zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Και τώρα που το ξαναδοκίμασα αλλά και πριν που την πέρασα από πάνω από την παλιότερη java που είχα, δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα να απεγκαταστήσω την παλιά, με πάει με την μια στο που θέλω να γίνει το setup, επίσης όπως γράφω και πιο πάνω η παλιά java δεν είναι ούτε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων :wacko:. Αν θυμάμαι καλά δεν είχα εγκαταστήσει java εγώ, αλλά ήταν μαζί με κάτι που είχα περάσει στην συσκευή (δεν θυμάμαι ακριβώς τι όμως) το μόνο που θυμάμαι και ίσως να βοηθάει, είναι ότι τότε για να δουλέψει η java έπρεπε να κάνω soft reset. Τώρα έκανα ένα καθάρισμα με το sktools, λές να ξαναπεράσω όπως είναι την δική σου ή πρέπει να βρώ πως θα αφαιρέσω την παλιά? Πάντως 2 παιχνιδάκια που έτρεχαν με java τα έκανα uninstall, δεν έχω κάτι άλλο που να τρέχει με java, παρόλ' αυτά συνεχίζει να υπάρχει στα προγράμματα. η παλια ειναι μεσα στην ρομ. τρεξε την δικη μου για να σου απεγκαταστησει την δικη μου,οχι την ηδη υπαρχουσα στην ρομ σου ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Αν είναι έτσι, τότε ας την εγκαταστήσω την δική σου από την αρχή γιατί την έχω απεγκαταστήσει είδη από την προσθαφαίρεση (το ίδιο δεν είναι?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Αν είναι έτσι, τότε ας την εγκαταστήσω την δική σου από την αρχή γιατί την έχω απεγκαταστήσει είδη από την προσθαφαίρεση (το ίδιο δεν είναι?) ναι. βαλτην στην καρτα μνημης,δουλευει και απο εκει αυτη η εκδοση. κανε επανεκινηση και πες τι εγινε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ακριβώς τα ίδια μου βγάζει και τώρα δυστιχώς. Πές μου κάτι, το Opera Mini το τρέχει από το "Προγράματα/Esmertec Jbed? ή από "Προγράματα/OperaMini? Γιατί εγώ το τρέχω από το 2ο...όταν πάω να το τρέξω από το Esmertec Jbed μου το εμφανίζει στην αρχή χωρίς να το τρέχει αυτόματα μόνο του, κάνω εκίνηση και βγάζει eror. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ακριβώς τα ίδια μου βγάζει και τώρα δυστιχώς. Πές μου κάτι, το Opera Mini το τρέχει από το "Προγράματα/Esmertec Jbed? ή από "Προγράματα/OperaMini? Γιατί εγώ το τρέχω από το 2ο...όταν πάω να το τρέξω από το Esmertec Jbed μου το εμφανίζει στην αρχή χωρίς να το τρέχει αυτόματα μόνο του, κάνω εκίνηση και βγάζει eror. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. μεσα απο την java κανονικα πρεπει να το τρεξεις...δεν μπορω να καταλαβω τι εχει παει στραβα :( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 http://img131.imageshack.us/img131/4348/capturewh0.jpg Βλέπεις πως μου τα δείχνει? Ενώ αν το βάλω στο medium τα δείχνει μια χαρά. Περίεργο δεν είναι? Η εικόνα είναι με Zoom από το opera mini. Να ρωτήσω κάτι, υπάρχει τρόπος να πειράξω την κωδικοποίηση της σελίδας και να το βάλω "Ελληνικά" μου είπε ένας φίλος ότι κάπως γίνεται, αλλά δεν το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 http://img131.imageshack.us/img131/4348/capturewh0.jpg Βλέπεις πως μου τα δείχνει? Ενώ αν το βάλω στο medium τα δείχνει μια χαρά. Περίεργο δεν είναι? Η εικόνα είναι με Zoom από το opera mini δοκιμασε αλλη εκδοση του μινι οπερα!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talentscout Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 δοκιμασε αλλη εκδοση του μινι οπερα!! Θα δοκιμάσω αυτή που δίνεις εσύ και θα σου πώ ;) Λοιπόν άλλο πρόβλημα τώρα, δοκίμασα την δική σου έκδοση του opera mini και παίζει μια χαρά, μόνο που την ώρα που πήγα να δώ αν μου βγάζει πάλι τετράγωνα μου έβγαλε κάτι μηνύματα ότι και καλά υπάρχει περίπτωση να χρεωθώ και κάτι τέτοια, και πάτησα κάπου όχι, με αποτέλεσμα να μην μπορώ πλέον να συνδεθώ :( μάλλον δεν ήταν η μέρα μου σήμερα όπως βλέπεις! Μπορείς να βοηθήσεις? Ξέρω σε έπριξα σήμερα, sorry!!! http://img258.imageshack.us/img258/2332/capturebt9.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλημέρα τελικά επέστρεψε το κινητό μου από το service και προχώρησα σε φλασάρισμα!! είδα ότι με το tf2d δεν μπορώ να συμβιώσω με τίποτα, οπότε επέλξα την τελευταία του sakajati, επειδή είδα ότι έχει τον τελευταίο IE6. δύστυχώς ο συγκεκριμένος browser σε qvga δεν παλεύεται με τίποτα. πολύ βαρύς, πολύ scroll, δεν μπορείς να πλοηγηθείς στα links της σελίδας με το κεντρικό πληκτρό κτλ. γενικά δεν έχω ξετρελαθεί αλλά θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες. επίσης χτες άνοιξα gps και κλείδωσε μια χαρά, αλλά εκείνη την στιγμή με κάλεσαν και το κινητό μου έδειχνε κλειστό. θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες και αν δεν με ικανοποιήσει θα γυρίσω σε original με ελληνικά αλλά με hardspl και άλλο radio... Ps: υπάρχει κανένα πιο φρέσκο dialer skin με πλήκτρο βιντεοκλήσεων εκτός από το κλασσικό του nadavi που έχω βρει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 μήτσο τι λέει? :) πήρες το HD? Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 μήτσο τι λέει? :) πήρες το HD? τωρα???:rolleyes::lol: αλλα μαλλον θα πρεπει να το πουλησω γιατι μου ειπαν οτι το ομνια ειναι καλυτερο :wacko::wacko: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 καλημέρα τελικά επέστρεψε το κινητό μου από το service και προχώρησα σε φλασάρισμα!! είδα ότι με το tf2d δεν μπορώ να συμβιώσω με τίποτα, οπότε επέλξα την τελευταία του sakajati, επειδή είδα ότι έχει τον τελευταίο IE6. δύστυχώς ο συγκεκριμένος browser σε qvga δεν παλεύεται με τίποτα. πολύ βαρύς, πολύ scroll, δεν μπορείς να πλοηγηθείς στα links της σελίδας με το κεντρικό πληκτρό κτλ. γενικά δεν έχω ξετρελαθεί αλλά θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες. επίσης χτες άνοιξα gps και κλείδωσε μια χαρά, αλλά εκείνη την στιγμή με κάλεσαν και το κινητό μου έδειχνε κλειστό. θα το αφήσω έτσι μερικές μέρες και αν δεν με ικανοποιήσει θα γυρίσω σε original με ελληνικά αλλά με hardspl και άλλο radio... Ps: υπάρχει κανένα πιο φρέσκο dialer skin με πλήκτρο βιντεοκλήσεων εκτός από το κλασσικό του nadavi που έχω βρει?? εγω στο καιζερ bill δουλευα καποια απο αυτα http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar ειναι πληρως απεγκατασιμα !! επισης καθε ενα απεγκαθιστα το προηγουμενο,αν θελεις να τα δοκιμασεις ωστε να αποφασισεις ποιο σου αρεσει πιο πολυ:) αλλα ποτε δεν εχω enable το skin του τηλεφωνου σε ολα τα wm μου :) η βιντεο κληση υπαρχει ομως, αλλα στις επιλογες και οχι σαν πληκτρο πανω στον dialer ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 εγω στο καιζερ bill δουλευα καποια απο αυτα http://rapidshare.com/files/86028430/dial_pad_skins.rar ειναι πληρως απεγκατασιμα !! επισης καθε ενα απεγκαθιστα το προηγουμενο,αν θελεις να τα δοκιμασεις ωστε να αποφασισεις ποιο σου αρεσει πιο πολυ:) αλλα ποτε δεν εχω enable το skin του τηλεφωνου σε ολα τα wm μου :) η βιντεο κληση υπαρχει ομως, αλλα στις επιλογες και οχι σαν πληκτρο πανω στον dialer ;) σε μένα δεν υπάρχει ούτε σαν επιλογή ακόμα κι αν απενεργοποιήσω τον dialer της htc. θα δοκιμάσω όταν πάω σπίτι κάποιο απο τα δικά σου thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 σε μένα δεν υπάρχει ούτε σαν επιλογή ακόμα κι αν απενεργοποιήσω τον dialer της htc. θα δοκιμάσω όταν πάω σπίτι κάποιο απο τα δικά σου thanks υπαρχει ! ανοιγοντας τον dialer της συσκευης με απενεργοποιημενο το skin, μενου/βιντεο κληση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 υπαρχει ! ανοιγοντας τον dialer της συσκευης με απενεργοποιημενο το skin, μενου/βιντεο κληση :) δεν υπάρχει Δημήτρη, ειτε με ενεργοποιημένο είτε με απενεργοποιημένο τον dialer της htc. τεσπα, έβαλα τον dialer του xperia + το αρχείο για ελληνικό smartdial και είναι όλα οκ!! (υπάρχει και ως πλήκτρο και ως επιλογή στο μενού!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 αλλα μαλλον θα πρεπει να το πουλησω γιατι μου ειπαν οτι το ομνια ειναι καλυτερο :wacko::wacko: Ti thelei na pei o poiitis? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ti thelei na pei o poiitis? :worry: αυτο ελειπε να μην καταλαβες και εσυ Γιαννη :) ετσι μου ειπανε και επεμεναν μαλιστα οτι δεν ξερω τι μου γινεται ..... ε για να το λενε κατι θα ξερουν ε?:happy::happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Se katalabainw apolyta! :rolleyes: Egw opws isws tha exeis katalabei... apexw pleon apo kathe tetoiou eidous syzitiseis Dimitri! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Se katalabainw apolyta! :rolleyes: Egw opws isws tha exeis katalabei... apexw pleon apo kathe tetoiou eidous syzitiseis Dimitri! ;) θα ακολουθησω τον ιδιο δρομο Γιαννη :happy: δεν υπαρχει φως σε τετοιες περιπτωσεις...μονο γκρινια και μικροτητες...δεν τα αντεχω αυτα αλλο...:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 όποιος πιστεύει ότι το Omnia είναι καλό pda σε σχέση με τα htc, τότε είναι για σφαλιάρες. εγώ μια φορά το δούλεψα και δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη. μου έσπασε τα νεύρα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 όποιος πιστεύει ότι το Omnia είναι καλό pda σε σχέση με τα htc, τότε είναι για σφαλιάρες. εγώ μια φορά το δούλεψα και δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη. μου έσπασε τα νεύρα. Μα γιατί το λες αυτό? Επειδή κολλάει συνέχεια και βγάζει προβλήματα? 'Η επειδή τα HTC έχουν καλή ποιότητα και υποστήριξη από την αντιπροσωπεία? Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μα γιατί το λες αυτό? Επειδή κολλάει συνέχεια και βγάζει προβλήματα? 'Η επειδή τα HTC έχουν καλή ποιότητα και υποστήριξη από την αντιπροσωπεία? Παρόλο των κοινών χαρακτηριστικών τους... έχουν διαφορετική φιλοσοφία σαν συσκευές. Ούτε οι μεν, ούτε οι δε είναι προβληματικές συσκευές. Είναι κατά κάποιο τρόπο θέμα γούστου λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 καλά μην λέμε ότι η HTC είναι τέλεια. με κάθε νέα συσκευή που βγάζει είναι ένας νέος λόγος για να απογοητεύομαι. ευτυχώς υπάρχουν τα παλικάρια στους xda, αλλιώς σε NOKIA θα ήμουν τώρα. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Καλημέρα. Μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει αν το SPB GPRS monitor "κόβει/κολάει" το ίντερνετ που τυχόν μπορούμε να πάρουμε απο wifi ? Ενώ το έχω ανοιχτό (wifi) δεν ανοίγει/κατεβάζει) τίποτα. Σωστά σεταρισμένες ip,dns κτλ. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Καλημέρα. Μήπως κάποιος μπορεί να με ενημερώσει αν το SPB GPRS monitor "κόβει/κολάει" το ίντερνετ που τυχόν μπορούμε να πάρουμε απο wifi ? Ενώ το έχω ανοιχτό (wifi) δεν ανοίγει/κατεβάζει) τίποτα. Σωστά σεταρισμένες ip,dns κτλ. Se genikes grammes den dimiourgei problimata. Ean den to exeis... bale tin kainourgia tou ekdosi (Spb Wireless Monitor). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts