Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Τώρα θέλω να σε ρωτήσω κάτι άσχετο αν μπορώ να του βάλω windows mobile 6,5 πως μπορώ να τα βάλω???και καταρχάς μπορεί να τα σηκώσει ή θα κολάνε???

Επίσημα δεν μπορείς. Ανεπίσημα... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=374

Modpic.gif

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεία σας,το πήγα για φτιάηιμο το κινιτό και μου είπε οτι θέλει άλαγμα η αθόνη αφης και μου είπε οτι δεν βρίσκει ανταλακτικά μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί που πουλάει ανταλακτικά για αυτό το κινητό????

• Administrators
Γεία σας,το πήγα για φτιάηιμο το κινιτό και μου είπε οτι θέλει άλαγμα η αθόνη αφης και μου είπε οτι δεν βρίσκει ανταλακτικά μήπως ξέρετε κανένα μαγαζί που πουλάει ανταλακτικά για αυτό το κινητό????

Μόνο ebay και μακράν στις καλύτερες τιμές.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Γειά σας,πως μπορώ να εγκαταστήσω οτι rom θέλω σε αυτό το κινητό χωρίς να φοβάμαι αμα δεν ταιριάζει σε αυτό το κινητό ή αμα χαλάσει???μπορεί κανείς να μου δώσει οδηγίες πως να το κάνω αυτό???

• Administrators
Γειά σας,πως μπορώ να εγκαταστήσω οτι rom θέλω σε αυτό το κινητό χωρίς να φοβάμαι αμα δεν ταιριάζει σε αυτό το κινητό ή αμα χαλάσει???μπορεί κανείς να μου δώσει οδηγίες πως να το κάνω αυτό???

Ότι θα βρεις εδώ αφορά αποκλειστικά και μόνο τη δική σου συσκευή. Θα χρειαστεί βέβαια να διαβάσεις για τις διαδικασίες, είναι απλές και κατανοητές για όλους.

Modpic.gif

Γεία σας μήπως μπορεί κανείς να μου δώσει αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά πως να εγκαταστήσω windows mobile 6.5 ή windows mobile 6.1 στο htc elf????

• Administrators
Πρέπει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να δεχθεί οποιαδήποτε άλλη rom εκτός την official. Έχεις δύο τρόπους, το USPL ή το Hard-SPL. Πρέπει να διαβάσεις όμως και τα πάντα υπάρχουν εδώ.

Modpic.gif

Αφού βάλω το hspl στο κινιτό μου για να το ξεκλειδώσω πως θα καταλάβω μετά οτι έχει ξεκλειδωθέι???

• Administrators
Αφού βάλω το hspl στο κινιτό μου για να το ξεκλειδώσω πως θα καταλάβω μετά οτι έχει ξεκλειδωθέι???

Όταν θα μπει η συσκευή σου στο bootloader (την οθόνη με τα 4 χρώματα) θα το δεις στο SPL που μαζί με το νούμερο θα γράφει και HSPL.

Modpic.gif

Αφού το ξεκλειδώσω τοο κινιτό μετα μπορώ να περάσω ότι rom θέλω χωρίς να υπάρχει περίπτωση να brikari???

• Administrators
Αφού το ξεκλειδώσω τοο κινιτό μετα μπορώ να περάσω ότι rom θέλω χωρίς να υπάρχει περίπτωση να brikari???

Ναι... αρκεί να ακολουθήσεις σωστά τις διαδικασίες.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
Γειά σας,τελικά μπόρεσα και πέρασα σε αυτό το κινητό wm6.5 αλλά ειναι στα αγγλικά μήπως μπορειτε να μου πείτε πως θα τα κάνω στα ελληνικά???

• Administrators
Δεν γίνεται να το κάνεις ελληνικό εκτός και αν βάλεις άλλη (ελληνική) rom, που δεν υπάρχει στα 6.5.

Modpic.gif

Αμα θέλω να περάσω εγώ άλλη rom εγώ έχω εγκαταστήσει το hard spl 3.10 πριν βάλω αυτη την rom τώρα πρέπει να ξαναβάλω το hard spl 3.10 για να περάσω άλλη rom????

Τώρα που έχω περάσει τα wm6.5 μου βγάζει ενα μύνημα το κινητό οτι έχει λίγει μνήμη χώρις να τρέχει κανένα πρόγραμμα βέβαια πως μπορώ να αυξύσω τι μνήμη που λέει ώστε να μην μου βγάζει το μύνημα αυτό????ή μήπως μπορώ να κάνω κάτι άλλο προκειμένου να μην βγάζει αυτό το μύνημα???

• Administrators
Προφανώς η rom που έχεις βάλει δεν είναι και η καλύτερη. Απευθύνσου στο thread που την κατέβασες και αν έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα... βάλε άλλη, δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ για αυτό.

Modpic.gif

Γειά σας,εγώ είχα εγκαταστήσει τα wm6.5 στο htc elf μου μετά ήθελα να περάσω τα αρχικά του windows από ένα buckup που είχα κάνει έκανε κανονικά εγκατάσταση και μετά μόλις έκανε επανακίνηση το κινητό άνοιγε έλεγε το smart mobility και έσβηνε τώρα αυτό που έπαθε το κινητό μου φτιάχνετε???τι μπορώ να κάνω????

Ελληνική είναι η συσκευή αλλά έχει αγγλικά windows εγώ έκανα βλακεία που ήθελα να γυρίσω στα αρχικά windows αλλά δεν είχα κάνει καλά το buckup και τώρα το κινητό πατάω να ανοίξει μου λέει smart mobility και μετα απο λίγο σβίνει.υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω???φτιάχνετε η συσκευή????

• Administrators

Ορίστε η official αγγλική rom... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=20

Ορίστε και τα ελληνικά της... http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=19

Ξαναπέρασε τα.

Modpic.gif

Πως θα το κάνω αυτο???αφου σας λέω μου λέει smart mobility και σβήνει.πριν πάτησα κάτι κουμπιά και κατατήχει μπήκα στην οθόνη με τα 4 χρώματα αλλά όταν το σύνδεα με το pc δεν μου έλεγε usb. και οταν πατάω να ανοίξει το κινητό μου λέει μονο smart mobility και σβήνει.εκτός αμα πατήσω εκείνα τα κουμπιά που σας είπα θα μπω στην οθόνη με τα 4 χρώματα αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω τπτ.τώρα τι να το κάνω το κινητό φτιάχνετε ή να το πετάξω???

• Administrators
Βάλε πάλι τη συσκευή σε bootloader και συνέδεσε τη στο PC. Αν δεν δεις το USB βάλε την σε άλλη θύρα, θα έπρεπε να δουλέψει. Αν γράψει USB τρέχεις την ROM.

Modpic.gif

καταρχάς το δοκίμασα αυτό και δεν γίνετε και δεύτερον η rom που μου έχεις δώσει είναι λάθος εγω θέλω την ελληνική rom του htc elf.τώρα μπορώ να κάνω τπτ άλλο???(συγγνωμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω τι να κάνω)

• Administrators

Τα link που σου έχω δώσει είναι σωστά. Δεν υπάρχει ελληνική rom. Η rom είναι αγγλική στην οποία από πάνω θα περάσεις τα ελληνικά της ACE Hellas. Στις παλιές συσκευές της HTC έτσι είχαμε ελληνικά.

Τι δοκίμασες και δεν γίνεται;

Modpic.gif