mariosx Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ευχαριστω παιδια, απλα δεν ειμαι εξοικειωμενος με αγορες απο ebay. μαλλον πρεπει να μαθω. ειδα καποια με 3 ή 4 € και εγραφαν free shiping. να υποθεσω μονο για us ειναι φρι, για ελλαδα ποσο ειναι η αποστολη? ορίστε: http://cgi.ebay.co.uk/2-ANTI-SCRATCH-SCREEN-LCD-PROTECTOR-FOR-HTC-TOUCH-3G-UK_W0QQitemZ280398601513QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item41490f1d29 δες αυτό. είναι 2,5 λίρες μαζί με το shipping για Ελλάδα, και είναι από Αγγλία, που πάει να πει πως θα κάνει 4-5 μέρες, ή το πολύ 10 εργάσιμες. (εξαρτάται από τον πωλητή) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 ευχαριστω παιδια, απλα δεν ειμαι εξοικειωμενος με αγορες απο ebay. μαλλον πρεπει να μαθω. ειδα καποια με 3 ή 4 € και εγραφαν free shiping. να υποθεσω μονο για us ειναι φρι, για ελλαδα ποσο ειναι η αποστολη? Τα έξοδα αποστολής είναι για Ελλάδα που βλέπεις εκεί. Πολλοί στέλνουν free και Ελλάδα, μη σου φαίνεται παράξενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. January 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2010 α ωραια! ευχαριστω πολυ! εχω ομως την εντυπωση οτι το 3g εχει διαφορετικη οθονη απο το απλο touch. αυτο νομιζω κανει http://cgi.ebay.co.uk/2X-Screen-Protector-Film-For-HTC-Touch-P3450-Dopod-S1-N_W0QQitemZ330334787150QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Accessories_RL?hash=item4ce97cd64e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 α ωραια! ευχαριστω πολυ! εχω ομως την εντυπωση οτι το 3g εχει διαφορετικη οθονη απο το απλο touch. αυτο νομιζω κανει http://cgi.ebay.co.uk/2X-Screen-Protector-Film-For-HTC-Touch-P3450-Dopod-S1-N_W0QQitemZ330334787150QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Accessories_RL?hash=item4ce97cd64e ναι αυτό θα κάνει μια χαρά. Ένα παράδειγμα σου έδωσα πιο πάνω που έριξα μια ματιά στα γρήγορα ;) καλές αγορές ! :) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 α ωραια! ευχαριστω πολυ! εχω ομως την εντυπωση οτι το 3g εχει διαφορετικη οθονη απο το απλο touch. Είναι όντως διαφορετική. Για κάθε συσκευή υπάρχει αποκλειστικά και το αντίστοιχο screen protector. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpanos Δημ. January 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Παιδια ζητω συγγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα απο που μπορω να κατεβασω windows 6.5 για Touch Hd? εχω γνησια rom.. Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2010 Απευθύνσου στο thread της συσκευής που σε ενδιαφέρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217711 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλησπερα σας!!! Θα ηθελα να ρωτησω τους ηδη κατοχους του κινητου αν αξιζει να το αγορασω τωρα μεταχειρισμενο απο καποιον 'η εχει παλιωσει και καλυτερα να προτιμησω καποια αλλη συσκευη?? Δε θα ηθελα να δωσω και τρελα χρηματα για κινητο αυτο το διαστημα αλλα θα ηθελα να εχει wifi και gps ακομα καλυτερα..το σκεφτομαι και για iphone αλλα καμια σχεση η τιμη...γι'αυτο και σας ρωταω αν αξιζει η αγορα του κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες, πολύ πιο πλήρεις συσκευές από θέμα χαρακτηριστικών και σε πολύ καλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου...εχεις απολυτο δικιο...δεν υπαρχει λογος να καταφυγω σε παλιοτερο μοντελο... Μαλλον προς το iphone με βλεπω τελικα...το γλυκοκοιταζω πολυ καιρο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Αν θέλεις να πάρεις περισσότερες απόψεις, μπορείς να απευθυνθείς στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 ειδα σημερα το HD mini με τα wm 6.5 και τα ζηλεψα. υπαρχει καμια ρομ για το δικο μας touch που να πλησιαζει εστω στα 6.5?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Εδώ υπάρχουν πολλές επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 ευχαριστω! το ειχαν κρυψει και το ψαχνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Ποιο είχαν κρύψει; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 στο xda εννοω ειχαν κρυψει την ενοτητα του ελφ, δεν την ειχαν στην αρχικη σελιδα οπως παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2010 Όπως θα είδες η ενότητα υπάρχει κανονικά, απλά άλλαξε λίγο το εν λόγω forum και γιαυτό δυσκολεύτηκες να το βρεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλημέρα. Έχω αφήσει πολύ καιρό τα PPC και έχω ξεχάσει πάρα πολλά πράγματα. Τώρα που ξαναπήρα το P3450 έχω ένα θεματάκι. Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή όταν επανέρχεται από αναμονή να μην κάνει ελαχιστοποίηση τα ανοιχτά προγράμματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stourglaukas Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Γεία σας,έχω ένα πρόβλημα με το htc touch p3450 μου.Το κινήτο ανοίγει κανονικά φορτώνει τα windows mobile και γενικά δεν δουλεύει η αφή και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα μήπως ξέρετε πως μπορώ να το φτιάξω???ή δεν φτίαχνετε???αν φτίαχνετε πως μπορώ να το φτίαξω????συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Hard Reset μπορείς να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stourglaukas Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Φίλε ανοίγει κανονικά το κινητό φορτώνει τα windows και μετα μου λέει να πατήσω την οθόνη για να την ρυθμίσω αλλα όπως είπα δεν δουλεύει και αναγκαστικά το κλείνω απο το κουμπί!!!μήπως ξέρεις τι γίνετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Δεν με παρακολουθείς μάλλον. Αν μπορείς να κάνεις hard reset... κάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stourglaukas Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Μπορώ να το κάνω hard reset αφού μπορώ να το ανοίξω με το κουμπί και να το κλέισω τώρα βέβαια δεν μπορώ να κάνω hard reset γιατί το έχω πάει σε μάστορα αν μπορεί να το φτιάξει.Και να το έκανα hard reset δεν θα γινότον τίποτα αφού σου είπα οτι δεν δουλεύει η αφή.Μήπως κατάλαβες τι ακριβώς έχει το κινητό τώρα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Υπάρχουν περιπτώσεις που μετά από hard reset επανέρχεται η συσκευή. Πριν τη στείλεις για επισκευή, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις. Αν δεν δουλέψει ούτε με αυτό... μάλλον πας για αλλαγή digitizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stourglaukas Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Σε ευχαριστώ φίλε μου μαλλον θέλει αυτο που είπες αλλαγή digitizer.Τώρα θέλω να σε ρωτήσω κάτι άσχετο αν μπορώ να του βάλω windows mobile 6,5 πως μπορώ να τα βάλω???και καταρχάς μπορεί να τα σηκώσει ή θα κολάνε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts