Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch (P3450 ή Elf)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ευχαριστω παιδια, απλα δεν ειμαι εξοικειωμενος με αγορες απο ebay. μαλλον πρεπει να μαθω. ειδα καποια με 3 ή 4 € και εγραφαν free shiping. να υποθεσω μονο για us ειναι φρι, για ελλαδα ποσο ειναι η αποστολη?

ορίστε:

http://cgi.ebay.co.uk/2-ANTI-SCRATCH-SCREEN-LCD-PROTECTOR-FOR-HTC-TOUCH-3G-UK_W0QQitemZ280398601513QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item41490f1d29

δες αυτό.

είναι 2,5 λίρες μαζί με το shipping για Ελλάδα, και είναι από Αγγλία, που πάει να πει πως θα κάνει 4-5 μέρες, ή το πολύ 10 εργάσιμες. (εξαρτάται από τον πωλητή)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
ευχαριστω παιδια, απλα δεν ειμαι εξοικειωμενος με αγορες απο ebay. μαλλον πρεπει να μαθω. ειδα καποια με 3 ή 4 € και εγραφαν free shiping. να υποθεσω μονο για us ειναι φρι, για ελλαδα ποσο ειναι η αποστολη?

Τα έξοδα αποστολής είναι για Ελλάδα που βλέπεις εκεί. Πολλοί στέλνουν free και Ελλάδα, μη σου φαίνεται παράξενο.

Modpic.gif

α ωραια! ευχαριστω πολυ! εχω ομως την εντυπωση οτι το 3g εχει διαφορετικη οθονη απο το απλο touch. αυτο νομιζω κανει http://cgi.ebay.co.uk/2X-Screen-Protector-Film-For-HTC-Touch-P3450-Dopod-S1-N_W0QQitemZ330334787150QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Accessories_RL?hash=item4ce97cd64e

α ωραια! ευχαριστω πολυ! εχω ομως την εντυπωση οτι το 3g εχει διαφορετικη οθονη απο το απλο touch. αυτο νομιζω κανει http://cgi.ebay.co.uk/2X-Screen-Protector-Film-For-HTC-Touch-P3450-Dopod-S1-N_W0QQitemZ330334787150QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Accessories_RL?hash=item4ce97cd64e

ναι αυτό θα κάνει μια χαρά. Ένα παράδειγμα σου έδωσα πιο πάνω που έριξα μια ματιά στα γρήγορα ;)

καλές αγορές ! :)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

• Administrators
α ωραια! ευχαριστω πολυ! εχω ομως την εντυπωση οτι το 3g εχει διαφορετικη οθονη απο το απλο touch.

Είναι όντως διαφορετική. Για κάθε συσκευή υπάρχει αποκλειστικά και το αντίστοιχο screen protector.

Modpic.gif

Παιδια ζητω συγγνωμη αν ειμαι offtopic αλλα απο που μπορω να κατεβασω windows 6.5 για Touch Hd? εχω γνησια rom.. Ευχαριστω!!

• 2 months later...

Καλησπερα σας!!! Θα ηθελα να ρωτησω τους ηδη κατοχους του κινητου αν αξιζει να το αγορασω τωρα μεταχειρισμενο απο καποιον 'η εχει παλιωσει και καλυτερα να προτιμησω καποια αλλη συσκευη??

Δε θα ηθελα να δωσω και τρελα χρηματα για κινητο αυτο το διαστημα αλλα θα ηθελα να εχει wifi και gps ακομα καλυτερα..το σκεφτομαι και για iphone αλλα καμια σχεση η τιμη...γι'αυτο και σας ρωταω αν αξιζει η αγορα του κινητου...

• Administrators
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλες, πολύ πιο πλήρεις συσκευές από θέμα χαρακτηριστικών και σε πολύ καλές τιμές.

Modpic.gif

Σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου...εχεις απολυτο δικιο...δεν υπαρχει λογος να καταφυγω σε παλιοτερο μοντελο...

Μαλλον προς το iphone με βλεπω τελικα...το γλυκοκοιταζω πολυ καιρο:)

• 2 months later...
ειδα σημερα το HD mini με τα wm 6.5 και τα ζηλεψα. υπαρχει καμια ρομ για το δικο μας touch που να πλησιαζει εστω στα 6.5??

• Administrators
Όπως θα είδες η ενότητα υπάρχει κανονικά, απλά άλλαξε λίγο το εν λόγω forum και γιαυτό δυσκολεύτηκες να το βρεις. :rolleyes:

Modpic.gif

• 2 weeks later...

Καλημέρα. Έχω αφήσει πολύ καιρό τα PPC και έχω ξεχάσει πάρα πολλά πράγματα. Τώρα που ξαναπήρα το P3450 έχω ένα θεματάκι. Θα ήθελα να ρωτήσω με ποιον τρόπο μπορώ να ρυθμίσω τη συσκευή όταν επανέρχεται από αναμονή να μην κάνει ελαχιστοποίηση τα ανοιχτά προγράμματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 1 month later...
Γεία σας,έχω ένα πρόβλημα με το htc touch p3450 μου.Το κινήτο ανοίγει κανονικά φορτώνει τα windows mobile και γενικά δεν δουλεύει η αφή και δεν μπορώ να πατήσω τίποτα μήπως ξέρετε πως μπορώ να το φτιάξω???ή δεν φτίαχνετε???αν φτίαχνετε πως μπορώ να το φτίαξω????συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...

Φίλε ανοίγει κανονικά το κινητό φορτώνει τα windows και μετα μου λέει να πατήσω την οθόνη για να την ρυθμίσω αλλα όπως είπα δεν δουλεύει και αναγκαστικά το κλείνω απο το κουμπί!!!μήπως ξέρεις τι γίνετε???

Μπορώ να το κάνω hard reset αφού μπορώ να το ανοίξω με το κουμπί και να το κλέισω τώρα βέβαια δεν μπορώ να κάνω hard reset γιατί το έχω πάει σε μάστορα αν μπορεί να το φτιάξει.Και να το έκανα hard reset δεν θα γινότον τίποτα αφού σου είπα οτι δεν δουλεύει η αφή.Μήπως κατάλαβες τι ακριβώς έχει το κινητό τώρα????

• Administrators
Υπάρχουν περιπτώσεις που μετά από hard reset επανέρχεται η συσκευή. Πριν τη στείλεις για επισκευή, ήταν το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις. Αν δεν δουλέψει ούτε με αυτό... μάλλον πας για αλλαγή digitizer.

Modpic.gif

Σε ευχαριστώ φίλε μου μαλλον θέλει αυτο που είπες αλλαγή digitizer.Τώρα θέλω να σε ρωτήσω κάτι άσχετο αν μπορώ να του βάλω windows mobile 6,5 πως μπορώ να τα βάλω???και καταρχάς μπορεί να τα σηκώσει ή θα κολάνε???