ginalovu Δημ. July 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2009 παιδια εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια cosmote 2in1, να εχω δηλαδη 2 νουμερα σε μια σιμ? μου ειπε ο υπαλληλος οτι πρεπει να κλεινω το κινητο καθε φορα για να κανω αλλαγη της γραμμης, μηπως σε εμας γινεται χωρις να το κλεινουμε? αλλα να το γυρναμε στη 2η γραμμη βαζοντας το σε flight mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 παιδια εχει χρησιμοποιησει κανεις την υπηρεσια cosmote 2in1, να εχω δηλαδη 2 νουμερα σε μια σιμ? μου ειπε ο υπαλληλος οτι πρεπει να κλεινω το κινητο καθε φορα για να κανω αλλαγη της γραμμης, μηπως σε εμας γινεται χωρις να το κλεινουμε? αλλα να το γυρναμε στη 2η γραμμη βαζοντας το σε flight mode? επισης λεω να παρω αυτο και να χρησιμοποιησω δικα μου ακουστικα. η ποιοτητα ηχου θα ειναι καλυτερη απο αυτα που δινει η htc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Με δικά σου καλά ακουστικά θα είναι καλύτερη η ποιότητα και ένταση αλλά μην περιμένεις και τεράστιες διαφορές ;) Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 καλησπερα ειμαι σχετικα καινουριο μελος και θα ηθελα να αναβαθμισω το κινητο μου ενα HTC TOUCH-ELF με προγραματακια και λειτουργιες.....γνωριζει κανεις για προγραμμα ραδιο για να ακους απο το κινητο....επισης αν γνωριζει κανεις καποιο καταστημα στην αθηνα που να αναλαμβανει αναβαθμιση του κινητου μου...σημειωνω οτι ι εγυηση τησ αντιπροσωπειας δεν ισχιει λογω του οτι η αγορα εχει γινει μεσω ιντερνετ απο γερμανια....ευχαριστω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια έκδοση Radio έχουνε τα ελληνικά Touch?Έχω ένα από Ιταλία αλλά χάνω πολλές κλήσεις στην Ελλάδα.Ενώ έχω μια χαρά σήμα και με περνούν τηλέφωνο δεν χτυπάει καθόλου.Αυτή την στιγμή έχει v 03.39.30 .(έναρξη-ρυθμίσεις-σύστημα-πληροφορίες συσκευής-εκδοσή ραδιοεπικοινωνίας).Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicont Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 τελικα το πιρα το κινιτο μου πισω απο το service. μετα απο δυο φορες μου το εφτιαξαν. τορα θα μπορουσε καποιοσ να με βοηθησει στο να το κανο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Σου έστειλα το cab από τον alexey από την Onyx ultimate 4.6 του dsixda, Μαγειρεψέτη και θα τη τεστάρω Έχω elfin με radio version 03.39.40 και είμαι Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openmind Δημ. September 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2009 Μπορεί κάποιος να μου πει ποια έκδοση Radio έχουνε τα ελληνικά Touch?Έχω ένα από Ιταλία αλλά χάνω πολλές κλήσεις στην Ελλάδα.Ενώ έχω μια χαρά σήμα και με περνούν τηλέφωνο δεν χτυπάει καθόλου.Αυτή την στιγμή έχει v 03.39.30 .(έναρξη-ρυθμίσεις-σύστημα-πληροφορίες συσκευής-εκδοσή ραδιοεπικοινωνίας).Ευχαριστώ radio version 03.34.90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus8511q Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 παιδια εχω την αγγλικη εκδοση ρομ και θελω να βαλω την ελληνικη. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να κατεβασω την ελληνικη? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 παιδια εχω την αγγλικη εκδοση ρομ και θελω να βαλω την ελληνικη. Μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να κατεβασω την ελληνικη? ευχαριστω http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=4843 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gus8511q Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 πηγα εκει, αλλα δυστυχως δεν μου δεχεται το ιμει της συσκευης. το εχει ηδη καποιος αλλος χρηστης (μαλλον ο πρωτος ιδιοκτητης του κινητου) τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Επικοινώνησε με τα παιδιά εκεί (μέσω e-mail) να έρθουν σε επαφή με τον προηγούμενο κάτοχο και να σου το αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christosk89 Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 τελικά παιδιά κανένα νέο είχαμε για αυτή την νέα rom ελληνο/αγγλική? επίσης, κανένα νέο για τα windows mobile 6,5 για touch pro είχαμε? σήμερα άρχισα να ψάχνομαι πάνω σε αυτό το θέμα, αλλα δεν έχω βρεί και πολλά για τελικές εκδόσεις(κυρίως των windows mobile, gia to ελληνικό rom, έβαλα απο ένα link που δώσατε παραπάνω που απο ότι μου φαίνεται είναι beta) συνεχίστε την προσπάθειά σας! μπράβο για την καλή δουλειά που κάνετε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 @christosk89: Φίλε μου η κάθε cooked rom προορίζεται για συγκεκριμένη συσκευή και μόνο. Συνεπώς δεν μπορείς να βάλεις στο touch pro rom που προορίζεται για το απλό touch. Συνεπώς για ότι χρειάζεσαι, δες καλύτερα στο σχετικό για τη συσκευή σου thread. Εάν πάλι έχεις και το απλό touch, ας μην βγαίνουμε off-topic εδώ μιλώντας για άλλες συσκευές. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicont Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 τελικα δοκιμασε κανεις κατι? θελω να κανω και εγω μερικα τεστ στο ππσ μου. με ποιο προγραμμα μπρω να ξεκλείδωσω το ππσ μου? ι καποιο λινκ αν μου δωσετε. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 με ποιο προγραμμα μπρω να ξεκλείδωσω το ππσ μου? Εάν μιλάς για το HTC Touch, και μόνο για αυτό, δες εδώ. Καλό διάβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicont Δημ. November 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2009 ευχαριστο τα καταφερα κιολας. εχο να κανω τωρα μπολικα τεστ μια που θα εχω αφθονω χρονο τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mc_socratus Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΕΧΩ ΕΝΑ HTC TOUCH KAI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ Μ ΚΙΝΗΤΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΟΣ "ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ" (ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΩΡΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ SITES)ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΣΤΑ << ΦΟΒΕΡΑ WINDOWS MOBILE 6.5...>> ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ NA TA "ΦΟΡΕΣΕΙ"(με δική του ευθήνη γιάτι εγώ το πείραξα και έκανα υπερβολίκα πράγματα και τώρα είμαι με ένα w510i μέχρι να το φτίαξω...) ΣΤΟ TOUCH TOY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ "ΦΟΡΕΣΕΙ"ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ HTC TOUCH(elf)....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ωραία όλα αυτά και μπράβο για την προσπάθεια, όμως αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στον κόσμο των forum είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7713 Δημ. November 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM KAI ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....ΕΧΩ ΕΝΑ HTC TOUCH KAI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ Μ ΚΙΝΗΤΑ....ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΟΣ "ΨΑΧΝΟΜΟΥΝΑ" (ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΩΡΕΣ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ SITES)ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΣΤΑ << ΦΟΒΕΡΑ WINDOWS MOBILE 6.5...>> ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ...!!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ NA TA "ΦΟΡΕΣΕΙ"(με δική του ευθήνη γιάτι εγώ το πείραξα και έκανα υπερβολίκα πράγματα και τώρα είμαι με ένα w510i μέχρι να το φτίαξω...) ΣΤΟ TOUCH TOY ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ "ΦΟΡΕΣΕΙ"ΣΩΣΤΑ ΣΤΟ HTC TOUCH(elf)....:happy: καλησπερα....απλα 2 πραγματακια....πρωτον ψαχνω για μια προσοψη για HTC P3450(ELF)...η παλια μου εχει ραγισει και θελει αντικατασταση...γνωριζει κανεις τπτ που μπορω να βρω στην αθηνα...??και δευτερον εκανα την αναβαθμιση σε wm6.5 εδω και 10μερες με την βοηθεια του mc_socratus και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....επισης η μπαταρια μου κερδισε περισσοτερο χρονο λειτουργιας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 καλησπερα....απλα 2 πραγματακια....πρωτον ψαχνω για μια προσοψη για HTC P3450(ELF)...η παλια μου εχει ραγισει και θελει αντικατασταση...γνωριζει κανεις τπτ που μπορω να βρω στην αθηνα...?? Για Αθήνα μόνο στην αντιπροσωπεία. Εάν θες κάποιο πιο οικονομική λύση... δες στο ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 παιδια να ρωτησω κατι θελω να παρω μια κεραια GPS για το κινητο, κι αναρωτιομουνα αν εκτος απο bluetooth υπαρχει δυνατοτητα για ενσυρματη συνδεση κεραιας? κι αν ναι, τη θυρα χρησιμοποιει το touch, mmc, mmcx η κατι αλλο? κανα λινκ απο ebay τηα ηταν πολυ χρησιμο! αν δεν ζηταω πολλα.. :) Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Μόνο bluetooth σύνδεση μπορείς να κάνεις και δεν βρίσκω κάτι αρνητικό σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 βασικα μωρε δεν το θελω για κανονικη χρηση... για τη διπλωματικη μου το θελω, για να τεσταρω αν και πως μπορω να παρω συντεταγμενες της τοποθεσιας απο το gps... κι ελεγα να μην ξοδευτω κιολας... μεχρι να αποκτησω τον λεοντα που εχει ενσωματωμενο gps ;) εχουμε κανα λινκ για bluetooth κεραιουλα??? ε φανταστηκε athanaso77?? :D Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 http://www.expansys.com.gr/gps/gps-receivers Δες και αυτά που συνδέονται με USB εκτός από bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts