά, και τα media markt το έχουν στα 399€ αλλά χωρίς το bluetooth handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smarteas85 Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΤΟ HTC P3350.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ INTERNET TA MMS ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΙ H ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 για το internet πρεπει ν πας στις ρυθμισεις->συνδεσεις->co. manager κι εκει να ενεργοποιησεις το wi-fi. τουλαχιστον στο δικο μου(καιζερ) ετσι γινεται Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΗΡΑ ΤΟ HTC P3350.ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ INTERNET TA MMS http://www.htc.com.gr/9090_gprs.html ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΕΡΝΕΙ H ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ; Ομοίως με όλα τα υπόλοιπα PPC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Έχει δοκιμάσει κανένας αυτή την "αλλαγή" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Έχει δοκιμάσει κανένας αυτή την "αλλαγή" ? Στο Ρ3300 πάρα πολλοί!!! ;) Στο Ρ3350 αμφιβάλω γιατί είναι και ελάχιστοι οι κάτοχοι. Πάντως οι cooked ROMs του Artemis, όντως μπαίνουν και στο Ρ3350. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Στο Ρ3300 πάρα πολλοί!!! ;) Στο Ρ3350 αμφιβάλω γιατί είναι και ελάχιστοι οι κάτοχοι. Πάντως οι cooked ROMs του Artemis, όντως μπαίνουν και στο Ρ3350. Να αλλά μην κάνω εγώ πρώτος τη δοκιμή και μείνω με συσκευή χωρίς εγγύηση μετα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Να αλλά μην κάνω εγώ πρώτος τη δοκιμή και μείνω με συσκευή χωρίς εγγύηση μετα. :confused: Δεν είναι και πολλοί οι υποψήφιοι. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Δεν είναι και πολλοί οι υποψήφιοι. :p Όντως :mad: Με μία πιο εκτενή αναζήτηση στο xda, υπάρχει αντίστοιχο thread αν ενδιαφέρεται κάποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts