Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 H τελευταία επίσημη είναι αυτή: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=85 Και τα ελληνικά της: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=109 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2010 (edited) πέρασα τα win 6.1...μια χαρά...τα γύρισα και σε ελληνικά (μπράβο μου, μεγάλη επιτυχία) ;)... Δεν γράφει όμως με τίποτα ελληνικά. Rom: 3.28.405.0 WWE 05/02/08 Radio 1.65.17.56 Protocol 25.83.40.02H Edited May 8, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν γράφει ελληνικά ούτε με το hardware ούτε με το software keyboard; Με τα ελληνικά που έβαλες έχεις πλήρως ελληνικό μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν γράφει ελληνικά ούτε με το hardware ούτε με το software keyboard; Με τα ελληνικά που έβαλες έχεις πλήρως ελληνικό μενού; Ούτε με το ένα τρόπο, ούτε με τον άλλο. Μέσα στο μενού βλέπω τις επιλογές της ACE Hellas αλλά πληκτρολόγιο για ελληνικά σε sms, yok...:( Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 H τελευταία επίσημη είναι αυτή: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=85 Και τα ελληνικά της: http://www.imobile.gr/downloads.php?do=file&id=109 Προσπαθώντας να κάνω εγκατάσταση τα ελληνικά, πέρνω το μήνυμα: "Package version is not larger than the one in your device!" Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Δεν είναι λογικό αυτό. Θα έλεγα να κάνεις ένα hard reset και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 (edited) Ξαναδοκιμάζω, για να δω αν πετύχει. Είπα να το κάνω αναβάθμιση για να το κρατήσω ακόμα λίγο και να σταματήσει να πηγαίνει "αργά", πράγμα που το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές. edit: :respect: Ήθέλε hard reset...δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Ευχαριστώ. Edited May 9, 2010 by sv2evs Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. May 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Ξαναδοκιμάζω, για να δω αν πετύχει. Είπα να το κάνω αναβάθμιση για να το κρατήσω ακόμα λίγο και να σταματήσει να πηγαίνει "αργά", πράγμα που το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανές. edit: :respect: Ήθέλε hard reset...δεν μπορούσα να το φανταστώ καθόλου. Ευχαριστώ. επι εποχές qtek 9000 το θυμάμαι και εγώ που μετά απο κάθε πέρασμα ρομ ήθελε hard reset αν δεν με απατά η μνήμη μου. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια 6.5 rom με manila και τα συναφή ?:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 9, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2010 Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια 6.5 rom με manila και τα συναφή ?:P Γιατί εάν μπει σε αυτή τη διαδικασία θα καταλήξει σε μια αέναη προσπάθεια να βρει την τέλεια cooked rom... κάτι που δεν πρόκειται για γίνει ποτέ. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 επι εποχές qtek 9000 το θυμάμαι και εγώ που μετά απο κάθε πέρασμα ρομ ήθελε hard reset αν δεν με απατά η μνήμη μου. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια 6.5 rom με manila και τα συναφή ?:P Ήταν η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά που θα περάσω μια rom, δεν ασχολούμε τόσο με το κινητό, απλά τελευταία ίσως από 1-2 εφαρμογές που του πέρασα είχε αρχίσει να πηγαίνει υπερβολικά αργά ακόμα και όταν έστελνε/έγραφα sms. Οπότε και λίγο πριν το πουλήσω (κατά κει το βλέπω σύντομα) είπα να του περάσω μια επίσημη rom λίγο πιο καινούργια και όντως η βελτίωση σε σχέση με πριν είναι εμφανής. Δεν έχει τα τρελά εφέ, αλλά έτσι και αλλιώς δεν τα χρειάζομαι. Και όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν θέλω να μπω σε μια διαδικασία να ψάχνω να βρω ποια rom θα δουλέψει σωστά.;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 10, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2010 Ούτως ή άλλως μια cooked rom με καινούργια έκδοση λογισμικού θα βαρύνει τις πλέον περιορισμένες δυνατότητες της εν λόγω συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 (edited) επανερχομαι στην οδυσεια μου.. δοκιμασα την προηγούμενη ( σπασμενη) οθόνη που δεχοταν εντολές touch στο 1/3 της περίπου , εξακολουθει να λειτουργεί όπως παλιά.. συνεπως δε το εσκισα το υπολοιπο κινητο.. τοπρόβλημα φαινεται να ειναι με την καινούργια οθόνη... η την εσκισα οταντην εβαλα..( πως διάολε ημουν πολυ τρυφερος μαζι της..) :p η μου την εστειλε βλαμενη ο Hong-Kongεζος.... μιας και την ξανάβαλ καιπάλι ενω τα δειχνει ολα τζάμι και δεν εχεικαμια χαρακια ή εμφανές σπάσιμο δεν δειχνει να αντιλαμβάνεταιοιοδήποτε "αγγιγμα'. :(( λετε να δεχθει επιστροφη? μπααααα ε? Edited May 11, 2010 by koumobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2010 λετε να δεχθει επιστροφη? μπααααα ε? Εάν δεν έχει εμφανισιακά φθορές... θα δεχθεί. Δίνουν μεγάλη σημασία στην φήμη τους οι πωλητές και δεν θέλουν με τίποτα να σπιλωθεί αφού από αυτό εξαρτώνται οι πωλήσεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumobile Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 για την ακριβεια, επειδη ειχα βαλει ηδη negative review, επικοινωνησε μονος του, και μου ζητησε να το αλλαξω και μου εκανε refund τα χρηματα!. ουτε καν ζητησε να το στειλω πισω... το εκανα εννοείται και παρήγγειλα αλλη ιδια οθόνη. αντε να δουμε τωρα ποσο θα κανει να ερθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Όλα καλά λοιπόν. Περιμένουμε νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Γειά χαρά και πάλι. Θα ήθελα να κάνω 1-2 ερωτήσεις για τα win mobile 6.1: Όταν στέλνω ένα sms αυτό πηγαίνει στα εισερχόμενα και φαίνεται εκεί, ενώ πρώτα ήταν κανονικά στα απεσταλμένα. Επίσης όταν πατάω με το κεντρικό πλήκτρο πάνω σε ένα sms μου ανοίγει το conversation, πρώτα αυτό επίσης δεν γινόταν. Για βοηθήστε λίγο παιδιά, τι επιλογές έχουν αλλάξει απο τα 6.0 στα 6.1 ! Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 13, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2010 Όταν στέλνω ένα sms αυτό πηγαίνει στα εισερχόμενα και φαίνεται εκεί, ενώ πρώτα ήταν κανονικά στα απεσταλμένα. Αυτό είναι παράξενο, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Ψάξτο λίγο και αν συνεχιστεί το συζητάμε ξανά. Επίσης όταν πατάω με το κεντρικό πλήκτρο πάνω σε ένα sms μου ανοίγει το conversation, πρώτα αυτό επίσης δεν γινόταν. Βάλε το παρακάτω αρχείο και άλλαξε το threaded σε classic. http://www.myphone.gr/forum/images/attach/zip.gif ThreadingSMS.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. June 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2010 Βλέπω πλέον πως το παλιό αλλά άξιο kaiserάκι έπεσε στη 2η σελίδα του φόρουμ. Μέχρι να μαζέψουμε λεφτά για το HD2 θα κάνω την ερώτηση μου εδώ. Να το ανεβάσουμε εκεί που του αξίζει. Συνέδεσα το εν λόγω κινητό με το ΒΤ του αυτοκινήτου και δοκίμασα να χρησιμοποιήσω τον τηλεφωνικό κατάλογο και την αναγνώριση κλίσης όμως χωρίς επιτυχία. Το "συμβατικό" samsung δείχνει κανονικά τα Ελληνικά ενώ το HTC όχι (μόνο σε 1 τηλέφωνο μου τα έβγαλε κανονικά! :blink:). Φαντάζομαι πως κάτι τρέχει με την κωδικοποίηση χαρακτήρων, UTF8 ή ASCII. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω μετατροπές την κωδικοποίηση χαρακτήρων του τηλεφωνικού καταλόγου; Σε αρχεία κειμένου δεν είναι δύσκολο, όμως το PIM backup δεν εξάγει αρχεία κειμενου για να δοκιμάσω να το κάνω απο εκεί. Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 παιδιά πως του βάζω να με ειδοποιεί όταν έχω περάσει ένα χρονικό περιθώριο σε κλήση π.χ 45'' ή περισσότερο ? Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 παιδιά πως του βάζω να με ειδοποιεί όταν έχω περάσει ένα χρονικό περιθώριο σε κλήση π.χ 45'' ή περισσότερο ? Δεν έχει από μαμά κάτι τέτοιο. Ίσως στο ΟMarket βρεις κάτι αντίστοιχο. Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 κρίμα...δεν πειράζει...έτσι και αλλιώς είναι 2ο κινητό πλέον. Ευχαριστώ. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 παιδιά πως του βάζω να με ειδοποιεί όταν έχω περάσει ένα χρονικό περιθώριο σε κλήση π.χ 45'' ή περισσότερο ? Γενικώς, δεν έχω δει καθόλου να κυκλοφορεί σχετική εφαρμογή για αυτό που ζητάς. Θα το ψάξω και θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 σου είμαι υπόχρεως. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλημέρα. Κάποια προτεινόμενη cooced rom για το tytn ii; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=619507 αυτή εδω με έχει βολέψει αρκετά, είναι αρκετά καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts