Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Το έβαλα σε bootloader αλλά μόλις το συνδέω με το pc δεν μου λέει usb.τι να κάνω???

Δοκίμασες σε άλλη θύρα; Στο πίσω panel του υπολογιστή σου.

Modpic.gif

• Administrators
πάλι δεν γίνετε τπτ τώρα τι να το κάνω να το πατάξω???

Είσαι Αθήνα; Ίσως θα μπορούσα να το δω χωρίς βέβαια να είμαι σε θέση να υποσχεθώ τίποτα.

Modpic.gif

Δεν μένω αθήνα Έδεσσα μένω,καλά σε ευχαριστώ για όλα θα το αφίσω αμα είναι να βρίσκετε γιατί δεν νομίζω να φτιάχνετε.

Καλά δεν ξέρω ακόμα αλλά στείλε μου στο email μου dotieris6@gmail.com που μένεις και μπορεί να στο στείλω.

• Administrators

Σου έχω στείλει e-mail. Ας συνεχίσουμε εκεί για να μην βγαίνουμε off-topic εδώ.

(Πριν μπεις σε αυτή τη διαδικασία, σε άλλο PC έχεις δοκιμάσει; Αν όχι... δοκίμασε.)

Modpic.gif

Ορίστε η official αγγλική rom... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=20

Ορίστε και τα ελληνικά της... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=19

Ξαναπέρασε τα.

Η παραπανω ρομ ειναι για το 4350 και οχι για το 3450. Δεν το καταλαβα και τωρα το κινητο δεν φορτιζει ουτε ανοιγει ουτε κανει hard reset.:( Παει για service δηλαδη? τι να κανω?

• Administrators
Η παραπανω ρομ ειναι για το 4350 και οχι για το 3450. Δεν το καταλαβα και τωρα το κινητο δεν φορτιζει ουτε ανοιγει ουτε κανει hard reset.:( Παει για service δηλαδη? τι να κανω?

Χίλια συγνώμη, λάθος βιασύνης!!! :wacko:

Δεν αντιδρά καθόλου η συσκευή; Μπαίνει σε bootloader; Διάβασε εδώ και εδώ σχετικά με troubleshooting για τη δική σου συσκευή.

H σωστή αγγλική rom είναι αυτή και τα ελληνικά της εδώ.

Πες μου αν βγάλεις άκρη ή όχι με τα παραπάνω. Αν είσαι Αθήνα διατίθεμαι να σε βοηθήσω κοιτώντας εγώ τη συσκευή.

Modpic.gif

• 3 weeks later...
Γειά σας,έχω το htc touch p3450 και έχω ένα πρόβλημα.Του είχα εγκαταστήσει τα wm6.5 αλλά επειδή η συγκεκριμένη rom είχε πρόβλημα είπα να γυρίσω στα αρχικά του windows από ένα buckup που είχα κάνει αλλά μάλλον δεν το έκανα καλά και τώρα πατάω να ανοίξει το κινητό μου βγάζει το "smart mobility" και μετά σβήνει τώρα τι έχει πάθει???πως μπορώ να το φτιάξω???και πάλι που το έβαλα σε bootloader για να του περάσω τα windows δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής,τώρα τι μπορώ να κάνω???

• Administrators
Όταν είναι σε bootloader, με συνδεδεμένη τη συσκευή στο USB τρέξε την rom που θέλεις και λογικά θα εγκατασταθεί κανονικά. Το έχεις δοκιμάσει;

Modpic.gif

Ναι το είχα δοκιμάσει τώρα είναι όλα οκ το ξεμπλόκαρα πρώτα με κάτι που βρήκα στο xda developers με μια memory card και μετα συνδέθηκε αυτόματα με τον υπολογιστή και του έβαλα τα windows και τώρα είναι μια χαρά.

• Administrators
Ποια μέθοδος ακριβώς χρησιμοποίησες; Καλό είναι να την αναφέρεις εδώ για την περίπτωση που αντιμετωπίσουν και άλλοι παρόμοια προβλήματα.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Χρησιμοποίησα μια καρτα μνημης την οποια την μετετρεψα σε fat32 εβαλα μεσα μια rom για να ξεμπκλοκαρει το κινητο ωστε να συνδεθει με τον υπολογιστη την οποια την βρηκα στο xda developers ειναι μια συγκεκριμενη και αφου μπηκα σε bootloader πατησα το κουμπι της καμερας μαζι με το reset button μετα αρχισε να κανει κατι εγκατασταση ετσι μου ξεμπλοκαρε το κινητό μπηκε σε bootloader και μετα συνδεθηκε αυτοματα με τον υπολογιστη και μετα του ξαναπερασα την official rom του.

• 1 month later...
Γειά σας, θέλω να σας ρωτήσω άμα γίνετε να κάνω κάτι στο htc elf ώστε να πιάνει καλά με το δάχτιλο?????? γιατι πιάνει καλά μόνο με το νύχι.

• Administrators
Η συσκευή σου έχει resistive οθόνη και όχι capacitive. Κατά συνέπεια δύσκολο αυτό που ζητάς. Γιαυτό εξάλλου υπάρχει το πενάκι που την συνοδεύει.

Modpic.gif

• 1 year later...

Γεια σε όλους.

Θα ήθελα λίγη βοήθεια.

Έχω ένα κινητό ΗΤC Touch και θέλω να μεταφέρω ένα αρχείο από το κινητό στο pc (Windows XP).

Πως ακριβώς θα το πετύχω αυτό;

Είμαι κάπως αρχάριος με τα smartphones γι' αυτό θα ήθελα να δείξετε επιείκεια.

Συνδέω το κινητό στο pc, το βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο αλλά δεν μπορώ να δω

πουθενα το αρχείο που έχω αποθηκεύσει.

Ευχαριστώ.

Γεια σε όλους.

Θα ήθελα λίγη βοήθεια.

Έχω ένα κινητό ΗΤC Touch και θέλω να μεταφέρω ένα αρχείο από το κινητό στο pc (Windows XP).

Πως ακριβώς θα το πετύχω αυτό;

Είμαι κάπως αρχάριος με τα smartphones γι' αυτό θα ήθελα να δείξετε επιείκεια.

Συνδέω το κινητό στο pc, το βλέπει σαν αφαιρούμενο δίσκο αλλά δεν μπορώ να δω

πουθενα το αρχείο που έχω αποθηκεύσει.

Ευχαριστώ.

Αν δεν μπορεις να βρεις εσυ το αρχειο που θες, πως θα στο βρουμε εμεις; Τι αρχειο ειναι;

• Administrators
Μέσα από το κινητό φαίνεται πως είναι ένα αρχείο docx (το οποίο έχει ως location το main memory).

Πως μπορώ να το μεταφέρω στο pc;

Μέσα από τη συσκευή σου με έναν file explorer πχ. Resco Explorer κάνε copy το αρχείο κάπου στην κάρτα σου και μετά όταν θα συνδέσεις τη συσκευή μέσω usb πήγαινε μέσω του υπολογιστή σου εκεί που το έχεις και θα το βρεις.

Modpic.gif