Jump to content

[Επίσημο] HTC Kaiser (Tytn II)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

bill καλησπερα:)

φιλε μου σε θαυμαζω ειλικρινα :blink: 1 χρονο και δεν εχεις ακομη φλασαρει το τηλ σου???

λοιπον αν θες καλη ρομ 6.1 χωρις μανιλλα και γενικα lite ,συστηνω ανεπιφυλακτα αυτη,ειναι η ιδια που χρησιμοποιω στο καιζερ μου

HyperDragon_III_PRO_Lite_WWE_20080909 (οπου bold η ημερομηνια εκδοσης της)

με ραδιο το ενα και μοναδικο 1.71.09.01

απο εκει και μετα απλα διαβασε στο thread του sakajati (hyperdragon roms)

και διαλεξε οποια σου αρεσει εσενα,ειναι ολες αξιες να τις δοκιμασεις,μιας και αυτος ο ανθρωπος εχει φερει το development στο καιζερ να ειναι σε δικη του κατηγορια!!

μην ξεχασεις οτι ΚΑΝΕΝΑ ραδιο απο 6.0 ρομς ΔΕΝ ειναι συμβατο με ρομς 6.1 οπως και αντιθετα!!!!!!

οπως επισης οτι το destinator 6.1 ΑΠΑΙΤΕΙ gps gate για να διαβασει την port του gps στο καιζερ!

ολα τα υπολοιπα προγραμματα πλοηγησης (πχ dest7,igo 8 κλπ)ειναι συμβατα με αυτα τα ραδιος των 6.1 ρομς οποτε και δεν θα εχεις προβλημα.

καλη επιτυχια :)

και γω με θαυμάζω ώρες ώρες, αλλά βαριέμαι ρε συ Δημήτρη να μπω σε αυτό το παιχνίδι. θέλω το τηλεφωνο μου να λειτουργεί και όχι για πειράματα.

ένας από τους λόγους που θέλω να φλασάρω είναι και το tf οπότε θα πάω σε κάποια που να το έχει ενσωματομένο. είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστώ και το second today αμέσως, αλλά πρέπει να το δοκιμάσω και αυτό επιτέλους.

τι radio χρησιμοποιεί ο sakajati? το 1.71.09.01 να το ψάξω στο thread των radio?

για το hardspl δεν απάντησες? κάποια προτίμηση?

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και γω με θαυμάζω ώρες ώρες, αλλά βαριέμαι ρε συ Δημήτρη να μπω σε αυτό το παιχνίδι. θέλω το τηλεφωνο μου να λειτουργεί και όχι για πειράματα.

ένας από τους λόγους που θέλω να φλασάρω είναι και το tf οπότε θα πάω σε κάποια που να το έχει ενσωματομένο. είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστώ και το second today αμέσως, αλλά πρέπει να το δοκιμάσω και αυτό επιτέλους.

τι radio χρησιμοποιεί ο sakajati? το 1.71.09.01 να το ψάξω στο thread των radio?

για το hardspl δεν απάντησες? κάποια προτίμηση?

ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση

καποια πραγματα συμβατα με τις ρομ του sakajati εδω

http://rapidshare.com/files/141117362/hyper_dragon_IIIr_lite_staff.rar

το ραδιο

http://rapidshare.com/files/182508681/RADIO_1.71.09.01.rar

hard spl 3.29 μονο!!

http://rapidshare.com/files/182509930/Kaiser-HardSPL-3.29.zip

και σορυ που το ξεχασα...

ειναι το καλυτερο και εχει την καλυτερη αισθηση touch με αυτες τις ρομ/ραδιο :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

το ραδιο (δωσε μου λιγο χρονο στο ανεβαζω)

hard spl 3.29 μονο!! και σορυ που το ξεχασα...

μην κουράζεσαι βρε!!

το βρήκα ήδη:)

αν βρω χρόνο θα παίξω απόψε

Thanks!!

μην κουράζεσαι βρε!!

το βρήκα ήδη:)

αν βρω χρόνο θα παίξω απόψε

Thanks!!

οτι χρειαστεις μιλα,δουλευω νυχτα αποψε οποτε θα παιρνω τα μειλ μου ολο το βραδυ ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

οτι χρειαστεις μιλα,δουλευω νυχτα αποψε οποτε θα παιρνω τα μειλ μου ολο το βραδυ ;)

τελικά έχω πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι σοβαρό.

το φλασαρισμα πήγε μια χαρά

Jumpspl

hardspl

rom

radio

όλα αυτά χωρίς sim και sd στο κινητό. τώρα όμως μου λέει ότι δεν βρίσκει sim. πρόβλημα της sim δεν είναι γιατί στο άλλο κινητό παίζει. επίσης δεν παίζει και η άλλη μου sim!!

έκανα κάτι λάθος ή τυχαίο γεγονός? τι κάνουμε τώρα?

τελικά έχω πρόβλημα και δεν ξέρω αν είναι σοβαρό.

το φλασαρισμα πήγε μια χαρά

Jumpspl

hrdspl

rom

radio

όλα αυτά χωρίς sim και sd στο κινητό. τώρα όμως μου λέει ότι δεν βρίσκει sim. πρόβλημα της sim δεν είναι γιατί στο άλλο κινητό παίζει. επίσης δεν παίζει και η άλλη μου sim!!

έκανα κάτι λάθος ή τυχαίο γεγονός? τι κάνουμε τώρα?

εκανες hard reser μετα το φλασαρισμα?? δοκιμασε το κ πες

εκανες hard reser μετα το φλασαρισμα?? δοκιμασε το κ πες

όχι δεν έκανα. ξαναπέρασα το radio όμως αλλά και την rom χωρίς αποτέλεσμα. έτσι του είπα με πολύ ευγενικο τρόπο "kaiser please come back" και επέστρεψα στην μαμά rom + ελληνικά. εδώ έκανα hard reset και η sim πάλι δεν αναγνωρίζεται.

μάλλον κάτι θα έγινε με τον sim reader την ώρα που έβγαζα την sim. θα το πακετάρω και καρφί στην ace. δεν έχω άλλη επιλογή!!

το ραδιο

http://rapidshare.com/files/182508681/RADIO_1.71.09.01.rar

hard spl 3.29 μονο!!

http://rapidshare.com/files/182509930/Kaiser-HardSPL-3.29.zip

και σορυ που το ξεχασα...

Με αυτά τα 3 αρχεία, περνάμε καινούργια rom δηλαδή στο Kaizer ? Θα δουλεύουν όλα ή θα ψάχνομαι; Την διαδικασία θα την ψάξω στο ίντερνετ.

Ευχαριστώ.

• Administrators
Την διαδικασία θα την ψάξω στο ίντερνετ.

Psaksto arketa etsi wste na eisai enimeros gia ta bimata pou prepei na akolouthiseis alla kai ta riska pou perilambanei i oli diadikasia.

Modpic.gif

Με αυτά τα 3 αρχεία, περνάμε καινούργια rom δηλαδή στο Kaizer ? Θα δουλεύουν όλα ή θα ψάχνομαι; Την διαδικασία θα την ψάξω στο ίντερνετ.

Ευχαριστώ.

Οδηγίες για το πως περνάς hardspl θα βρεις εδώ. αυτό θα σε οδηγήσει στο προηγούμενο βήμα, γιατί πρώτα θα χρειαστείς jump/soft spl για να περάσεις hardspl.

όλα τα radio τα βρίσκεις έδω

και τέλος την rom της επιλογής σου

βέβαια φάινεται αστείο να σου γράφω εγώ οδηγίες που όπως είδες παραπάνω έχω πρόβλημα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός το πρόβλημα με τη sim

Psaksto arketa etsi wste na eisai enimeros gia ta bimata pou prepei na akolouthiseis alla kai ta riska pou perilambanei i oli diadikasia.

Αυτό θα κάνω έτσι και αλλιώς γιατί δεν με πέρνει για λάθη. Απλά ήθελα να ξέρω αν αυτά τα 3 αρχεία είναι που είναι απαραίτητα μόνο για την αλλαγή της rom, κυρίως σε κάτι πιο ελαφρύ...Ευχαριστώ.;)

βέβαια φάινεται αστείο να σου γράφω εγώ οδηγίες που όπως είδες παραπάνω έχω πρόβλημα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι τυχαίο γεγονός το πρόβλημα με τη sim

Ευχαριστώ...κρατάω το μήνυμα σου στα υπόψην και θα το δοκιμάσω όταν νιώσω πιο έτοιμος.

• 2 weeks later...
Παιδιά για να μην ψάχνω 500+ σελίδες πίσω, πείτε μου ποιός είναι ο καλύτερος web browser για το kaiser?

οι επιλογες που σου εδωσε ο Γιαννης (athanaso) ειναι οι δημοφιλεστερες.

σαν χρηστης του καιζερ σου προτεινω τον μινι οπερα σαν πιο σταθερο και ελαφρυτερο :)

Καταρχήν σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση απάντηση!

Βρήκα και εγκατέστησα τον Opera mini σε αυτή την έκδοση "Opera Mini v4.2.13337" δεν είναι παλιά έτσι?

Το δοκήμασα και όντως είναι ότι πρέπει, μόνο φίλε zaharaki μιας και το δουλεύεις κι' εσύ, μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την γραμματοσειρά? το μέγεθος εννοώ, το βάζω στο small και αντί για γράμματα μου δείχνει τετράγωνα :( στο medium δεν με βολεύει.

Καταρχήν σας ευχαριστώ και τους 2 για την άμεση απάντηση!

Βρήκα και εγκατέστησα τον Opera mini σε αυτή την έκδοση "Opera Mini v4.2.13337" δεν είναι παλιά έτσι?

Το δοκήμασα και όντως είναι ότι πρέπει, μόνο φίλε zaharaki μιας και το δουλεύεις κι' εσύ, μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την γραμματοσειρά? το μέγεθος εννοώ, το βάζω στο small και αντί για γράμματα μου δείχνει τετράγωνα :( στο medium δεν με βολεύει.

τσεκαρε λιγο την εκδοση της java που δουλευεις ;)

απο εκει ειναι το προβλημα και οχι απο τα fonts η το προγραμμα :)

τσεκαρε λιγο την εκδοση της java που δουλευεις ;)

απο εκει ειναι το προβλημα και οχι απο τα fonts η το προγραμμα :)

Τι θέλεις να πείς sorry αλλά δεν το πιασα :confused: αν είναι κάτι που δεν επιτρέπεται να γράψεις, μπορείς να μου στείλεις ένα pm να με κατατοπήσεις Please?!

Τι θέλεις να πείς sorry αλλά δεν το πιασα :confused: αν είναι κάτι που δεν επιτρέπεται να γράψεις, μπορείς να μου στείλεις ένα pm να με κατατοπήσεις Please?!

κατεβαζω μια ταινια και μου εχει γονατισει την συνδεση και δεν μπορω να ψαξω τωρα...

ψαξε xda πια ειναι η νεοτερη εκδοση της esmertec jawa :)

κατεβαζω μια ταινια και μου εχει γονατισει την συνδεση και δεν μπορω να ψαξω τωρα...

ψαξε xda πια ειναι η νεοτερη εκδοση της esmertec jawa :)

Λοιπόν βρήκα δικό σου post εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=374578 και το κατέβασα, βέβαια η έκδοση του mini opera είναι λίγο παλιότερη απο αυτή που βρήκα, οπότε κρατάω μόνο την java.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω τον τρόπο να κάνω uninstall την προηγούμενη που έχω περάσει στο kaiser. :( δεν μου την εμφανίζει στην προσθαφαίρεση!

• Administrators
Το πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω τον τρόπο να κάνω uninstall την προηγούμενη που έχω περάσει στο kaiser. :( δεν μου την εμφανίζει στην προσθαφαίρεση!

Βάλτο από πάνω.

Modpic.gif

Βάλτο από πάνω.

Το πέρασα από πάνω και πάω να τρέξω το opera mini και μου βγάζει error :( εκτός το opera mini όμως το ίδιο κάνει και σε ένα game που πάω να τρέξω.

Και κάτι ακόμα, πριν με την παλιά έκδοση java που είχα, μου εμφάνηζε το logo με κόκκινο χρώμα, ενώ τώρα έχει γίνει μπλέ. Δοκίμασα να τα τρέξω και με την παλιά και πάλι δεν τρέχει τίποτα. Any idea?

Δοκίμασα να μπώ από: προγράμματα/OperaMini και μπαίνει κανονικά, όμως το πρόβλημα με τα τετράγωνα αντί για γράμματα παραμένει...λίγο help guys please!

Το πέρασα από πάνω και πάω να τρέξω το opera mini και μου βγάζει error :( εκτός το opera mini όμως το ίδιο κάνει και σε ένα game που πάω να τρέξω.

Και κάτι ακόμα, πριν με την παλιά έκδοση java που είχα, μου εμφάνηζε το logo με κόκκινο χρώμα, ενώ τώρα έχει γίνει μπλέ. Δοκίμασα να τα τρέξω και με την παλιά και πάλι δεν τρέχει τίποτα. Any idea?

Δοκίμασα να μπώ από: προγράμματα/OperaMini και μπαίνει κανονικά, όμως το πρόβλημα με τα τετράγωνα αντί για γράμματα παραμένει...λίγο help guys please!

ελειπα τωρα γυρισα...

πρεπει να απεγκαταστησεις την esmertec που εβαλες μετα.

αν ειναι αυτη που ειχα δωσει εγω,τρεξε παλι το setup..

θα σου ζητησει απεγκατασταση της ηδη υπαρχουσας εκδοσης

μολις απεγκατασταθει θα σου βγαλει το παραθυρο να διαλεξεις που θα γινει εγκατασταση.πατα ακυρο και ετσι την εχεις απεγκαταστησει ;)

απεγκατεστησε οτι εφαρμογη εχεις στον jawa της συσκευης σου

και

κανε ενα clean με το memaid η οποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για αυτην την δουλεια(πχ sktools κλπ),επανεκινηση και μετα εγκατεστησε την esmertec που εχεις (αυτη που εχω δωσει) στην καρτα μνημης.

αυτη η εκδοση δουλευει και απο εκει τελεια!

επανεκινηση και μετα εγκατεστησε στην νεα jawa οτι εφαρμογες θελεις απο την αρχη.

και πες μας τι εγινε :)

ελειπα τωρα γυρισα...

πρεπει να απεγκαταστησεις την esmertec που εβαλες μετα.

αν ειναι αυτη που ειχα δωσει εγω,τρεξε παλι το setup..

θα σου ζητησει απεγκατασταση της ηδη υπαρχουσας εκδοσης

μολις απεγκατασταθει θα σου βγαλει το παραθυρο να διαλεξεις που θα γινει εγκατασταση.πατα ακυρο και ετσι την εχεις απεγκαταστησει ;)

απεγκατεστησε οτι εφαρμογη εχεις στον jawa της συσκευης σου

και

κανε ενα clean με το memaid η οποιο προγραμμα χρησιμοποιεις για αυτην την δουλεια(πχ sktools κλπ),επανεκινηση και μετα εγκατεστησε την esmertec που εχεις (αυτη που εχω δωσει) στην καρτα μνημης.

αυτη η εκδοση δουλευει και απο εκει τελεια!

επανεκινηση και μετα εγκατεστησε στην νεα jawa οτι εφαρμογες θελεις απο την αρχη.

και πες μας τι εγινε :)

Και τώρα που το ξαναδοκίμασα αλλά και πριν που την πέρασα από πάνω από την παλιότερη java που είχα, δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα να απεγκαταστήσω την παλιά, με πάει με την μια στο που θέλω να γίνει το setup, επίσης όπως γράφω και πιο πάνω η παλιά java δεν είναι ούτε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων :wacko:.

Αν θυμάμαι καλά δεν είχα εγκαταστήσει java εγώ, αλλά ήταν μαζί με κάτι που είχα περάσει στην συσκευή (δεν θυμάμαι ακριβώς τι όμως) το μόνο που θυμάμαι και ίσως να βοηθάει, είναι ότι τότε για να δουλέψει η java έπρεπε να κάνω soft reset.

Τώρα έκανα ένα καθάρισμα με το sktools, λές να ξαναπεράσω όπως είναι την δική σου ή πρέπει να βρώ πως θα αφαιρέσω την παλιά?

Πάντως 2 παιχνιδάκια που έτρεχαν με java τα έκανα uninstall, δεν έχω κάτι άλλο που να τρέχει με java, παρόλ' αυτά συνεχίζει να υπάρχει στα προγράμματα.