ypex Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 iliasmast said: Παιδια μια βοηθεια please!εχω κατεβασει καποια προγραμματακια,καποια απο αυτα λοιπον κανουν install κανονικα μεσω του υποιλογιστη καποια αλλα ειναι αρχειο rar και οταν τα ξεζιπαρω εχουν μεσα καποιοα αρχεια.Αυτα πως γινονται install μεσα στο touch,πρεπει να τα βαλω καπου? Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις install ανάλογα με την κατάληξη του αρχείου. Αν το αρχείο είναι .exe το τρέχεις από τον υπολογιστή και αν είναι .cab το περνάς στο Touch και το τρέχεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ypex Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 taaz said: Μπορεί να κάποιος να μου γράψει τα ποσά μνήμης για αποθήκευση και για προγράμματα (σύνολο, χρήση, ελεύθερα); Σου γράφω μόνο το σύνολο γιατί δεν θυμάμαι πόσο ήταν τα υπόλοιπα όταν το αγόρασα. Σύνολο : 32.46 (Αποθήκευση) & 47.90 (Προγράμματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 ypex said: Σου γράφω μόνο το σύνολο γιατί δεν θυμάμαι πόσο ήταν τα υπόλοιπα όταν το αγόρασα. Σύνολο : 32.46 (Αποθήκευση) & 47.90 (Προγράμματα) Ουσιαστικά αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμουν Σ' ευχαριστώ πολύ ypex :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_emperor Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 :!: Παιδιά, το έχει πάρει κανείς μέσω Βονταφονε επιδότηση!?! Και αν ναι, όλα καλά ?!?!:cry: Παράθεση May the Force be with you. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ypex said: Υπάρχουν 2 τρόποι να κάνεις install ανάλογα με την κατάληξη του αρχείου. Αν το αρχείο είναι .exe το τρέχεις από τον υπολογιστή και αν είναι .cab το περνάς στο Touch και το τρέχεις από εκεί. ΟΚ!!ευχαριστω,θα το δοκιμασω και θα σας πω για τυχον δυσκολιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Παιδία το πήρα και εγώ και αυτό που με εντυπωσίασε είναι η ταχύτητα που έχει!! Εκτελεί όλες τις εφαρμογές αμέσως!! Πιστεύω ότι είναι η καλύτερη συσκευή που πήρα μεχρή σήμερα από άποψη ταχύτητας!!!!:) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 red_emperor said: :!: Παιδιά, το έχει πάρει κανείς μέσω Βονταφονε επιδότηση!?! Και αν ναι, όλα καλά ?!?!:cry: Ναι το εχω παρει εγω,τι εννοεις "ολα καλα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Ρε παιδια αυτο με τον καιρο θα μου σπασει τα νευρα,το κανω ακριβως οπως εχετε γραψει και οταν τελειωνω την προσθεση του καινουργιου δεν με αφηνει να το αποθηκευσω στο pc μου,να το αποθηκευσω στο touch δεν εχω φτασει ακομα!!παραθετω αυτο που βαζω για να μου πητε μηπως εχει καποιο λαθος <city name="Ηρακλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|HERAKLION|&u=1 αναμενω,ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Review του touch από το mobile-review (english). http://www.mobile-review.com/pda/review/htc-elf2-en.shtml Νομίζω πως έχει ξαναδημοσιευτεί (99%) απλά το υπενθυμίζω για υποψήφιους αγοραστές που ρωτάνε διάφορες ερωτήσεις του κατόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 iliasmast said: Ρε παιδια αυτο με τον καιρο θα μου σπασει τα νευρα,το κανω ακριβως οπως εχετε γραψει και οταν τελειωνω την προσθεση του καινουργιου δεν με αφηνει να το αποθηκευσω στο pc μου,να το αποθηκευσω στο touch δεν εχω φτασει ακομα!!παραθετω αυτο που βαζω για να μου πητε μηπως εχει καποιο λαθος <city name="Ηρακλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|HERAKLION|&u=1 αναμενω,ευχαριστω!! το σωστό είναι αυτό : <city name="Ηράκλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|IRACLION"/> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 παιδια πηρα κι εγω ενα touch με αγγλικο μενου ομως. μπορω να του περασω ελληνικα? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Μάλλον λάθος δικό μου παιδιά, εγώ υπέθεσα ότι δεν το πήρε από ace και εννοούσα να περιμένει για να μπορέσει να βρει την rom την ελληνική από ace. My mistake, Accept my apologies! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmast Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 jokulsarlon said: το σωστό είναι αυτό : <city name="Ηράκλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|IRACLION"/> OK!το εφτιαξα,ευχαριστω πολυ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 ταξιδιωτης22 said: παιδια πηρα κι εγω ενα touch με αγγλικο μενου ομως. μπορω να του περασω ελληνικα? Πήγαινε start --> settings --> system --> language (είναι ένα εικονίδιο με μισή ελληνική και μισή αγγλική σημαία) πάτα το και διάλεξε greek. Και μια που είσαι εκεί πήγαινε και στην καρτέλα SMS και βάλε και τη μόνιμη αναφορά παράδοσης μηνυμάτων, αν σε ενδιαφέρει. Μετά από μια επανεκκίνηση θα έχεις ελληνικά μενού. Εκτός βέβαια αν ο φίλος Justme κατάλαβε καλά και εγώ κατάλαβα λάθος. :) ΥΓ: Κάνω την υπόθεση ότι το πήρες από Ελλάδα και κατά συνέπεια με την υποστήριξη της ace Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgal Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 jokulsarlon said: το σωστό είναι αυτό : <city name="Ηράκλειο, GR" locationcode="EUR|GR|GR020|IRACLION"/> Μήπως ξέρουμε και την ακριβή ρύθμιση για τα Χανιά; Ευχαριστώ! Παράθεση HTC Touch: Back to stock!! ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778 {επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...} hxxp://www.pamepotaki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 kosgal said: Μήπως ξέρουμε και την ακριβή ρύθμιση για τα Χανιά; Ευχαριστώ! δεν εχω καταφέρει να τη βρω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgal Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Μάλλον δεν υπάρχει. Και δεν είναι πρόβλημα του touch αλλά του Accuweather.. :( Παράθεση HTC Touch: Back to stock!! ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778 {επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...} hxxp://www.pamepotaki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgal Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 Λάθος post. Sorry! Παράθεση HTC Touch: Back to stock!! ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778 {επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...} hxxp://www.pamepotaki.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ath Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 thathela kai ego na rotiso kapoia pragmata sxetika me to touch..ekana egkatastasi to active sync ston ipologisti kai ektos apo tin proti fora pou sindethike apo tote den mporei na to ksanavrei to til.san na min to exo sindesei sto kalodio..apegkatastisa to programa kai otan prospatho na to ekgatastiso pali den ginete. episis prospatho na sviso kapoia mp3 pou exo perasei kai otan pataw diagrafi auta den svinonte...mou vgazei minima "provlima me tin diagrafi tou arxeiou" kai ena spastiko..otan paw na epilekso ena arxeio apo tin diaxeirisi auto anoigei automata esto kai an ego thelo na to xrisimopoiiso me allo tropo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taaz Δημ. July 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2007 stelios_ath said: thathela kai ego na rotiso kapoia pragmata sxetika me to touch..ekana egkatastasi to active sync ston ipologisti kai ektos apo tin proti fora pou sindethike apo tote den mporei na to ksanavrei to til.san na min to exo sindesei sto kalodio..apegkatastisa to programa kai otan prospatho na to ekgatastiso pali den ginete. episis prospatho na sviso kapoia mp3 pou exo perasei kai otan pataw diagrafi auta den svinonte...mou vgazei minima "provlima me tin diagrafi tou arxeiou" kai ena spastiko..otan paw na epilekso ena arxeio apo tin diaxeirisi auto anoigei automata esto kai an ego thelo na to xrisimopoiiso me allo tropo... Κάνε ένα soft reset (πατάς στιγμιαία με τη γραφίδα στην τρύπα δεξιά από το USB, μέχρι να νιώσεις ένα απαλό κλικ). Το soft reset ισοδυναμεί με το reboot στα PC. Όσο αφορά τη διαχείριση των αρχείων, όταν πατάς πάνω σε ένα αρχείο κράτα τη γραφίδα πατημένη για λίγο μέχρι να σου βγάλει ένα μενού. Αυτό είναι το λεγόμενο tap & hold και ισοδυναμεί με το δεξί κλικ στα PC. Ποιο active sync χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rouscy Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Γεια χαρά σε όλους, μήπως δοκίμασε κανείς το XCPUscal 2007 στο Touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ath Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ποιο active sync χρησιμοποιείς; kalimera..egkatestisa auto pou eixe sto sinodeutiko cd,an kai telika piga simera to proi kai pira ena adaptor gia tin karta mnimis gia na min poli asxoloume me kalodia ktlp..h ******* eine pos ton adaptor ton poulane mono paketo me alli mia karta mnimis..(enimerotika : micro sd 1 gb kai adaptor 11,99 sta media markt) episis thelo na rotiso kai kati allo...gia fortisti autokinitou pou na psaxto??vasika eida sta media pos o fortistis tou motorola v3 ktlp exei to idio visma.tha kanei douleia h na koitakso gia gnisio??? episis me endiaferei na vro thiki tipou body glove giati stin douleia mou exei polles skones kai xomata opote h thiki pou eixe sto paketo den me eksipireti kai den thelo na valo auti tin adiavroxi thiki-tipou profilaktiko-pou poulane sto plaisio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontor Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 iliasmast said: Ναι το εχω παρει εγω,τι εννοεις "ολα καλα"? Καλησπέρα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε σε ποιο κατάστημα το βρήκατε γιατί το ψάχνω παντού και δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Ξέχνα το Χθες...Ζήσε το Σήμερα...Ονειρεύσου το Αύριο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 kontor said: Καλησπέρα. Μήπως μπορείτε να μου πείτε σε ποιο κατάστημα το βρήκατε γιατί το ψάχνω παντού και δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ προκαταβολικά το εχει στο πλαισιο.:) και μπορεις και να το δεις live. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 JustMe! said: Μάλλον λάθος δικό μου παιδιά, εγώ υπέθεσα ότι δεν το πήρε από ace και εννοούσα να περιμένει για να μπορέσει να βρει την rom την ελληνική από ace. My mistake, Accept my apologies! δεν ειναι απο ace φιλε μου:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts