aliens3 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 καλημέρα. το touch έχει qvga ή vga. ποιά η διαφορά τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 καλημέρα. το touch έχει qvga ή vga. ποιά η διαφορά τους; Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος και απο αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους,η διαφορα μεταξυ vga και qvga ειναι στην αναλυση,η vga εχει 640x480 και η qvga 320χ240.επισης καπου διαβασα οτι η vga οθονες χρησιμοποιουν πιο εντατικα τον επεξεργαστη οποτε εχεισ μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας,για το touch τωρα δεν γνωριζω τι εχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 το touch εχει QVGA (240x320 pixels). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παιδια μια βοηθεια please!εχω κατεβασει καποια προγραμματακια,καποια απο αυτα λοιπον κανουν install κανονικα μεσω του υποιλογιστη καποια αλλα ειναι αρχειο rar και οταν τα ξεζιπαρω εχουν μεσα καποιοα αρχεια.Αυτα πως γινονται install μεσα στο touch,πρεπει να τα βαλω καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 παιδια μια βοηθεια. θελω να συνδεθω στο tim plus non stop. τι πρεπει να κανω? εστειλα το μηνυμα PLUS στο 349 . παω να συνδεθω και τιποτα. πρεπει να κανεις τις ρυθμισεις που θα βρεις εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1511154#post1511154 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 To Νέο μοντέλο της ΗΤΣ θέλει να κτυπήσει το ΙΦονε της Απλ, μπορεί?! Παρακαλώ μπορούν οι ιδιοκτήτες του Τατς να πουν την γνώμη τους !!!??? :!: Ως σχέδιο νομίζω ότι είναι ωραίο, αλλά εσωτερικά πώς είναι ?!?! :!: Το Φλο δουλεύει καλά ή σπάει νεύρα, για σμς που τα γράφεις με το στυλό ?!?! Για μέτριους σε γνώση χρήστες κινητών κάνει!??!:O Προσωπικά γιατί βαρέθηκα από τα Νόκια λέω να το αγοράσω... Ευχαριστώ για την βοήθεια... Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 γιατι δεν ρωτας εδω;http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160465&page=21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Μπορεί να κάποιος να μου γράψει τα ποσά μνήμης για αποθήκευση και για προγράμματα (σύνολο, χρήση, ελεύθερα); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 η htc το εχει πει καμια σχεση το iphone με το touch. αλλο το ενα αλλο το αλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Συγνώμη, παιδιά τώρα είδα το άλλο τόπικ και το μελετάω... Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Παιδια μια βοηθεια please!εχω κατεβασει καποια προγραμματακια,καποια απο αυτα λοιπον κανουν install κανονικα μεσω του υποιλογιστη καποια αλλα ειναι αρχειο rar και οταν τα ξεζιπαρω εχουν μεσα καποιοα αρχεια.Αυτα πως γινονται install μεσα στο touch,πρεπει να τα βαλω καπου? Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις install ανάλογα με την κατάληξη του αρχείου. Αν το αρχείο είναι .exe το τρέχεις από τον υπολογιστή και αν είναι .cab το περνάς στο Touch και το τρέχεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Μπορεί να κάποιος να μου γράψει τα ποσά μνήμης για αποθήκευση και για προγράμματα (σύνολο, χρήση, ελεύθερα); Σου γράφω μόνο το σύνολο γιατί δεν θυμάμαι πόσο ήταν τα υπόλοιπα όταν το αγόρασα. Σύνολο : 32.46 (Αποθήκευση) & 47.90 (Προγράμματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Σου γράφω μόνο το σύνολο γιατί δεν θυμάμαι πόσο ήταν τα υπόλοιπα όταν το αγόρασα. Σύνολο : 32.46 (Αποθήκευση) & 47.90 (Προγράμματα) Ουσιαστικά αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμουν Σ' ευχαριστώ πολύ ypex :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 :!: Παιδιά, το έχει πάρει κανείς μέσω Βονταφονε επιδότηση!?! Και αν ναι, όλα καλά ?!?!:cry: Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις install ανάλογα με την κατάληξη του αρχείου. Αν το αρχείο είναι .exe το τρέχεις από τον υπολογιστή και αν είναι .cab το περνάς στο Touch και το τρέχεις από εκεί. ΟΚ!!ευχαριστω,θα το δοκιμασω και θα σας πω για τυχον δυσκολιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Παιδία το πήρα και εγώ και αυτό που με εντυπωσίασε είναι η ταχύτητα που έχει!! Εκτελεί όλες τις εφαρμογές αμέσως!! Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη συσκευή που πήρα μεχρή σήμερα από άποψη ταχύτητας!!!!:) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 :!: Παιδιά, το έχει πάρει κανείς μέσω Βονταφονε επιδότηση!?! Και αν ναι, όλα καλά ?!?!:cry: Ναι το εχω παρει εγω,τι εννοεις "ολα καλα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Ρε παιδια αυτο με τον καιρο θα μου σπασει τα νευρα,το κανω ακριβως οπως εχετε γραψει και οταν τελειωνω την προσθεση του καινουργιου δεν με αφηνει να το αποθηκευσω στο pc μου,να το αποθηκευσω στο touch δεν εχω φτασει ακομα!!παραθετω αυτο που βαζω για να μου πητε μηπως εχει καποιο λαθος <city name="Ηρακλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|HERAKLION|&u=1 αναμενω,ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Review του touch από το mobile-review (english). http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-elf2-en.shtml Νομίζω πως έχει ξαναδημοσιευτεί (99%) απλά το υπενθυμίζω για υποψήφιους αγοραστές που ρωτάνε διάφορες ερωτήσεις του κατόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Ρε παιδια αυτο με τον καιρο θα μου σπασει τα νευρα,το κανω ακριβως οπως εχετε γραψει και οταν τελειωνω την προσθεση του καινουργιου δεν με αφηνει να το αποθηκευσω στο pc μου,να το αποθηκευσω στο touch δεν εχω φτασει ακομα!!παραθετω αυτο που βαζω για να μου πητε μηπως εχει καποιο λαθος <city name="Ηρακλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|HERAKLION|&u=1 αναμενω,ευχαριστω!! το σωστό είναι αυτό : <city name="Ηράκλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|IRACLION"/> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 παιδια πηρα κι εγω ενα touch με αγγλικο μενου ομως. μπορω να του περασω ελληνικα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Μάλλον λάθος δικό μου παιδιά, εγώ υπέθεσα ότι δεν το πήρε από ace και εννοούσα να περιμένει για να μπορέσει να βρει την rom την ελληνική από ace. My mistake, Accept my apologies! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 το σωστό είναι αυτό : <city name="Ηράκλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|IRACLION"/> OK!το εφτιαξα,ευχαριστω πολυ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 παιδια πηρα κι εγω ενα touch με αγγλικο μενου ομως. μπορω να του περασω ελληνικα? Πήγαινε start --> settings --> system --> language (είναι ένα εικονίδιο με μισή ελληνική και μισή αγγλική σημαία) πάτα το και διάλεξε greek. Και μια που είσαι εκεί πήγαινε και στην καρτέλα SMS και βάλε και τη μόνιμη αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, αν σε ενδιαφέρει. Μετά από μια επανεκκίνηση θα έχεις ελληνικά μενού. Εκτός βέβαια αν ο φίλος Justme κατάλαβε καλά και εγώ κατάλαβα λάθος. :) ΥΓ: Κάνω την υπόθεση ότι το πήρες από Ελλάδα και κατά συνέπεια με την υποστήριξη της ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgal Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 το σωστό είναι αυτό : <city name="Ηράκλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|IRACLION"/> Μήπως ξέρουμε και την ακριβή ρύθμιση για τα Χανιά; Ευχαριστώ! Παράθεση HTC Touch: Back to stock!! ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778 {επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...} hxxp://www.pamepotaki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts